Zamena bojlera

Zamena bojlera Beograd, povoljna cena uz garanciju i račun. Zamena bojlera Beograd svih vrsta, radimo preko cele nedelje. Dolazimo po potrebi odmah!

Na sve naše intervencije izdajemo račun i garanciju.


Stručna zamena bojlera na teritoriji Beograda i okoline, radimo u svim opštinama. Radi hitnih intervencija dostupni smo 24 sata tokom cele godine. Obezbeđujemo o servis bojlera, izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.

ZAMENA BOJLERA BEOGRAD

 • Stručna zamena bojlera;
 • povoljna cena;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • zamena svih vrsta bojlera;
 • ugradnja/montaža;
 • skidanje;
 • dolazak odmah;
 • zakazivanje intervencije:
 • stručni saveti;
 • garancija;
 • račun.

Profesionalna zamena bojlera Beograd od strane stručnih vodoinstalatera po povoljnim cenama. Obavljamo zamenu svih vrsta bojlera, svih proizvođača i stanja. Pored zamene, naš tim Vam obazbeđuje i stručan servis bojlera.

Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge. Oslonite se na nas!

Zamena protočnog bojlera Beograd

Stručna zamena protočnog bojlera Beograd, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena protočnog bojlera tokom cele nedelje, dolazimo odmah. Menjamo sve vrste protočnih bojlera, svih prozvođača. U toku dana zamenimo nekoliko bojlera ovog tipa na teritoriji Beograda i okoline.

Zamena protočnog bojlera Vašim bojlerom ili da mi pazarimo zamenski po Vašim instrukcija. Ako ste nesigurni koji bojler uzeti kao zamenski, pitajte kolege prilikom zakazivanja zamene. Kolege će Vam na osnovu Vaših navika i tipa starog bojlera dati adekvatan savet.

Zamena akumulacionog bojlera Beograd

Zamena akumulacionog bojlera Beograd i okolina, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Zamena akumulacionog bojlera po svim standardima svim danima, preko cele godine. Obezbeđujemo brzu i efikasnu zamenu akumulacionog bojlera u svim opštinama u našem glavnom gradu.

Naš kolege su Vam na raspolaganju da donesu akumulacioni bojler ili ga možete obezbediti Vi. Možete se oko svega dogovoriti sa kolegama. Ukoliko Vam treba savet koji bojler da pazarite, pitajte naše kolege kada budete zakazivali intervenciju (zamena bojlera svih vrsta).

Zamena kuhinjskog bojlera

Povoljna zamena kuhinjskog bojlera od strane stručnog lica, povoljna cena zamene. Zamena kuhinjskog bojlera uz račun, radimo preko cele nedelje 365 dana u godini. Možete nas pozvati da obavimo hitnu zamenu kuhinjskog bojlera ali takođe imate mogućnost zakazivanja zamene. Dogovorite se sa našim kolegama u odnosu na Vaše planove kada je termin zamene.

Kada se menja kuhinjski bojler?

Zamena kihinjskog bojlera se obavlja kada Vam stari kuhinjski bojler nije više u funkciji ili prosto niste zadovoljni njegovim radom. Zamenu obavljamo brzo i efikasno, nekad zamena traje duže ukoliko je pristup njemu otežan. Kolege se uvek trude da se zamena obavi što je pre moguće, kako bi klijent što pre imao operativni kohinjski bojler.

Oslonite se na nas u svakom trenutku.

ZAMENA AKUMULACIONOG I PROTOČNOG BOJLERA

Opis jedne naše intervencije – zamena akumulacionog i protočnog bojlera.

Tokom ove intervencije (zamena bojlera) naišli smo na niz neprijatnih iznenađenja u vidu vodovodne instalacije i prethodnih vodinstalaterskih intervencija u stanu.
Pošto je vlasnik stana strano lice, prvi problem je bio naći vodoinstalatere koji poznaju engleski jezik. Drugi problem se odnosi na ugradnju vodovodnih instalacija i planiranja vodovodnih instalacija u stanu. Treći problem je što „kolege vodoinstalateri“ nisu imali rešenje za vodoinstalaterske probleme u stanu.

Pošto smo rešili prvi problem, bacili smo se na rešavanje ostalih vodoinstalaterskih problema.

