Pregled cevi kamerom

Pregled cevi kamerom, povoljna cena uz račun, Beograd 24h. Vršimo stručan pregled kanalizacionih cevi kamerom i pregled vodovodnih cevi kamerom, Beograd i okolna.


Snimanje cevi kamerom obavljamo non stop, preko celog dana i tokom noći. Radimo u svim opštinama Beograda, takođe i u okolini. Dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu. Izdajemo račun na sve naše usluge. Pozovite nas odmah!

Jedan pregled cevi Vam daje i više nego dovoljno informacija o tome u kakvom su stanju, da li treba i gde treba intervenisati kako bi cev služila pouzdano i dugovečno.

PREGLED CEVI KAMEROM

– Stručan pregled cevi kamerom;
– dostupnost non stop;
– dolazak u kratkom roku;
hitne intervencije;
– najmodernije kamere;
– pregled kanalizacionih cevi kamerom;
– pregled vodovodnih cevi kamerom;
– povoljna cena;
– izdajemo račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obavlja usluge detekcija curenja vode i snimanje cevi kanalizacije kamerama poslednje generacije. Našim kamerama vidimo sve, gde se nalazi mesto pucanja cevi i kakva je unutrašnjost kanalizacionih cevi. Pomenute informacije su nam vrlo bitne, na osnovu njih odlučujemo šta dalje raditi sa cevima.

Radi se o najboljem načinu da obavite pregled cevi i utvrdite gde je i šta pravi problem.

Izdajemo račun na sve naše usluge.

PREGLED CEVI KAMEROM BEOGRAD

Radimo na celoj teritoriji Beograda pregled cevi kamerom, dolazimo odmah, dostupni smo 24 sata. Dolazimo na svaku adresu u svim opštinama, bez kašnjenja i odlaganja. U Beogradu svakodnevno vršimo desetinu puta pregled cevi kamerom. Radi se o vrlo bitnoj tehnici inspekcije cevi, koja nam daje važne podatke. Iz tog razloga je vrlo tražena naš usluga. Stanje cevi kanalizacije i vododova je u Beogradu u proseku loše.

Veliki broj starih zgrada doprinosi da je stanje takvo kakvo jeste. Nisu problem stare zgrade, već stare i dotrajale vodovodne i kanalizacione cevi. Retko ko od sugrađana želi da ih zameni na vreme, već se to obavlja kada dođe do velikih havarija poput pucanja cevi. Tada se vrši pregled cevi kamerom, kako bi se utvrdilo unutrašnje stanje cevi (kanalizacija). Naravno pregled cevi (voda i kanalizacija) obavlja se termalnim kamerama kojima se vrši detekcija curenja vode. Obe vrste pregleda su veoma bitne pre svega nama vodoinstalaterima koji vršimo sanaciju ili zameni cevi, pa zatim sugrađanima.

Beograd je veliki grad, u toku dana se desi na desetine pucanja vodovodnih i kanalizacionih cevi. Raspolažemo sa velikim brojem vodoinstalatera koji su opremljeni modernim kamarema i mogu da obave pregled cevi.

Pregled cevi kamerom hitne intervencije

Hitan pregled cevi kamerom je redovna naša intervencija, prilikom koje je vrlo bitno da se kod klijenta dođe u najkraćem mogućem roku. Naš tim je uvek spreman da dođe na bilo koju adresu u Beogradu i da obavi sve naše usluge. Kada je u pitanju pregled vodovodnih cevi kamerom, tu je u glavnom potreban hitan dolazak kolega. Dok kada je u pitanju pregled kanalizacionih cevi kamerom, tu imamo više vremena za reakciju, kako klijenata tako i nas. Kod pucanja vodovodnih cevi, važno je da kolege u najkraćem mogućem roku nađu mesto pucanja. Nekad je to mesto jasno vidljivo a nekad možemo samo da nagađamo gde se nalazi. Tada, pregled cevi kamerom je od velikog značaja.

