VODOINSTALATER RAKOVICA

VODOINSTALATER RAKOVICA, sve Vodoinstalaterske Usluge uz račun i garanciju. Vodoinstalater Rakovica radi non stop24h. Dolazak odmah.


Vodoinstalater Rakovica Vam je dostupan tokom cele godine 24h, bez obzira da li je verski ili državni praznik.

Pored redovnih obavljamo i hitne intervencije na opštini Rakovica i okoline.

Vodoinstalater Rakovica Tim posluje na teritoriji Rakovice i okoline više od 30 godina. Iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata kojima i danas održavamo instalacije.


VODOINSTALATER RAKOVICA

Iznad navedene usluge nisu sve usluge Vodoinstalater Rakovica Tim-a, na stranici


Vodoinstalater Rakovica


Vodoinstalater Rakovica

Vodoinstalater Rakovica – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Rakovica intervencije

Kao što smo već spomenuli, prisutni smo u Rakovici više decenija i rešili smo da navedemo pojedine probleme kod građana Rakovice.

Pored problema, navešćemo i par saveta koji će svima dobro doći.

Odgušenje kanalizacije

Prilično česta intervencija, odgušujemo vertikale, sudopere, wc šolje, slivnike, kanalizaciju u dvorištima…

Stanovnici Rakovice ne štede kanalizacione cevi pa ubacuju svašta nešto u nju. Iskreno govoreći, isto rade i stanovnici Novog Beograda, Kaluđerice i ostalih delova grada (Vodoinstalater Rakovica).

Ukoliko primetite da voda slabije otiče u kuhinji, toaletu ili kupatilu, to Vam je znak da je zagušenje kanalizacije blizu.

Potrebno je da pozovete vodoinstalatera da Vam odguši sumnjivi deo kanalizacione cevi.

Pucanje cevi

Ovaj problem je sve prisutan na celoj teritoriji grada Beograda. Cevi pucaju iz nekoliko razloga kao što su dotrajalost cevi, oštećenje cevi, loš kvalitet cevi i jak pritisak u cevima (Vodoinstalater Rakovica).

U slučaju pucanja cevi odmah zatvarate vodu (zavrtanje ventila), pozivate vodoinstalatera i gledate kako da usmerite vodu da se ne poplave ostale prostorije.

Detaljno smo Vam opisali >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuče <<

Potpuno isto postupate u slučaju:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • pucanje baterije/slavine;
  • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Problemi sa bojlerom

Bojler je divna sprava koja nam greje vodu ali isto tako ponekad može da bude opasna po nas i druge.

Možda jeste a možda i niste čuli da je negde bojler eksplodirao. Bojler može da pukne ako voda u njemu nekontorlisano ključa usled neispravnosti.

Voda u bojleru ne sme da ključa.

Ukoliko čujete nesvakidašnji zvuk iz bojlera, odmah ga isključite i pozovite vodoinstalatera.


Zamena ventila Vodoinstalater Rakovica

Zamena ventila se obavlja rutinski od strane našeg stručnog Vodoinstalater Rakovica Tima. Hitna zamena ventila 24 sata, tokom cele godine. Dolazimo odmah na Vašu adresu, bez kašnjenja i odlaganja.

Vršimo zamenu ventila svih vrsta, pored zamene obezbeđujemo i popravku vantila ako je moguća. Sama zamena ventila traje relativno brzo ali su mogući dodatni poslovi oko zamene i tada zamena traje duže. Vodoinstalater Rakovica će u svakom trenutku dati sve od sebe da dođe u što kraćem roku na Vašu adresu i što brže da obavi zamenu.

Zamena glavnog ventila Rakovica

Preporuka je da se zamena glavnog ventila u stanu, kući ili poslovnom prostoru obavi čim se primeti da nije ispravan (savet Vodoinstalater Rakovica Tima). Ovo pravilo važi kod svih ventila ali pogotovo kod glavnog ventila koji je zadužen za zaustavljanje vode u celom objektu. Ako glavni ventil nije u funkciji a desi se pucanje vodovodne cevi, u velikom ste problemu.

