Zamena napukle cevi

Zamena napukle cevi Beograd 24h, dolazimo odmah. Povoljna cena, dajemo garanciju i račun. Zamena napukle cevi tokom dana i noći, preko cele nedelje. Pozovite nas odmah, dolazimo ubrzo po pozivu!


ZAMENA NAPUKLE CEVI BEOGRAD

  • Stručna zamena ili sanacija napukle cevi;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri:
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • zakazivanje intervencije;
  • garancija;
  • račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne, pouzdane i povoljne vodoinstalaterske usluge tokom celog dana i noći. Poslujemo na celoj teritoriji Beograda i okoline. Na sve naše usluge, izdajemo račun i garanciju.

ZAMENA NAPUKLE CEVI

Ovakav problem se na žalost rešava jedino štemovanjem zida u kojoj se cev nalazi. U najvećem broju slucajeva, pucanje cevi dolazi zbog starih vodovodnih pocinkovanih cevi. Skoro uvek su to cevi koje se nalaze u zemlji te vremenom zardjaju i stanje se do pucanja, kao i u zidovima cevi od vruce vode. Vruca voda iz bojlera prilikom grejanja stvara negativne jone koji kao kiselina nagrizaju cevi.

Veoma je vazno, naravno shodno mogučnostima, zameniti dotrajale vodovodne cevi plastičnim večnim cevima nego dopustiti da dođe do havarije koja može izaći debelo skuplja.

Primer napukle cevi

Primer napukle cevi u kupatilu

Zamena napukle cevi se radi tako sto se zatvori glavna vertikala u zgradi ili voda u šahti ako domaćinstvo gde se vrše radovi nema zaseban ventil u svom stanu. Naravno, voda se zatvara tek kada se odredi taćna lokacija cevi ili dela vodovoda koji je u problemu. Posle štemovanja, taj deo se seče i uradi se bajpas sa dve klizne spojnice i duplim niplom. Iskreno, uvek je bolje zameniti ceo sistem.

Postoje problemi i sa plastičnim cevima ali samo ako ih je ugradio neki nadri majstor ili slučajno probusite cev prilikom postavljanja nečega u kupatilu. Uglavnom se stavlja cep pa se tako i reši problem. U svakom slučaju za ovakve i slične radove odaberite proverenog vodoinstalatera.

Zamena napukle kanalizacione cevi

Povoljna zamena napukle kanalizacione cevi uz račun i garanciju, povoljna cena. Zamena napukle kanalizacione cevi 24h, non stop, dolazimo odmah. Naše dežurne kolege su uvek dostupne radi zamene napukle kanalizacione cevi, tokom celog dana i noći, 365 dana u godini. Dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini ubrzo po pozivu.

Menjamo sve vrste kanalizacionih cevi na svim lokacijama u zgradi, kući, stanu, poslovnom objektu, dvorištu.

Zamena napukle kanalizacione cevi vrše naše stručne kolege koje u toku dana obave nekoliko zamena. Napukla kanalizaciona cev nije mali problem i potrebno ga je rešiti što je pre moguće. Nemojte odlagati ovaj problem, može doći od velikih havarija i materijalne štete.

Zamena napukle cevi za vodu

Cevi za vodu u slučaju pucanja prave veliku materijalnu štetu iz razloga što voda pod visokim pritiskom izlazi iz nje. Iz tog razloga zamena napukle cevi za vodu iziskuje brzinu i iskustvo, što naše kolege i poseduju. Obe stavke su veoma bitne, stoga pazite koga angažujete za rad na cevima vode i kanalizacije. Pogrešan rad na cevima može da donese još veće havarije a ako se nalazite u zgradi, šteta drastično raste.

Zamena napukle vodovodne cevi se radi rutinski, brzo i efikasno poput zamene kanalizacione cevi. Kolege su kao što smo naveli dostupni 24h, tako da mogu doći u kratkom roku kod Vas i rešiti Vam ovaj veliki problem. Odmah nakon zamene, možete da koristite vodovodnu cev bez ikakvih problema. U slučaju da je nastala poplava, kolege raspolažu odličnim pumpuma pa mogu da većinski odklone vodu iz većine prostorija.

