VODOINSTALATER ŽELEZNIK

Vodoinstalater Železnik – dostupni smo 24h. Vodoinstalater Železnik – stručni vodoinstalateri. Vodoinstalaterske Usluge Železnik i okolina – izdajemo račun i garanciju.


Dostupni smo tokom cele godine radi hitnih i regularnih intervencija. Naši timovi dolaze odmah po pozivu ukoliko je to potrebno – hitne intervencije.

Sa nama uvek možete da se dogovorite oko datume obavljanja potrebne intervencije i par dana unapred.

Naš tim dolazi kod Vas bez kašnjenja i odlaganja.


VODOINSTALATER ŽELEZNIK – zasto mi?

– Dostupni smo 24h – dežurni vodoinstalater;
– dolazimo odmah po pozivu;
– povoljna cena;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– moderni alati;
– posedujemo bazu delova;
– adekvatna usluga;
– sve vodoinstalaterske usluge;
– garancija i račun.

Birajte mudro, odaberite kvalitet!


VODOINSTALATER ŽELEZNIK USLUGE

Celokupan spisak naših usluga pogledajte na stranici našeg sajta – Usluge u navigacionom meniju.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


O nama

Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri, velikog radnog iskustva. Rešavamo sve vodoinstalaterske probleme u najkraćem roku. Bez obzira na obim havarije koja Vas je snašla, kolege su tu da Vam pruže stručnu i adekvatnu uslugu.

Raspolažemo najmodernijim alatom koji je danas dostupan na tržištu, stoga smo poptuno osposobljeni za rešavanje vodoinstalaterskih problema svih razmera.

Razumemo Vas

Želite da da zamenite stari bojler, slivnik, sudoperu ili da konačno rešite problem sa zapušenom kanalizacjom ali ne znate kako. Koga angažovati i biti siguan da taj neko može da obavi taj posao valjano i pouzdano?

Birajte mudro, radi se o Vašem kupatilu ili kuhinji!

Svašta može da krene naopako odmah ili nakon nekoliko dana ako angažujete nestručno lice.

Ukoliko se odlučite za kvalitet i pouzdanost, stojimo Vam na raspolaganju.


Vodoinstalater Železnik - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Železnik – Vodoinstalateri Beograd Tim


Odgušenje kanalizacije Železnik i okolina

Povoljno odgušenje kanalizacije Železnik svih vrsta na svim lokacijama, kvalitetena usluga i niske cene. Obavljamo mašinsko, VOMA i ručno odgušenje, vrlo smo brzi i efikasni u radu. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku, kolege će doći kod Vas u kratkom roku.

Odgušujemo sve vrste zapušenja svih tipova i jačina, opremljeni smo da prihvatimo sve poslove odgušenja svih obima. Ukoliko odgušenje nije hitno, možete ga zakazati i do nekoliko dana u napred, shodno Vašim obevazama. Mada, kako nam iskustvo govori, odgušenja su u 99% slučajeva hitna.

Odgušenje sudopere

Kvalitetno odgušenje sudopere zahteva odličnog majstora i dobar alat (mašinske sajle kao najbolje rešenje), upravo smo to mi. Mašinsko odgušenje sudopere Železnik non stop, dolazimo u kratkom roku na adresu! Kod sudopere imamo dve vrste zapušenja, zapušenje same sudopere i njene kanalizacione cevi i vertikale sudopere. Prvi tip zapušenja je lakše odgušiti i radi se brže u odnosu na odgušenje vertikale sudopere koja ponekad zahteva i sat dva posla.

U roku od 24h obavi nekoliko odgušenja sudopere u Železniku i u okolini. Nama je to rutinska usluga koju obavljamo prateći smernice naše struke. Ukoliko Vam sudopera vraća vodu, pozovite nas odmah kako bi sprečili izlivanje sadržaja vertikale.

Odgušenje vertikale

Vertikala da bi se odgušila potrebne su dve satavke, iskusan vodoinstalater i što bolja mašina za odgušenje. Mašinsko odgušenje vertikale kolege rade svakoga dana i svake noći non stop. Ukoliko se vertikala ne reši na vreme ili se odguši nepravilno, problem ostaje i još se više pogoršava. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku. Obezbeđujemo stručno odgušenje vertikale preko cele nedelje, 365 dana u godini.

