Majstor za vodu

Majstor za vodu, sve vodoinstalateske usluge povoljno uz garanciju i račun. Majstor za vodu Beograd, radimo 24h, dolazimo odmah po pozivu.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge pouzdano i kvalitetno, prateći sve smernice naše struke. Radimo preko celog dana i cele noći, tokom cele godine. Naravno dostupni smo i tokom državnih i verskih praznika.
Naše radno vreme je 24hNON STOP!

Dolazimo na Vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

MAJSTOR ZA VODU

– Dostupnost 24h;
hitne intervencije;
– dolazak u kratkom roku;
– stručna i sigurna usluga;
– majstor za vodu velikog iskustva;
– garancija i račun;
– rezervni delovi;
– sve vodoinstalaterske usluge.

Naš tim čine iskusni majstori za vodu čije se iskustvo meri decenijama. Za naše majstore ne postoji problematična situacija, sve zahteve klijenata rešavaju efikasno i pedantno.

MAJSTOR ZA VODU USLUGE

 • Odgušenje kanalizacije svih tipova;
 • servis bojlera;
 • zamena svih sanitarija;
 • održavanje instalacija;
 • popravka i zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi;
 • snimanje cevi kamerom;
 • detekcija curenja vode;
 • servis vodokotlića;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • zamena i ugradnja ventila;
 • adaptacija kupatila i kuhinje;
 • sitne popravke u kupatilu i kuhinji.

O NAMA

Majstor za vodu posluje na teritoriji Beograda i okoline više od 30 godina. Svoj posao obavljamo na najbolji mogući način, našim klijentima osiguravamo pouzdanu i povoljnu uslugu uz garanciju i račun. Od prvog dana pa do danas, nama je na prvom mestu kvalitet usluge, zatim njena cena. Bitno nam je da naši klijenti budu zadovoljni našom uslugom i da im budemo majstor broj 1!

Naš tim se sastoji od stručnih majstora za vodu, čije se iskustvo meri decenijama. Naše kolege svoj posao obavljaju najbolje što mogu, prateći smernice i standarde naš struke.

Majstor za vodu Tim se stalno širi i bira najbolje u ovom poslu kako bi postali deo našeg tima. Naše kolege odlikuju stručnost i posvećenost poslu, streme ka tome da se obogate novim iskustvom svakog radnog dana.

Poslujemo u svim opštinama Beograda i dolazimo u najkraćem mogićem roku bez kašnjenja i odlaganja.

MAJSTOR ZA VODU HITNE INTERVENCIJE

Obezbeđujemo spremne timove majstora da u svakom trenutku odgovore na pozive naših klijenata. Naš tim je veoma ozbiljno shvata hitne intervencije, stoga je maksimalno opremio timove za hitne intervencije najboljim i najpouzdanijim alatima. Naše kolege su u potpunosti spremne da prihvate sve vrste poslova hitne prirode i reše havarije svih tipova i vrsta.

Majstor za vodu tim za hitne intervencije dolazi na bilo koju adresu u Beogradu i okolini u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Majstor za vodu odgušenje kanalizacije

Uspešno odgušujemo sve vrste zapušenja kanalizacije koristeći najmodernije alate i mašine. Naši timovi su posebno obučeni za odgušenje kanalizacije i obavljaju ga rutinski svakoga dana. Odgušenje kanalizacije zahteva stručnost, moderan alat i odlučnost da se posao obavi na najbolji mogući način, što svi timovi Majstora za vodu i imaju.

Naš tim obavlja tri vrste odgušenja kanalizacije u zavisnosti od težine zagušenja. Zagušenja mogu biti lokalna – slaba, srednja i teška. Naše kolege na licu mesta odlučuju koji tip odgušenja kanalizacije je najbolje obaviti na osnovu nekoliko parametara. U glavnom nam naši sugrađani prilikom poziva kažu o čemu se radi ali kolege dok ne dođu na adresu ne mogu sa sigurnošću znati šta ih čeka.

Majstor za vodu mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije majstor za vodu koristi kod većine zapušenja iz razloga što se radi o srednjem i teškom tipu zapušenja cevi. Lako je primenljiv na svim lokacijama, ne zahteva mnogo prostora i vrlo je efikasan. Mašinsko odgušenje kanalizacije majstor koristi tako što mašinsku sajlu gurne i zapušenu kanalizacionu cev i pomoću gurne i ritacione sile koju kreira mašina, dolazi do mesta zapušenja. Nakon što je prišao mestu zapušenja, majstor ga probija vrhom rotacione sajle i razbija čep na male delove koji dalje odu niz kanalizaciju.