Slab pritisak vode u stanu je bio najveći problem, „vodoinstalateri“ pre nas su savetovali vlasnika stana da zameni pumpu koja celu zgradu snadbeva vodom. Pošto mu je to bilo suludo rešenje, tražio je mišljenje drugih „kolega vodoinstalatera“, koji su mu savetovali da zameni bojlere novim i time će rešiti problem. Pošto je zamena novih bojlera drugim novim bojlerima bila najlogičnije rešenje za vlasnika stana, tako je i bilo.

Posle intervencije, pritisak vode je bio i dalje očajno slab.

Problem slabog pritska vode je nastao prilikom same instalacije vodovodne mreže u stanu. Pošto u stanu ima nekoliko kupatila, za svako kupatilo je ugrađeno po dva bojlera, jedan akumulacioni a drugi protočni bojler velike snage.

HITNA ZAMENA BOJLERA

Potrebna Vam je hitna zamena bojlera? Kolege mogu odmah krenuti ka Vama, pozovite nas odmah i dogovorite se sa kolegama oko novog bojlera. Kolege mogu odmah pazariti nov bojler po dogovoru a ako ste ga već obezbedili tim bolje.

Hitna zamena bojlera se u glavnom radi za frizerske salone, lokale kojima je odmah potreban fukcionalan bojler, hotele ali i kod sugrađana kojima je važno da dobiju toplu vodu u što kraćem roku. Mi sve to razumemo, stoga smo odredili nekoliko naših timova da uvek budu spremni kako bi došli na svaku adresu i rešili svaki problem našim klijentima.

Redovno radimo hitnu zamenu bojlera u hotelu, igraonici, kafiću, školi, raznim firmama, proizvodnji, pekari, kockarnici i prodavnicama. Naravno kod sugrađana kao što smo naveli redovono radimo ovu uslugu. Pogotovo kada su u pitanju slavlja, rođendani i slična dešavanja kada je prekopotrebno da svi bojleri rade odlično.

REŠENJE JE ZAMENA BOJLERA

Za rešavanje ovog problema, bilo je potrebno zameniti sve bojlere (za svako kupatilo ugraditi po jedan bojler većeg kapaciteta od 120 litara). Kod svakog kupatila smo prepravili vodovodni sistem da bi sa dva bojlera sveli na jedan bojler. Naravno posle naše intervencije, problem slabog pritiska vode je rešen.

Ovom prilikom apelujemo na sugrađane da se prvo dobro raspitaju u vezi određenog vodoinstalatera, kako obavlja vodoinstalaterske usluge koje nudi, da li su pomenute usluge kvalitetne i koje su cene radova (možete doći u situaciju da vodoinstalater izvrši intervenciju i da Vas naknadno informiše o ceni radova a cena tih vodoinstalaterskih radova Vama možda ne odgovara).

zamena_protočnog_i_akumulacionog_bojlera

Zamena protočnog i akumulacionog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

UGRADNJA – MONTAŽA BOJLERA BEOGRAD

Stručna ugradnja bojlera Boograd, povoljna cena ugradnje uz račun i garanciju. Ugradnja bojlera Beograd svih vrsta, brzo i efikasno preko cele nedelje. Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline, dostupni smo u svim opštinama našeg grada. Ugradnja bojlera zahteva stručnost i poznavanje posla, naše kolege tokom dana obave desetinu ugradnji bojlera.

Pouzdana montaža bojlera od strane stručnih vodoinstalatera svim danima u godini. Sama montaža bojlera je rutinska usluga koju kolege obavljaju vrlo efikasno. Radimo sa svim proizvođačima bojlera, obezbeđujemo pouzdanu i povoljnu uslugu. Od nas očekujte visok kvalitet usluge i povoljne cene.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Montaža kuhinjskog bojlera

Pouzdana montaža kuhinjskog bojlera, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Montaža kuhinjskog bojlera Beograd i okolina, dolazimo ubrzo po pozivu. Na naše usluge se možete osloniti u svakom trenutku, 7 dana u nedelji. Kolege obavljaju montažu malog kuhinjskog bojlera kranje rutinski, brzo i efikasno.

Nekad, ugradnja kunjiskog bojlera traje malo duže uz razloga što je potrebno obraditi deo gde se ugrađuje. Kolege će svakom klijentu naznačiti ukoliko ima trebe za dodatnim obrađiivanje mesta ugradnje.

Ugradnja kuhinjskog bojlera zahteva stručnost i adekvatan alat, naše kolege raspolažu ogromnim iskustvom koje nam omogućava da radimo sa svim bojlerima na svim lokacijama.

