VODOINSTALATER RAKOVICA

Vodoinstalater Rakovica, sve Vodoinstalaterske Usluge uz račun i garanciju. Vodoinstalater Rakovica radi non stop24h. Dolazak odmah.


Naš vodoinstalater Vam je dostupan tokom cele godine 24h, bez obzira da li je verski ili državni praznik.

Pored redovnih obavljamo i hitne intervencije na opštini Rakovica i okoline kada je vrlo važno da kolege dođu što pre i da budu što efikasnije u radu.

Poslujemo na teritoriji Rakovice i okoline više od 30 godina. Iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata kojima i danas održavamo instalacije.

Izdajemo račun i garanciju na sve obavljene usluge.


VODOINSTALATER RAKOVICA

Iznad navedene usluge su samo pojedine koje obavljamo za naše klijente. Na stranici “Usluge” u navigacionom meniju je celokupan spisak svih naših usluga.


Vodoinstalater Rakovica


Vodoinstalater Rakovica

Vodoinstalater Rakovica – Vodoinstalateri Beograd


Zamislite havariju

Havarija se dešava baš Vama, pred jutro negde oko 4 sata iza ponoći. Spavali ste, probudila Vas voda koja šišti uz pukle cevi. Potpuna je katastrofa u stanu, sve je mokro, razmišljate da li je prošla voda komšijama ispod.

Šta tada radite?

Pozivate stručno lice koje zna tačno šta treba raditi i kako na najefikasniji način rešiti uzrok problema u ovom slučaju cev koja je dotrajala ili je probijena. Mi raspolažemo modernim mašinama za detekciju curenja ali takođe i sve ostale alate kako bi hitnu intervenciju sveli na minimalni vremesnki okvir.

Oslonite se na nas!

Hitne intervencije Rakovica

Kao što smo već spomenuli, prisutni smo u Rakovici više decenija i rešili smo da navedemo pojedine probleme kod građana Rakovice.

Pored problema, navešćemo i par saveta koji će svima dobro doći.

Odgušenje kanalizacije

Prilično česta intervencija, odgušujemo vertikale, sudopere, wc šolje, slivnike, kanalizaciju u dvorištima…

Stanovnici Rakovice ne štede kanalizacione cevi pa ubacuju svašta nešto u nju. Iskreno govoreći, isto rade i stanovnici Novog Beograda, Kaluđerice i ostalih delova grada .

Ukoliko primetite da voda slabije otiče u kuhinji, toaletu ili kupatilu, to Vam je znak da je zagušenje kanalizacije blizu.

Potrebno je da pozovete vodoinstalatera da Vam odguši sumnjivi deo kanalizacione cevi.

Pucanje cevi

Ovaj problem je sve prisutan na celoj teritoriji grada Beograda. Cevi pucaju iz nekoliko razloga kao što su dotrajalost cevi, oštećenje cevi, loš kvalitet cevi i jak pritisak u cevima.

U slučaju pucanja cevi odmah zatvarate vodu (zavrtanje ventila), pozivate vodoinstalatera i gledate kako da usmerite vodu da se ne poplave ostale prostorije.

Detaljno smo Vam opisali >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuče <<

Potpuno isto postupate u slučaju:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • pucanje baterije/slavine;
  • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Problemi sa bojlerom

Bojler je divna sprava koja nam greje vodu ali isto tako ponekad može da bude opasna po nas i druge.

Možda jeste a možda i niste čuli da je negde bojler eksplodirao. Bojler može da pukne ako voda u njemu nekontorlisano ključa usled neispravnosti.

Voda u bojleru ne sme da ključa.

Ukoliko čujete nesvakidašnji zvuk iz bojlera, odmah ga isključite i pozovite vodoinstalatera.


Zamena ventila

Da li ste znali da loša zamena ventila u glavnom donosi veliku materijalnu štetu? Zamena ventila nije za svakoga! Hitna zamena ventila 24 sata, tokom cele godine. Dolazimo odmah na Vašu adresu, bez kašnjenja i odlaganja.

Vodoinstalater Rakovica vrši zamenu ventila svih vrsta, pored zamene obezbeđujemo i popravku vantila ako je moguća. Sama zamena traje relativno brzo ali su mogući dodatni poslovi oko zamene i tada zamena traje duže. Naš tim će u svakom trenutku dati sve od sebe da dođe u što kraćem roku na Vašu adresu i što brže da obavi zamenu.

