Renoviranje kuhinje

Renoviranje kuhinje – adaptacija kuhinje, povoljna cena, radimo svim danima u nedelji. Renoviranje kuhinje obavljaju naši stručni vodoinstalateri.


Obavljamo stručno i povoljno renoviranje kuhinje na teritoriji Beograda i okoline. Dostupni smo u svim opštinama našeg glavnog grada. Oslonite se na nas.

RENOVIRANJE KUHINJE

  • Kvalitetna usluga;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • obezbeđen vodomaterijal;
  • obezbeđeni zamenski delovi;
  • kvalitet zagarantovan.

RENOVIRANJE KUHINJE – ADAPTACIJA KUHINJE

Renoviranje kuhinje poput renoviranja kupatila je regularan posao za vodoinstalatera a skoro nemoguć za osobu koja nema iskustva u tom poslu. Renoviranje je rutinski posao koji može da se zakomplikuje određenim problematičnim situacijama, one često utiču na rok završetka radova.

Problemi prilikom renoviranja kuhinje

Ugradnja kuhinje je sklona problematičnim situacijama iz razloga što je več sve isplanirano i teren je “čist” za izvođača radova u ovom slučaju to je vodoinstalater. Pri renoviranju kuhinje se planira šta se sve menja ili uklanja iz kuhinje a šta se novo ugrađuje u kuhinju. Površina kuhinje neretko bude izmenjena, u zavisnosti od kvadrature stana ili kuće.

Sugrađani često imaju problem sa prostorom u stanu ili kući, pa pribegavaju smanjivanju kvadrature kuhinje da bi dobili jos koji kvadratni metar prostora. Takođe, kod određenog broja sugrađana postoji potreba da se proširi kuhinja pošto im je mala kvadratura iste.

To je posledica lošeg planiranja kuhinje i što sugrađani nisu imali dovoljno sredstava da bi ugradili veću kuhinju u trenutku gradnje.

Kako se radi renoviranje kuhinje?

Renoviranje kuhinje podrazumeva proveru ispravnosti vodovodnih instalacija. Ukoliko nisu ispravne ili su pri kraju veka trajanja, potrebno je zameniti deo ili čitav sistem vodovodnih instalacija u stanu ili kući. Sem toga postoji potreba ukoliko su vodovodne instalacije u kuhinji dotrajale, da se ispita ispravnost svih vodovodnih i kanalizacionih instalacija u stanu ili kući.

Proveru vodovonih i kanalizacionih cevi vršimo snimanjem kamerama spoljašnosti i unutrašnjosti cevi.

Pored ispitivanja ispravnosti vodovodnih instalacija, ako je planirano menjaju se pločice u kuhinji, ugradni elementi i njihov raspored ukoliko je potrebno.


Renoviranje kuhinje - pre i psole

Renoviranje kuhinje – pre i psole


Zamena pločica u kuhinji

Zamena pločica u kuhinji je poseban deo posla za vodoinstalatera i keramičara kome treba da posveti posebnu pažnju. Redovno dolazimo u susret sa lošom ugradnjom pločica, gde se jasno vidi da kolega vodoinstalater/keramičar nije lepo lepio pločice u kupatilu ili kuhinji.

Pločice odpadaju sa zida ili nisu ravnomerno nalepljene na površinu, vidljiva je grba ili ispupčenje jedne ili više pločica su neki od problema. Zbog nekorišćenja adekvatnog alata pločice nisu simetrično nalepljene, razmak između pločica nije jednak i pruge između pločiča nisu adekvatno popunjene. Pa se javlja problem da negde ima viska materijala a negde su pomenute pruge preduboke.

Sve to urušava izgled kuhinje i kupatila kao i ugled vodoinstalatera koji je vršio radove.

Zamena i ugradnja sudopere – renoviranje kuhinje

Zamena ili ugradnja sudopere i njenih pratećih elemenata treba da bude izvršena tako da osobe koje koriste kuhunju nemaju problema sa izlivanjem vode iz spoja odvoda sudopere i zidne cevi. Taman posla da posle renoviranja kuhinje Vas snađe da negde dolazi do izlivanja vode.