DEMONTAŽA BOJLERA

Stručna demontaža bojlera, povoljna cena demontaže, radimo svim danima u nedelji. Demontaža bojlera svih vrsta i proizvođača na svim lokacijama u Beogradu i u okolini. Naše kolege brzo i vrlo efikasno skidaju bojler bio to bojler u kupatilu ili kuhinji. Na naše kolege se možete osloniti u svakom trenutku.

Skidanje bojlera radimo rutisnki, povoljno i pouzdano. Kolege skidanje bojlera obavljaju desetinu puta u toku dana na svim lokacijama u Beogradu. Radi se o rutisnkoj usluzi našeg tima koja ne zahteva puno vremena ali zahteva stručnost i znanje vodoinstalatera. Nakon skidanja, odlažemo Vaš bojler u stanu kući, podrumu ukoliko to želite.

Na naše kolege se možete osloniti u svakom trenutku radi hitnih intervencija koje su usko vezane za bojlere. Stoga, nemojte oklevati pozovite nas ako Vam zatrebaju naše usluge.

Tu smo za Vas!

Popravka ili zamena bojlera

Da li je bolja popravka ili zamena bojlera? Odgovor na to pitanje može da Vam da jedino stručno lice kada pregleda Vaš bojler. Pre toga sa sigurnošću nije mudro davati ikakve savete.

Ali kako da znamo kada je bojler za zamenu?

Kao što smo iznad napisali, bojler menjamo kada nismo zadovoljni njegovim radom ili ako ga nije moguće popraviti. Jedan od razloga može biti da je bojler male litraže i da Vam ne pruža dovoljno tople vode. Drugi pak je da pun kamenca i grejač nije u mogućnosti da zagreje dovoljno vode i to što zagreje uradi za više vremena nego ranije.

Dešavaju se situacije gde je popravka bojlera skuplja od kupovine novog, naravno sve zavisi koji bojler je u pitanju i kog proizvođača. U takvim situacijama je najbolje da se bojler zameni adekvatnim. Time se rešava problem sa starim bojlerom koji usled dotrajalosti može da donese još neki kvar. Postavljanjem novog bojlera ste rešili sve probleme. Ukoliko niste sigurni koji bojler da pazarite, to nije nikakav problem, kolege su tu, na Vama je da se posavetujete sa njima.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku tokom cele sedmice a ako zatrebaju hitne intervencije, radimo non stop – 24h!

Stručna usluga servisera bojlera

Bilo da je reč o ugradnji novog, zameni starog bojlera ili njegovom servisiranju, na pravom ste mestu. Naš tim čine stručni majstori koji odlično poznaju sve vrste bojlera svih proizvođača. Naši vodoinstalateri svakodnevno zamene ili servisiraju veliki broj bojlera na teritoriji Beograda i okoline.

Sve naše usluge vršimo koristeći kvalitetne rezevne materijale, vodomaterijal i moderne alate. Potpuno smo opremljeni da obavimo sve vodoinstalaterske usluge među kojima su zamena i ugradnja bojlera. Možete računati na naše kolege tokom celog dana, svim danima u nedelji.

Naravno, obezbeđujemo hitne intervencije na celoj teritoriji Beograda i okoline. Kada su u pitanju bojleri i problemi sa njima, veoma je važno da se reaguje na vreme. Bojleri su opasni ako im određeni delovi nisu ispravni. Stoga, reagujte na vreme!

Oslonite se na naš servis!

Zakazivanje intervencije

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam omogućava da zakažete intervenciju za isti dan. Ako Vam ne odgovara isti dan, možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana u napred, shodno Vašim obavezama. Pored zakazivanja, možete nas angažovati odmah, kolege dolaze na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Hitne intervencije su u glavnom rezervisane za sanacije velikih problema sa bojlerima, cevima vodovoda i kanalizaicje. Na nas se možete osloniti uvek i na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

skidanje_protočnog_bojlera

Skidanje protočnog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

ugradnja_akumulacionog_bojlera_beograd

Ugradnja akumulacionog bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd

pre_posle_zamena_protocnog_i_akumulacionog_bojlera

Pre posle zamena protocnog i akumulacionog bojlera – Vodoinstalateri Beograd

Teme koje Vas možda zanimaju:

Curi voda ispod bidea – sifon

Lavabo

Bojleri

Intervencije Vodoinstalateri Beograd

Pozovite nas!