Odgušenje vertikale/horizontale

Nedavno smo imali poziv mušterije koja je zapala u nezgodan problem. Naime, došlo je do zagušenja vertikale, odnosno zagušenje horizontale u njenoj kući. Na svakih 5 do 10 dana je imala isti problem izlivanja otpadnih voda u sudoperi pa i dalje po kući. Zvala je razne “vodoinstalatere” koji su dolazili, radili odgušenja i naplaćivali intervencije ali je brzo opet dolazilo do zagušenja vertikale, odnosno horizontale u ovom slučaju. To se dešavalo dok nije pozvala nas. Osnivač našeg servisa je čovek sa diplomom vodoinstalatera, dok većina kolega “vodoinstalatera”  je samouko i tu nastaje problem. Mušteriji smo predložili čišćenje cevi VOMA sistemom kako bi potpuno očistili cevi, pa nakon toga i snimanje cevi iznutra kamerom visoke rezolucije. Kao što smo i mislili, na daljini od nekih sedam metara smo naišli na spoj cevi koji se razdvojio te je uvek upadala zemlja u cev i redovno pravila dalji problem. Nakon lokacije kvara, iskopali smo zemlju na tom mestu, našli oštećenu cev i zamenili je drugom, te trajno rešili problem.

Ista mušterija je zvala nas i pre mesec dana, tada se naš predlog (čišćenje cevi VOMA sistemom i preventivni pregled cevi kamerom) njoj činio smešan. U međuvremenu je bespotrebno platila odgušenje vertikale/horizontale 3 puta i opet se sve zavrsilo na način koji smo predložili ranije.

Tu smo prvenstveno da pomognemo sugrađanima, upoznati smo sa radom “kolega”, iz tog razloga apelujemo na sugrađane da povedu računa koga angažuju za bilo koju vrstu radova, intervencija i slično. Nama je svaka mušterija bitna i njena lepa reč o nama i našem trudu da budemo što bolji u svom poslu. Jednostavno imamo parolu da ukoliko nemamo zadovoljnih mušterija mi nemamo ni nas u ovom poslu!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

 

Teme koje Vas možda zanimaju:

Napukla cev – sanacija

Preventiva od zagušenja sudopere

Odgušenja sajlama i VOMA sistemom

Zaleđena cev


Pozovite nas!