Brzo i efikasno možemo da nađemo tačno mesto pucanja cevi i da obradimo pločice, zid ili pod a da napravimo najmanju moguću štetu.

Isti postupak je i sa kanalizacionim cevima, ali kao šta smo i napisali iznad, kod njih imamo malo više vremena za reakciju. Pošto su kanalizacione cevi u većini slučajeva sakrivene, pregled cevi kamerom je prekopotreban da se izbegne veća materijalna šteta.

Naše dežurne kolege za hitne intervencije su uvek dostupne, rešavaju sve vrste havarija. Pored pregleda, možete da nas angažujete i za sanaciju cevi vodovoda i kanalizacije.

Da li je pregled toliko važan?

Jeste. Pre svega koristi se kada je najhitnije u slučaju izlivanja vode, pojave vode na plafonu, zidu, podu. Tada je najvažnije da kolege što pre nađu mesto problema. Nekad, kada nisu postojale termalne kamere, kolegema je bilo potrebno više vremena da nađu nezgodna mesta curenja. Nekad i po par sati, sve zavisi od lokacije problema. A kada se pojavljuje voda, tada nema vremena za gubljenje.

Postoje situacije kada je moguće brzo pronaći mesto curenja, tada kolege ne koriste spomenute kamere već odmah prelaze na posao. Takvi slučajevi su retki ali itekako mogući.

Pregled vodovodnih cevi kamerom

Bilo da sumnjate da Vam je pukla vodovodna cev u kupatilu, zgradi ili zemlji, pregled cevi kamerom (pregled termalnom kamerom) je od velike važnosti. Već smo spomenuli iznad da je kod vodovodnih cevi malo vremena za reakciju i to je zbog visokog pritiska vode u cevima. Prilikom pucanja vodovodne cevi, poplave su vrlo brze i količina vode koja se izlije je velika. Najveći problemi nastaju u zgradama gde se voda razliva u više stanova. Tada je materijalna šteta prilično velika. Pregled vodovodnih cevi kamerom nam omogućava da vreme detekcije i same sanacije svedemo na minimum.

Takođe, ako sumnjate da su Vam troškovi za vodu veći, kolege mogu da obave pregled kamerom kako bi utvrdili da li postoji izlivanja vode u zemlji, zidu i podu.

Pregled vodovodnih cevi u zemlji kamerom

Vršimo pregled vodovodnih cevi u zemlji kamerom 24 sata, tokom cele nedelje. Dolazimo odmah po Vašem pozivu, brzo i efikasno vršimo pregled cevi i lociramo mestu ceranj ako postoji. Pomenutu našu uslugu često potražuju stanari zgrada i privatnih kuća gde su pucanja cevi česta. Nakon što su primetili da je račun za vodu visok, proverili su sve potrošače vode i ustanovili da im je vodovodna cev možda bušna. Pregled kamerom nam daje tačnu lokaciju mesta pucanja cevi u zemlji, koju možemo da saniramo sa najmanje štete. Vreme trajanje pregleda cevi kamerom je individualan i zavisi od dužine cevi koja se pregleda i samog terena.

Kolege uspešno lociraju mesto pucanja cevi i nakon lokacije klijentu daju predlog šta treba dalje raditi. Primamo pozive i od naših kolega kojima je potrebna naša usluga pregled cevi kamerom, koji su već na terenu. Svakako, našim kolegama izlazimo u susret i vršimo pregled. Naravno, klijenti mogu da nas angažuju samo za pregled a takođe mogu da računaju na nas da saniramo problmatičnu cev.

Pored cevi u zemlji, naš tim vrši pregled cevi u zidu kamerom.

Pregled vodovodnih cevi u zidu kamerom

Obavljamo stručan pregled vodovodnih cevi u zidu kamerom non stop. Pucanje cevi u zidu je česta pojava prilikom koje poplava se dešava vrlo brzo. Već smo naveli da su vodovodne cevi pod visokim pritiskom vode. Tako da prilikom izlivanja vode iz cevi, voza izlazi u velikim količinama. Naravno, sve zavisi kolika je puklina ili rupa na cevima.