Zamena glavnog ventila obavlja se takođe relativno brzo ali opet može doći do problema u zameni pa je kolegama potrebno više vremena za zamenu. Preporuka Vodoinstalater Rakovica Tima jeste da se glavni ventil redovno kontroliše, na svakih 6-12 meseci. Ako prilikom kontrole ventila primetite da se slabije okreće ili ga nije moguće okrenuti, najbolje bi bilo da pozovete vodoinstalatera da pogleda ventil i obavi popravku ventila ili u krajnjem slučaju njegovu zamenu.

Vodoinstalater Rakovica često u toku dana (i noći) vrši zamenu glavnog ventila na teritoriji Rakovice. Rakovica je deo grada u kojoj ima priličan broj starih zgrada i kuća gde su svi ventili pa i glavni u jako lošem stanju. Redovan pregled ventila je oduvek bio glavni savet vodoinstalater Rakovica Tima pa je i danas.

Zamena EK ventila Rakovica

Poput ostalih ventila, EK ventili su bitni i zahtevaju povremenu proveru kako bi osigurali da su ispravni. Kao kod glavnih ventila i svih ostalih vrsta ventila, preporučena provera EK ventila je na 6-12 meseci (zamena EK ventila Rakovica).

EK ventili se češće koriste u odnosu na normalne ventile pošto se povremeno menja crevo sudomašine ili sama sudomašina. Pored nje, EK ventili se koriste i kod sudopere, lavaboa, veš mašine. Pošto se često koriste, EK ventili su nešto dugotrajniji od ostalih ventila koji zbog mirovanja mogu da zapeknu. Naravno, prilikom zatvaranja ventila i uvidimo da su pokvareni dok kod ostalih ventila to saznajemo u 95% slučajeva kasno – kada pukne vodovodna cev. Savet Vodoinstalater Rakovica Tima je da se zamena EK ventila obavi na vreme.

Takođe, naš savet sugrađanima jeste da redovno proveravaju vodovodne ventile. Ukoliko primete loše funkcionisanje ventila ili vodu na ventilu, najbolje je da kontaktiraju vodoinstalatera Rakovica u kratkom roku. Ukoliko se na vreme obavi zamena ventila Rakovica, izbegava se garantovana havarija koja će se desiti, samo je pitanje kada.

Odgušenje kanalizacije Rakovica

Stručno odgušenje kanalizacije Rakovica, povoljna cena, izdajemo račun. Hitno odgušenje kanalizacije Rakovica non stop, radimo 24h, dolazimo odmah! Dolazimo ubrzo po vašem pozivu na svako adresu u Rakovici i u okolini. Odgušujemo sve vrste zapušenja kanalizacije u zgradi, kući, poslovnom prostoru i postrojenjima. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku bilo da je dan ili noć.

Vodoinstalater Rakovica odgušenje kanalizacije vrši mašinski, ručno i VOMA sistemom za odgušenje pod visokim pritiskom. Najčešće koristimo mašinsko odgušenje, zatim VOMA sistem i retko kada ručni tip odgušenja. Kolege po dolasku na adresu odlučuju koji tip odgušenja će koristiti kako bi odgušili začepljenje. Svakako, klijenta obaveštavamo o svemu i uz njegov pristanak krećemo sa radom. Na sve naše usluge izdajemo račun.

Odgušenje vertikale Rakovica

Pouzdano odgušenje vertikale Rakovica, povoljna cena uz račun. Radino 24h, dolazimo odmah, odgušenje vertikale non stop! Mašinsko odgušenje u slučaju vertikale je neophodno kako bi se taj posao obavio pravilno. Radi se o vrlo efikasnom odgušenju koje na pravilan način razbija čep zapušenja u cevi.

Vodoinstalater Rakovica Tim Vam predlaže da ako sumnjate da je vertikala zapušena ili će se zapušenje desiti, da reagujete odmah. Najbolje je da rešite zapušenje na vreme nego da čekate da se desi izlivanje fekalija iz vertikale.

Odgušenje sudopere Rakovica

Hitno odgušenje sudopere Rakovica non stop, povoljna cena uz račun. Radimo odgušenje sudopere preko celog dana i u toku noći, dolazimo odmah po pozivu. Brzi smo u dolasku i efikasni prilikom obavljanja naših usluga. Sudopera uglavnom zahteva hitnu reakciju kolega. Lako se zapušuje iz razloga što se najčešće koristi u odnosu na drugu kanalizaciju. Plus, njena vertikala je uža u odnosu na vertikalu wc šolje.

