Zamena napukle cevi

Zamena napukle cevi Beograd 24h, dolazimo odmah. Povoljne cene, dajemo garanciju i račun. Zamena napukle cevi tokom dana i noći, preko cele nedelje. Pozovite nas odmah, dolazimo ubrzo po pozivu!


ZAMENA NAPUKLE CEVI

Ovakav problem se na zalost resava jedino stemovanjem zida u kojoj se cev nalazi. U najvecem broju slucajeva, pucanje cevi dolazi zbog starih vodovodnih pocinkovanih cevi. Skoro uvek su to cevi koje se nalaze u zemlji te vremenom zardjaju i stanje se do pucanja, kao i u zidovima cevi od vruce vode. Vruca voda iz bojlera prilikom grejanja stvara negativne jone koji kao kiselina nagrizaju cevi.

Veoma je vazno, naravno shodno mogučnostima, zameniti dotrajale vodovodne cevi plastičnim večnim cevima nego dopustiti da dođe do havarije koja može izaći debelo skuplja.

Primer napukle cevi

Primer napukle cevi u kupatilu

Zamena napukle cevi se radi tako sto se zatvori glavna vertikala u zgradi ili voda u šahti ako domaćinstvo gde se vrše radovi nema zaseban ventil u svom stanu. Naravno, voda se zatvara tek kada se odredi taćna lokacija cevi ili dela vodovoda koji je u problemu. Posle štemovanja, taj deo se seče i uradi se bajpas sa dve klizne spojnice i duplim niplom. Iskreno, uvek je bolje zameniti ceo sistem.

Postoje problemi i sa plastičnim cevima ali samo ako ih je ugradio neki nadri majstor ili slučajno probusite cev prilikom postavljanja nečega u kupatilu. Uglavnom se stavlja cep pa se tako i reši problem. U svakom slučaju za ovakve i slične radove odaberite proverenog vodoinstalatera.

Primer curenja vide iz cevi u kupatilu

Primer curenja vide iz cevi u kupatilu


Primer napukle vodovodne cevi

Primer napukle vodovodne cevi


Potpuno probusena/napukla cev u kupatilu - zamena jedino resenje

Potpuno probusena/napukla cev u kupatilu – zamena je jedino resenje


Teme koje Vas možda zanimaju:

Zaleđena cev

Hitne intervencije vodoinstalater

Adaptacija kupatila V3

Pisoar – zanimljivosti

Pozovite nas!