Zamena bojlera

Zamena akumulacionog i protočnog bojlera

Tokom ove intervencije naišli smo na niz neprijatnih iznenađenja u vidu vodovodne instalacije i prethodnih vodinstalaterskih intervencija u stanu.
Pošto je vlasnik stana strano lice, prvi problem je bio naći vodoinstalatere koji poznaju engleski jezik. Drugi problem se odnosi na ugradnju vodovodnih instalacija i planiranja vodovodnih instalacija u stanu. Treći problem je što „kolege vodoinstalateri“ nisu imali rešenje za vodoinstalaterske probleme u stanu.
Pošto smo rešili prvi problem, bacili smo se na rešavanje ostalih vodoinstalaterskih problema.

Slab pritisak vode u stanu je bio najveći problem, „vodoinstalateri“ pre nas su savetovali vlasnika stana da zameni pumpu koja celu zgradu snadbeva vodom. Pošto mu je to bilo suludo rešenje, tražio je mišljenje drugih „kolega vodoinstalatera“, koji su mu savetovali da zameni bojlere novim i time će rešiti problem. Pošto je zamena bojlera (novih ) drugim novim bojlerima bila najlogičnije rešenje za vlasnika stana, tako je i bilo. Posle intervencije, pritisak vode je bio i dalje očajno slab.

Problem slabog pritska vode je nastao prilikom same instalacije vodovodne mreže u stanu. Pošto u stanu ima nekoliko kupatila, za svako kupatilo je ugrađeno po dva bojlera, jedan akumulacioni a drugi protočni bojler velike snage.

Za rešavanje ovog problema, bilo je potrebno zameniti sve bojlere (za svako kupatilo ugraditi po jedan bojler većeg kapaciteta od 120 litara). Kod svakog kupatila smo prepravili vodovodni sistem da bi sa dva bojlera sveli na jedan bojler. Naravno posle naše intervencije, problem slabog pritiska vode je rešen.

Ovom prilikom apelujemo na sugrađane da se prvo dobro raspitaju u vezi određenog vodoinstalatera, kako obavlja vodoinstalaterske usluge koje nudi, da li su pomenute usluge kvalitetne i koje su cene radova (možete doći u situaciju da vodoinstalater izvrši intervenciju i da Vas naknadno informiše o ceni radova a cena tih vodoinstalaterskih radova Vama možda ne odgovara).

zamena_protočnog_i_akumulacionog_bojlera

Zamena protočnog i akumulacionog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

skidanje_protočnog_bojlera

Skidanje protočnog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

ugradnja_akumulacionog_bojlera_beograd

Ugradnja akumulacionog bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd

pre_posle_zamena_protocnog_i_akumulacionog_bojlera

Pre posle zamena protocnog i akumulacionog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

 

Teme koje Vas možda zanimaju:

Curi voda ispod bidea – sifon

Lavabo

Bojleri

Intervencije Vodoinstalateri Beograd

Pozovite nas!