Računajte na nas!

Zamena napukle cevi u zidu

Stručna zamena napukle cevi u zidu, povoljna cena, non stop, dolazimo odmah. Zamena napukle cevi u zidu, izdajemo račun i garanciju. Radimo 24h. Kada napukne cev u zidu, tu se javlja veliki problem ako to niste primetili ili niste tu. Tada mogu da nastanu veliki problemi u vidu poplave na samo Vašeg objekta, nego i ostalih oko Vas. Ukoliko sumnjate da je napulkla cev u zidu, detekcija curenja vode je jedino rešenje da lociramo tačno mesto napuknuća. Metodom detekcije možemo sa sigurnošću locirati gde treba obraditi zid i sanirati deo cevi ili zameniti celu napuklu cev u zidu.

Savetujemo Vam da nas kontaktirate ako posumnjate da Vam je cev i zidu napukla. Kolege će doći ubrzo po pozivu i rešiće Vam problem brzo i efikasno. Oslonite se na nas u svakom trenutku.

Zamena napukle cevi u stanu

Pouzdana zamena napukle cevi u stanu, povoljna cena iz izdavanje računa i garancije. Zamena napukle cevi u stanu non stop, preko cele nedelje, dolazimo odmah. Kao što smo iznad napomenuli, radimo svim danima, naše dežurne kolege su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. U toku dana obavimo desetine sanacija i zamena napuklih cevi u stanu, zidu, podu i na svim drugim lokacijama.

Kolege su izuzetno obučene i potpuno opremljene da obave svaku našu uslugu adekvatno i pouzdano.

Zamena napukle cevi u stanu je rutinski posao za naše kolege. Ako je potrebno snimićemo cevi kamerom, da bi utvrdili koji deo cevi se menja. Koristimo najmodernine alate i kamere pri našem radu i time smo u mogućnosti da svoj posao obavimo još bolje i brže.

Primer curenja vide iz cevi u kupatilu

Primer curenja vide iz cevi u kupatilu


ZAMENA PUKLE CEVI BEOGRAD I OKOLINA

Pouzdana zamena pukle cevi, povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Zamena pukle cevi Beograd i okolina, dolazimo odmah. Kolege dežuraju tokom 24 sata, 365 dana u godini, kreću na svaku adresu odmah nakon poziva klijenta. U najkraćem mogućem roku smo na adresi bez kašnjenja i odlaganja dolaska.

Pukla cev u zidu ili pukla cev u zemlji mogu da naprave velike materijalne štete, stoga nas pozovite čim primetite problem. Pukla cev u zgradi vrlo brzo pravi poplavu velikih razmera, tada je takođe potrebna najbrža reakcija samih klijenata i brz dolazak kolega. U takvim situacijama su minuti presudni i dele klijente od velike materijalne štete kako kod njih tako i kod komšija oko njih.

U Beogradu se u toku dana desi desetak pucanja cevi prilikom čega se oko 30% završi sa velikim ili srednjim štetama. Redovno se dešavaju situacije gde je pukla vodovodna cev a vlasnici stana nisu tu. Tada se voda širi tim stanom i brzo počinje pojava vlage i vode u stanovima pored i ispod.

Oslonite se na naš tim vodoinstalatera u svakom trenutku! Pozovite nas odmah!


Primer napukle vodovodne cevi

Primer napukle vodovodne cevi

ZAMENA KANALIZACIONE CEVI U DVORIŠTU

Stručna zamena kanalizacione cevi u dvorištu, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Zamena kanalizacione cevi u dvorištu, zemlji, betonu. Kolege brzo i efikasno detektuju gde je cev napukla i obavljaju zamenu dela kanalizacione cevi ili cele cevi ukoliko je to potrebno ili je zahtev klijenta.

