VODOINSTALATER BATAJNICA

VODOINSTALATER BATAJNICA, sve Vodoinstalaterske Usluge Batajnica. Garancija i račun. Radimo non stop – 24h. Vodoinstalater Batajnica Tim


Vodoinstalater Batajnica Tim je dostupan 24h svim danima u godini radi vodoinstalaterskih usluga (dežurni vodoinstalater).

Bez obzira da li je verski ili državni praznik, kolege iz Vodoinstalater Batajnica Tim-a su uvek tu!

Sve vodoinstalaterske usluge obavljamo pouzdano i precizno uz garanciju i račun.


VODOINSTALATER BATAJNICA


Vodoinstalater Batajnica usluge

Pored navedenog spiska usluga pogledajte kompletan spisak na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta. Budite sigurni u svog odabranog vodoinstalatera, iskustvo je našoj strani.

 


Vodoinstalater Batajnica

Vodoinstalater Batajnica


O nama

Mi se sastojimo od nekoliko ekipa koje čine iskusni vodoinstalateri. Naše kolege poseduju višedecenijsko iskustvo u ovom poslu i spremne su da obave sve vodoinstalaterske zadatke.

Pored sugrađana, pravna lica su redovni saradnici našeg tim-a.

Profesionalizam, pedantnost i poštovanje zadatih rokova izdvaja naš im kao odličnog saradnika, na koga možete računati u svakom trenutku.

Takođe, naš Tim dodatno ističe mogućnost komunikacije putem e-maila i zakazivanje intervencija par dana u napred.


Vodoinstalater Batajnica – naši saveti

Kao i uvek, delimo savete šakom i kapom, pa tako ćemo i sada.

Bojler

Ukoliko primetite neobičan zvuk iz bojlera, odmah ga isključite i pozovite vodoinstalatera. Moguće da u kotlu bojlera ključa voda i može doći posledično do eksplozije bojlera.

Ventil

Vodovodni ventili su večiti problemi svakog kupatila, često baš kada su najpotrebniji. Ventile je potrebno proveravati na svakih 6-12 meseci radi osiguravanja njihovog pravilnog rada.

Zamislite da Vam pukne vodovodna cev i da zavrćete ventil a on nije u fuknciji. U velikom ste problemu.

Pucanje cevi

Kada već spominjemo pucanje cevi da napišemo koju i o tome kako da reagujete.

Prvo zatvarate vodu, s nadom da je ventil ispravan. Zatim, pozivate vodoinstalatera da Vam reši havariju.

Dok čekate vodoinstalatera, potrudite se da vodu usmerite da se ne širi u druge prostorije.

A to radite na sledeći način >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Odgušenje kanalizacije

Kanalizacione cevi su u jako lošem stanju širom celog grada. Kao takve, lako ih je zagušiti, a zbog nesavesnog ponašanja sugrađana koji svašta bacaju u kanalizaciju, redovni pozivi nam stižu zbog zagušenja.  (Vodoinstalater Batajnica).

Ukoliko primetite slabije oticanje vode u toaletu, kupatilu ili kuhinji, znajte da se zapušenje bliži.

Bolje reagujte na vreme nego da čekate da Vam fekalije izviru po stambenoj jedinici.


Vodoinstalater Batajnica

Vodoinstalater Batajnica – Vodoinstalateri Beograd


Odgušenje kanalizacije Batajnica

Stručno odgušenje kanalizacije Batajnica, povoljna cena uz račun. Odgušenje kanalizacije Batajnica non stop, dolazak odmah, radino 24h preko cele godine. Odgušenja (otpušenje kanalizacije) obavljamo mašinski, ručno i VOMA sistemom. U mogućnosti smo da odgušimo sve vrste kanalizacije, bilo koje jačine zapušenja. Vodoinstalater Batajnica je dostupan u svakom trenutku, dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Radimo na celoj teritoriji Batajnice i okoline. Dežuramo tokom cele nedelje, 7 dana, 24 sata.

Slobodno nas pozovete u svakom trenutku!