Zamena glavnog ventila

Preporuka je da se zamena glavnog ventila u stanu, kući ili poslovnom prostoru obavi čim se primeti da nije ispravan. Ovo pravilo važi kod svih ventila ali pogotovo kod glavnog ventila koji je zadužen za zaustavljanje vode u celom objektu. Ako glavni ventil nije u funkciji a desi se pucanje vodovodne cevi, u velikom ste problemu.

Zamena glavnog ventila obavlja se takođe relativno brzo ali opet može doći do problema u zameni pa je kolegama potrebno više vremena za zamenu. Naša preporuka jeste da se glavni ventil redovno kontroliše, na svakih 6-12 meseci. Ako prilikom kontrole ventila primetite da se slabije okreće ili ga nije moguće okrenuti, najbolje bi bilo da pozovete vodoinstalatera da pogleda ventil i obavi popravku ventila ili u krajnjem slučaju njegovu zamenu.

Rakovica je deo grada u kojoj ima priličan broj starih zgrada i kuća gde su svi ventili pa i glavni u jako lošem stanju. Redovan pregled ventila je oduvek bio glavni savet svakog našeg vodoinstalatera pa je i danas.

Zamena EK ventila

Poput ostalih ventila, EK ventili su bitni i zahtevaju povremenu proveru kako bi osigurali da su ispravni. Kao kod glavnih ventila i svih ostalih vrsta ventila, preporučena provera EK ventila je na 6-12 meseci (zamena EK ventila Rakovica).

EK ventili se češće koriste u odnosu na normalne ventile pošto se povremeno menja crevo sudomašine ili sama sudomašina. Pored nje, EK ventili se koriste i kod sudopere, lavaboa, veš mašine. Pošto se često koriste, EK ventili su nešto dugotrajniji od ostalih ventila koji zbog mirovanja mogu da zapeknu. Naravno, prilikom zatvaranja ventila i uvidimo da su pokvareni dok kod ostalih ventila to saznajemo u 95% slučajeva kasno – kada pukne vodovodna cev.

Takođe, naš savet sugrađanima jeste da redovno proveravaju vodovodne ventile. Ukoliko primete loše funkcionisanje ventila ili vodu na ventilu, najbolje je da kontaktiraju vodoinstalatera Rakovica u kratkom roku. Ukoliko se na vreme obavi zamena ventila Rakovica, izbegava se garantovana havarija koja će se desiti, samo je pitanje kada.

Odgušenje kanalizacije

Brzo i kvalitetno odgušenje kanalizacije Rakovica, naše kolege su u svakom trenutku dostupne i spremne za rad. Ako Vam je potrebno hitno odgušenje kanalizacije, svakako računajte na nas, brzo dolazimo na Vašu adresu. Kolege raspolažu sa modernim mašinama i alatima. Odgušujemo sve vrste zapušenja kanalizacije u zgradi, kući, poslovnom prostoru i postrojenjima. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku bilo da je dan ili noć.

Vodoinstalater Rakovica odgušenje kanalizacije vrši mašinski, ručno i VOMA sistemom za odgušenje pod visokim pritiskom. Najčešće koristimo mašinsko, zatim VOMA sistem i retko kada ručni tip odgušenja. Kolege po dolasku na adresu odlučuju koji tip odgušenja će koristiti kako bi odgušili začepljenje. Svakako, klijenta obaveštavamo o svemu i uz njegov pristanak krećemo sa radom. Na sve naše usluge izdajemo račun.

Odgušenje vertikale

Vertikale u zgradama i kućama u Rakovici su u suštini stare i dotrajale i često prave probleme. Često radimo odgušenje vertikale, kako u kućama tako i u zgradama. Pravila nema kada će se vertikala zapušiti, pogotovo kada je u pitanju zgrada. Mašinsko odgušenje u slučaju vertikale je neophodno kako bi se taj posao obavio pravilno. Radi se o vrlo efikasnom odgušenju koje na pravilan način razbija čep zapušenja u cevi.

Predlažemo Vam da ako sumnjate da je vertikala zapušena ili će se zapušenje desiti, da reagujete odmah. Najbolje je da rešite zapušenje na vreme nego da čekate da se desi izlivanje fekalija iz vertikale.

Odgušenje sudopere

Jedino efikasno odgušenje sudopere rešava problem sa sudoperom na duže vreme. I ne to nije ručno već mašinsko odgušenje sudopere. Sudopera uglavnom zahteva hitnu reakciju kolega. Lako se zapušuje iz razloga što se najčešće koristi u odnosu na drugu kanalizaciju. Plus, njena vertikala je uža u odnosu na vertikalu wc šolje. Materijalna šteta je velika usled izlivanja sadržaja vertikale kroz sudoperu, i da to se često dešava.