Postoji nekoliko tipova sajli za različite tipove kanalizacionih cevi, svaka ima svoju primenu. Naše kolege će pre svakog odgušenja kanalizacije odabrati najbolju sajlu za taj tip zapušenja.

Majstor za vodu VOMA odgušenje kanalizacije

VOMA odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom majstor za vodu koristi kod najtežih zapušenja. Radi se o najnaprednijem tipu odgušenja cevi koristeći veliki pritisak vode. VOMA sistem za odgušenje nije moguće koristiti na svim lokacijama ali o tome odlučuju naše stručne kolege.

VOMA sistem zahteva posebnu obuku majstora za vodu, izuzetan fokus na posao i veliku odlučnost da se posao obavi na najbolji mogući način. Postoje zapušenja cevi koje su zasta izuzetno jaka i veoma teško ih je odgušiti. VOMA sistem odgušuje i najteža zapušenja ukoiko ga koristi kvalifikovan masjtor.

VOMA sistem za odgušenja koristi izuzetno visok pritisak vode kako bi probio sve vrste zapušenja. Takođe, na isti našin ali sa smanjenim pritiskom vode VOMA sistem može da ispira cevi. Ovaj sistem odgušenja vrlo je efikasan i kod čišćenja slivnika, oluka i slično.

Majstor za vodu ručno odgušenje kanalizacije

Majstor za vodu Tim ređe koristi ručni tip odgušenja iz razloga što je većina zapušenja teže prirode. U takvim situacijama je prosto gubljenje vremena i resursa ako se pristupi ručnom odgušenju. Ma koliko naše kolege bile stručne, posvećene i jake, nisu u mogućnosti da pobede mašinu koja okreće sajlu i gura je u cev brze, jače i bolje.

Ručno odgušenje kanalizacije se obavlja isključivo ako se radi o lokalnom tipu zapušenja gde je zapušenje u cevi blizu ulaza u cevi i nije prejako.

Sanacija i zamena cevi

Naš tim sanira sve vrste cevi, bilo da su vodovodne ili kanalizacione. Pored sanacije, ukoliko postoji potreba, obavljamo zamenu dela ili celokupne cevi pa i cele vodovodne i kanalizacione instalacije.

Vodovodne i kanalizacione instalacije u našem gradu pa i u celoj zemlji su izuzetno loše. Dotrajalost je evidentna, pogotovo ako se radi o starim zgradama iz 50-tih godina proslog veka. U ovakvim zgradama majstor za vodu ima uvek posla, od zamena starih instalacija do svakodnevnog odgušenja.

Iskreno govoreći, ni zgrade novijeg datuma nisu ništa bolje. Kod njih nije problem vreme već kvalitet materijala i način ugradnje. Majstor za vodu tim je nailazio na svakakve problematične situacije kod novijih zgrada. Na primer, jedna prilično poznata zgrada u Beogradu je što se tiče vodovoda i kanalizacije bukvalno skpalana iz delova. Zamislite lego kockice ali ne istog proizvođača, već uklapate različite tipove lego kockica. Niste sigurni dokle će te kockice da izdrže ali vi svejedno ih koristite.

Kod ovakvih tipova zgrada, ubrzo nakon izgradnje krenu problemi sa instalacijama. Loš kvalitet kanalizacionih i vodovodnih cevi i ventila osigurava da problem nastane posle par godina.

Potpuno ista stvar je i danas sa novim zgradama. Naravno ne sa svim, ali priličan procenat zgrada se pogrešno oprema instalacijama vodovoda i kanalizacije. I na kraju, sugrađani plaćaju ceh.

Sanacija i popravka vodovodnih instalacija – majstor za vodu

Naše kolege obavljaju profesionalnu sanaciju svih vrsta vodovodnih cevi, efikasno i pouzdano. Sanaciju obavljamo parcijalno, deo puknute, dotrajale ili probijene cevi se menja adekvatnom zamenom. Kolege mogu da koriste posebne termalne kemere kako bi snimile cevi i utvrdile gde se mesto problema nalazi. Na taj način bi ubrzali proces i ne bi nepotrebno demorirali nekretninu klijentu kako bi pronašli lokaciju curenja vode.