Vodoinstalater Rakovica Tim Vam predlaže da ako primetite da voda sporije otiče ili ne otiče iz sudopere, da nas pozovete. Zatim, ako se sadržaj kanalizacije vraća u sudoperu da odmah pozovete našu hitnu službu 011/407-8-100. Reagujte na vreme i preduhitrite poplavu i veliku materijalnu štetu.

Odgušenje wc šolje Rakovica

Kvalitetno odgušenje wc šolje Rakovica od strane stručnog lica non stop! Povoljna cena, izdajemo račun, odgušenje wc šolje 24h, dolazimo odmah po pozivu! Wc šolja je poznata po tome da u nju može da stane bukvalno sve. Sugrađani u nju ubacuju zaista sve, od glavice kupusa do pelena. Sve to pravi velike probleme kako sugrađanima, tako i kolegama. Savetujemo Vam da pazite šta ubacujete u wc šolju kako bi izbegli zaista velike materijalne štete koje su redovna pojava!

Pored navedenog, poput sudopere, obratite pažnju da li se sadržaj vertikale vraća u wc šolju, ako se to dešava imate vrlo malo vremena da reagujete. Pozovite nas odmah!

Odgušenje kade i tuš kabine Rakovica i okolina

Efikasno odgušenje kade Rakovca, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje kade i tuš kabine – non stop, tokom dana i noći, dolazimo odmah. Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku, na Vama je da nas pozovete sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama. Odgušenje tuš kabine vršimo rutinski, brzo i efikasno mašinskim pitem koji se pokazao ka najbolje rešenje.

Odgušenje tuš kabine kao i odgušenje kade zahteva posebne sajle koje su kreirane baš za tu svrhu. Za razliku od ručnog odgušenja mašinski tip je daleko delotvorniji i pouzdaniji. Duži vremenski period se zapušenje ne vraća. Naravno sve zavisi od Vaših navika i šta sve ubacujete u odvod kade i tuš kabine.

Oslonite se na vodoinstalater Rakovica Tim u svakom trenutku!

Odgušenje umivaonika – lavaboa Rakovica

Povoljno odgušenje lavbaoa Rakovica non stop, kolege dolaze u kratkom roku. Odgušenje lavaboa – umivaonika, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Lavabo se može lako zapušiti ali ne kao sudopera koja se brzo zapušuje i zapušenja su veoma jaka. U lavabo ubacujemo pastu za zube, kosu, nokte i raznu hemiju čija smesa na kraju kreira čep koji lako zapuši lavabo.

Odgušenje umivaonika zahteva iste mašinske sajle koje korisimo za odgušenje sudopere. Radi se o specijalnim sajlama koje nam omogućavaju da adekvatno uđemo u cev odvoda lavaboa i probijemo svaki čep koji pravi problem. Uspešno odgušujemo sve vrste zapušenja na svim lokacijama.

Oslonite se na nas 24h – non stop!

Odgušenje slivnika Rakovica

Efikasno odgušenje slivnika Rakovica, povoljna cena usluge na koju izdajemo račun. Odgušenje slivnika Rakovica, radimo 24h, dolazimo brzo na adresu. Vodoinstalateri iz našeg tima su brzi prilikom rada, tako da će odgušenje bilo koje vrste slivnika obaviti u najkraćem roku. Odmah nakon naše usluge slivnik se može opet koristiti.

U posebnim prilikama kada zapušen slivnik nije jedini problem, već je u zapušena kanalizaciona cev, kolege moraju da se dodatno zadrže. Takođe, korišćenje specijalne kamere za snimanje cevi može nam reći gde se tačno nalazi zapušenje i kako je nastalo. Na osnovu tih važnih informacija kolege mogu svoj posao da obave prilično brže.

Brzina prilikom bilo kog zapušenja je vrlo važna. Kako bi se izbegla materijlna šteta, potrebno je da reagujete odmah čim primetite problem. Kolege će dati sve od sebe da dođu u kratkom roku nakon poziva. U većini slučajeva se brzom reakcijom osigurava da do havarije i ne dođe.

