Izolacija vodovodnih cevi od smrzavanja

Popravka, zamena i izolacija vodovodnih cevi od smrzavanja – kontakt – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Ukoliko Vam je hitno neophodna voda potrebno je instalirati potpuno novi dovod vode! Pozovite nas radi zakazivanja ove intervencije.

Kod pucanja zaleđenih zaštićenih i ne zaštićenih vodovodnih cevi, postoji mogućnost njihove sanacije! Bitno je da nas kontaktirate radi konsultacije sa kolegama – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Već zaleđena cev je ogroman problem. Izolacija vodovodnih cevi koje su već zaleđene se ne izvodi iz razloga što cevi moraju prvo biti odmrznute! Cevi ne možemo odlediti na silu! Najveći problem već zaleđene cevi je taj što se ona po nepisanom pravilu odledi tek kada je spoljna temperatura 10 i više stepeni i to 5 vezanih dana!

Iz svega ovoga se vidi da je ogroman problem ako dopustite smrzavanje vodovodnih cevi pa Vam preporučujemo preventivne mere kako do toga ne bi došlo.

Preventivne mere:

– Termo izolacija vodovodnih cevi od smrzavanja za temperature do -15 c

– Grejanje cevi specijalnim grejačima do -25 c

– Kombinacija termo izolacije vodovodnih cevi od smrzavanja i grejanje cevi (obezbeđujete pravi Sibirski režim od -30 i više stepeni)

Bitno je napomenuti da se zaleđene cevi moraju što pre osigurati (čim se odlede) da ne bi ponovo dolazilo da njihovog smrzavanja! Pri ovako niskim temperaturama poput jučerašnje (01.08.2016) -16 c, obično utopljavanje cevi od strane građana nije dovoljno. Uskoro objavljujemo sekciju sajta gde ćemo svakodnevno objavljivati intervencije vezane za smrznute cevi. Tokom jučerašnjeg dana (01.08.2016), imali smo 95 poziva isključivo u vezi zaleđenih i napuklih cevi iz svih krajeva Beograda. 


Važna napomena!

Ove mere (izolacija vodovodnih cevi, grejanje cevi i kombinovanje nevedenih) obezbeđuju da se vodovodne cevi ne zalede ali su isto tako potpuno ne efikasne kod već zaleđenih vodovodnih cevi.


Ako Vam je zaleđena cev, saznajte kako da je odledite klikom na link >> kako odlediti cevi << !


Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Izolacija vodovodnih cevi od smrzavanja je najoptimalnije rešenje problema sa slike ispod!

Izolacija vodovodnih cevi od smrzavanja -Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!