Mašinsko odgušenje kanalizacije Batajnica

Efikasno mašinsko odgušenje kanalizacije koristeći mašine poslednje generacije, povoljna cena uz račun na uslugu. Mašinsko odgušenje kanalizacije na najbolji mogući način odgušuje sve vrste odvoda na svim lokacijama. Bez obzira gde je zapušenje kanalizacije nastalo, kolege če ga vrlo uspešno odgušiti. Možete računati na naše kolege u svakom trenutku!

Posedujemo sve vrste mašina i sajli za odgušenje svih vrsta odvoda svih dužina. Zahvaljujući stručnosti kolega i odličnim alatima naš tim je u mogućnosti da reši sve vrste havarija u najkraćem mogućem roku. Na Vama je pozovete naše kolege čim primetite problem, sve ostalo prepustite našim kolegama. Mašinsko odgušenje u stanu, kući, zgradi, dvorištu i u poslovnom prostoru.

Oslonite se na naše stručne kolege u svakom trenutku!

Odgušenje sudopere Batajnica

Kvalitetno odgušenje sudopere Batajnica, povoljna cena odgušenja uz račun. Radimo 24h i dolazimo ubrzo po Vašem pozivu. Odgušenje sudopere Batajnica mašinski i ručno. Uspešno ćemo obaviti odgušenje sudopere ma kakve jačine bilo, brzo i efikasno. Vodoinstalater Batajnica Tim raspolaže modernim mašinama za odgušenja poslednje generacije koje nam omogućavaju da odgušenje sudopere Batajnica obavimo na najbolji način.

Mašinsko odgušenje sudopere Batajnica

Vodoinstalater Batajnica koristi posebne mašinske sajle, kojima ulazi u kanalizaciju sudopere i dolazi do mesta zapušenja. Radi se o specijalnim sajlama koje su pravljane isključivo za usku kanalizaciju sudopere i lavaboa. Odgušenje sudopere se vrši tako što kolega koristeći mašinu za odgušenje rotira sajlu. Zatim, mašina pored rotacije i gura sajlu u kanalizcionu cev. Pod silom rotacije i guranja, sajla dolazi do mesta zapušenja i razbija ga. Na ovaj način naš vodoinstalater je u mogućnosti da odguši sve vrste zapušenja sudopere.

Naše moderne mašine su potpuno opremljene i sposobne da se uhvate u koštac sa svim zapušenjima.

Odgušenje vertikale sudopere Batajnica

Odgušenje vertikale sudopere je svakodnevna usluga koju obavljaju naše kolege. Napomenuli bi da odgušenje vertikale je zahtevniji posao koji iziskuje stručnost vodoinstalatera i dobar alat, što mi i posedujemo. Naše stručne kolege svakodnevno odgušuju čitave vertikale ne samo sudopere već i toaletne vertikale.

Odgušenje vertikale sudopere se ne razlikuje po principu rada od drugih mašinskih odgušenja ali zahteva stručnost i fokus. Prilikom odgušenja vertikale bilo kog tipa, vodoinstalater Batajnica koristi izuzetno dugačke sajle kako bi se cela vertikala očistila. Taj posao ne radi svaki vodoinstalater već onaj sa iskustvom da bi se izbegli problemi koji mogu nastati.

Možete se osloniti ma Vodoinstalater Batajnica Tim u svakom trenutku, naše kolege su uvek dostupne i dolaze ubrzo nakon Vašeg poziva. Odgušenje sudopere Batajnica će obaviti brzo i efikasno u račun.

Odgušenje wc šolje Batajnica

Pouzdano odgušenje wc šolje Batajnica, povoljna cena, izdajemo račun na sve naše usluge. Mašinsko odgušenje wc šolje 24h, 365 dana u godini. Dolazimo ubrzno nakon Vašeg poziva. Wc šolja je vrlo nezgodna ako se desi jako zapušenje. Može lako doći do izlivanja fekalija iz nje, što nije nimalo prijatno. Pogotovo ako se nalazite u prizemlju veće kuće ili zgrade.

Predlažemo Vam da čim primetite da voda sporije otiče iz wc šolje da reagujete. Nemojte čekati da oticanje još uspori ili čak stane, sledeća faza u većini slučajeva jeste izlivanje fekalija. Bolje sprečiti havariju nego posle sanirati štetu koja neretko nije mala.

