Napukla vodovodna cev

Napukla vodovodna cev, sanacija ili zamena napukle cele cevi 24h, povoljna cena uz račun i garanciju. Napukla vodovodna cev može da napravi veliku poplavu, zato nas pozovite odmah!

Na sve naše radove izdajemo račun i garanciju.

Radimo tokom celog dana i tokom noći radi svih hitnih i regularnih intervencija. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu i saniramo napuklu vodovodnu cev. Naši dežurni vodoinstalateri su Vam uvek dostupni spremni da obave sve naše usluge.


NAPUKLA VODOVODNA CEV

Nedavno smo imali intervenciju napukle vodovodne cevi u dvorištu zajedničke kuće. Pri lokaciji kvara otkrili smo da je vodovodna cev porozna čitavom svojom dužinom. Radi se o dvorištu u kome boravi 12 stanara. Bilo je neophodno promeniti kompletan dovod vode, pošto je pored vodovodne cevi prolazila i kanalizacija.

Stanari su poslušali naš savet i dogovorili se da promenimo vodovodnu cev i kanalizacionu cev. Tako da je naša firma promenila vodovodne i kanalizacione cevi sa priključcima za sve stanare i to od njihove kuće pa do glavnih cevi u dvorištu.

Postoji mnoštvo primera gde stanari dvorišta, stanari u zgradama ne mogu se dogovoriti oko zajedničkog plaćanja intevencije, popravke ili neke zamene iako je napukla vodovodna cev. Tu dolazi do teških konflikta između oštećenih stanara i stanara koji snose neki vid krivice.

Opisaćemo Vam jedan primer gde starija sugrađanka trpi redovne poplave u svom stanu zbog stanara iznad a spomenuti stanari ne žele da plate rešavanje tog uzroka samih poplava Curenje vode od komšija iznad

Naš savet:

Ukoliko primetite ili posumnjate da je cev napukla, veoma je bitno da reagujete odmah i da nas pozovete. Što pre dođu naše kolege, tim pre će se sanirati napukla cev i materijalna šteta će se svesti na minimum. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ili smatrati da je u pitanju mali problem i da može sačekati.

Naprotiv, poplave su vrlo brze i prave velike materijalne štete kako Vama, tako i drugima.

BRZ DOLAZAK I SANACIJA

Naš tim je usko specijalizovan za problem ovog tipa, kolege na svaku adresu u Beogradu i u okolini dolaze u najkraćem mogućem roku. Odmah po dolasku kreću sa radom na napukloj cevi i saniraju je vrlo efikasno. Ukoliko sanacija nije moguća, kolege menjaju deo ili celu cev kako bi rešile problem i osposobile cev radi daljeg korišćenja. Materijalna šteta je uvek manja ako nas pozovete odmah čim primetite problem. Što duže odlažete, šteta raste ili će rasti a to Vam ne ide u korist. Naši vodoinstalateri su vrsni majstroi koji ovu vrstu sanacije rade nekoliko puta u toku dana.

Posedujemo svu potrebnu opremu da odmah na licu mesta rešimo svaku vrstu problema sa svim cevima, kako vode tako i kanalizacije. Takođe, imamo i vodomaterijal potreban za sanaciju ili zamenu. Drugim rešima, sve rešavamo odmah čim dođemo.

Računjate na naš tim u svakom trenutku!

Pouzdana usluga

Kada pričamo u vezi napukle cevi i njene sanacije, neophodno je napomenuti da pouzdanost obavljanja usluge je od krucijalnog značaja. Iskustvo vodoinstalatera je vrlo važno i od njega zavisi da li će se usluga obaviti valjano ili ne. Naravno, alat je važan i stoga naše kolege raspolažu najkvalitetnijim alatima.

Sve u svemu, važno je koga angažujete stoga budite pažljivi ipak se radi o Vašim cevima koje ako nisu dobro sanirane praviće Vam probleme. Naše kolege su iskusni majstori našeg posla, uvek su dostupni i spremni da krenu ka Vama bilo da je reč o noći ili danu.

Oslonite se na nas!

Na sve naše radove izdajemo račun i garanciju.

Zakažite intervenciju na vreme

U ovom slučaju je vrlo važno da nas angažujete na vreme i time sebi kupite dovoljno vremena za rešavanje Vašeg problema na vreme. Odlaganjem nećete ništa dobiti sem dodatnih problema i eskalacije materijalne štete. Prsla vodovodna cev može doneti veliki broj problema ukoliko se ne reaguje na vreme. Sanacija naprsle vodovodne cevi se radi rutisnki i kolege će Vam rešiti problem u kratkom roku.

Iz iznad izloženog dolazimo do zaključka da je najbolje da se cev sanira na vreme i time otklone svi faktori rizika. Naše kolege su vrhunski vodoinstalateri te će svaku uslugu obaviti u skladu sa pravilima struke i vlastitog iskustva. Oslonite se na naše stručne vodoinstalatere u svakom trenutku bez obzira da li se radi o danu ili noći, kolege su dežurne 24h!


Teme koje Vas možda zanimaju:

Plafon – curi voda

Zagušenja – kako i zašto

Renoviranje kupatila

Pozovite nas!