O nama

Vodoinstalateri Beograd TIM je nastao iz želje da se vodoinstalaterska usluga dovede na najviši mogući nivo. U tome smo uspeli zahvaljujući profesionalnom i poštenom pristupu vodoinstalaterskom poslu. Fokus dajemo kvalitetu vodoinstalaterskih usluga po čemu se i razlikujemo od konkurencije. Pored kvaliteta, pouzdanost, brzina i pedantnost su posledice našeg pristupa radu. Svakom vodoinstalaterskom poslu pristupamo sa posebnom pažnjom. Nastojimo da ga izvršimo i pre dogovorenih rokova a da time ne utičemo na kvalitet radova.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju!

Više o nama

Naš vodoinstalaterski tim konstantno raste ali pažljivo. U naš tim pristupaju isključivo vodoinstalateri sa preporukom i odgovarajućim iskustvom. Time osiguravamo da je naša usluga kvalitetna i pouzdana!

Trudimo se da budemo dostupni sugrađanima u svakom momentu, nije bitno koje doba dana ili noći. Sugrađanima koji žele da nas kontaktiraju(radi hitnih intervencija, zakazivanja intervencija i drugih vodoinstalaterskih radova), to mogu da učine putem telefona: 011/407-8-100, 064/049-111-4.

Oslonite se na nas u svakom trenutku tokom dana i noći! Dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini bez kašnjenja i odlaganja dolaska. Kolege dežuraju non stop, stoga na Vama je da nas pozovete a sve ostao prepustite našem stručnom timu vodoinstalatera.


Vaš Vodoinstalateri Beograd TIM

Vodoinstalateri Beograd - O nama

Vodoinstalateri Beograd – O nama

Pozovite nas!