Ako primetite da voda sporije otiče ili ne otiče iz sudopere, da nas pozovete. Zatim, ako se sadržaj kanalizacije vraća u sudoperu da odmah pozovete našu hitnu službu 011/407-8-100. Reagujte na vreme i preduhitrite poplavu i veliku materijalnu štetu.

Odgušenje wc šolje

Često nas pitaju da li odgušujemo wc šolju sa skidanjem ili bez skidanja šolje. Sve zavisi od samog tipa zapušenja, ako je jako odgušenje wc šolje zahteva da se šolja skine. Naravno kolege će je vratiti na staro mesto kao da nije skidana odmah po završetku posla. Wc šolja je poznata po tome da u nju može da stane bukvalno sve. Sugrađani u nju ubacuju zaista sve, od glavice kupusa do pelena. Sve to pravi velike probleme kako sugrađanima, tako i kolegama. Savetujemo Vam da pazite šta ubacujete u wc šolju kako bi izbegli zaista velike materijalne štete koje su redovna pojava!

Pored navedenog, poput sudopere, obratite pažnju da li se sadržaj vertikale vraća u wc šolju, ako se to dešava imate vrlo malo vremena da reagujete. Pozovite nas odmah!

Odgušenje kade i tuš kabine

Ako Vam se kada ili tuš kabina zapuše, važno je da ne paničite i da reagujete odmah. Odgušenje kade kratko traje, nakon čega možete da je koristite. Kolege koriste mašinske sajle kako bi odgušile kadu u kratkom roku. Kada se lako zapušuje pogotovo nakon kupanja nekoliko osoba sa dugom kosom prilikom čega dobar deo kose ostane u odvodu kade. Ako dodamo prethodno loše stanje kade, malo masne hemije dobijamo zapušenje kade.

Odgušenje tuš kabine kao i odgušenje kade zahteva posebne sajle koje su kreirane baš za tu svrhu. Za razliku od ručnog odgušenja mašinski tip je daleko delotvorniji i pouzdaniji. Duži vremenski period se zapušenje ne vraća. Naravno sve zavisi od Vaših navika i šta sve ubacujete u odvod kade i tuš kabine.

Oslonite se na vodoinstalater Rakovica Tim u svakom trenutku!

Odgušenje umivaonika – lavaboa

Zapušeni umivaonik se otpušuje istim mašinskim sajlama kao kada/tuš kabina i sudopera. Odgušenje lavaboa – umivaonika radimo nekoliko puta u toku dana. Lavabo se može lako zapušiti ali ne kao sudopera koja se brzo zapušuje i zapušenja su veoma jaka. U lavabo ubacujemo pastu za zube, kosu, nokte i raznu hemiju čija smesa na kraju kreira čep koji lako zapuši lavabo.

Otpušavanje umivaonika zahteva manje posla u odnosu na sudoperu jer se kod sudopere odgušuje i vertikala. Naravno ovaj posao je najbolje uraditi mašinskim sajlama. Radi se o specijalnim sajlama koje nam omogućavaju da adekvatno uđemo u cev odvoda lavaboa i probijemo svaki čep koji pravi problem.

Oslonite se na nas 24h – non stop!

Odgušenje slivnika

Efikasno odgušenje slivnika od strane naših iskusnih vodoinstalatera. Kolege iz našeg tima su brze prilikom rada, tako da će odgušenje bilo koje vrste slivnika obaviti u najkraćem roku. Odmah nakon naše usluge slivnik se može opet koristiti.

U posebnim prilikama kada zapušen slivnik nije jedini problem, već je u zapušena kanalizaciona cev, kolege moraju da se dodatno zadrže. Takođe, korišćenje specijalne kamere za snimanje cevi može nam reći gde se tačno nalazi zapušenje i kako je nastalo. Na osnovu tih važnih informacija kolege mogu svoj posao da obave prilično brže.

Brzina prilikom bilo kog zapušenja je vrlo važna. Kako bi se izbegla materijlna šteta, potrebno je da reagujete odmah čim primetite problem. Kolege će dati sve od sebe da dođu u kratkom roku nakon poziva. U većini slučajeva se brzom reakcijom osigurava da do havarije i ne dođe.

Možete da računate na naš tim u bilo koje doba dana i noći!