Vodoinstalater Železnik Vam predlaže da ako sumnjate da je vertikala zapušena, da nas odmah pozovete kako bi je na vreme odgušili. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ili zanemarivati ovaj problem, lako može da dođe do izlivanje feklija iz vertikale i poplave stana, kuće ili poslovnog objekta.

Odgušenje wc šolje

Zapušena wc šolja može da donese i ponajviše materijlne štete ako se ne odguši na vreme. Odgušenje wc šolje sa skidanjem i bez skidanja Železnik i okolina. Vršimo rešavanje zapušenja wc šolje efikasno i brzo. Dolazimo ubrzo po pozivu, našim mašinama efikasno odgušujemo sve vrste zapušenja.

Kolega po dolasku odlučuje koji tip odgušenja će da koristi za rešavanje problema. Ukoliko je u pitanju lakši tip zapušenja što je retkost, obavljamo ručno odgušenje. Za sva jača zapušenja koristimo mašinski tip odgušenja.

Tu smo za Vas, oslonite se na nas!

Odgušenje tuš kabine i kade

Zapušena kada ili tuš kabina donose problem poput izlivanja vode prilikom kupanja. Odgušenje kade i tuš kabine mašinskim putem je jedino efikasno. Mašinsko odgušenje predstavlja najbolji vid odgušenja svih vrsta kanalizacija na svim lokacijama što smo Vam već i spomenuli. Kao i kod svih ostalih hitnih intervencija i kod ove dolazimo na svaku adresu u najkraćem mogućem roku. Tu smo za Vas kada Vam najviše zatrebaju naše usluge.

Odgušenje tuš kabine kolege obavljaju rutinski i vrlo je efikasno. Trajanje odgušenja tuš kabine zavisi od jačine zapušenja ali možemo da kažemo da traje oko tridesetak minuta. Nekad nije dovoljno samo odgušiti tuš kabinu i kadu i njihove odvode već i ostatak kanalizacije kako bi se usluga obavila pouzdano i kvalitetno.

Naše stručne kolege će svakako dati sve od sebe da odgušenja obave kvalitetno i pouzdano kako se zapušenje ne bi vraćalo. Ali sve pre svega zavisi od Vaših navika i šta ubacujete u kadu i tuš kabinu.

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Zapušeni lavabo i sudopera se odgušuju na isti način ali štete koje prave se vrlo razlikuju. Stručno odgušenje lavaboa je najbolji način da sprečite havariju. Mi lavabo odgušujemo mašinski, kao što ste do sada primetili radi se o superiornom načinu da se reši ovaj problem. Naš tim baš zato preferira da svako odgušenje obavi mašinskim putem kako bi se osigurala pouzdana usluga koja obezbeđuje da u budućem periodu ne dolazi do zapušenje lavaboa.

Naravno moguće je ručno odgušenje lavaboa ali samo kod slabih i lokalnih zapušenja sve ostalo moramo da odgušimo mašinskim putem.

Pravilno odgušenje umivaonika zahteva specijalne sajle koje se koriste kod odgušenja sudopere. Mašinske sajle su posebnih dimenzija kako bi prošle kroz uske cevi odvoda sudopere i lavaboa. Kada jednom dođu na mestu zapušenja odvoda lako ga probijaju, razbijaju i guraju dalje kroz kanalizaciju. Ovakav scenario nije moguće sa ručnom sajlom prosto čovek nema snagu da gura i rotira sajle unutar cevi.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku tokom celog dana i cele noći!

Odgušenje slivnika

Efikasno odgušenje slivnika od strane naših iskusnih kolega se radi danonoćno. Savetujemo Vam da ukoliko primetite da je slivnik zapušen da nas pozovete bez odlaganja. Kolege su vrsni majstori, odgušenja ma koje vrste bila obavljaju ih vrlo efikasno i valjano.

Naši timovi su potpuno opremeljeni da odguše sve vrste zapušenja slivnika na svim lokacijama, na Vama je samo da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama. Poput ostalih zapušenja i kod slivnika je vrlo bitno da se bez odlaganja pozove vodoinstalater.

Materijalna šteta u slučaju da se kasno pozove stručno lice ili da se uopšte ne pozove je velika i nije vezana samo za Vas. Ukoliko živite u zgradi ako je u toku izlivanje fekalija na slivniku, moguće je da će voda probiti do stana ispod. Ukoliko nastane materijalna šteta u stanu ispod Vas, Vi ste odgovorni.

Budite smireni i pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, tu smo za Vas!