Odgušenje vertikale Batajnica

Pouzdano odgušenje vertikale Batajnica, izdajemo račun, povoljna cena odgušenja. Mašinsko odgušenje vertikale Batajnica tokom dana i noći. Dolazimo odmah 24h, pozovite nas odmah. Vodoinstalater Batajnica Tim je brz pri dolasku i efikasan u odgušenju. Kada je u pitanju odgušenje vertikale, tu koristimo isključivo mašinu za odgušenje i VOMA sistem kada je to moguće. Ručnim sajlama ovde nema mesta, potrebna je jačina mašine i njena obrtna sila koju čovek ne može da proizvede.

Odgušenje vertikale zgrade, kuće ili poslovnog objekta. Tokom dana odgušimo nekoliko desetina cevi kanalizacije raznih tipova na raznim lokacijama. Vertikale su prilično nezgodne i mogu da naprave velike probleme. U zavisnosti od starosti vertikale, ona se češće ili ređe zapušuje. Kod starih vertikala, često zapušenje je normalna pojava kao posledica smanjenog protoka unutar cevi. Te je zapušenje vertikale učestalije nego obično.

Odgušenje slivnika Batajnica

Kvalitetno odgušenje slivnika Batajnica, povoljna cena odgušenja uz račun. Mašinsko odgušenje slivnika Batajnica od strane stručnog vodoinstalater Batajnica Tima. Dostupni smo 24h, preko cele nedelje radi svih naših usluga. Ukoliko primetite da voda slabije otiče kroz slivnik ili izvire iz slivnika, pozovite nas odmah. Kolege će doći na Vašu adresu ubrzo po pozivu i obaviće odgušenje slovnika ručno ili mašinski. U glavnom praktikujemo mašinsko odgušenje jer na taj način se posao obavi valjano.

Ručno odgušenje slivnika je moguće jedino kod slabijih zapušenja a ona su retka. Najbolje je da se ne rizikuje i da se obavi kvalitetno odgušenje mašinskim putem.

Odgušenje kade, tuš kabine Batajnica

Mašinsko odgušenja kade, tuš kabine Batajnica 24h, non stop, dolazimo odmah. Povoljne cene uz račun i garanciju. Vodoinstalater Batajnica vrši adekvatno odgušenje kade i tuš kabine već spomenutim metodama. Za odgušenje kade i tuš kabine naše kolege koriste tanje mašinske sajle koje su pravljane baš za ovaj posao. Kada i tuš kabina se vrlo lako mogu zapušiti baš iz razloga što je njihova kanalizacija uža od kanalizacije wc šolje.

Tokom kupanja, u kanalizaciju upadaju dlake, razna hemija, masnoće i slično i lako nastaje zapušenje kade, tuš kabine. Tokom vremena količina nečistoća i dlaka raste pa je i većini slučajeva jako zapušenje koje se mora odgušiti mašinskim putem. Čim primetite sporije oticanje vode u kadi ili tuš kabini, pozovite nas odmah.

Odgušenje lavaboa Batajnica

Mašinsko odgušenje lavaboa Batajnica po povoljnim cenama uz račun. Dolazimo odmah po pozivu na Vašu adresu, radimo non stop 24h. Brzi smo u dolasku i efikasni prilikom odgušenja lavaboa – umivaonika. Na nas se možete skloniti u bilo kom trenutku u toku dana i toku noći, naše dežurne kolege su Vam uvek na raspolaganju. Budite slobodni danas pozovete u svakom momentu kolege će doći i obaviće odgušenje lavaboa stručno i pouzdano i rešićemo problem sa zapušenjem.

Tu smo za Vas!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI BATAJNICA

Pouzdana zamena cevi Batajnica i okolina, povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Zamena cevi svih vrsta Batajnica, radimo 24h, tokom cele nedelje. Oslonite se na naš stručni vodoinstalaterski tim u svakom trenutku. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi od strane iskusnih vodoinstalatera koji svoj posao obavljaju pouzdano i povoljno.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju!

