Popravka vertikale fi 110

Popravka vertikale, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Popravka vertikale 24h, radimo non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Oslonite se na nas u svakom trenutku!


Naš tim stručno obavlja popravku i zamenu svih vertikala u zgradi ili kući i svih ostalih cevi kanalizacije i vodovoda. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

POPRAVKA VERTIKALE

  • Profesionalna usluga;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • hitne intervencije;
  • zakazivanje termina;
  • obezbeđujemo materijal;
  • račun;
  • garancija.

POPRAVKA VERTIKALE

Danas čemo Vam opisati vodoinstalaterske radove koje smo vršili na trećem spratu sa spoljne strane zgrade. Podrazumeva se da smo koristili skelu zbog visine vertikale, takođe smo koristili i sigurnosnu užad radi bolje sigurnosti naših kolega vodoinstalatera.

Radi se o tome da je rađena nadogradnja na zgradi. Da bi se dobila što veća kvadratura, nadogradnja je rađena tako da je površinski veća od osnove zgrade, zbog toga “viri” iznad trećeg sprata kao nadstrešnica. Kanalizacija (kanalizaciona cev) je samim tim spuštana uz sam rub zida zgrade sa krivinama od 90 stepeni.

Problemi sa vertikalom u zgradi

Zbog ovog nepromišljenog rada naših “kolega vodoinstalatera” cesto je dolazilo do zagušenja. Radi odklanjanja problema sa zagušenjem pomenutu vertikalu sekli smo na nekoliko mesta i napravili blaže krivine, a uklonili postojeće od 90 stepeni. Takođe smo i izolovali cev iako to nije neophodno. Kanalizaciona cev (vertikala zgrade) je protočna i nije pod pritiskom jer u njoj nema zadržavanja tečnosti. Ipak je to urađeno iz preventive da bi eventualno otklonili mogućnost spoljnih fizickih uticaja na cev.

Redovno se dešava da ovde na našem sajtu kritikujemo rad “kolega vodoinstaltera”. Zle namere nema, već želimo da sugrađani budu informisani šta sve može da ih snađe ukoliko pogreše u odabiru vodoinstalatera. Ovog puta nećemo da apelujemo na sugrađane da obrate pažnju u tom odabiru, iz razloga što to redovno i radimo.


Raspolažemo najmodernijim alatima i kamerama za snimanje kanalizacije kako spoljašnosti, tako i unutrašnjosti cevi. Brzo, efikasno i sigurno pronalaizimo mesto curenja na vertikalama i ostalim cevima. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu.


POPRAVKA VERTIKALE BEOGRAD

Stručna popravka vertikale Beograd, povoljna cena popravke. Izdajemo račun i garanciju. Popravka vertikale na teritoriji Beograda i okoline non stop. Dežurne kolege su Vam uvek na raspolaganju u svim optinama našeg grada.

Ukoliko ima potrebe, kolege će uz Vašu saglasnost snimati kanalizacione cevi kako bi utvrdili unutrašnje stanje istih. Raspolažemo sa najmodernijim alatom i kamerama za snimanje i detekciju curenja vode. Oslonite se na naš stručni tim, na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite našim kolegama.

Ako imate problem sa vertikalom u zgradi ili kuči, nemojte odlagati poziv već nas pozovite odmah. Problem sa vertikalom u zgradi ili kući može da donese veliku materijalnu štetu kako Vam tako i drugima. Stoga, reagujte na vreme i sprečite havariju i nepotreban trošak.

SANIRANJE VERTIKALE

Saniranje vertikale nije mali posao, stoga ovu uslugu obavljaju isključivo iskusni vodoinstalateri. U zavisnosti od toga koja je vertikala u pitanju i na kojoj njenoj dužini se nalazi problem, kolegama je potrebno manje ili više bremena da je saniraju. Vertikale delimo na vodovodnu i kanalizacionu. Obe startuju u podrumu ili prvom spratu i protežu se sve do vrha objekta. Problem se može nalaziti na bilo kom delu ove cevi. Pošto su vertikale iz starijih zgrada već prilično dotrajale, problemi se samo nižu jedan za drugim.

Pored curenja iz vertikale (vodovodna i kanalizaciona), lako dolazi i do zapušenja vertikale kada se ona otpušuje (kanalizaciona).

