Odgušenje vertikale/horizontale

Odgušenje vertikale Beograd, povoljna cena, izdajemo račun. Odgušenje vertikale i odgušenje horizontale, dolazimo odmah, radimo 24h.


Vršimo stručno odgušenje kanalizacije (vertikale, horizonstale i ostalih cevi), na celoj teritoiji Beograda i okoline non stop. Dostupni smo u svim opštinama, dolazimo ubrzo nakon Vašeg poziva.

Izdajemo račun na sve naše usluge.

Ispod pročitajte šta se dešava ukoliko ne odgušite vertikalu ili horizontalu na vreme.

ODGUŠENJE VERTIKALE I HORIZONTALE

  • Kvalitetno odgušenje vertikale i horizonstale;
  • povoljna cena;
  • stručni vodoinstalateri;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • zakazvanje odgušenja;
  • mašinsko odgušenje;
  • VOMA odgušenje;
  • račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalno odgušenje vertikale i horizontale tokom cele nedelje. Odgušujemo sve vrste zagušenja vertikale i horizontale sa 100% efikasnosti.

Odgušenje vertikale – horizontale

Nedavno smo imali poziv mušterije koja je zapala u nezgodan problem. Naime, došlo je do zagušenja vertikale, odnosno zagušenje horizontale u njenoj kući. Na svakih 5 do 10 dana je imala isti problem izlivanja otpadnih voda u sudoperi pa i dalje po kući.

Zvala je razne “vodoinstalatere” koji su dolazili, radili odgušenja i naplaćivali intervencije ali je brzo opet dolazilo do zagušenja vertikale, odnosno horizontale u ovom slučaju. To se dešavalo dok nije pozvala nas.

Mušteriji smo predložili čišćenje cevi VOMA sistemom kako bi potpuno očistili cevi, pa nakon toga i snimanje cevi iznutra kamerom visoke rezolucije. Kao što smo i mislili, na daljini od nekih sedam metara smo naišli na spoj cevi koji se razdvojio te je uvek upadala zemlja u cev i redovno pravila dalji problem. Nakon lokacije kvara, iskopali smo zemlju na tom mestu, našli oštećenu cev i zamenili je drugom, te trajno rešili problem.

Ista mušterija je zvala nas i pre mesec dana, tada se naš predlog (čišćenje cevi VOMA sistemom i preventivni pregled cevi kamerom) njoj činio smešan. U međuvremenu je bespotrebno platila odgušenje vertikale/horizontale 3 puta i opet se sve zavrsilo na način koji smo predložili ranije.

Tu smo prvenstveno da pomognemo sugrađanima, upoznati smo sa radom “kolega”, iz tog razloga apelujemo na sugrađane da povedu računa koga angažuju za bilo koju vrstu radova, intervencija i slično.

Nama je svaka mušterija bitna i njena lepa reč o nama i našem trudu da budemo što bolji u svom poslu. Jednostavno imamo parolu da ukoliko nemamo zadovoljnih mušterija mi nemamo ni nas u ovom poslu!

ODGUŠENJE KUHINJSKE VERTIKALE

Odgušenje kuhinjske vertikale, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju na uslugu. Odgušenje kuhinjske vertikale Beograd i okolina non stop, dolazimo ubrzo po vašem pozivu. Izdajemo račun na sve naše usluge.

Efikasno odgušenje vertikale kuhinje obavljamo mašinskim putem kako bi se posao obavio najbolje. Samo odgušenje traje od dvadesetak minuta pa do sat vremena nekad i duže ukoliko se radi o vertikali cele zgrade. Kada je vertikala kuhinje u pitanju potrebno je pristupiti drugačije u odnosu na glavnu vertikalu i tada koristimo posebne mašine za odgušenje odnosno sajle koje su specijalizovane za odgušenje kuhinjske vertikale. Kolege su nam izuzetno iskusne i stručne stoga brzo i efikasno odgušuju sva zapušenja vertikale kuhinje.

U slučaju da se odgušuje cela vertikala zgrade, tada kolege kreću sa odgušenjem sa poslednjeg sprata na vertikali. Odgušenje kuhinjske vertikale se na ovaj način sprovodi temeljno pravilno i pouzdano. Ukoliko postoje zagušenja vertikale ona se uklanjaju sa vrha vertikale – poslednjeg sprata zgrade pa sve do podruma.

Naravno, odgušenje kuhinjske vertikale se ne mora obaviti sa poslednjeg sprata zgrade već i sa nekog drugog nižeg sprata ukoliko je to potrebno ili prosto jedino moguće.

Zagušenje kuhinjske vertikale

Ako primetite zagušenje kuhinjske vertikale potrebno je da reagujete odmah kako bi sprečili havariju i materijalnu štetu. Zagušenje kuhinjske vertikale može da donese velike probleme kako vama tako i drugima s’toga pozovite vodoinstalatera odmah.

Kada je zagušena kuhinjska vertikala brzo može doći do izlivanja sadržaja vertikale u jednoj ili više sudopera koje su prikačena na nju. Kada nastaju poplave usled izlivanja iz vertikale, ugroženo je više stanova ako je zgrada u pitanju. Iz navedenih razloga najbolje je da pravovremeno reagujete i sprečite nastanak veće materijalne štete.

Naš tim Vam je na raspolaganju u toku celog dana i cele noći, radi svih vodoinstalaterskih intervencija. Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Teme koje Vas možda zanimaju:

Napukla cev – sanacija

Preventiva od zagušenja sudopere

Odgušenja sajlama i VOMA sistemom

Zaleđena cev


Pozovite nas!