Koristimo termalne kamere poslednje generacije koje sa izuzetnom tačnošću mogu locirati mesto problema. Većina klijenata sama traži da koristimo kamere kako bi se šteta smanjila na minimum.

Nakon detektovanja mesta pucanja cevi, kolege pristupaju uklanjanju dela cevi i menja ga adekvatnim. Ovaj proces se odvija relativno brzo u zavisnosti od lokacije problema i pristupu istog. Kolege poseduju adekvatne zamenske delove, tako da na klijentu je da nas samo pozove. Svakako, ukoliko klijent poseduje zamenske delove, kolege će ih rado koristiti.

Zamena vodovodnih cevi se obavlja u slučajevima gde kolege utvrđuju da popravka nije moguća ili nije adekvatno rešenje. Postoje zamena jedne ili više vodovodnih cevi i zamena celokuone instalacije vodovoda.

Sanacija i zamena kanalizacionih cevi – majstor za vodu

Kada su u pitanju kanalizacione cevi, situacija je malo povoljnija iz razloga što njih možemo da snimamo i iznutra. Posedujemo posebne kamere, kojima možemo prilično tačno da utvrdi stanje kanalizacionih cevi celom dužinom. Na ovaj način saznajemo u kakvom su stanju cevi, da li postoji zadebljanje zida cevi i gde se nalazi.

Sanacija kanalizacionih cevi se obavlja slično kao i kod vodovodnih cevi, koriste se svakako kvalitetni vodomaterijali. Kanalizacione cevi takođe možemo snimati termalnim kamerama i na taj načun utvrditi mesto problema.

Zamena kanalizacionih cevi se obavlja po zahtevu klijenta, zbog dotrajalosti, oštećenja ili zbog zadebljanja unutrašnjosti cevi da zbog toga se često ponavljaju zapušenja cevi. Poput vodovodnih cevi, kanalizacione treba zameniti na najbolji mogući način, pouzdan način. To se postiže pravim majstorom za vodu, dobrim alatom i pouzdanim vodomaterijalom.

Majstor za zamenu cevi Vam je dostupan tokom cele nedelje, izdajemo račun i garanciju. Majstor za zamenu cevi menja sve vrste cevi u zgradi, stanu, kući i poslovnom prostoru. Menjamo cevi u zidu, podu i zemlji. Kao što smo naveli, koristimo kvalitetne i dokazane vodovodne i kanalizacionce cevi i time uz valjan rad kolega osiguravamo da se zamena obavi najbolje moguće.

Majstor za vodu – ventili za vodu

Svakodnevno ugradimo ili zamenimo nekoliko desetina ventila. Njihova zamena i ugradnja su nam svakodnevna i rutinska intervencija. Venili za vodu su izuzetno bitni za svaki stan, zgradu, kuću ili poslovni objekat. Njihova operativnost se ne sme nikada ugroziti ili zanemariti. Ventili su tu da nas spasu poplave ili neke veće havarije.

Majstor za vodu Tim menja sve vrste ventila, svih proizvođača. Zamenu i ugradnju ventila obavljamo relativno brzo ukoliko nam je pritup njima dobar. Dešavaju se situacije gde vodovodni ventil zna da namuči kolege ali na kraju naš posao obavimo na najbolji način.

Posedujemo našu bazu ventila, tako da smo našim sugrađanima dodatno olakšali te problematične sitiacije.

Kao što smo već spomenuli, ventili su jako bitni, stoga moraju biti operativni u svakom trenutku. To osiguravamo redovnim servisom ventila, njihovom zamenom kada primetimo da nisu u funkciji i kupovinom isključivo kvalitetnih ventila.

Sigurno se pitate kada treba menjati ventil?

Zamena ventila ili virble ventila se obavlja kad primetite da se ventil ne zatvara ili kada počne da se pojavljuje vlaga oko njega ili kapanje i slivanje vode. Ovo zahteva redovnu inspekciju kupatila i kihinje. Naravno, ukoliko primetite bilo šta što nije dobro, odmah pozovite majstora za vodu kako bi se taj problem rešio što pre.

Najbitnije je da reagujete na vreme!