Popravka cevi Batajnica svih vrsta na svim lokacijama, bilo da je reč o cevi u zidu, podu ili zemlji. Kolege pomoću naših specijalnih termalnih kamera i kamera za snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi donose odluku da li se cev menja ili se sanira jedan njen deo. Kolege će ubrzo doneti odluku da li se menja deo cevi, cev ili se sanira manji deo cevi.

Vodovodne i kanalizacione cevi Batajnica

Sanacija vodovodnih cevi i sanacija kanalizacionih cevi se vrši rutinski, kvalitetno i povoljno. Sanacija cevi zahteva stručnost majstora, što naše kolege i poseduju. U toku radnog dana i noći, kolege obave desetiju sanacija cevi raznih vrsta na svim lokacijama u stanu, zgradi, kući ili u poslovnom objektu.

Ukoliko primetite da Vam cev curi, nemojte okolišati već nas pozovite!

UGRADNJA SANITARIJA BATAJNICA

Stručna ugradnja sanitarija Batajnica, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja sanitarija precizno i pedantno svim danima u nedelji. Zakažite našu uslugu za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Naravno, ukoliko je potrebna hitna ugradnja, kolege su Vam na raspolaganju. Ugrađujemo sve vrste sanitarija, svih proizvođača.

Ugradnja kade, tuš kabine, lavaboa – umivaonika, wc šolje, ormarića, bojlera, sušača, vodokotlića svih vrsta. Kolege u toku radnog dana obave desetinu ugradnji sanitarija, čime želimo reći da se radi o standardnoj usluzi našeg tima. Na sve usluge izdajemo račun i garanciju, možete se osloniti na naše stručne vodoinstalatere.

Montaža sanitarija Batajnica i okolina, zakažite intervenciju kada Vama odgovara.

Zamena sanitarija Batajnica

Povoljna zamena sanitarija Batajnica, izdajemo račun i garanciju. Zamena sanitarija, povoljna cena, brzo i efikasno 7 dana u nedelji tokom cele godine. Za razliku od ugradnje, zamena sanitarija zahteva da se stare sanitarije demontiraj. Demontaža sanitarija se vrši u kratkom roku nakon čega klijent odlučuješta će dalje sa njima da radi.

Posle demontaže, sledi pregled kontaktinih zidova i instalacija kako bi se utvrdilo da li ima potrebe za dodatnim poslom pre same montaže. Ukoliko je sve po propisima, kolege pristupaju montaži novih sanitarija. Nakon montaže kolege detaljno sve proveravaju i puštaju kupatilo/toalet u rad.

Možete se osloniti na naš tim vodoinstalatera u svakom trenutku!

Zamena wc šolje Batajnica

Stručna zamena wc šolje, povoljna cena usluge uz izdavanje računa i garancije. Sama zamena wc šolje se radi vrlo efikasno, ako je potrebno dovozimo novu wc šolju. Kolege su brze i vrlo vešte prilikom svog rada, stoga ćete u krtkom roku imati instaliranu novu wc šolju. Instalacija wc šolje se vrši svim danima u nedelji, na Vama je da odaberete termin i to je sve. Naravno, kolege mogu doći isti dan kod Vas i obaviti zamenu.

Ukoliko nemate obezbeđenu wc šolju, možete se osloniti na nas da je pazarimo, dostavimo i ugradimo. Sa kolegama se dogovorite oko detalja vezanih za kupovinu. Kao što smo već naveli, najbolje je kada Vi odaberete wc šolju koja Vama najviše odgovara.

Naš tim vodoinstalatera Vam je uvek na raspolaganju!

Montaža kade

Nikad montaža kade nije bila lakša, sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i to je sve. Ako je u pitanju prva montaža u novom ili renoviranom kupatilu, posao je brži i lakši. U slučaju da se radi zamena kade, pre svega kolege obavljaju skidanje kade a zatim proveru i pripremu terena za novu. Odpremanje kade je naravno moguće, pošto se sa nama sve možete dogovoriti. Demontaža kade se radi relativno brzo u zavisnosti od njenog tipa i koliko kolege imaju prostora za rad. Odmah nakon sledi već spomenuta priprema terena da sve legne na svoje mesto.