ZAMENA, POPRAVKA CEVI

Za naše majstore zamena cevi je rutinska usluga koju rade svakoga dana. Popravka i zamena cevi spada u hitne usluge kada kolege moraju da dođu veoma brzo na adresu. Brzim dolaskom daju sebi dovoljno vremena da saniraiju ili zamene cev kako bi rešili problem. Oslonite se na nas! Vršimo zamenu cevi kada popravka cevi nije rešenje, tada kolege menjaju deo cevi ili celu cev. Naravno, ako ima potrebe kolege će snimiti celu vodovodnu i kanalizacionu mrežu cevi u stanu, kući, zgradi ili poslovnom objektu. Snimanjem dobijamo informaciju u kakvom je stanju sistem cevi i da li ga treba menjati.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Čim primetite ili posumnjate da nešto nije u redu sa vodovodnim ili kanalizacionim cevima, pozovite stručno lice. Kolege radi sanacije cevi dolaze u najkraćem mogućem roku na adresu klijenta, brzo i efikasno saniraju cevi svih vrsta na svim lokacijama.

Sanacija cevi u zidu, podu, zemlji, detekcija pucanja cevi i snimanje cevi kamerom su vrlo hitne intervencije. Zahtevaju da nas klijent pozove odmah čim primeti curenje vode kako bi kolege krenule odmah i rešile problem na vreme. Popravka vodovodne i kanalizacione cevi zahteva iskustvo, naš tim čine iskusni vodoinstalateri. Popravka cevi se obavlja tamo gde je zamena suvišna, pošto je vodovodna ili kanalizaciona cev ugrožena samo na jednom delu.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA RAKOVICA

Da li sami možete da ugradite snaitarije? Ako ste stručno lice da ako niste onda naš odgovor je ne. Adekvatna ugradnja sanitarija Rakovica, monteri iz našeg tima Vam stoje na raspolaganju. Ugradnja sanitarija svih vrsta i proizvođača, svim danima u nedelji. Kolege Vam mogu dopremiti sanitarije koje ste pazarili ali takođe i ukoliko to niste da ih pazare. Nakon kupovine, naši vodoinstalateri Vam dopremaju sanitarije i ugrađuju ih. Dovoljno je da se dogovorite sa kolegama koje sanitarije Vama odgovaraju ali ukoliko imate nedoumica prilikom odabira, kolege Vam mogu dati stručne savete kako bi pazarili kvalitetnu sanitariju.

Zamena sanitarija se obavlja brzo i efikasno, kolege zamenu rade svim danima i u toku jedne nedelje zamene desetine snaitarija. Zamena iziskuje stručnost i preciznost kako bi se adekvatno demontirale stare i ugradile nove sanitarije. Pre svega vrši skidanje sanitarija i njihovo odlaganje. Zatim kolege ukoliko postoji potreba da se obrade mesta gde se ugrađuju nove sanitarije, obavljaju obradu kako bi sve “leglo” na svoje mesto.

Ako Vam je kvalitetna montaža snaitarija bitna, pozovite nas. Kvalitet nam je na visokom novou od prvog dana pa do danas. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Ukoliko Vam pojedine sanitarije ne odgovoraju kolege mogu da ih vrate gde ste ih pazarili i da zamene za odgovarajuće ukoliko ste se tako dogovorili sa prodavcem.

Naš tim Vam je na raspolaganju.

Zamena kade i tuš kabine

Sama zamena kade nije mali posao, pogotovo ako se radi o zidanoj kadi a Vi želite novu zidanu kadu. Taj posao jedino valjano može da odradi iskusan vodoinstalater. Zamena kade novom ili polovnom, nama je isto, kvalitet je zagarantovan. Kolege Vam stoje na raspolaganju u svakom trenutku. Važno je napomenuti da možemo dopremiti novu kadu ako to niste obavili. Na Vama je da se odlučite koju kadu želite. da je pazarite ili da to obave naše kolege. Naravno, uvek je najboje da Vi sami odabarete kadu koja Vam najviše odgovara.

Kako bi se kada valjano ugradila, potrebno je da se demontaža kade obavi adekvatno i temeljno. Uklanjanje kade kolege rade brzo i pedantno. Nakon uklanjanja stare kade, kolege pripremaju teren za novu. Ugradnja kade nakon pripreme je rutniska usluga koju kolege vrše nekoliko puta nedeljno. Radimo sa svim vrstama kada, svih proizvođača i tipova.

Zamena tuš kabine se vrši adekvatno, zamena stare tuš kabine novom ili polovnom. Dopremamo novu tuš kabinu ako je potrebno, sve se možete dogovoriti sa kolegama (kao što smo spomenuli iznad). Kod tuš kabine je neophodno proveriti pod i zidove i ukoliko postoje nepravilnosti, kolege moraju da ih reše. Obrada mesta gde će se ugraditi tuš kabina može da traje 15-tak minuta ali takođe i duže u slučaju da je mesto ugradnje neadekvatno.

