Odgušenje sudopere i zagušenje sudopere

Zagušenje i odgušenje sudopere, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje sudopere 24h, Beograd i okolina. Dolazimo odmah radi svih odgušenja kanalizacije.


ODGUŠENJE SUDOPERE

  • Efikasno odgušenje sudopere Beograd;
  • povoljna cena;
  • stručni vodoinstalateri;
  • hitne intervencije;
  • dolazak odmah;
  • mogučnost zakazivanja intervencije;
  • sve vrste odgušenja;
  • izdavanje računa.

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam obezbeđuje profesionalno odgušenje zagušene sudopere, brzo i efikasno. Zagušena sudopera se odgušuje mašinskim putem ukoliko želimo da se taj posao obavi pouzdano. Računajte na naše kolege!

Izdajemo račun na sve naše usluge.

Da li je mašinsko odgušenje rešenje za Vas?

Jeste i evo zašto. 

Zadnjih decenija stanje kanalizacije je sve gore, pre svega cevi su pune masnoća i sada već okamenjenih zidova i sve to smeta da fluid teče kroz njih. Sa druge strane, konzumiramo nikad više hrane, različitih sastojaka i koristimo razne masne hemije a sve to šteti cevima hteli mi to ili ne.

Sudopera se pored wc šolje se često zapušuje iz navedenih razloga i tada je jedino rešenje mašinsko odgušenje. Ručni tip je retko od pomoći jer se radi u većini slučajeva o jakim zapušenjima koje drže itekako dobro. Tada je potrebna mašina i višegodišnje iskustvo vodoinstalatera.

ZAGUŠENJE SUDOPERE

Jedno od najčešćih zagušenja u domaćinstvima je zagušenje sudopere. Veliki problem predstavljaju stanovi u zgradama. Često su ljudi u čudu jer paze šta odlazi u odvod ali je sasvim dovoljno da jedno domaćinstvo ne pazi na istoj vertikali i dolazi do problema za sve.


zagusenje sudopere

Najčešća lokacija zagušenja sudopere


Najzaslužniji za teško zagušenje sudopere je upravo sos od kafe. U sebi ima toliko masnoće da se lepi na zidove kanalizacije baš kao holesterol u krvnim sudovima. Tada dolazi do začepljenja i do vraćanja otpadnih voda te izlivanja po stanu. Verovali ili ne, zagušenje kuhunjske vertikale je uvek teže i prljavije od fekalne. Često se ne može odgušiti ručnom sajlom. Tada se pribegava odgušenju električnim sajlama – mašinsko odgušenje sudopere.

Takođe dolazi do predvertikalnih zagušenja (zagušenje sudopere) i to u kolenima i krivinama kanalizacije. U najgorim slučajevima ne pomaže ništa osim otvaranja zida i zamene cevi. To se uglavnom dešava sa starim kanalizacionim odvodima koji su od olova ili gusa.


Potpuno zapusena odvodna cev sudopere

Potpuno zapušena odvodna cev sudopere


Sama cena odgušenja sudopere zavisi od težine zagušenja, ali se u najvećem broju slučajeva to svodi na lakši oblik problema. Apel je na građane da nikako ne bacaju u odvod ostatke obroka, kese i slične stvari. Najviše treba paziti da se u odvod ne baca sos od kafe kao i vlažne maramice. To su dve najgore stvari koji veoma lako dovedu do zagušenja (zagušenje sudopere). Prava je sreća da sve ostane na tome jer se često desi da se sadržaj kanalizacije počne izlivati po stanu i napravi ogromnu štetu.

VRSTE ZAGUŠENJA

Imamo nekoliko vrsta zagušenja. Horizontale i vertikale kupatila i kuhinja koja se svode u zagušenja zatvorenog tipa odnosno u ona kućna. Dalje su zagušenja glavnih vertikala koje koriste nekoliko domaćinstava i na kraju zagušenja kanalizacija ispred zgrada i kuća a tu se koristi poseban tzv.


Delimicno zapusena cev sudopere

Delimično zapušena cev sudopere


Voma sistem za odgušenje. Na kraju bi smo naveli da je poželjno jednom mesečno u vaše plastične odvode sipati tečni deterdzent i pustiti veću količinu vrele vode da se cevi isperu od masnoća i na taj način znatno smanjite rizik od ovakvih problema.

Odgusivanje sudopere

Odgušivanje sudopere

Otpušavanje sudopere

Stručno otpušavanje sudopere, povoljna cena uz izdavanje računa. Otpušavanje sudopere Beograd i okolina, dolazimo odmah po Vašem pozivu! Pozovite nas odmah i kolege dolaze u najkraćem mogućem roku na Vašu adresu. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, kolege su tu za Vas.

Otpušavanje odvoda sudopere mašinskim potem, povoljana cena, pokrivamo celu teritoriju Beograda. Odgušenje dovoda sudopere vršimo po hitnom postupku kada dolazimo domah po pozivu. Kolege dežuraju 365 dana u godini radi otpušavanja svih vrsta odvoda.

Posedujemo najmodernije mašine za odgušenje sudopere, koje koriste posebne sajle za uske cevi kanalizacije sudopere. Poptuno smo opremljeni da odgušimo sve vrste kanalizacionih cevi na svim lokacijama.


Totalno zapusena sudopera

Totalno zapušena sudopera


Odgušenje vertikale sudopere

Efikasno odgušenje vertikale sudopere, kolege su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Povoljna cena uz izdavanje računa. Pouzdano odgušujemo vertikalu sudopere u kojoj se neretko kreiraju najjači čepovi koji prave vrlo jaka zapušenja. Vertikala sudopere je uska i kao takva vremenom dolazi do sakupljanja masnoće i prljavštine na njenim zidovima i podložna je čestom zapušavanju. Kolege pristupaju odmah samoj vertikali i uz pomoć naših mašina odgušujemo je prilčno brzo.

