• Popravka sifona sudopere

Ukoliko Vam je potrebna popravka sifona sudopere, kontaktirajte nas – 011/407-8-100; 064/049-111-4


Curi Vam voda (fluid/sadržaj) ispod sudopere? Potrebna Vam je popravka sifona sudopere kako bismo rešili Vaš problem. Pomenuta usluga (popravka sifona sudopere) je jedna od češćih usluga koje obavljamo. Postoje različite vrste sifona, metalni (čvrsti), plastični (čvrsti, savitiljivi). Ispod Vam opisujemo intervenciju popravka sifona sudopere kod sugrađanina u čijoj sudoperi se nalazi plastični sifon čvrstog tipa.  Popravka sifona sudopere je najbolje rešenje (ukoliko je reč od kvalitetnom sifonu poput ovog iz opisa ispod) osim u situaciji kad  smo prinuđeni da  izvršimo zamenu istog.

Popravka sifona sudopere – Beograd

Na početku da napomenemo da u ovom slučaju zbog neispravnog sifona moglo je doći do poplave stana, samim tim i do velike štete kako u tom stanu tako i u stanu ispod. Primili smo poziv od vlasnika stana koji nas je zamolio da odmah dođemo, što smo i uradili. Po dolasku zatekli smo vlasnika stana kako skuplja prljavu vodu sunđerom u kuhinji. Pomislili smo da se radi o zapušenju sudopere (pročitajte sve o zapušenjima i odgušenjima sudopere i kanalizacije – www.vodoinstalateribeograd.com/category/odgusenja) ali na sreću vlasnika stana neispravan sifon je bio problem (imamo dva rešenja, popravka sifona sudopere ili  zamena sifona sudopere).

Popravka sifona sudopere – popravka sifona Beograd

Vlasnik stana nas je informisao da se radi o sifonu koji se odvojio na jednom delu (što možete da vidite na slici iznad). Nakon što nas je pronašao na internetu preko našeg sajta gde se sada i Vi nalazite, odlučio je da nas angažuje da bi se obavila adekvatna popravka sifona sudopere. Sama popravka sifona sudopere trajala je kratko, što je i za očekivati kada se radi o intervenciji ovog tipa. Za to vreme od sugrađanina smo saznali da je puka sreća što je primetio da voda curi ispod sudopere. Pripremao se da izađe Van stana, mašina za suđe je ostala uključena radi pranja suđa. Moglo je doći do poplave stana usled rada mašine za suđe. Ispod vidite kako izgleda sifon sudopere nakon naše intervencije (popravka sifona sudopere).

Popravka sifona sudopere – popravka sifona Beograd

Ako želite da se  informišete  o postupcima  i snalaženju u toku  poplave, posetite sledeću stranicu – www.vodoinstalateribeograd.com/category/snadite-se-vodoinstalaterski-saveti.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Tagovano u temi
Pozovite nas!