Ugradnja tuš kabine se vrši prateći smernice samog proizvođača kabine ali takođe i naše struke. Vreme trajanje ugradnje ili zamene stare tuš kabine varira u odnosu na to kakav je pristup samoj kabini, kojeg je tipa i kakvo je mesto ugradnje. Kolege mogu sve da reše, nekad je prosto potrebno više vremena kako bi se intervencija obavila valjano.

Računjate na nas!

Zamena wc šolje

Sama wc šolja je veoma važna sanitarija u svakom kupatilu i toaletu, njoj se ne daje pažnja u meri u kojoj bi trebalo. To je razlog zašto neretko imamo problema sa njom. Da nas ne shvatite pogrešno, svaka wc šolja radi savršeno svoj posao ali nije večna.

Zamena wc šolje se radi iz mnogo razloga, mi smo tu da Vam obezbedimo da se ta usluga obavi valjano. Kolege će brzo zameniti Vašu staru wc šolju novom a posao se kreće sa demontažom stare wc šolje. Skidanje wc šolje je brzo, sledi pregled i sređivanje mesta ugradnje nove.

Montaža wc šolje se na dobro pripremljeno mesto obavlja brzo nakon čega sledi silikoniranje. Najbrža montaža se radi kada je u pitanju prva ugradnja wc šolje. To je u glavnom u novom ili tek renoviranom objektu, pod predpostavkom da se sve radilo po propisima naše struke, tada sve teče kao po loju.

Naravno i u tim situacijama kod novih objekata imamo problema da postavi ne samo wc šolju nego i druge sanitarije. Tu je problem do nemarnosti vodoinstalatera i keramičara koji su tu radili. Svakako naše kolege mogu da srede sve situacije tako da ako je potrebna dorada mesta ugradnje, biće odrađena odlično jedino će se produžiti malo vreme za obavljanje celokupnog posla.

Sa nama je sve lakše!

Montaža i zamena sifona svih vrsta

Sifoni znaju i napraviće problem ako ih ne kontorolišemo na vreme. To ne znači da na svakih dva tri dana gledate da li je Vaš sifon u validnom stanju već da povremeno na par meseci bacite pogled i uverite se da radi svoj posao. Tada ćete videti da li je dotrajao ili ne, iskrivljen, probušen i slično. Naravno ako već imate neke poslove oko sifona, onda očekujte da se može deformisati što iziskuje njegovu zamenu.

Zamena sifona se radi brzo, kolege imaju kod sebe zamenske sifone pa će se usluga uraditi odmah po dolasku. Ukoliko Vam je potrebna montaža Vašeg ili našeh sifona, tu je posao još lakši, računajte na naše kolege vodoinstalatere. U slučaju hitnih intervencija, stojimo Vam u potpunosti na raspolaganju 365 dana u godini 24h.

Tu smo za Vas!

Popravka baterije – slavine ili njena zamena

Baterija zna da donese probleme kada je najpotrebija ali to je uglavnom posledica dotrajalosti njenog mešača vode ili pak nekog drugog dela. Na našim majstorima je da pogledaju slavinu i da ustanove gde je nastao problem. Analiza slavine se radi efikasno nakon čega se radi popravka slavine ili njena zamena. Kolege u glavnom rade zamenu slavine ako je popravka neisplativa ili pak nije moguća.

Sama montaža slavine  je brza, nakon čega je možete normalno koristiti. Retko kada se desi da je stara slavina toliko zapekla da je kolegama potrebno više vremena za njeno skidanje ali kao što smo već napisali to je retkost.

Znajte da čemo dati sve od sebe da se svaka usluga odradi profesionalno, pedantno i pouzdano.


O nama

Naš tim čine iskusni, kvalifikovani i posvećeni vodoinstalateri. Svakom poslu pristupamo profesionalno i pedantno.

Pored naših sugrađana, sarađujemo i sa firmama – spisak saradnika pravniih lica možete pogledati klikom na stranicu “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Mi smo smo pouzdan saradnik, na koga možete da računate u svakom trenutku. Pored povoljne cene i visoke profesionalnosti, kod nas imate mogućnost komunikacije putem e-maila.

Zatim, zanimljiva pogodnost kod nas je da intervenciju možete zakazati i do nekoliko dana u napred, kada Vama to odgovara.


Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Čukarica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!