ZAMENA I SANACIJA CEVI ŽELEZNIK

Vrlo kvalitetna zamena cevi Železnik i okolina, menjamo cevi u zidu, podu, zemlji, betonu. Zamenićemo Vam cevi koje su dotrajale ili su već popustile i prave problem. Sanacija cevi je dobra alternativa zameni ukoliko je samo jedan do cevi ugrožen pa se samo i on menja.

Kolege takođe saniraju sve vrste cevi u zidu, podu i zemlji, u stanu, zgradi, dvorištu, kući i u poslovnom prostoru. Našim specijalnim kamerama za snimanje cevi sa spoljne i unutrašnje strane, imamo mogućnost da pogledamo stanje cevi. Time dobijamo jasnu sliku u kakvom je cev stanju i da li je dovoljna popravka ili zamena cevi.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Sanacija vodovodne i kanalizacione cevi kvalitetnim zamenskim delovima i vodomaterijalom. Pucanje ili slabo kapanje cevi prave materijalne štete ne samo Vama nego i drugima. Najbitnije je da reagujete na vreme i pozovete nas kako bi došli na vreme i sanirali cev. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru već reagujte odmah. Može doći do poplave i izlivanja fekalija, drugim rečima do velike materijalne štete. Popravka cevi vas može spasiti havarije, stoga pozovite nas odmah!

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA ŽELEZNIK

Kvalitetna zamena sanitarija Železnik i okolina, odlikuje nas povoljna cena ove usluge za koju izdajemo račun a za kvalitet garantujemo. Stručna usluga zamene svih vrsta sanitarija svih proizvođača od strane kvalifikovaih vodoinstalatera. Ukoliko želite pouzdanu i valjanu uslugu, na pravom ste mestu. Zamena starih sanitarija kreće sa njihovom demontažom. Demontaža sanitarija se obavlja efikasno i pedantno, nakon toga sledi njihovo odlaganje. Kolege zatim kreću sa montažom novih sanitarija na mestu starih. Ukoliko je potrebno obraditi neka mesta kako bi se sanitarija adekvatno ugradila, kolege će obaviti taj posao. Naravno sve se radi uz saglasnost klijenta.

Montaža svih vrsta sanitarija prateći sve smernice naše struke, pedantno i pouzdano. Ugradnja zahteva precuznost i iskustvo što naši vodoinstalateri svakako poseduju. Na Vama je da nas kontaktirate radi dogovora oko termina i ko obezbeđuje sanitarije. Sve ostalo prepustite našim vodoinstalaterima. Ako je potrebno, kolege mogu da pazare sanitarije u Vaše ime, dopreme ih i ugrade.

Računajte nas naš tim !

Ugradnja i zamena wc šolje

Kome poveriti zamenu wc šolje? Savetujemo da to bude iskusan vodoinstalater. Nama zamena wc šolje predstavlja uslugu koju radimo par puta u toku dana. Na Vama je da obezbedite zamensku wc šolju a taj posao mogu da obave i naše kolege. Svakako se sve možete dogovoriti sa njima. Radimo sa svim vrstama wc šolji, svih tipova i proizvođača. Demontaža wc šolje se prvo radi, nakon čega kolege proveravaju i obrađuju mesto ugradnje. Obrada u glavnom kratko traje ali se može odužiti ukoliko je lokacija nepristupačna ili se radi o specifičnoj šolji.

Ugradnja wc šolje se radi rutinski, relativno brzo nakon čega je možete koristiti. Montaža wc šolje na istu ili novu lokaciju. Ukoliko se pomera šolja, kolege moraju da izmeste cevi vode i kanalizacije a takođe i vodokotlić. Svakako o svemu bi Vas informisali kako bi znali šta se radi. Kolege su opremljene da sve obave odmah na licu mesta, ukoliko im zatreba vodomaterijal, obezbediće ga. Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku, u toku dana radi standardnih intervencija a u toku noći radi hitnih.

Zamena slavine

Bilo da je reč o zameni slavine ili njenoj prvoj ugradnji, možete da računate na naše kolege. Zamena slavine je jedna od bržih usluga koje kolege rade efikasno. Naravno radimo sa svim vrstama slavina, a kada je u pitanju obezbeđivanje slavine, kao i do sada, možete se dogovoriti sa kolegama da to uradite Vi ili da prepustite nama. Zamena baterije se radi isključivo od strane stručnog lica iz razloga što svašta nešto može da krene naopako. Pre svega poplave usled loše zamene slavine su retke ali se dešavaju i to baš onima koji sami pokušaju da odrade ovaj deo posla.

