Održavanje instalacija

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije, povoljne cene, stručna i pouzdana usluga. Radimo svim danima u nedelji. Oslonite se na nas i tokom noći radi hitnih intervencija.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Redovno održavanje instalacija tokom cele godine 24h, uz mogućnost zakazivanja vanrednog održavanja. Takođe, hitna služba Vam je na raspolaganju non-stop radi svih intervencija – hitne intervencije.


Održavanje instalacija obavlja se u dogovorenom terminu sa klijentom bez odlaganja (od strane naših kolega). Bitno je naglasiti da broj termina održavanja instalacija (na godišnjem novou) nema limit.

ODRŽAVANJE INSTALACIJA

  • Pregled i detaljnu analizu vodovodnih i kanalizacionih cevi;
  • snimanje cevi kamerom;
  • detekcija curenja vode;
  • odgušenja kompletne kanalizacije (vertikala, horizontala, sudopera, umivaonik, slivnik kada, wc šolja, bide);
  • sanacija dotrajalih vodovodnih i kanalizacionih cevi;
  • zamena dotrajalih vodovodnih i kanalizacionih cevi…

Iznad navedene usluge su deo naših usluga, za više detalja posetite stranicu >> Usluge <<

Napomena!

Navedene usluge nisu jedine koje se podrazumevaju u održavanje instalacija, zbog različitih potreba klijenata ostavili smo mogućnost dodavanja i oduzimanja usluga. Tako da svim klijentima nudimo izbor usluga koje zadovoljavaju njihove potrebe.


Održavanje instalacija - Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija – Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Posedujemo svu prateću opremu i savremene alate za detekciju i otklanjanje svih vrsta kvarova. Od nas možete očekivati, 24h podršku, dolazak odmah po pozivu i adekvatnu uslugu.

Održavanje vodovodnih cevi

Stručno održavanje vodovodnih cevi Beograd i okolina, povoljne cene uz izdavanje računa i garancije. Održavanje vodovodnih cevi pouzdano i povoljno od strane iskusnih vodoinstalatera. Održavamo sve vrste vodovodnih cevi na svim lokacijama u zidu, podu i zemlji. Održavanje vodovodnih cevi u zgradi, stanu, kući i poslovnom prostoru. Sarađujemo sa upravnicima zgrada na celoj teritoriji Beograda i u okolini.

U mogućnosti smo da snimamo vodovodne cevi našim termalnim kamerama kako bi utvrdili da li postoji curenje na vodovodnoj mreži. Vrlo precizno možemo da utvrdimo mesto pucanja cevi kako bi ga što pre odklonili.

Održavanje kanalizacionih cevi

Održavanje kanalizacionih cevi 7 dana u nedelji, povoljne cene uz izdavanje računa i garancije. Održavanje kanalizacionih cevi stručno i pouzdano Beograd i okolina. Prilikom održavanja cevi kanalizacije kolege snimaju unutrašnjost cevi specijalnim kamerama kako bi se utvrdilo stanje cevi. Takođe, termalnim kamerama snimamo i spoljašnji deo cevi ukoliko za time ima potrebe.

Održavanje svih vrsta cevi kanalizacije na svim lokacijama u zgradi, stanu, kući ili poslovnom prostoru. Ukoliko utvrdimo da je deo cevi kanalizacije ili vodovoda ugrožen, kolege će ga adekvatno zameniti. Takođe, ako ceo sistem vode ili kanalizacije nije ispravan, dotrajao je ili je oštećen kolege će ga zameniti novim. Sve naravno obavljamo u dogovoru sa kiljentima.

ODRŽAVANJE INSTALACIJA BEOGRAD

Profesionalno održavanje instalacija Beograd i okolina od strane stručnih vodoinstalatera. Održavanje svih vrsta instalacija vodovoda i kanalizacije prateći sve smernice naše struke. Tokom našeg rada, koristimo najmodernije alate poslednje generacije poput termalnih kamera i kamera za snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi.

Poptuno smo opremljeni da prihvatimo posao bilo kog obima na svim lokacijama u Beogradu i u okolini. Možete zakazati našu uslugu u toku istog dana, nekoliko dana u napred ili pak zahtevati da kolege dođu u najkraćem mogućem roku. U glavnom, hitne intervencije se vrše kod manjih, srednjih i težih havarija na cevima kanalizacije i vodovoda. Tada, kolege pored brzog dolaska, efikasno rešavaju sve vrste problema u kratkom roku.

Bitno je da znate da se možete osloniti na naš tim uvek, nije bitno koji je deo dana ili noći, kolege su Vam uvek dostupne. Važno je da nas pozovete na vreme, kako bi kolege pravovremeno delovale i time smanjile mogućnost širenja havarije i materijalne štete na minimum.

Zakažite uslugu kada Vama odgovara

Zakažite bilo koju našu uslugu kada Vama odgovara, brzo i lako se dogovorite sa našim kolegama oko termina. Ukoliko bude bilo potrebe da odložite termin, potrebno je da obavestite naše kolege i da se dogovorite oko novog termina. Održavanje cevi vrše naši stručni vodoinstalateri višedecenijskog iskustva, koristeći najsavremenije alate.

Oslonite se na naš stručni tim, na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegama. Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge, rešavamo sve vrste havarija u najkraćem mogućem roku. Održavanje instalacija vode i kanalizacije 24h. Dežurni smo tokom celog dana i cele noći, 365 dana u godini.

Tu smo za Vas!


Radi adekvatnog informisanja, odabira termina i usluga vezanih za termin, budite slobodni da nas kontaktirate.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!