Odgušenja kade

Odgušenje kade Beograd – povoljna cena odgušenja, radimo non stop svim danima u nedelji. Stručno odgušenje kade ručnim i mašinskim sajlama, efikasno i brzo. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku!


ZAPUŠENA KADA

Kada je zapušena kada moguća su prelivanja tokom kupanja ili korišćenja kade ali isto tako vraćanje sadržaja kanalizacije u kadu. Zapušena kada može da napravi probleme i stoga je vrlo bitno da obavite odgušenje kade u što kraćem roku. Nemojte odlagati odgušenje kade pošto su zapušenja vrlo nezgodna i nepredvidljiva. Brzom reakcijom zapušenje kade se može rešiti ručnim ili mašinskim putem u zavisnosti od jačine zapušenja. Kolege na licu mesta odlučuju koji tip odgušenja će da koriste.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Kako se zapuši kada?

Skoro sva zagušenja ove vrste su prouzrokovana mešavinom sapuna i vode sa obaveznim prisustvom mnoštva dlaka koje su skupljene u duge repove, te sa prisustvom gore navedenog lepljivog sapuna, prave idealan uslov da dodje do zagušenja. Odličan pomagač u kreiranju zapušenja u kadi i tuš kabini jeste razna hemija koja se danas koristi, pogotovo masnija hemija koja se lepi na zidove cevi.

ZAGUŠENJE KADE – TIPOVI

Zagušenje kade ili tuš kabine je najčešće lokalnog karaktera. To znači da su zagušenja u samom sifonu kade a može se desiti da je i dalje prema podnom slivniku koji je skoro uvek u vezi sa njom. Ipak, to ne znači da je zagušenje lako, već naprotiv prilično komplikovano zbog nemogućnosti prilaska zagušenim cevima. To je moguće postići skidanjem prilično nepristupačnih sifona sa kada i jos teže tuš kabina. Takođe se često desi da je te sifone potrebno zameniti novim sifonima.


primer_odgusenja_kade

Primer kako izgleda kada koja je zagušena.


Da li se može izbeći zapušenje kade?

Kratak odgovor je ne. Zašto? Prosto kadu koristimo svakodnevno, tokom korišćenja moramo da koristimo sapun i ostalu hemiju a dlake svoj put uvek nalaze do cevi kanalizacije. Ono što možemo da uradimo jeste da ukoliko primetimo skupinu dlaka u kadi ili tuš kabini da je uklonimo iz kade da ne uđu u kanalizaciju i to je sve.

Kada preliva tokom kupanja

Pojava da kada preliva tokom kupanja je česta pojava i dešava se zbog zapušenja kade. Kada preliva tokom kupanja jer je delimično ili skroz zapušena i potrebno je odgušenje kade. Kolege su Vam na raspolaganju uvek i na celoj teritoriji Beograda i u okolini. Bitno je da znate da se možete osloniti na nas u svakom trenutku, uvek smo dežurni.

Bilo da je reč o delimičnom ili potpunom zapušenju, kada se mora odgušiti pravilno i adekvatno. Jedino na taj način ste sigurni da do istog problema neće uskoro doći. Naravno, potrebno je uzeti u obzir i navike korisnika kade i šta se sve ubacuje u nju.

Važno je da nas pozovete čim primetite problem sa kadom, kako bi kolege krenule odmah na Vašu adresu. Po dolasku, kolege odlučuju da li će obaviti ručno ili mašinsko odgušenje kade. Mašinski tip je uvek najbolje rešenje jer osigurava da se posao obavi najbolje moguće.

Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku!

Da li kada pušta vodu?

Kada pušta vodu onda kada postoji problem kod njenog odvoda, zapušen je, nije dobro postavljen, popustio je tokom godina korištenja ili je dotrajao. Naravno kada pušta vodu ako je probušena ili nagnječena.

Ukoliko ne vidite oštećenje kade, moguće da minimalna ili na mestima kojima ne možete da pristupite. Ali takođe je vrlo moguće da kada nije oštećena i da je potrebno zaviriti ispod nje ili u njen odvod. Tu nastupaju naše cenjene kolege vodoinstalateri. Pre svega utvrđuju uzrok puštanja vode a zatim ga efikasno uklanjaju.

Naravno, zapušena kada preliva kao što smo iznad opisali. To je najčešći izrok a pogotovo kod korisnika kade koji vole da je pune do vrha i uzdaju se u njen odvod a njen odvod nije u funkciji. Zato je najbolje odgušiti odvod kade čim se primeti problem.

Zakažite odgušenje

Ukoliko zapušenje kade nije jako ili procenite da nije za hitnu intervenciju (uz savetovanje sa našim vodoinstalaterom), možete da zakažete našu uslugu za isti dan ili najkasnije sutradan. Kolege će doći na Vašu adresu u zakazanom terminu bez kašnjenja i odlaganja. Posedujemo najmodernije mašine za odgušenja ali takođe i ručne sajle sa kojima možemo da rešimo svako zapušenje. U glavnom se odlučujemo za mašinski tip odgušenja pošto je daleko bolji učinak. Nama je najbitnije da svojim klijentima pružimo maksimalno kvalitetnu uslugu.

Kada su kolege već kod Vas, možete ih angažovati i za druge usluge ukoliko postoji dodatni posao za obaviti. Kolege mogu da obave pregled i da utvrde da li postoji još nešto za obaviti, u glavnom su to neispravni ventili i sifoni koji su retko kad u dobrom stanju. Bojler se servisira na svakih 6-12 meseci stoga sami presudite da li ga je potrebno servisirati ili ne. Naveli smo Vam par usluga a na Vama je da donesete odluku da li šta treba raditi dodatno.

Tu smo za Vas!

Teme koje Vas možda zanimaju:

Odgušenje lavaboa

Odgušenje wc šolje

Kamenac u bojleru

Pozovite nas!