Popravka ugaonog masažera

Popravka, ugradnja, servis i zamena ugaonog masažera. Radimo sa svim vrstama ugaonih masažera, bez obzira na tip i proizvođača. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


UGRADNJA, ZAMENA I POPRAVKA UGAONOG MASAŽERA

  • Stručna i pouzdana usluga;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • radimo sa svim vrstama masažera;
  • zakazivanje intervencije;
  • kvalitetan potrošni vodomaterijal;
  • garancija i račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda i okoline. Ugradnja ugaonog masažera, njegova zamena ili popravka su za nas rutinski posao koji obavljamo tokom svakog radnog dana.

Budite slobodni i zakažite uslugu nekoliko dana u napred, u skladu sa Vašim obavezama. Takođe, ukoliko želite da se masažer ugradi, zameni ili popravi hitno, kolege su Vam na raspolaganju.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

Ukoliko Vam bojler slabije greje vodu ili prosto je dotrajao, naš servis bojlera Beograd Vam obezbeđuje kvalitetno i pouzdano servisiranje svih vrsta bojlera.

POPRAVKA UGAONOG MASAŽERA BEOGRAD

Stručna popravka ugaonog masažera, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Popravka ugaonog masažera Beograd i okolina, radimo preko cele nedelje. Kolege popravljaju sve vrste ugaonih masažera, naravno ukoliko je popravka moguća.

Na našem tržištu postoji ponuda ugaonih masažera nižeg kvaliteta koje nekad nije isplativo popravljati. Tada kolege preporučuju zamenu novim masažerom što je u većini slučajeva najbolje rešenje i trenutno i na duže staze. Ukoliko niste u mogućnosti da obezbedite nov masažer, kolege mogu to da obave umesto Vas. Potrebno je da se detaljno dogovorite sa kolegama oko tipa masažera.

Popravka ugaonog masažera – opis

Kod stranog klijenta koga smo pominjali u drugoj temi izvršili smo popravku ugaonog masažera.
“Kolege” pre nas su u drugom kupatilu zamenili ceo masažer radi rešavanja problema slabog pritiska. Moramo naglasiti da se radi o izuzetno skupim masažerima. Odlika ovih masažera je visok kvalitet i pouzdanost u radu. Zamena pokvarenog masažera nije uvek najbolje rešenje, u većini slučajeva popravka masažera je moguća (ukoliko je masažer određenog kvaliteta).

Popravka neispravnog masažera u tuš kabini

Popravka neispravnog masažera u tuš kabini

Pošto “kolege” nisu rešile problem slabog pritiska u masažeru (rešili smo pomenuti problem i opisali na stranici – zamena bojlera), doneli su samo još veći trošak klijentu, zatim se oštećeni klijent obratio nama.

Pored rešenog problema sa pritiskom, ustanovili smo da zaista postoji smanjeni pritisak kod masažera. Razlika u pritisku je mala ali primetna našem klijentu, tako da smo nakon analiziranja ugaonog masažera došli do zaključka šta uzrokuje problem slabog pritiska u njemu.

Skidanje ugaonog masažera sa zida u tuš Kabini

Skidanje ugaonog masažera sa zida u tuš Kabini

Mikser tople i hladne vode u masažeru je bio pun kamenca koji smo odstranili i time mu vratili funkciju.
Kroz ručicu tuša takođe slabije protiče voda zbog kamenca, na insistiranje klijenta zamenili smo je novom ručicom tuša.
Isti slučaj je bio i sa ružom za tuširanje kod koje je usled kamenca oslabio protok vode.

Zamena ruže tuša i ručice tuša na masažeru

Zamena ruže tuša i ručice tuša na masažeru

Nakon popravke miksera za toplu i hladnu vodu i zamene tuš ručice i ruže za tuširanje, masažer je bio funkcionalan kao prvog dana.
Ovom prilikom smo klijentu uštedili izuzetnu sumu novca koliko košta nov masažer sličnih karakteristika.

UGRADNJA UGAONOG MASAŽERA BEOGRAD

Kvalitetna ugradnja ugaonog masažera, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Montaža ugaonog masažera Beograd, radimo preko cele nedelje. Kolege su Vam dostupne toko celog dana preko cele nedelje, možete zakazati ugradnju nekoliko dana u napred. Obavljamo ugradnju svih vrsta masažera na svim lokacijama u kupatilu.

Montaža ugaonog masažera od strane stručnih vodoinstalatera na celoj teritoriji Beograda i okoline. Montaža masažera zahteva iskusnog vodoinstalatera koji odlično poznaje taj deo našeg posla. Kolege redovono montiraju masežere različitih tipova i veličina. Poseduju veliko znanje i znaju sve vrline i mane ugaonih masažera.

