Zakažite intervenicju

Zakazivanje intervencije, zakažite intervenciju kada Vama odgovara shodno Vašim obevazama. Sa našim kolegama se dogovorite oko termina. U potpunosti se možete osloniti na naš tim u svakom trenutku!

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


ZAKAZIVANJE VODOINSTALATERSKE INTERVENCIJE

Jedna od pogodnosti kod nas je da možete zakazati vodoinstalatersku intervenciju. Bitno je razlikovati hitnu intervenciju od zakazivanja intervencije.

Glavna razlika je u tome što se vodoinstalaterske intervencije zakazuju da se izvode tokom dana ili za nekoliko dana kada Vama odgovara. U specifičnim situacijama se može zakazati izvršavanje intervencije i noću. Hitne intervencijse izvršavaju odmah ili u najkaćem mogućem vremenu od momenta primanja poziva(bilo koje doba dana ili noći).

Kako zakazati intervenciju?

Naši sugrađani mogu da zakažu bilo koju vodoinstalatersku intervenciju jednostavnim pozivom našeg servisa. Jedan od kolega Vodoinstalateri Beograd Tim-a preuzima odgovornost oko dogovora gde i kada treba da se pojavi kolega vodoinstalater. U toku razgovora se  utvrđuje da li je potrebno kontaktirati klijenta opet neposredno pre intervencije ili ne. Ukoliko dođe do izvesne promene i dogovor sa kolegom mora da se izmeni, molimo Vas da nam javite na vreme.

Koje sve vodoinstalaterske usluge je moguće zakazati kod nas?

 1. Odgušenje kanalizacije(vertikala, wc šolja, sudopera, slivnik kupatila, lavaboa, kada, tuš kabina, bide);
 2. ugradnja i zamena bojlera;
 3. servis bojlera – čišćenje bojlera od kamenca, zamena grejača bojlera, provera celog bojlera i yamena neispravnih delova;
 4. zamena i ugradnja wc šolje;
 5. zamena i ugradnja lavaboa;
 6. zamena i ugradnja kade i tuš kabine;
 7. zamena i ugradnja svih ostalih sanitarija;
 8. zamena stare vodovodne instalacije;
 9. snimanje cevi kamerom;
 10. detekcija curenja vode;
 11. ugradnja nove vodovodne instalacije;
 12. zamena ventila;
 13. zamena guma wc šolje;
 14. renoviranje kupatila(adaptacija kupatila);
 15. renoviranje kuhinje(adaptacija kuhinje);
 16. keramičarski radovi;
 17. sitne popravke u kupatilu i kuhinji.

Pogledajte ceo spisak naših usluga klikom na stranicu “Usluge” u navigacionom meniju na[eg sajta.

Radno vreme Vodoinstalateri Beograd Tima je 00-24h. Ukoliko niste u mogućnosti da odmah dođemo i obavimo intervenciju, budte slobodni, pozovite nas i dogovorite se sa nama oko termina.

Sa nama se možete dogovoriti oko svega i u potpunosti se osloniti na naš tim.

Zakazati intervenciju nikad lakše

Kod nas zakazavinje intervencije kratko traje, kolege zatim poštuju sve ugovorene termine. U slučaju da želite da pomerite termin intervencije, potrebno je samo da pozovete kolege kako bi se dogovorili oko novog termina i to je sve.

U slučaju da Vam je potrebna naša hitna usluga, kolege su Vam uvek na raspolaganju, timovi za hitne intervencije dežuraju non stop! Budite uvereni da se uvek možete osloniti na naše timove radi svih intervencija. Pravnim licima predstavljamo takođe saradnika na koga uvek mogu da računaju. Obezbeđujemo brz dolazak (po potrebi), efikasan rad u bilo koje doba dana i noći, povolne cene, račun i garanciju.

Sa nama je sve lekše!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Zakažite intervenciju - Vodoinstalateri Beogra Tim

Zakažite intervenciju – Vodoinstalateri Beogra Tim


Pozovite nas!