Zamena napukle cevi

Zamena napukle cevi Beograd 24h, dolazimo odmah. Povoljna cena, dajemo garanciju i račun. Zamena napukle cevi tokom dana i noći, preko cele nedelje. Pozovite nas odmah, dolazimo ubrzo po pozivu!


ZAMENA NAPUKLE CEVI BEOGRAD

  • Stručna zamena ili sanacija napukle cevi;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri:
  • hitne intervencije;
  • zakazivanje intervencije;
  • garancija;
  • račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne, pouzdane i povoljne vodoinstalaterske usluge tokom celog dana i noći. Poslujemo na celoj teritoriji Beograda i okoline. Na sve naše usluge, izdajemo račun i garanciju.

ZAMENA NAPUKLE CEVI

Ovakav problem se na žalost rešava jedino štemovanjem zida u kojoj se cev nalazi. U najvećem broju slucajeva, pucanje cevi dolazi zbog starih vodovodnih pocinkovanih cevi. Skoro uvek su to cevi koje se nalaze u zemlji te vremenom zardjaju i stanje se do pucanja, kao i u zidovima cevi od vruce vode. Vruca voda iz bojlera prilikom grejanja stvara negativne jone koji kao kiselina nagrizaju cevi.

Veoma je vazno, naravno shodno mogučnostima, zameniti dotrajale vodovodne cevi plastičnim večnim cevima nego dopustiti da dođe do havarije koja može izaći debelo skuplja.

Primer napukle cevi

Primer napukle cevi u kupatilu

Zamena napukle cevi se radi tako sto se zatvori glavna vertikala u zgradi ili voda u šahti ako domaćinstvo gde se vrše radovi nema zaseban ventil u svom stanu. Naravno, voda se zatvara tek kada se odredi taćna lokacija cevi ili dela vodovoda koji je u problemu. Posle štemovanja, taj deo se seče i uradi se bajpas sa dve klizne spojnice i duplim niplom. Iskreno, uvek je bolje zameniti ceo sistem.

Postoje problemi i sa plastičnim cevima ali samo ako ih je ugradio neki nadri majstor ili slučajno probusite cev prilikom postavljanja nečega u kupatilu. Uglavnom se stavlja cep pa se tako i reši problem. U svakom slučaju za ovakve i slične radove odaberite proverenog vodoinstalatera.

Zamena napukle kanalizacione cevi

Povoljna zamena napukle kanalizacione cevi uz račun i garanciju, povoljna cena. Zamena napukle kanalizacione cevi 24h, non stop, dolazimo odmah. Naše dežurne kolege su uvek dostupne radi zamene napukle kanalizacione cevi, tokom celog dana i noći, 365 dana u godini. Dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini ubrzo po pozivu.

Menjamo sve vrste kanalizacionih cevi na svim lokacijama u zgradi, kući, stanu, poslovnom objektu, dvorištu.

Zamena napukle kanalizacione cevi vrše naše stručne kolege koje u toku dana obave nekoliko zamena. Napukla kanalizaciona cev nije mali problem i potrebno ga je rešiti što je pre moguće. Nemojte odlagati ovaj problem, može doći od velikih havarija i materijalne štete.

Zamena napukle cevi u zidu

Stručna zamena napukle cevi u zidu, povoljna cena, non stop, dolazimo odmah. Zamena napukle cevi u zidu, izdajemo račun i garanciju. Radimo 24h. Kada napukne cev u zidu, tu se javlja veliki problem ako to niste primetili ili niste tu. Tada mogu da nastanu veliki problemi u vidu poplave na samo Vašeg objekta, nego i ostalih oko Vas. Ukoliko sumnjate da je napulkla cev u zidu, detekcija curenja vode je jedino rešenje da lociramo tačno mesto napuknuća. Metodom detekcije možemo sa sigurnošću locirati gde treba obraditi zid i sanirati deo cevi ili zameniti celu napuklu cev u zidu.

Savetujemo Vam da nas kontaktirate ako posumnjate da Vam je cev i zidu napukla. Kolege će doći ubrzo po pozivu i rešiće Vam problem brzo i efikasno. Oslonite se na nas u svakom trenutku.

Zamena napukle cevi u stanu

Pouzdana zamena napukle cevi u stanu, povoljna cena iz izdavanje računa i garancije. Zamena napukle cevi u stanu non stop, preko cele nedelje, dolazimo odmah. Kao što smo iznad napomenuli, radimo svim danima, naše dežurne kolege su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. U toku dana obavimo desetine sanacija i zamena napuklih cevi u stanu, zidu, podu i na svim drugim lokacijama.

Kolege su izuzetno obučene i potpuno opremljene da obave svaku našu uslugu adekvatno i pouzdano.

Zamena napukle cevi u stanu je rutinski posao za naše kolege. Ako je potrebno snimićemo cevi kamerom, da bi utvrdili koji deo cevi se menja. Koristimo najmodernine alate i kamere pri našem radu i time smo u mogućnosti da svoj posao obavimo još bolje i brže.

Primer curenja vide iz cevi u kupatilu

Primer curenja vide iz cevi u kupatilu


Primer napukle vodovodne cevi

Primer napukle vodovodne cevi


Potpuno probusena/napukla cev u kupatilu - zamena jedino resenje

Potpuno probusena/napukla cev u kupatilu – zamena je jedino resenje


Teme koje Vas možda zanimaju:

Zaleđena cev

Hitne intervencije vodoinstalater

Adaptacija kupatila V3

Pozovite nas!