Montaža slavine kao prva ugradnja se radi brže od njene zamene, kolege svoj deo posla očas obave i Vi imate novu slavinu potpuno funkcionalnu. Ali ako se mesto ugradnje treba obraditi ili vodovodni priključak nije na adekvatnom mestu, onda kolege imaju više posla. Bitno je da znate da možemo sve srediti, tako da se možete u potpunosti osloniti na nas.

Zamena umivaonika

Kada smo kod slavine, mogli bi da prozborimo koju i u vezi lavaboa ili umivaonika. Zamena umivaonika zahteva malo više vremena u odnosu na slavinu, pošto je potrebno demontirati stari. Demontaža lavaboa je kratka sem u slučaju da se radi o specifičnom lavabou koji zahteva više vremena. Nakon skidanja umivaonika, sledi njegovo odlaganje i priprema mesta za nov lavabo.

Sama priprema je u glavnom brza, ali kao kod slavine i kod lavaboa možemo naići na poteškoće koje će kolege svakako rešiti uz još malo dodatnog vremena. Na kraju krajeva svima nam je najbitnije da se usluga obavi valjano i pouzdano. Montaža lavaboa se izvodi rutinski, ipak kolege u toku dana ugrade nekoliko lavaboa različitih proizvođača. Kada je postavljanje lavaboa završeno, sledi silikoniranje i detaljni pregled posla. Sledi mala pauza kako bi se silikon osušio i Vi možete da koristite svoj novi lavabo.

Zamena ventila i sifona

Naizgled manje bitne stavke kada se radi o zamenama u kupatilu i kuhinji ali tu se najveći procenat sugrađana prevari.

Najpre, potrebno je znati da većinu havarija direktno ili indirektno uzrokuje neispravan ventil. Havarije su velike i njih prate još veće materijalne štete. Zamena ventila Vas spašava problema i materijalne štete, uvek reagujte na vreme. Ventili moraju biti uvek ispravni, tu zasita nema prostora za polemiku iz razloga što oni sprečavaju napredak vode usled pucanaj cevi ili nekog od ventila.

Sifoni

Kod sifona je situacija potpuno drugačija ali posledica slična. Oni retko kada pucaju skroz i to ako se desi odmah vidite i reagujete(ili ne reagujete). Oni su tihi, kaplju polako i dugo, voda nalazi svoj put gde može da napravi najveću štetu a da vi to i ne znate.

Zato je zamena sifona takođe važna i radite je čim primetite da Vam je sifon sumnjiv. Kolege su tu da Vas posavetuju i zamene sifon efikasno i brzo.

Oslonite se na naš tim vodoinstalatera.


Saveti Vodoinstalater Železnik Tim-a

Bojleri

Kod bojlera mogu se desiti razni problemi ali najveći od svih jeste da prilikom neispravnosti u bojleru počinje da ključa voda. Tada je pitanje vremena kada će bojler eksplodirati.

Šta raditi?

Ugasiti bojler odmah i pozvati vodoinstalatera.

Pucanje cevi

Vodovodne i kanalizacine cevi često pucaju pošto su prilično stare na većini teritorije Železnika i grada Beograda.

Prilikom pucanja cevi, bitno je da odmah reagujete i zavrnete vodovodni ventil u slučaju vodovodne cevi. Ako je u pitanju kanalizaciona cev, pokušajte da javite svim korisnicima (ako ih ima) na toj vertikali koja je pukla da do daljnjeg ne koriste kupatila i toalete.

Zatim pozivate vodoinstalatera u oba slučaja (vodovodna ili kanalizaciona cev).

Pošto voda i fekalije mogu da napreduju u druge prostorije, potrebno je zagraditi prostoriju u kojoj je pukla cev.

Kako to obaviti pročitajte na >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Zagušenja kanalizacije

Večiti problem celog Beograda, samim tim i Železnika. Kanalizacione cevi su u jako lošem stanju, sugrađani ih koriste kao da su nove (ubacuju svašta u wc šolju, sudoperu, slivnik itd.).

Bitno je da ako primetite da voda odilazi sporije iz wc šolje, sudopere, umivaonika, tuš kabine ili kade da budete spremni da će se kreirati čep negde u kanalizacionim cevima. Tada nastaje havarija i moguće izlivanje fekalija iz wc šolje i ostalih sanitarija.

Nemojte da čekate zadnji trenutak da reagujete, već reagujte na vreme.


Pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!