SANIRANJE VODOVODNE VERTIKALE

Vertikala za vodu zna da napravi probleme, pogotovo kada za njih klijenti i ne znaju. Tada su havarije usled poplave velike, i na žalost ovakvi problemi se dešavaju u glavnom noću kada svi spavaju. Mada, tek data kada su stambene zgrade ili kuće mirnije u odnosu na stanje po danu, može se lakše čuti šištanje vode iz vertikale. A pošto se čuje šištanje, kolegama je olakšan deo posla pronalska mesta curenja i ceo posao se obavlja brže.

U slučaju da nema nikakvog zvuka koji bi nam pomogao da lociramo mesto problema na vertikali, kolege imaju posebne termalne kamere koje svuda spominjemo. Njima vidimo sve. Saniranje vodovodne vertikale od strane iskusnih vodoinstalatera, profesionalno i pouzdano. Očekujte kvalitet, dobićete kvalitet i povoljnu cenu.

SANIRANJE KANALIZACIONE VERTIKALE

Za razliku od vodovodne, kanalizaciona vertikala je veceg promera i kroz nju prolazi sve. Samim tim zagušenja mogu biti česta usled dotrajalosti same vertikale koja ili se zapušuje ili curi. Vama je sve jedno koji od ova dva problema pošto mora da se obavi saniranje kanalizacione vertikale. Saniranje dela vertikale je u većini slučajeva rešenje ali se dešavaju situacije ge se mora menjati sama vertikala. Nažalost, ovo je slučaj u starim zgradama gde su vertikale stare i pod 50 i više godina.

Naše kolege mogu sve da obave, imamo stručne vodoinstalatere, alat i materijal, dovoljno je samo da nas pozovete.

KVALITETNA SANACIJA VERTIKALE

Povoljna sanacija vertikale u zgradi, kući ili poslovnom objektu. Sanacija vertikale od strane profesionalnih vodoinstalatera, povoljna cena uz račun i garanciju. Možemo doći odmah kod Vas ukoliko je potrebno ali takođe možete se dogovoriti sa kolegama oko termina sanacije. U slučaju da je potrebno odmah da dođu, kolege će bez kašnjenja i odlaganja odoći i sanirati vertikalu. Obezbedićemo sve šta je potrebno da bi se vertikala sanirala i opet bila funkciji. Odmah nakon sanacije možete da koristite vertikalu.

Kvalitet usluge nam je na visokom nivou, naše kolege su odlični majstori našeg zanata i svaku intervenciju vrše po pravilu struke. Nekad sanacije nisu rešenje iz razloga što su vertikale dotrajale ili su oštećenje večim delom. U tim situacijama naš tim Vam predlaže zamenu vertikale kao jedino racionalno rešenje. Na Vama je da odlučite šta će se raditi ali Vam savetujemo da poslušate savete naših kolega koji se voim poslom bave nekoliko decenija. Nama je u cilju da Vi budete zadovljni obaveljnom uslugom.

Budte slobodni da nas kontaktirate u svakom trenutku ukoliko primetite problem sa vertikalom. Tu smo za Vas 24h – non stop!

Oštećenje vertikale – sanacija

Ukoliko ste primetili oštećenje vertikale, potrebno je da reagujete odmah. Naši vodoinstalateri rade non stop, saniraće oštećenje vertikale u kratkom roku. Ovde nema mesta panici niti odlaganju poziva stručnom licu, jedino brzom reakcijom se mogućnost nastanka materijalne štete svodi na minimum.

Pucanje vertikale može da donese veliku štetu kako Vama tako i drugima, i da primetite nagnječenje vertikale, potrebno je odmah reagovati. Nemate uvid u to koliko je vertikala nagnječena, koliko je oštećenje na vertikali i kada vertikala može da pukne. Takođe probijena vertikala je čest slučaj kada se radi renoviranje kupatila ili stana. Tada se deo vertikale sanira kao kod oštećenja bilo koje druge vrste.

Na Vama je da nas pozovete, kolege će snimiti vertikalu, ustanoviti gde je, koliki je problem i rešiće ga u kratkom roku.

Računajte na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Teme koje Vas možda zanimaju:

Zamena bojlera

Zamena perlatora

Odgušenje lavaboa

Curenje vode sa plafona


Pozovite nas!