Sanacija cevi

Sanacija cevi svih vrsta, sanacija vodovodnih cevi, sanacija kanalizacionih cevi. Sanacija se obavlja od strane stručnih vodoinstalatera. Sanacija cevi – 24hnon-stop.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Sanacija cevi prateći sve standarde brzo i efikasno. Sanacija se kod nas obavlja non-stop tokom celog dana i noći. Sanacija cevi Beograd – tokom cele godine. Bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku, naše kolege su Vam dostupne u bilo kom trenutku.

SANACIJA CEVI

  • Vodovodne cevi;
  • kanalizacione cevi;
  • sanacija cevi svih dimenzija;
  • dostupnost 24h;
  • hitne intervencije;
  • dežurni vodoinstalater;
  • baza rezervnih delova;
  • pouzdana vodoinstalaterska usluga;
  • garancija;
  • račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne i kvalitetne usluge na teritoriji celog Beograda i okoline. Radimo non stop, preko cele nedelje, 365 dana u godini. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Sanacija cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Sanacija cevi se deli na dve vrste – sanacija vodovodnih cevi, sanacija kanalizacionih cevi.

Sanacija vodovodnih cevi

Stručna sanacija vodovodnih cevi Beograd, povoljna cena uz račun i garanciju. Sanacija vodovodnih cevi non stop, dolazimo odmah po pozivu na svaku adresu. Samu sanaciju obavljamo na nekoliko načina u zavisnosti od težine havarije.

Saniranje vodovodnih cevi se u glavnom obavlja tokom dana a moguće obaviti saniranje i tokom noći. Saniranje cevi se obavlja danju zbog nivoa buke ukoliko se otvara deo zida gde se nalazi vodovodna cev (pogotovo ako se sanacija cevi obavlja u zgradi).

Tokom dana, naše kolege saniraju nekoliko desetina cevi na teritoriji Beograda i okoline. Radi se o našoj rutinskoj usluzi koju obavljamo brzo i vrlo efikasno. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku!


Sanacija vodovodnih cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija vodovodnih cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Sanacija kanalizacionih cevi

Pouzdana sanacija kanalizacionih cevi Beograd 24h, non stop, povoljna cena sanacije. Izdajemo račun i garanciju. Sanacija kanalizacionih cevi, dolazimo odmah. Radimo u svim opštinama Beograda, dolazimo u kratkom roku na svaku adresu.

Saniranje kanalizacionih cevi obavlja se uspešno u većini slučajeva, mada postoje situacije gde je stanje kanalizacione cevi nezadovoljavajuće. Tada se obavlja zamena cevi a ne sanacija kanalizacionih cevi. Poput sanacije vodovodne cevi, sanacija kanalizacione cevi se uglavnom obavlja danju zbog buke.

Postoje situacije gde su kanalizacione cevi van zida ili im je lak pristup, tada se sanacija cevi obavlja u bilo koje doba dana ili noći. Radi se o poslu prilikom kog ne proizvodimo buku poput one kada moramo da otvorimo zid da bi prišli samoj cevi.


Sanacija kanalizacionih cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija kanalizacionih cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Napomena:

Sanacija može se obaviti u bilo koje doba dana i noći uz saglasnost klijenta. Postoje situacije kada se radi i hitnom postpuku zamene i tu nema mesta odlaganju intervencije.


Sanacija vodovodnih cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija vodovodnih cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Radi sanacije cevi, koristimo najkvalitetnije alate, termalne kamere, kamere za snimanje kanalizacije. Takođe, naše kolege su kvalifikovani vodoinstalateri velikog iskustva. Od nas možete da očekujete dostupnost 24h, adekvatno obavljen posao i stručan savet.

SANACIJA CEVI U ZIDU

Kvalitetna sanacija cevi u zidu, povoljna cena sanacije uz račun i garanciju. Sanacija cevi u zidu Beograd i okolina, radimo 24h, dolazimo ubrzo po pozivu. Odmah po pozivu detektujemo mesto pucanja cevi i saniramo ga brzo i efikasno. Kolege uz naš moderan alat obavljaju posao što je brže moguće kako bi se otklonila mogućnost nastanka veće materijalne štete.

Sanacija cevi u zidu iziskuje korišćenje naših termalnih kamera, kako bi se utvrdilo mesto curenja na najbrži i najisplativiji način – bez skidanja većeg broja pločica. Ukoliko saniranje cevi nije opcija iz razloga što je cev u lošem stanju, kolege će Vam to i reći. Tada je najbolje da se cev zameni novom u jednom njenom delu ili kompletno.

SANACIJA KOLENA CEVI

Efikasna sanacija kolena cevi na svim lokacijama, povoljna cena uz račun i garanciju na uslugu. Sanacija kolena cevi non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Saniramo sve vrste kolena na svim vrstama cevi, obezbeđujemo potreban vodomaterijal kako bi se intervencija obavila što pre. Materijalna šteta ukoliko pukne koleno cevi je velika, stoga uvek reagujte odmah i pozovite nas, kolege će doći u rekordnom roku.

Zamena kolena cevi se vrši rutinski kada sanacija nije moguća. Sama zamena kolena cevi zahteva iskustvo vodoinstalatera i adekvatan alat, što naše kolege poseduju. Brzi smo pri dolasku i vrlo efikasni tokom svih intervenija a pogotovo kod hitnih intervencija kada je svaki minut veoma važan.

Na Vama je da nas pozovete, a zamenu i sanaciju kolena cevi prepustite nama. Puklo koleno cevi ili bilo koji drugi deo cevi, kolege će problem rešiti stručnom sanacijom u kratkom roku. Odmah nakon naše sanaije, možete koristiti sanirane cevi.

Oslonite se na naše vodoinstalatere u svakom trenutku i na celoj teritoriji Beograda i u okolini!

SANIRANJE ODVODNE CEVI

Stručno saniranje odvodne cevi uz izdavanje računa i garancije. Povoljna cena. Radimo na svim lokacijama i tokom cele sedmice – non stop. Brzi smo u dolasku, nakon čega ukoliko problematično mesto nije uočljivo snimamo odvod kamerom kako bi na najbrži način našli mesto curenja. Zatim sledi brzo saniranje cevi ili njena delimična ili cela zamena. Sve zavisi od stanja same cevi, da li je dotrajala, deformisana, kolege brzo donose odluku i kreću sa radom. Važno je naglasiti da je vrlo bitno da nas pozovete čim primetite da nešto nije u redu. Time kolegama dajete dovoljno vremena da reše problem pre njegove eskalacije.

Odvodne cevi su problematične iz razloga što kroz njih protiču fekalije pa u slučaju njihovog pucanja dolazi do velike neprijatnosti. Stoga uvek reagujte na vreme. Mi smo Vam uvek na raspolaganju, danju i noći. Imamo sav potreban vodomaterijal da saniramo odvodne cevi na svim lokacijama. Ako nešto ipak zatreba, kolege će otići i pazariti za Vas.

Pozovite nas odmah!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!