Bilo da je izlivanje kod sudopere ili negde iz zida zbog losih vodovodnih instalacija ili loše ugradnje istih to prosto nije prihvatljivo.

Saveti za renoviranje kuhinje

Savetujemo Vas da kada ste u prilici sa malo više pažnje pogledate kako su ugrađene pločice kod Vas i kod Vaših poznanika. Primetićete razne nepravilnosti u smislu neravnih pločica, udubljenje i ispupčenja poda i zida.

Razmak između pločica nije jednak, kanal (razmak) između pločica nije jednako popunjen (negde je previše plitak a opet na drugom mestu je predubok i zadržava vodu – ovde dolazi do taloženja bakterija i nečistoća).Zatim, pločice nisu lepo isečene (pogotovo oko vrata, oko baterija za vodu) itd…

Ovo Vam sve govori da profesionalac nije umešao prste pri ugradnji ili renoviranju kuhinje.

Naši vodoinstalateri su vrsni majstori svog zanata, posvećuju izuzetnu pažnju svakom poslu radi postizanja viskog kvaliteta usluga na koji su naši klijenti i navikli. Nemojte prepuštati svakome da Vam ugrađuje ili renovira kuhinju, taj posao radite verovatno jednom ili dva puta u životu, zato ga uradite kako treba.

Obavljamo renoviranjE na teritoriji Beograda i okoline, možete zakazati renoviranje kada Vama odgovara. Lako ćete se dogovoriti sa nišim kolegama oko termina i uslova saradnje.

Premeštanje kuhinje na drugo mesto u stanu ili kući

Stručno premeštanje kuhinje na drugo mestu u stanu ili kući, povoljna cena. Radimo svim danima u nedelji, zakažite intervenciju nekoliko dana u napred. Naše kolege rade premeštanje kuhinje u drugi deo stambene jedinice prateći sve smernice naše struke. Kad se radi premeštanje kuhinje potrebno je uzeti u obzir da li je izvodljivo premeštanje svih instalacija u deo stana ili kuće gde se planira postaviti kuhinja. U glavnom se radi o izmeštnju kuhinje u jednu ili drugu stranu prostorije ali ponekad su zahtevi klijenata da takvi da su kada se sve uzme u obzir radovi previše skupi.

Najbolje je da nas kontaktirate kada se odlučite za ovaj vid radova, kako bi kolege došle, analizirale stanje i informisale Vas da li je to izvodljivo ili ne. Naši vodoinstalateri su majstori svog zanata, maksimalno se trude da svakom klijentu izađu u susret. Pozovite nas i zakažite intervenciju kada Vama odgovara shodno Vašim obavezama.

Tu smo za Vas!

Zakazivanje renoviranja kupatila

Renoviranje kupatila je ako uzmemo u obzir trenutnu situaciju potrebno zakazati što je pre moguće, pošto su kapaciteti svih vodoinstalatera i keramičara prilično popunjeni. Drugim rečima, čim odlučite da renovirate Vašu kuhinju, odmah pozovite stručno lice i dogovorite se oko termina.

Da li je vredno čekati dobrog majstora ili angažovati bilo kog?

Iz našeg iskustva, najbolje je da sačekate pouzdanog vodoinstalatera i keramičara. Danas, usled manjka dobrih majstora i sve veće potražnje za istima, dolazimo u situaciju da je manjak spomenutih. Kod nas rade vrhunski vodoinstalateri koji će svoj deo posla obaviti kvalitetno, ali je potrebno zakazati termin. Mi ćemo se potruditi da Vam maksimalno izađemo u susret.

Vaš Vodoinstalater Beograd tim


Teme koje Vas možda zanimaju:

Sprečiti mrlje na staklu tuš kabine

Zagušenja i odgušenja

Neprijatnosti

Pozovite nas!