Postavljanje ugaonog masažera kolege rade rutinski, ukoliko ima potrebe da se mesto postavljanja obradi kako bi masažer adekvatno legao na mesto, to će kolege i obaviti. Nekad su potrebne minimalne obrade a postoje situacije gde se kolege više zadrže oko pripreme “terena” nego da postave sam masažer. Svakako o celoj proceduri će Vas informisati naš kolega kako bi znali šta je potrebno da se obavi. Na prvom mestu je bezbednost i zatim funkcionalnost ugaonog masažera.

ZAMENA UGAONOG MASAŽERA BEOGRAD

Pouzdana zamena ugaonog masažera svih vrsta, izdajemo račun i garanciju na zamenu. Zamena ugaonog masažera Beograd, povoljna cena. Menjamo sve vrste masažera, novim i polovnim ukoliko ih klijenti obezbede. Kolege su vrsni vodoinstalateri koji vrlo efikasno obavljaju zamenu ugaonog masažera.

Ukoliko imate stari masažer i želite da ga zamenite novim, budite slobodni da nas pozovete. Kolege će Vam pružiti sve informacije ukoliko su Vam potrebne. Ugaoni masažer možete da obezbedite Vi ili da Vam mi prevezmo kupljeni masažer i obavimo zamenu.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

SERVIS UGAONOG MASAŽERA

Stručan servis ugaonog masažera, radimo sa svim masažerima. Izdajemo račun i garanciju na sve usluge. Servis ugaonog masažera Beograd i okolina, radimo svim danima u godini. Bitno je napomenuti da nisu svi masažeri za servisiranje. Zašto? Zato što je prilično bitno u kakvom je stanju masažer i da li je njegovo servisiranje moguće i isplativo.

Redovno nam se dešavaju situacije gde klijenti poseduju kineske masažere kojima je kvalitet prilično upitan. U glavnom rezervni delovi ovih masaćera i njima sličnima su vrlo retki na našem tržištu. Sa druge strane njihova cena je niža u odnosu na kvalitetnije masažere. Uvek kada nas klijenti upitaju da li je bolje odmah zameniti masežer drugim kineskim, odgovorimo negativno. Najbolje rešenje je da se pazari kvalitetniji masažer čiji zamenski delovi su vrlo prisutni kod nas i cena im je pristupačna.

Na taj način ste osigurali dugi niz godina korišćenja ugaonog masažera bez problema a kada dođe do problema on je lako rešiv.

Servisiranje ili zamena ugaonog masažera

Česta dilema oko koje kolege sa klijentom se dogovaraju nakon analize masažera i utvrđivanja kako sveobuhvatno radi jeste da li popravljati masažer ili ga zameniti novim. Kao što smo iznad napisali, potrebno je da kolege detaljno pregledaju masažer kako bi donele pravilnu odluku. Nama je na prvom mestu kvalitet koji sa sobom donosi zadovoljstvo klijenta, tada smo i mi zadovoljni obavljenim. Stoga, nije svaki masažer za servisiranje, nekad se radi o starom tipu masažera za koji ne postoje više zamenski delovi a delovi koji su danas u opticaju prosto ne pašu.

Tada se uz saglasnost klijenta vrši skidanje ugaonog masažera i njegovo odpremanje. Sledi obrada mesta ugradnje kako bi nov masažer adekvatno žargonski rečeno legao na svoje mesto. Postavljanje ugaonog masažera se obavlja standardno brzo, sem ukoliko masažer ima dodatne mogućnosti koje zahtevaju više vremena. Ali svakako ceo posao se rado vrlo efikasno, pošto radimo sa svim vrstama masažera.

Bitno je naglasiti da će naše kolege dati sve od sebe da Vaš masažer opet radi kao prvog dana, imamo bazu zamenskih delova i sarađujemo sa svim prodavnicama zamenskih delova u Beogradu. U većini slučajeva servisiramo masažere i vraćamo ih u radno stanje punog kapaciteta.

Računajte na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Galerija

Ugradnja ručice tuša na masažer

Ugradnja ručice tuša na masažer

Drveni tuš masažer zamena ručice tuša

Drveni tuš masažer zamena ručice tuša

Ugradnja nove ruže tuša i nove tuš ručice na masažeru

Ugradnja nove ruže tuša i nove tuš ručice na masažeru

Teme koje Vas možda zanimaju:

Geberit vodokotlići

Odgušenje vertikale/horizontale

Dovod vode za kuću

Odgušenje lavaboa

Pozovite nas!