Vertikala sudopere može da namuči  i najbolje među nama, pogotovo ukoliko se radi vertikali u stambenoj zgradi. Neretko se dešava da kolege odguše celu vertikalu zgrade kako bi osigurale da do ovog problema i ne dođe. Kao što smo več rekli, kolege su vrsni majstori i daće sve od sebe da Vam izađu u susret i da obave. Računajte na naše kvalifikovane vodoinstalater non stop!

Vraćanje vode iz sudopere

Samo vraćanje vode iz sudopere je vrlo opasno i zahteva da odmah reagujete. Pozovite nas, radimo non stop – 24h. Vraćanje vode iz sudopere donosi materijalnu štetu velikih razmera. Kada voda krene da izvire iz sudopere vrlo je teško zaustaviti taj proces. Najbolje što možete da učinite jeste da pozovete vodoinstalatera, zatim da pozovete komšije iznad Vas i da ih zamolite da ne koriste sudoperu i sve potrošače koji su priključeni na tu vertikalu.

Time ste obavili veliki deo posla! Dok kolege ne dođu na Vama je da pokušate zagradite sudoperu sa ćebadima, peškirima, krpama kako voda ne bi napredovala u druge prostorije.

Po dolasku, kolege će odmah rešiti problem u vrlo brzo će otpušiti vertikalu koja je zapušena. Otpušavanje vertikale sudopere traje od 20 minuta do sat vremena. Nekad, kada je teško zapušena, otpušavanje vertikale sudopere traje i duže. Tada kolege otpušuju vertikalu u jednom ili više stanova a neretko vertikalu cele zgrade.

Oslonite se na naše stručne kolege u svakom trenutku na celoj teritoriji Beograda i okoline. Tu smo za Vas!

Otpušavanje vertikale

Stručno otpušavanje vertikale sudopere, adekvatno, povoljna cena, radimo non stop. Otpušavanje se radi vrlo efikasno poput svih ostalih naših usluga.  Već smo naveli da nas pozovete čim uočite problem, kako bi sve na vreme obavili. Time dobijamo dragoceno vreme da se mogućnost nastanka štete smanji na minimum. Kolege će dati sve od sebe da se začepljena sudopera ili začepljena vertikala odčepe u najkraćem mogučem roku kako bi nastavili sa njihovim korišćenjem. Nekad je realizacija brza ali nekad usled jakog začepljenja može i da potraje.

Sve u svemu, računajte na nas, kolege su vrhunski majstori našeg zanata, brzi su, pedantni, očekujte kvalitet usluge. Nećemo odustati od Vašeg problema sve dok ga ne rešimo. Raspolažemo svim dostupnim alatima i mašinama i svaku našu uslugu obavljamo još brže i bolje.

Naš tim Vam je na raspolaganju 24h!

Pravilno odgušena sudopera

Šta je pravilno odgušena sudopera? Kako se pravilno odgušuje sudopera?

Mislite da sa vakum gumom možete da odgušite sudeperu? Možete naravno ALI samo ako je zagušenje lokalnog tipa, sva ostala zapušenja nećete moći odgušiti. To je istina, surova jeste ali je istina. Možete svakako da probate, ako uspete odgušiti sudoperu, onda je bila blago zapušena. Pravo zapušenje sudopere se rešava samo mašinskim sajlama, to je jedini način da se ovaj problem reši. U ovom poslu smo veoma dugo i znamo o čemu pričamo.

Kada sadržaj u odvodu sudopere se stegne ili žargonski rečeno “zapeče”, nema te hemije a ni vakum gume koja može da razbije taj čep. Čak i mašinska sajla nekad pomuči da ga razjede i razbije, a snaga mašine je neuporedivo veća od sile koju čovek može da upotrebi. Stoga, na Vama je da probate a ako ne uspete tu smo da Vam sredimo problem sa sudoperom, naravno u svako doba dana i noći.

Računajte na nas!

Često postavljana pitanja?

Kako odgušujete sudoperu?

Odgušenje sudopere obavljamo mašinski i ručno. U zavisnosti od težine zapušenja i same lokacije zapušenja, kolege donose odluku na koji način će najbolje rešiti problem.

Kada se radi mašinsko odgušenje sudopere?

Mašinski tip odgušenja se koristi kod većine zapušenja sudopere iz razloga što je vrlo efikasan. Ovim tipom odgušenja se uspešno odgušuje srednji i teži tip zapušenja sudopere na bilo kojoj lokaciji u cevima.

Kada se radi ručni tip odgušenja sudopere?

Ručni tip se koristi kod lokalnog zapušenja slabog tipa. Odgušenje ručnom sajlom nema rotaciju a ni snagu prosečne mašine za odgušenje samim tim učinak u poslu je dosta lošiji.

Koliko traje odgušenje sudopere?

Vremenski period da se adekvatno odguši sudopera je u glavnom oko 20-45 minuta. U pojedinim situacijama kada je zapušenje sudopere duboko u cevima, odgušenje može da potraje i sat vremena pa i duže ako se odgušuje cela vertikala zgrade ili kuće.

Koliko je teško odgušiti sudoperu?

U zavisnosti od lokacije i jačine odgušenja zavisi koliko je teško obaviti valjano posao. Pošto je u glavnom reč o teškim zapušenjima sudopere, kolege uz pomoć mašinskih sajli bez ikakvih poteškoća rešavaju sva zapušenja.

Teme koje Vas možda zanimaju:

Odgušenje wc šolje

Odgušenje lavaboa

Odgušenja kade

Odgušenje vertikale/horizontale

Pozovite nas!