Zamena dela cevi u dvorištu se vrši tačno i precizno zahvaljujući našim kamerama sa kojima vidimo tačno stanje cevi. Kopamo na mestu pucanja cevi i obavljamo zamenu cevi sa minimalnom štetom. Zamena cevi u betonu se takođe vrši na isti način, kamerom detektujemo tačno mestu pucanja i efikasno menjamo deo cevi. Kolege u toku dana obave desetine zamena cevi u dvorištu, zemlji, betonu, pokraj ulice i na svim ostalim lokacijama.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Zamena cele cevi u dvorištu

Pouzdana zamena cele cevi u dvorištu po povoljnoj ceni, kolege su Vam dostupne preko celog dana. Zamena cele cevi u dvorištu, račun i garancija na uslugu. Radimo zamenu svih vrsta cevi u dvorištu na svim lokacijama. Ako niste u mogućnosti da nađete cev u dvorištu, oslonite se na naše kolege.

Zamena cele cevi u zemlji se radi potpuno rutinski, brzo i efikasno. Kolege zamenu cevi u zemlji rade nekoliko puta u toku dana, drugim rečima imaju veliko iskustvo koje je svakako prekopotrebno da se posao obavi valjano. Mi obezbeđujemo vodomaterijal ali ako Vi želite da taj deo posla obavite, to je svakako moguće.


Potpuno probusena/napukla cev u kupatilu - zamena jedino resenje

Potpuno probusena/napukla cev u kupatilu – zamena je jedino resenje


POPRAVKA NAPUKLE CEVI

Popravka napukle cevi, povoljna cena popravke uz izdavanje računa i garancije. Popravka napukle cevi Beograd i okolina, radimo non stop! Kod napukle cevi je najbitnije da reagujete na vreme a to znači da odmah pozovete stručno lice. Ukoliko to ne učinite, materijalna šteta usled izlivanja vode pod visokim pritiskom može biti velika.

Ko što smo već spomenuli, kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći pa su u mogućnosti da na svaku adresu dođu u najkraćem mogućem roku. Pored navedenog, kolege su izuzetni majstori i popraviće cev u kratkom roku. Raspolažemo sa modernim alataima koji nam omogućavaju da se popravka obavi još brže.

Odmah nakon popravke i testiranja cevi od strane kolega, možete da koristite instalacije bez ikakvih bojazni. U posebnim slučajevima kolege koriste posebne termalne kamere kako bi videli da li postoji još neko curenje cevi. Svakako, ova dodatna usluga se obavlja isključivo uz pristanak klijenta.

Računajte na naš tim u svakom trenutku!

SANACIJA NAPUKLE CEVI

Efikasna sanacija napukle cevi u zidu, podu, zemlji, na svim lokacijama. Povoljna cena usluge uz izdavanje računa i garancije. Naša sanacija cevi kratko traje, radimo non sop! Kolege su tu u svakom trenutku, potrebno je samo da nas pozovete. Brzi smo u pronalaženju mesta curenja i sanacije mesta pucanja. Ukoliko sanacija nije rešenje, kolege mogu odmah da zamene deo ili celu cev u zavisnosti od njenog stanja.

Stanje napukle cevi proveravamo našim kamerama za snimanje unutrašnjosti i spoljašnosti cevi. Na taj način vidimo tačnu situaciju na licu mesta. Ovu uslugu smo iznad spomenuli, tako da su Vam već poznate poznate naše metode detekcije curenja vode na cevima. Takođe smo Vam spomenuli da je Vaša hitra reakcija neophodna da kolege krenu i da dođu na vreme. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru već ga obavite odmah kako nebi posle imali veću materijalnu štetu a vodoinstalatera morate u svakom slučaju pozvati. Radimo non stop svim danima!

Oslonite se na nas!


Teme koje Vas možda zanimaju:

Zaleđena cev

Hitne intervencije vodoinstalater

Adaptacija kupatila V3

Pozovite nas!