• Popravka sifona sudopere

Popravka sifona sudopere, povoljna cena uz račun. Stručna popravka sifona sudopere, lavaboa, kade, tuš kabine, slivnika. Radimo preko cele nedelje, 365 dana u godini.


POPRAVKA SIFONA

  • Stručna popravka i zamena;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • radimo sa svim vrstama sifona;
  • hitan dolazak;
  • zakazivanje intervencije;
  • izdavanje računa.

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam obezbeđuje stručnu popravku i zamenu svih vrsta sifona na svim lokacijama u kući, stanu i poslovnom objetku. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

Curi Vam voda (fluid/sadržaj) ispod sudopere? Potrebna Vam je popravka sifona sudopere kako bismo rešili Vaš problem. Pomenuta usluga je jedna od češćih usluga koje obavljamo. Postoje različite vrste sifona, metalni (čvrsti), plastični (čvrsti, savitiljivi).

Ispod Vam opisujemo intervenciju popravka sifona sudopere kod sugrađanina u čijoj sudoperi se nalazi plastični sifon čvrstog tipa.  Popravka sifona je najbolje rešenje (ukoliko je reč od kvalitetnom sifonu poput ovog iz opisa ispod) osim u situaciji kad  smo prinuđeni da  izvršimo zamenu istog.

Popravka sifona sudopere – Beograd

Na početku da napomenemo da u ovom slučaju zbog neispravnog sifona moglo je doći do poplave stana, samim tim i do velike štete kako u tom stanu tako i u stanu ispod.

Primili smo poziv od vlasnika stana koji nas je zamolio da odmah dođemo, što smo i uradili. Po dolasku zatekli smo vlasnika stana kako sakuplja prljavu vodu sunđerom u kuhinji. Pomislili smo da se radi o zapušenju sudopere (pročitajte sve o zapušenjima i odgušenjima sudopere i kanalizacije – www.vodoinstalateribeograd.com/category/odgusenja) ali na sreću vlasnika stana neispravan sifon je bio problem (imamo dva rešenja, popravka sifona sudopere ili  zamena sifona sudopere).

Popravka sifona sudopere – popravka sifona Beograd

Vlasnik stana nas je informisao da se radi o sifonu koji se odvojio na jednom delu (što možete da vidite na slici iznad). Nakon što nas je pronašao na internetu preko našeg sajta gde se sada i Vi nalazite, odlučio je da nas angažuje da bi se obavila adekvatna popravka sifona sudopere.

Popravka

Sama popravka sifona sudopere trajala je kratko, što je i za očekivati kada se radi o intervenciji ovog tipa. Za to vreme od sugrađanina smo saznali da je puka sreća što je primetio da voda curi ispod sudopere. Pripremao se da izađe Van stana, mašina za suđe je ostala uključena radi pranja suđa. Moglo je doći do poplave stana usled rada mašine za suđe.

Ispod vidite kako izgleda sifon sudopere nakon naše intervencije.

Popravka sifona sudopere – popravka sifona Beograd

HITNA POPRAVKA SIFONA

Ako Vam je potrebna hitna popravka sifona, kolege mogu da krenu ka Vama odmah nakon poziva. Hitna popravka sifona ne spada u hitne intervencije ali kada je našim klijentima hitno i nama je. Naši vodoinstalateri će brzo doći i popraviće sifon ako je to ozvodljivo. Ponekad popravka sifona nije izvodljiva, tada kolege predlažu njegovu zamenu koja je najbolje rešenje i osigurava dug vremenski period bez ikakvih problema.

Kao što smo već i naveli, naše kolege sa sobom imaju zamenske delove među kojima su i sifoni. Stoga, nakon Vašeg poziva, sve je na našim kolegama. Vratiće Vaš sifon ili ugradiće novi u najkraćem mogućem roku. Kolege su vrlo iskusni vodoinstalateri koji svaku našu uslugu obavljaju strogo prateći smernice naše struke. Pored spomenute usluge, kolege vrše i sve ostale hitne usluge koje spadaju u kategoriju važnijih hitnih intervencija kada su minuti u pitanju. Od nas možete da očekujete dostupnost 24 sata, stručnu uslugu, savet, račun i garanciju.

Oslonite se na nas.

KAKO POPRAVITI SIFON?