MAJSTOR ZA BOJLER

Bojleri su posebna stavka kako kod naših sugrađana, tako i kod nas. Zahtevaju redovan servis kako bi osigurali pravilan rad. Nažalost, kod nas se servis bojlera radi samo kada mora ili kada je bojler na izdisaju.

Majstor za bojler – servis bojlera

Hitan servis bojlera je naša svakodnevna usluga koju za razliku od normalnog servisa obavljamo u najkraćem mogućem roku. Rešavamo sve probleme sa bojlerima našim klijentima koristeći naš ili zamenski meterijal koji je obezbedio sam klijent.

Regularan servis bojlera majstor za bojler obavlja u terminima koje zakaže sa svojim klijentima. U razgovoru sa našim kolegama imate mogućnost da zakažete servis bojlera i do nekoliko dana u napred.

Majstor za bojler obavlja prilikom servisa sledeće:

– Test sigurnosnog ventila;
– analiza termostata;
– provera grejača i njegova zamena ukoliko je potrebna;
– čišćenje bojlera od kamenca;
– pregled cevi bojlera;
– detaljna provera kazana bojlera;
– provera instalacija bojlera.

Naš tim na servis bojlera kao i na sve ostale svoje usluge izdaje garanciju i račun.

Servis bojelera majstor za bojler obavlja prateći stroge standarde naše struke, koristeći najmodernije alate koji mu omogućavaju da svoj posao obavi pouzdano i kvalitetno. Kolege, takođe prate interni pravilnik firme koji dodatno poštrava pristup poslu i osigurava kvalitet obavljenog posla.

Majstor za bojler svakodnevno obavi servis više desetina bojlera na celoj teritoriji Beograda i okoline. Servisiramo sve vrste bijlera, svih marki i starosti. Obezbeđujemo najkvalitetniji servis za bojlere u Beogradu.

Majstor za bojler – zamena i ugradnja bojlera

Obavljamo pouzdanu zamenu i ugradnju svih vrsta i veličina bojlera. Ova usluga ne spada u hitne intervencije ali ukoliko se našim klijentima žuri, kolege će doći odmah po pozivu i obaviti intervenciju. Zamena ili ugradnja bojlera sebobavlja brzo, naravno bitno je naglasiti da u slučaju otežavajućih situacija ovaj posao se malo oduži. Kolege će svakako svoj posao obaviti najbolje moguće. Pouzdana zamena bojlera zaheva stručnog majstora i posvećenost poslu.

Ukoliko je potrebno odvoženje starog bojlera, to nije nikakav problem. Kolege će ga odložiti za Vas u Vaš podrum, hodnik ili na deponiju.

Bojleri i problemi sa njima

Bojleri mogu napraviti velike probleme svima nama ako ih ne proveravamo. Bojler pre svega može biti bomba i može teško povrediti osobu ukoliki se nalazi u blizini.

Bojler u glavnom pokazuje znake pred pucanje i to su pucketanje, vrenje vode i čudan zvuk u bojleru. Ono što odmah radite jeste da isključujete bojler i da pozivate vodoinstaltera. Kolege dolaze odmah po pozivu i rešavaju ovu veoma opasnu situaciju.

Postoje sitiacije gde pucaju cevi bojlera gde iz cevi izlazi vrela para koja može da nanese velike povrede. U ovom slučaju bitno je da primetite na vreme iznad napisano za zvukove u bojleru i da obratite pažnju na stanje cevi bojlera.

S bojlerima samo oprezno i obavezno ih isključujte prilikom korišćenja!!! Redovan servis je izuzetno bitan.

Majstor za vodu zamena i ugradnja sanitarija

Obavlja zamenu i ugradnju svih vrsta sanitarija kvalitetno, tačno i pouzdano. Pratimo sve standarde struke i interni pravilnik kako bi i ovu poput svih ostalih naših usluga obavili najbolje moguće. Zamenu i ugradnju sanitarija majstor vrši rutinski svakodnevno, naše kolege su izuzetno kvalifikovane za tu vrstu posla.

Zamenu sanitarija obavljamo u zavisnosti od potreba klijenata. U glavnom se menjaju pojedine sanitarije, koje su oštećene ili prosto dotrajale. Kada je u pitanju renoviranje kupatila, tada se u 99.9% slučajeva ugrađuju nove sanitarije koje je obezbedio klijent.