Kada su kolege zadovoljne lokacijom, sledi postavljanje kade i njeno silikoniranje. Nakon kratke pauze kolege povezuju kadu, vodu i kanalizaciju i sve je spremno za rad.

Montaža tuš kabine

Montirati tuš kabinu je slično kao i montirati kadu, ali opet ima razlike. Prva razlika je u veličini, tuš kabina je manja površinski od kade. Druga razlika je što tuš kabina ima paravane, nekad od stakla nekad od drugih materijala ili platna. Montaža tuš kabine se radi rutinski, pošto kolege vrlo dobro rade svoj posao. Kao i kod kade ili je prva ugradnja u pitanju ili zamena stare tuš kabine. Kod druge stavke, kolege rade skidanje tuš kabine i pripremu terena za ugradnju nove. Nekad je taj deo posla zahteva više vremena pošto nikad se ne zna u kakvom su stanju pod i zidovi gde treba postaviti paravan.

Postavljanje tuš kabine teče malo sporije u odnosu na kadu zbog više delova koje treba montirati. Nakon postavljanja, sledi naravno silikoniranje i povezivanje na vodu i kanalizaciju. Na kraju sledi mala pauza da se silikon osuši i Vaša nova tuš kabina je spremna za rad.

Sa nama je uvek sve lakše!

ADAPTACIJA KUPATILA BATAJNICA

Povoljna adatacija kupatila, stručno u pouzdano sa Vašim ili našim materijalom. Standardna adaptacija ili ključ u ruke, na Vama je da odaberete najbolje za Vas. Kolege Vam stoje na raspolaganju tokom cele godine. Važno je naglasiti da ukoliko ste obezbedili sav potreban materijal to je odlično ali ukoliko niste nije nikakav problem. Kolege će pazariti i dopremiti sav potreban materijal i sanitarije za koje se opredelite. Na Vama je da pozovete nas, a na nama da sve organizujemo. Naravno radimo i poznati sistem “ključ u ruke”, gde možete sve prepustiti nama.

Svaku adaptaciju vršimo stručno i pozdano, nakon našeg rada nema pojave problema u vidu pucanja cevi, ventila ili spadanja sanitarija. Vrlo smo predani poslu i svaki posao obavljamo najbolje moguće. Kolege imaju višedecenijsko iskustvo u ovom poslu, svakodnevno obavljaju delimičnu li potpunu adaptaciju kupatila na teritoriji Batajnice i okoline. Ono što bi naglasili jeste da bi bilo odlično da se prilikom adaptacije zamene sve vodovodne i kanalizacione instalacije kako bi se taj bitan deo kupatila sigurno ostavio u ispravnom stanju. Nekad, klijenti zahtevaju da se ne diraju voda i kanalizacija ali u glavnom je to temelj daljih problema nakon adaptacije. Stoga najbolje je da poslušate naše vodoinstalatere.

Kolege su Vam na raspolaganju svim danima!

Zamena i ugradnja sudopere

U ovom delu pričamo o sudoperi i njenoj zameni ili samo ugradnji. Zamena sudopere je uobičajna naša usluga, radimo je nekoliko puta u toku nedelje. Kao i kod sanitarija, pre svega se radi demontaža sudopere i njeno odlaganje, zatim priprema samog mesta ugradnje.

Ugradnja sudopere kolegama zahteva malo više vremena kako bi se ona ugradila i eventualno silikonirala ako je to potrebno. Sledi brzo povezavanje sudopere i vode, sudopere i kanalizacije i to je sve.

Zamena ventila i virble ventila

Ventil koji Vam ne radi je ventil koji donosi veliki problem. Bilo da je reč virbli ventila i njemu samom ukoliko je napukao. U slučaju pucanja, ventil vrlo brzo poplavljuje prostoriju i voda se širi dalje velikom brzinom.

Zamena ventila i zamena virble ventila je brza usluga koja Vas može spasiti havarije i velike materijalne štete.


Vodoinstalater Batajanica pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su na raspolaganju u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Čukarica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!