Popravka vertikale fi 110

Popravka vertikale, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Popravka vertikale 24h, radimo non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Oslonite se na nas u svakom trenutku!


Naš tim stručno obavlja popravku i zamenu svih vertikala u zgradi ili kući i svih ostalih cevi kanalizacije i vodovoda. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

POPRAVKA VERTIKALE

Danas čemo Vam opisati vodoinstalaterske radove koje smo vršili na trećem spratu sa spoljne strane zgrade. Podrazumeva se da smo koristili skelu zbog visine vertikale, takođe smo koristili i sigurnosnu užad radi bolje sigurnosti naših kolega vodoinstalatera.

Radi se o tome da je rađena nadogradnja na zgradi. Da bi se dobila što veća kvadratura, nadogradnja je rađena tako da je površinski veća od osnove zgrade, zbog toga “viri” iznad trećeg sprata kao nadstrešnica. Kanalizacija (kanalizaciona cev) je samim tim spuštana uz sam rub zida zgrade sa krivinama od 90 stepeni.

Problemi sa vertikalom u zgradi

Zbog ovog nepromišljenog rada naših “kolega vodoinstalatera” cesto je dolazilo do zagušenja. Radi odklanjanja problema sa zagušenjem pomenutu vertikalu sekli smo na nekoliko mesta i napravili blaže krivine, a uklonili postojeće od 90 stepeni. Takođe smo i izolovali cev iako to nije neophodno. Kanalizaciona cev (vertikala zgrade) je protočna i nije pod pritiskom jer u njoj nema zadržavanja tečnosti. Ipak je to urađeno iz preventive da bi eventualno otklonili mogućnost spoljnih fizickih uticaja na cev.

Redovno se dešava da ovde na našem sajtu kritikujemo rad “kolega vodoinstaltera”. Zle namere nema, već želimo da sugrađani budu informisani šta sve može da ih snađe ukoliko pogreše u odabiru vodoinstalatera. Ovog puta nećemo da apelujemo na sugrađane da obrate pažnju u tom odabiru, iz razloga što to redovno i radimo.


Raspolažemo najmodernijim alatima i kamerama za snimanje kanalizacije kako spoljašnosti, tako i unutrašnjosti cevi. Brzo, efikasno i sigurno pronalaizimo mesto curenja na vertikalama i ostalim cevima. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu.


POPRAVKA VERTIKALE BEOGRAD

Stručna popravka vertikale Beograd, povoljna cena popravke. Izdajemo račun i garanciju. Popravka vertikale na teritoriji Beograda i okoline non stop. Dežurne kolege su Vam uvek na raspolaganju u svim optinama našeg grada.

Ukoliko ima potrebe, kolege će uz Vašu saglasnost snimati kanalizacione cevi kako bi utvrdili unutrašnje stanje istih. Raspolažemo sa najmodernijim alatom i kamerama za snimanje i detekciju curenja vode. Oslonite se na naš stručni tim, na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite našim kolegama.

Ako imate problem sa vertikalom u zgradi ili kuči, nemojte odlagati poziv već nas pozovite odmah. Problem sa vertikalom u zgradi ili kući može da donese veliku materijalnu štetu kako Vam tako i drugima. Stoga, reagujte na vreme i sprečite havariju i nepotreban trošak.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Teme koje Vas možda zanimaju:

Zamena bojlera

Zamena perlatora

Odgušenje lavaboa

Curenje vode sa plafona


Pozovite nas!