Ugradnja pisoara, zamena pisoara, popravka

Ugradnja pisoara, zamena pisoara, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka pisoara Beograd i okolina, radimo svim danima u nedelji, 365 dana u godini.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda i okoline. Ugradnja-montaža, zamena i popravka svih vrsta pisoara brzo i efikasno. Kolege su Vam uvek na raspolaganju.

Oslonite se na nas, na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

UGRADNJA MONTAŽA PISOARA

  • Stručna ugradnja-montaža;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • dostupnost tokom cele nedelje;
  • brz dolazak;
  • zakazivanje intervencije;
  • garancija;
  • račun.

Naš tim svojim klijentima obezbeđuje dovoz novih pisoara na adresu gde ih treba ugraditi. Ukoliko klijent ima već obezbeđeni pisoar, na nama je jedino da ga adekvatno ugradmo.

Od nas očekujte stručnu, povoljnu uslugu uz račun i garanciju.

Zemana i ugradnja sanitarija svih vrsta, Beograd i okolina.

ZAMENA PISOARA

Stručna zamena pisoara, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Zamena pisoara Beograd i okolina, dostupni smo tokom cele nedelje i vikendom. Ukoliko Vam je potrebna zamena starog pisoara novim, u razgovoru sa kolegama se dogovorite ko obezbeđuje pisoar. Naše kolege mogu da pazare i donesu pisoar po Vašem izboru.

Kod zamene pisoara je potrebna adekvatna demontaža pisoara. Zatim, dobro pripremiti mesto gde se ugrađuje novi pisoar. Kolege u toku dana obave nekoliko zamena pisoara, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi. Prilikom zamene, kolege koriste isključivo kvalitetne vodomaterijale.

POPRAVKA PISOARA

Popravka pisoara od strane iskusnih vodoinstalatera, pouzdana popravka uz račun i garanciju. Povoljna cena popravke svih vrsta pisoara, radimo preko cele nedelje. Ukoliko se pisoar mrda ili pomera, potrebno je da ga kolege ponovo učvrste za zid. Mrdanje pisoara može da donese probleme ukoliko spadne sa zida i povredi nekoga. Kolege brzo i efikasno rešavaju ovakve probleme sa pisoarem.

Zamena sifona pisoara se obavlja brzo poput ostalih popravki. Zamena sifona pisoara, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Oslonite se na naš tim tokom cele nedelje, zakažite intervecniju i do nekoliko dana u napred. Dogovorite se sa našim kolegama oko termina.

Dihtovanje pišoara

Samo dihtovanje pišoara vremeno slabi, pored zuba vremena korišćenje pišoara i razna delovanja hemije prave problem. Dihtovanje piošara se može unaprediti ako se zameni stara guma novom i obavi precizno silikoniranje. Problem sa dihtovanjem pišoara se na taj način trajno rešava. Naravno, neophodno je da se taj posao obavi valjano uz korišćenje adekvatne dihtung gume i silikona.

Curenje pišoara je redovan problem kod javnih toaleta, pošto je njihovo održavanje na žalost retko. Curenje pišoara se može srediti ako se reaguje na vreme, za taj posao je potreban vodoinstalater. Kolege rešavaju sve probleme sa pišoarem u kratkom roku a ako nije moguće rešiti problem, obavljamo zamenu dela ili celog pišoara. Sve naravno uz dogovor sa klijentom.

Ukoliko imate i druge probleme u kupatilu, toaletu ili kuhinji, u potpunosti se možete osloniti na naše kolege.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

Pisoar – zanimljivosti

Ovde ćemo malo da Vas oraspoložimo smešnim i čudnim slikama pisoara. Hvala kolegama koje su izvršile ugrađivanje pisoara, nasmejali ste nas. Pisoar je bitna stavka kada se adaptiraju javna kupatila, klozeti u restoranima, kafićima, firmama i ostalim mestima gde ima potrebe za pisoarima.

Muškarcima posoar je prirodnije mesto za obavljanje nužde za razliku od wc šolje. Kao što ćete videti na priloženim slikama, u pojedinim klozetima ugodnost i privatnost korisnika pisoara nisu bili prioriteti.

zanimljivo_rešenje_za_pišoar

Zanimljivo rešenje za pisoar

luksuzna_verzija_pišoara

Luksuzna verzija pisoara

lep_primer_pišooara_blizanaca

Lep primer pisoara – blizanaca

još_jedno_zanimljivo_rešenje_za_neisparavan_pišoar

Još jedno zanimljivo rešenje za neispravan pisoar

pišar_do_pišoara_svaka_čast_kolegama

Pišoar do pisoara – svaka čast kolegama

providni_pregradni_zid_pišara

Providni pregradni zid pisoara

pišoar_gitara_sve_pohvale_izumitelju

Pisoar gitara – koja svira tokom… sve pohvale izumitelju

sve_pohvale_za_dobro_osmišljen_pišoar

Sve pohvale za dobro osmišljen pisoar


Teme koje Vas možda zanimaju:

Preventivna odgušenja

Napukla cev – sanacija

Adaptacija kupatila V4

Pozovite nas!