Možete da računate na naš tim u bilo koje doba dana i noći!

ZAMENA, POPRAVKA CEVI RAKOVICA

Stručna zamena cevi Rakovica, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka i zamena cevi Rakovica non stop, dolazimo ubrzo po pozivu – 24h! Oslonite se na nas! Vršimo zamenu cevi kada popravka cevi nije rešenje, tada kolege menjaju deo cevi ili celu cev. Naravno, ako ima potrebe kolege će snimiti celu vodovodnu i kanalizacionu mrežu cevi u stanu, kući, zgradi ili poslovnom objektu. Snimanjem dobijamo informaciju u kakvom je stanju sistem cevi i da li ga treba menjati.

Vodovodne i kanalizacione cevi – Vodoinstalater Rakovica

Sanacija vodovodne cevi i sanacija kanalizacione cevi na teritoriji Rakovice i okoline kolegama su svakodnevne intervencije, vrše ih non stop. Kolege radi sanacije cevi dolaze u najkraćem mogućem roku na adresu klijenta, brzo i efikasno saniraju cevi svih vrsta na svim lokacijama.

Sanacija cevi u zidu, podu, zemlji, detekcija pucanja cevi i snimanje cevi kamerom su vrlo hitne intervencije. Zahtevaju da nas klijent pozove odmah čim primeti curenje vode kako bi kolege krenule odmah i rešile problem na vreme. Popravka vodovodne i kanalizacione cevi zahteva iskustvo, naš tim čine iskusni vodoinstalateri. Popravka cevi se obavlja tamo gde je zamena suvišna, pošto je vodovodna ili kanalizaciona cev ugrožena samo na jednom delu.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA RAKOVICA

Povoljna ugradnja sanitarija Rakovica i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja sanitarija svih vrsta i proizvođača, svim danima u nedelji. Kolege Vam mogu dopremiti sanitarije koje ste pazarili ali takođe i ukoliko to niste da ih pazare. Nakon kupovine, naši vodoinstalateri Vam dopremaju sanitarije i ugrađuju ih. Dovoljno je da se dogovorite sa kolegama koje sanitarije Vama odgovaraju ali ukoliko imate nedoumica prilikom odabira, kolege Vam mogu dati stručne savete kako bi pazarili kvalitetnu sanitariju.

Zamena sanitarija se obavlja brzo i efikasno, kolege zamenu rade svim danima i u toku jedne nedelje zamene desetine snaitarija. Zamena sanitarija iziskuje stručnost i preciznost kako bi se adekvatno demontirale stare i ugradile nove sanitarije. Pre svega vrši skidanje sanitarija i njihovo odlaganje. Zatim kolege ukoliko postoji potreba da se obrade mesta gde se ugrađuju nove sanitarije, obavljaju obradu kako bi sve “leglo” na svoje mesto.

Montaža snaitarija stručno i precizno prateći sve smernice naše struke. Kvalitet nam je na visokom novou od prvog dana pa do danas. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Ukoliko Vam pojedine sanitarije ne odgovoraju kolege mogu da ih vrate gde ste ih pazarili i da zamene za odgovarajuće ukoliko ste se tako dogovorili sa prodavcem.

Naš tim Vam je na raspolaganju.


Vodoinstalater Rakovica o nama

Vodoinstalater Rakovica Tim čine iskusni, kvalifikovani i posvećeni vodoinstalateri. Svakom poslu pristupamo profesionalno i pedantno.

Pored naših sugrađana, sarađujemo i sa firmama – spisak saradnika pravniih lica možete pogledati klikom na stranicu “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Mi smo smo pouzdan saradnik, na koga možete da računate u svakom trenutku. Pored povoljne cene i visoke profesionalnosti, kod nas imate mogućnost komunikacije putem e-maila.

Zatim, zanimljiva pogodnost kod nas je da intervenciju možete zakazati i do nekoliko dana u napred, kada Vama to odgovara.


Vodoinstalater Rakovica pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku (Vodoinstalater Rakovica).

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Čukarica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!