Saznajte – kako popraviti sifon? Popravka sifona nije uvek moguća ali možete da probate, opisali smo kako popraviti sifon ako je kvar mali. Sifoni su u zavisnosti od njihovog tipa lakši i teži za popravku. Krute (metalne) sifone nemojte dirati, tu je potrebna vodoinstalaterska ruka.

Plastične sifone možete skinuti i oprati i vratiti na mesto. Ono što je bitno jeste da znate redosled delova koje skidate. Kada budete vraćali sifon na mesto, potrebno je sve delove vratiti na staro mesto.

Ukoliko je deo sifona oštećen, morate menjati ceo sifon. Nemojte lepiti sifon raznim trakama i uvijati ga bilo čime. To su sve rešenja koja već sutradan prave problem.

Ovde se javlja najviše problema iz razloga što sugrađani pokušaju sami zameniti sifon ali imaju velikih problema da ga sastave i da on ne curi. Curenje sifona je redovna pojava i kolege svakodnevno obave desetine popravki ili zamena sifona. Ako primetite curenje sifona, nešto niste obavili kako treba.

Proverite da li ste sve delove stavili na odgovarajuće mesto i da li su sve gumice na svom mestu. Testirajte sifon puštanjem velike količine vode u sudoperi ili gde već popravljate sifon. Ukoliko je sifon suv i nepojavljuje se curenje i sifona, posao je dobro obavljen.

U slučaju da imate probleme, pozovite naš tim, dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini ubrzo po pozivu.

Ako želite da se  informišete  o postupcima  i snalaženju u toku  poplave, posetite sledeću stranicu – www.vodoinstalateribeograd.com/category/snadite-se-vodoinstalaterski-saveti.

Stručna popravka sifona 7 dana u nedelji

Naš tim Vam je na raspolaganju tokom čitave sedmice, 365 dana u godini. Naše usluge možete da zakažete za isti dan ili nekoliko dana unapred. Takođe, kolege su Vam dostupne tokom 24 sata radi hitnih intervencija kada dolaze na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Popravka svih sifona na svim lokacijama, brzo i efikasno. Kolege će svoj posao obaviti brzo ukoliko je popravka izvodljiva, sve zavisi od stanja samog sifona. Na lice mesta nakon kratkog pregleda kolege donose odluku šta je najbolje rešenje. Takođe, sve naše kolege imaju kod sebe zamenske sifone većine vrsta tako da mogu da obave zamenu ukoliko je to jedino rešenje.

Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama. Ukoliko je potrebno obezbediti dodatni vodomaterijal, možete taj deo u potpunosti prepustiti nama.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

O kvalitetu usluge

Bitno je naglasiti da je kvalitet pružene usluge zagarantovan. Naš tim vodoinstalatera je u ovom poslu nekoliko decenija, stoga iskustvo je na našoj strani. Zatim, od prvog dana našeg poslovanja pa do danas pružamo kvalitetne vodoinstalaterske usluge. Vodimo se time da nema bolje reklame nego odlično obavljen posao. Svakodnevno menjamo razne vrste sifona i vrlo dobro poznajemo posao. Budite sigurni i kvalitet pružene usluge.

Bilo da imate krut ili elastičan sifon, kolege će ga zameniti adekvatnim ili drugom vrstom sifona ako Vi tako želite. Sa nama se možete sve dogovoriti, kolege Vam stoje na raspolaganju u toku cele sedmice.

Računate na naše stručne vodoinstalatere!

Zakažite termin

Kod nas imate mogućnost da zakažete termin za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Ukoliko situacija nije alarmantna, možete zakazati uslugu kada Vama odgovara. Ali, ako je stvar hitna i potrebno je u najkraćem mogućem roku popraviti ili zameniti sifon, kolege Vam stoje na raspolaganju non stop. Često se dešavaju situacije gde je neophodno do kolege dođu na adresu što pre kako bi rešile havariju, tada je brzina kolega pri dolasku i njihov efikasan rad od krucijalne važnosti.

Računajte na naš tim na celoj teritoriji Beograda i u okolini. Pokrivamo sve delove našeg glavnog grada, kolege su dostupne u svakoj opštini. Sa našim vodoinstalaterima se možete dogovoriti oko toga ko obezbeđuje zamenski sifon ako je potrebna zamena. Ukoliko u toku rada dođemo do toga da sifon nije moguće popraviti i da je zamena jedino rešenje, kolege će obezbediti adekvatan sifon. Možete se u potpunosti osloniti na naše vodoinstalatere!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Tagovano u temi
Pozovite nas!