Pošto su vodovodne cevi u glavnom u zidu, pregled cevi kamerom je jedini način da saznamo gde je curenje. Moguće je i bez pregleda cevi kamerom ustanoviti gde je od prilike mesto problema ali to je u manjem procentu slučajeva. Prilikom izlivanja vode iz cevi, stvara se zvuk (šuštanje) koji nam može reći gde je od prilike lokacija pucanja. Za tu vrstu detekcije, potrebno nam je vešto uho vodoinstalatera kako bi bio tačan u lociranju.

Za sve druge situacije kada ne znamo gde je mesto problema, pregled kamerom nam je od velike pomoći. Time smanjujemo površinu zida na kom moramo da skinemo pločice i da ga obradimo.

Pregled kanalizacionih cevi kamerom

Pregled cevi kamerom koristimo da nađem mesto curenja kanalizacione cevi, takođe proveru unutrašnjosti cevi. Unutrašnji pregled kanalizacionih cevi kamerom vršimo posebnim kamerama koje nam omogućavaju da vidimo tačno stanje cevi. Vidimo celu unutrašnjost, gde se nalaze naslage masnoća i ostalih ostataka a gde se nalazi mesto pucanja ili eventialno zapušenje cevi. Pogotovo nam je važno da možemo obaviti pregled unutrašnjosti cevi kamerom, iz razloga što nemamo nikakvu informaciju kakva je cev iznutra. Nimalo manje bitna je detekcija curenja vode iz kanalizacione cevi. Kod nedostupnih cevi koje su u zidu, podu ili zemlji, pregled kamerom bilo koje vrste nam je od izuzetnog značaja.

Pregled kanalizacionih cevi u zemlji kamerom

Radimo 24h pregled kanalizacionih cevi u zemlji kamerom. Već smo Vam opisali da se radi i vrlo bitnoj analizi nedostupnih cevi. Cevi u zemlji se u glavnom ne vide od momenta postavljanja do momenta sanacije ili zamene. Taj vremenski period može da bude i par decenija. Sve zavisi od tipa materijala cevi i od načina na koji su se cevi koristile. Kanalizacione cevi u zemlji mogu da problem godinama a da to vi ne znate. Fekalije se mogu izlivati u okolnu zemlju a da ne primtetite ama baš ništa. Tek kada se pojavi voda ili blato u dvorištu, zatim pojava tečnosti iz betona i slično, tada se posumnja u kanalizacionu cev. Naravno, kod pucanja cevi kanalizacije, dešavaju se česta zapušenja.

Pregled kamerom koriste naši sugrađani ali i firme koje žele da obave preventivni pregled cevi. Time žele da obezbede normalno funkcionisanje kanalizacione mreže. Našim saradnicima obezbeđujemo redovan pregled cevi u sklopu održavanja kanalizcije. Sarađujemo i sa velikim brojem stambenih zajedina u celom gradu.

Pregled kanalizacionih cevi u zidu kamerom

Kanalizacione cevi u zidu ili podu znaju da naprave velike probleme koji se u glavnom kasno primete. Pošto kanalizaciona cev nije pod pritiskom, voda i fekalije iz nje mogu postepeno da natapaju zid ili pod. U tim situacijama pregled kanalizacionih cevi u zidu kamerom je vrlo dobra opcija jer problem nalazimo brzo. Nema nepotrebnog oštećivanja zida, pločica, već znamo tačno gde je mesto problema. Sam pregled kamerom traje malo duže kako bi detaljno pregedali celu kanalizacionu cev i utvrdili da li je u dobrom stanju.

Sve naše usluge radimo profesionalno i pedantno uz garanciju i račun. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku. Radimo non stop!

Pregled odvoda kanalizacije

Stručan pregled odvoda kanalizacije specijalnim kamerama i njegova sanacija na licu mesta. Pregled odvoda se radi non stop, dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini u najkraćem roku! Bitno je naglasiti da je pregled odvoda najbolje obaviti na vreme ukoliko je moguće. Tada možemo sprečiti pojavu materijalne štete ili je bar svesti na minimum.

