Sanacija cevi

Sanacija cevi svih vrsta, sanacija vodovodnih cevi, sanacija kanalizacionih cevi. Sanacija cevi se obavlja od strane stručnih vodoinstalatera. Sanacija cevi24hnon-stop.


24h 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Sanacija cevi prateći sve standarde brzo i efikasno. Sanacija cevi se kod nas obavlja non-stop tokom celog dana i noći. Sanacija cevi Beograd – tokom cele godine. Bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku, naše kolege su Vam dostupne u bilo kom trenutku.

Sanacija cevi


Sanacija cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Sanacija cevi se deli na dve vrste sanacije – sanacija vodovodnih cevi, sanacija kanalizacionih cevi.

Sanacija vodovodnih cevi obavlja se na nekoliko načina u zavisnosti od težine havarije. Sanacija vodovodnih cevi se u glavnom obavlja tokom dana a moguće obaviti sanaciju i tokom noći. Sanacija cevi se obavlja danju zbog nivoa buke ukoliko se otvara deo zida gde se nalazi vodovodna cev (pogotovo ako se sanacija cevi obavlja u zgradi).


Sanacija vodovodnih cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija vodovodnih cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Sanacija kanalizacionih cevi se obavlja uspešno u većini slučajeva, mada postoje situacije gde je stanje kanalizacione cevi nezadovoljavajuće. Tada se obavlja zamena cevi a ne sanacija kanalizacionih cevi. Poput sanacije vodovodne cevi, sanacija kanalizacione cevi se uglavnom obavlja danju zbog buke.

Postoje situacije gde su kanalizacione cevi van zida ili im je lak pristup, tada se sanacija cevi obavlja u bilo koje doba dana ili noći.


Sanacija kanalizacionih cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija kanalizacionih cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Napomena:

Sanacija cevi može se obaviti u bilo koje doba da i noći uz saglasnost klijenta.


Sanacija vodovodnih cevi Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Sanacija vodovodnih cevi Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Radi sanacije cevi, koristimo najkvalitetnije alate, termalne kamere, kamere za snimanje kanalizacije. Takođe, naše kolege su kvalifikovani vodoinstalateri velikog iskustva. Od nas možete da očekujete dostupnost 24h, adekvatno obavljen posao i stručan savet.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!