Kod ugradnje sanitarija, pogotovo ako se renovira kupatilo obraća se pažnja da su sve instalacije pozicionirane dobro. Dešavaju se situacije gde naš majstor nailazi na razne probleme pošto su drugi vodoinstalateri obavili ugradnju instalacija. Prilikom ugradnje, nisu dobro pozicionirali instalacije vode ili kanalizacije ili sve zajedno. To nama pravi dodatne probleme koje svakako rešavamo u hodu ali opet oduzimaju nam dragoceno vreme.

Stoga, jako je bitno ko Vam obavlja renoviranje kupatila ili kuhinje.

Majstor za vodu zamena i ugradnja sifona

Majstor za vodu Tim obavlja adekvatnu zamenu i ugradnju sifona svih vrsta na svim lokacijama. Sifoni su vrlo bitan deo kupatila i kuhinje, predstavljaju odvod odpadnih voda iz sudopere, umivaonika, kade, tuš kabine i bidea. Veoma je bitno da su ispravni i u dobrom stanju. Stanje sifona kod nas je u proseku loše, drugim rečima niko ne obraća pažnju na njih dok se ne desi havarija.

Hvarije su moguće i mogu da naprave veliku štetu kako Vama tako i komšijama oko Vas. Jednom prilikom je napukao sifon napravio poplavu na tri sprata u 6 stanova. Vlasnici stana u kom se havarija desila su otišli na letovanje (15 dana). Nisu znali da imaju problem sa starim sifonom.

Pitate se kako je nastao problem ako nisu bili u stanu i niko nije koristio sudoperu?

Retkost je da se ovaj problem udruži sa problemom sa slavinom čiji je mešač bio pokvaren. Radi se o starom tipu slavine čiji mešač ako oblazne (zavrnete ga do kraja a onda se dodatno okrene i pusti vodu) pušta vodu u raznim mlazevima. Nekad je to samo kapanje vode ali u ovom slučaju je bilo manji mlaz vode. Nekoliko dana je voda curila iz sifona natapajući pod celog stana. Polako se počela pojavljivati i vlaga u stanovima ispod po plafonu i zidovima. Posle 10-tak dana, veća količina vode se nakupila između stanova i počela praviti probleme na celom spratu i spratovima ispod. Problem je što se vlaga kasno primetila i bilo je teško proveriti odakle dolazi.

Da situacija bude još gora komšije iz stana pored ovog gde je nastala havarija su takođe na odmoru. Niko nema pristup tim stanovima i tu se gubi dosta na vremenu. Nakon 13 dana komšije su rešile da uz pomoć policije, bravara i majstora za vodu uđu u oba stana i provere šta se dešava. U stanu gde je sifon pravio problem je bila ogromna šteta, sav pod se podigao i nabubrio. U stanovima ispod je šteta bila takođe velika, stradala je tehnika, stolarija, nameštaj i podovi.

Eto, jedan običan sifon kakvu štetu može da napravi. Zato, je najbolje da proverite stanje sifona povremeno. Ako niste Vi u mogućnosti ili želite da to obavi stručno lice, pozovite naš Tim.

MAJSTOR ZA SLIVNIK

Ukoliko Vam je potreban majstor za slivnik, na pravom ste mestu. Radimo sa svim vrstama slivnika, na svim lokacijama. Bilo da imate problem sa slivnikom ili želite da ugradite novi, naši majstori su Vam na raspolaganju. Kao što smo već naveli raspolažemo odličnim alatima, kamerama za snimanje svih vrsta cevi a kao najvažniju stavku navodimo naše iskustvo.

Kod slivnika je važno da reagujete na vreme. Ukoliko odložite poziv stručnom licu, može lako doći do pojave materijalne štete koja lako eskalira u havariju. A ako se nalazite u stambenoj zgradi, materijalna šteta se može proširiti i na druge stanove utoliko problem je još veći a sanaciju štete plaćate Vi.

Računajte na naše vodoinstalatere u svakom trenutku!

MAJSTOR ZA VODU NOVI BEOGRAD

Poslujemo na opštini Novi Beograd 24 sata, više od 30 godina. Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge uz garanciju i račun. Poznajemo opštinu Novi Beograd veoma dobro, stoga naš dolazak možete da očekujete u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Nekoliko naših timova je dostupno na ovoj opštini, svi timovi su potpuno osposobljeni da se obave sve zahteve naših klijenata na najbolji mogući način.

