Zamena bojlera

Zamena bojlera Beograd, povoljna cena, garancija i račun. Zamena akumulacionog bojlera, zamena protočnog bojlera svih tipova, stručni vodoinstalateri. Dostupni smo non stop, 24 sata.


Stručna zamena bojlera na teritoriji Beograda i okoline, radimo u svim opštinama. Radi hitnih intervencija dostupni smo 24 sata tokom cele godine. Obezbeđujemo o servis bojlera, izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.

ZAMENA BOJLERA BEOGRAD

  • Stručna zamena bojlera;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • zamena svih vrsta bojlera;
  • dolazak odmah;
  • zakazivanje intervencije:
  • stručni saveti;
  • garancija;
  • račun.

Profesionalna zamena bojlera Beograd od strane stručnih vodoinstalatera po povoljnim cenama. Obavljamo zamenu svih vrsta bojlera, svih proizvođača i stanja. Pored zamene, naš tim Vam obazbeđuje i stručan servis bojlera. Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge. Oslonite se na nas!

ZAMENA AKUMULACIONOG I PROTOČNOG BOJLERA

Opis jedne naše intervencije – zamena akumulacionog i protočnog bojlera.

Tokom ove intervencije naišli smo na niz neprijatnih iznenađenja u vidu vodovodne instalacije i prethodnih vodinstalaterskih intervencija u stanu.
Pošto je vlasnik stana strano lice, prvi problem je bio naći vodoinstalatere koji poznaju engleski jezik. Drugi problem se odnosi na ugradnju vodovodnih instalacija i planiranja vodovodnih instalacija u stanu. Treći problem je što „kolege vodoinstalateri“ nisu imali rešenje za vodoinstalaterske probleme u stanu.

Pošto smo rešili prvi problem, bacili smo se na rešavanje ostalih vodoinstalaterskih problema.

Slab pritisak vode u stanu je bio najveći problem, „vodoinstalateri“ pre nas su savetovali vlasnika stana da zameni pumpu koja celu zgradu snadbeva vodom. Pošto mu je to bilo suludo rešenje, tražio je mišljenje drugih „kolega vodoinstalatera“, koji su mu savetovali da zameni bojlere novim i time će rešiti problem. Pošto je zamena novih bojlera drugim novim bojlerima bila najlogičnije rešenje za vlasnika stana, tako je i bilo. Posle intervencije, pritisak vode je bio i dalje očajno slab.

Problem slabog pritska vode je nastao prilikom same instalacije vodovodne mreže u stanu. Pošto u stanu ima nekoliko kupatila, za svako kupatilo je ugrađeno po dva bojlera, jedan akumulacioni a drugi protočni bojler velike snage.

REŠENJE JE ZAMENA BOJLERA

Za rešavanje ovog problema, bilo je potrebno zameniti sve bojlere (za svako kupatilo ugraditi po jedan bojler većeg kapaciteta od 120 litara). Kod svakog kupatila smo prepravili vodovodni sistem da bi sa dva bojlera sveli na jedan bojler. Naravno posle naše intervencije, problem slabog pritiska vode je rešen.

Ovom prilikom apelujemo na sugrađane da se prvo dobro raspitaju u vezi određenog vodoinstalatera, kako obavlja vodoinstalaterske usluge koje nudi, da li su pomenute usluge kvalitetne i koje su cene radova (možete doći u situaciju da vodoinstalater izvrši intervenciju i da Vas naknadno informiše o ceni radova a cena tih vodoinstalaterskih radova Vama možda ne odgovara).

zamena_protočnog_i_akumulacionog_bojlera

Zamena protočnog i akumulacionog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

skidanje_protočnog_bojlera

Skidanje protočnog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

ugradnja_akumulacionog_bojlera_beograd

Ugradnja akumulacionog bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd

pre_posle_zamena_protocnog_i_akumulacionog_bojlera

Pre posle zamena protocnog i akumulacionog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

Teme koje Vas možda zanimaju:

Curi voda ispod bidea – sifon

Lavabo

Bojleri

Intervencije Vodoinstalateri Beograd

Pozovite nas!