Napukla cev – sanacija

Ukoliko Vam je napukla cev, radi sanacije ili zamene napukle cevi kontaktirajte nas, radimo non stop – 24h. Dolazimo na svaku adresu odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Opis sanacije napukle cevi

Nedavno smo imali radove na napukloj cevi koja snadbeva zgradu sa vodom. Stanari zgrade su imali žalbu da su im računi za vodu u zadnjih nekoliko meseci previsoki. Nakon analiziranja čitave zgrade, ustanovili smo da je problem u šahtu. Prvo smo naišli na pun šaht vode koji smo morali isprazniti pumpom za vodu te u šahtu zatvoriti glavni ventil i tako zaustaviti prodiranje vode.

Sama cev je bila ne standardnih šest četvrtina coli, što je dovoljno za snadbevanje omanje ulice. Cev je bila izuzetno porozna jer je postavljena pre 30 godina, te je popucala po mnogim šavovima. U takvim slučajevima je neophodno zameniti kompletnu cev jer je sasvim sigurno svuda korodirala.

Ceo taj posao je iziskivao prilično vremena, ali smo ga kao i uvek završili profesionalno kao i sve vodoinstalaterske radove do sada.

Kvalitet usluge

Naš tim svim našim sugrađanima obezbeđuje kvalitetne i pouzdane vodoinstalaterske usluge. Nije bitno da li se radi o sanaciji napukle cevi ili zameni protočnog bojlera, kvalitet usluge je zagarantovan. Kolege su vrhunski majstori koji svoj posao obavljaju maksimalno kvalitetno.

Na Vama je da nas pozovete i to je sve, sve ostalo je na našim stručnim vodoinstalaterima. Obezbedićemo sav potreban vodomaterijal i zamenske delove koji su potrebni u našem radu. U slučaju da su Vam naše usluge hitno potrebne, kolege za hitne intervencije na svaku adresu u Beogradu i u okolini dolaze u najkraćem mogućem roku. Brzo i vrlo efikanso rešavaju svaki vid havarije.

Računajte na nas!


Teme koje Vas možda zanimaju:

Odgušenje vertikale/horizontale

Popravka vertikale fi 110

Renoviranje kuhinje


Pozovite nas!