Možemo se pohvatili da raspolažemo sa najmodernijim alatom, poslednje generacije. Naš alat nam omogućava da svoj posao obavljamo najbolje moguće. Ako uzmemo u obzir već spomenute stručne majstore za vodu, onda važimo za izuzetno dobar vodoinstalaterski servis.

Sarađujemo sa velikim brojem pravnih lica na novom Beogradu i okolini. Našim saradnicima obezbeđujemo 24h podrške u svakom trenutku tokom cele godine.

Majstor za vodu Novi Beograd Tim obavlja sve usluge apsolutno profesionalno i kvalitetno uz garanciju i račun. Trudimo se da svaka usluga bude izvršena tako da naš klijent bude zadovoljan, tada smo i mi zadovoljni.

MAJSTOR ZA VODU VOŽDOVAC

Majstor za vodu Voždovac Tim posluje na teritoriji Voždovca više od 35 godina, drugim rečima ovde su naši počeci. Od prvog dana pa do danas, građanima Voždovca predstavljamo omiljeni servis. To smo uspeli višedecenijskim kvalitetnim poslovanjem i na taj način pridobili smo poverenje naših sugrađana.

Na Voždovcu smo odredili nekoliko naših timova koji pokrivaju celu opštinu. Ipak se radi i veoma velikoj opštini stoga našim timovima je nekad potrebno više vremena da dođu na mesto intervencije. U zadnje vreme saobraćaj pravi prilične probleme kolegama ali se trudimo da budemo uvek tačni.

Majstor Voždovac Tim svojim sugrađanima obezbeđuje najbolju uslugu, kvalitet i pouzdanost iste uz garanciju i račun. Težemo ka tome da budemo još bolji, to nam je jedan od najomiljenijih zadataka. Pored odlične usluge, naši sugrađani mogu oćekivati i stručni savet kako da reše pojedine svoje probleme ili pak kako do njih da ne dođe.

Naš tim za hitne intervencije stiže na svaku adresu na teritoriji Voždovca i okoline u najkraćem mogućem periodu u odnosu na gužvu u saobraćaju.

MAJSTOR ZA VODU ZVEZDARA

Naš majstor za vodu Zvezdara Vam je na raspolaganju non stop, povoljna cena usluge uz obavezan račun i garanciju. Možete se osloniti na naše stručne majstore u svakom trenutku. Brzi smo u dolasku na Vašu adresu i vrlo efikasni u toku našeg rada. Kolege su vrsni majstori kao što smo već i naveli, potpuno su opremljeni da obave svaku vodoinstalatersku uslugu. Kvalitet je na visokom nivou, trudimo se da budemo još bolji.

Na teritoriji Zvezdare imamo nekoliko timova koji rade u toku dana ali takođe i kolege koje su dostupne tokom noći radi hitnih intervencija. Dežuramo kako bi svakom sugrađaninu pružili brzu uslugu u najkraćem mogućem roku. Kod nas nema kašnjenja i odlaganja dolaska.

Tu smo za Vas!

Kontaktirajte nas

Naš tim možete da pozovete u svakom trenutku na naš fiksni ili mobilni telefon. Naše dežurne kolege će Vam se uvek javiti i sa Vama dogovoriti hitnu ili regularni untervenciju u zavistosti od toga koji tip intervencije je potreban. Naši kontakt telefoni su uvek dostupni i naše kolege su uvek tu da Vam izađu u susret i reše sve Vaše zahteve. Budite slobodni da nas pozovete uvek i u svakom trenutku!

Pored kontakt telefona, možete nam poslati e-mail sa detaljnim opisom kako možemo da Vam pomognemo, Naše kolege će se truditi da Vam u adekvatno vreme odgovore sa pravim informaijama. Putem e-maila možete nam poslati fotografije ili snimke problema koji Vas muče a naše kolege će nakon pregleda istih Vam dati stručan savet ili moguće rešenje.

Kao što smo već napisali, od nas možete očekivati stručnu, kvalitetnu i pozdanu uslugu u svakom trenutku preko celog dana i noći.
Takođe, kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred. Možete zakazati intervenciju kada Vama odgovara u skladu sa Vašim obavezama.

Budite slobodni i oslonite se na naš Tim

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!