Odgušenja kade

Odgušenje kade Beograd – povoljna cena odgušenja, radimo non stop svim danima u nedelji. Stručno odgušenje kade ručnim i mašinskim sajlama, efikasno i brzo. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku!


ZAPUŠENA KADA

Kada je zapušena kada moguća su prelivanja tokom kupanja ili korišćenja kade ali isto tako vraćanje sadržaja kanalizacije u kadu. Zapušena kada može da napravi probleme i stoga je vrlo bitno da obavite odgušenje kade u što kraćem roku. Nemojte odlagati odgušenje kade pošto su zapušenja vrlo nezgodna i nepredvidljiva. Brzom reakcijom zapušenje kade se može rešiti ručnim ili mašinskim putem u zavisnosti od jačine zapušenja. Kolege na licu mesta odlučuju koji tip odgušenja će da koriste.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Kako se zapuši kada?

Skoro sva zagušenja ove vrste su prouzrokovana mešavinom sapuna i vode sa obaveznim prisustvom mnoštva dlaka koje su skupljene u duge repove, te sa prisustvom gore navedenog lepljivog sapuna, prave idealan uslov da dodje do zagušenja. Odličan pomagač u kreiranju zapušenja u kadi i tuš kabini jeste razna hemija koja se danas koristi, pogotovo masnija hemija koja se lepi na zidove cevi.

ZAGUŠENJE KADE – TIPOVI

Zagušenje kade ili tuš kabine je najčešće lokalnog karaktera. To znači da su zagušenja u samom sifonu kade a može se desiti da je i dalje prema podnom slivniku koji je skoro uvek u vezi sa njom. Ipak, to ne znači da je zagušenje lako, već naprotiv prilično komplikovano zbog nemogućnosti prilaska zagušenim cevima. To je moguće postići skidanjem prilično nepristupačnih sifona sa kada i jos teže tuš kabina. Takođe se često desi da je te sifone potrebno zameniti novim sifonima.


primer_odgusenja_kade

Primer kako izgleda kada koja je zagušena.


Da li se može izbeći zapušenje kade?

Kratak odgovor je ne. Zašto? Prosto kadu koristimo svakodnevno, tokom korišćenja moramo da koristimo sapun i ostalu hemiju a dlake svoj put uvek nalaze do cevi kanalizacije. Ono što možemo da uradimo jeste da ukoliko primetimo skupinu dlaka u kadi ili tuš kabini da je uklonimo iz kade da ne uđu u kanalizaciju i to je sve.

Teme koje Vas možda zanimaju:

Odgušenje lavaboa

Odgušenje wc šolje

Kamenac u bojleru

Pozovite nas!