Pregled odvoda kamerama se obavlja tamo gde sumnjamo da je došlo do oštećenja cevi ili njenog zapušenja. Kolege brzo otkrivaju problematičnu lokaciju i vrše sanaciju cevi ili odgušenje ako je problem u samoj cevi. Kolege su potpuno opremljene da obave sve vrste popravki ili zamena svih odvodnih i dovodnih cevi na svim lokacijama.

Obezbeđujemo potreban vodomaterijal, tako da je na klijentu samo da nas pozove i to je to. Sve ostalo obavljaju naše kolege.

Računajte na naš tim u svakom trenutku!

Pregled vodovoda

Pouzdan pregled vodovoda kamerom, utvrđivanje da li cev pušta i gde je lokacija curenja. Pregled cevi vodovoda radimo svim danima, danju i noću – 24h. Kao što smo naveli, radimo non stop, stoga računajte na nas u svakom trenutku. Kada su u pitanju problemi poput ovog curenja vode iz vodovodne cevi, neophodna je brza i adekvatna analiza kako bi se u najkraćem roku pronašlo mesto problema. Standardnim pregledom cevi bez korišćenja termalnih kamera i kamera za snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi taj deo posla se prilično odužava, materijalna šteta raste a takođe i račun za vodu.

Iz navedenog vidite da je pregled vodovodnih cevi kamerom na kraju najbrže i najjeftnije rešenje. Kolege odmah po dolasku kreću sa pregledom cevi vodovoda i nakon lociranja mesta problema kreću sa sanacijom cevi ili ako je potrebno zamenom celog dela cevi ili cele cevi. Naravno, ukoliko je potreban samo pregled, to je potpuno u redu, ako ste našli drugog vodoinstalatera da Vam sanira problem.

Oslonite se na naše timove!

Pregled odvoda u zgradi

Ukolilo želite da saznate pravo stanje, pregled odvoda u zgradi je pravo rešenje za Vas. Pregled svih odvoda u zgradi traje ali zato nakon obavljenog posla imaćete tačnu sliku koje odvode je potrebno zameniti a koje samo sanirati u određenim delovima. Sav posao možemo da obavimo mi, potrebno je da se oko svega dogovorimo na vreme.

Kolege raspolažu modernim kamerama za snimanje cevi, znanjem i koriste kvalitetne cevi odvoda i propratne zamenske delove. Ukoliko bude bilo potrebe da se dopremi materijal i dodatni zamenski delovi, to mogu da obave naše kolege. Na Vama je samo da nas kontaktirate i to je sve. Celokupan posao će biti obavljen u skladu pravilima naše struke, kolege svoj posao rade efikasno i kvalitetno.

Tu smo za Vas!

Pregled cevi u kući

Kao što vidite, vršimo pregled cevi u kuči, vodovodne i kanalizacione. Možemo da pregledamo sve cevi Vaše kuće ukoliko sumnjate u njihovu ispravnost ili prosto želite da se uverite u to kakvo je njihovo stanje. Stanje cevi može da varira od njihove lokacije i da li su podložne fiizičkim uticijama kako Vas tako i opterećenja drumom ili biljkama poput velikih stabala čije korenje lako može da ugrozi cevi.

Cevi su podložne raznim uticajima, iz tog razloga je najbolje da ih pregledamo i na taj način dobijemo tačno njihovo stanje a u slučaju da deo cevi mora da se zameni, tu su naše kolege. Napomenuli bi da ukoliko je potrebno zameniti celu kanalizacionu instalaciju ili pak vodovodnu instalaciju, kolege to mogu odmah da krenu da rade.

Računajte na nas!

Zakažite pregled Vaših cevi odmah

Sumnjate u ispravnost cevi knalizacije? Nemojte odlagati rešavanje problema, reagujte odmah.

Možete zakazati uslugu za isti dan ali takođe i do nekoliko dana u napred. Sa nama se možete sve dogovoriti.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!