VODOINSTALATER SURČIN

VODOINSTALATER SURČIN Tim – sve Vodoinstalaterske usluge, garancija i račun. Vodoinstalater Surčin radi non stop, 24h.


Vodoinstalater Surčin Tim Vam je dostupan svim danima tokom cele godine (hitne intervencije). Bez obzira da li je verski ili državni praznik, naš Tim je dežuran 24h – dežurni vodoinstalater!

Obavljamo kompletne vodoinstalaterske usluge pouzdano i pedantno uz garanciju i račun.

Posebne pogodnosti kod Vodoinstalater Surčin Tim-a su zakazivanje intervencije do nekoliko dana u napred i komunikacija putem e-maila.


VODOINSTALATER SURČIN USLUGE

Ukoliko želite da pogledate sve usluge našeg tima, posetite stranicu “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater Surčin – zašto mi?

 • Pouzdani smo;
 • radimo više od 30 godina na teritoriji Surčina;
 • posedujemo najmodernije alate;
 • imamo svoje zamenske delove;
 • kvalifikovane kolege;
 • dežurni smo non stop;
 • povoljne cene;
 • garancija i račun.

Na naš tim se možete osloniti uvek, kolege su tu za Vas. Obezbeđujemo profesionalne i pouzdane usluge uz izdavanje računa i garancije. Radimo na celoj teritoriji Surčina i okoline. 


Vodoinstalater Beograd Surčin

Vodoinstalater Surčin – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Surčin – o nama

Naš tim je zasigurno jedan od najbolje opremljenih vodoinstalaterskih servisa u Srbiji. Posedujemo najmodernije alate, svoju bazu rezervnih delova.

Pored navedenog, naše kolege su kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoj posao obavljaju profesionalno i odgovorno.

Pored obavljanja usluga za sugrađane, Vodoinstalater Surčin Tim sarađuje sa velikim brojem pravnih lica.

Profesionalizam, pedantnost i poštovanje ugovorenih rokova Vam govori da je Vodoinstalater Surčin Tim saradnik na koga možete uvek da računate.


Zamena slavine Surčin

Zamena slavine spada u svakodnevne usluge vodoinstalater Surčin Tima koju obavlja rutinski. Stručna zamena slavine od strane naših kolega, povoljno i kvalitetno. Kolege iz vodoinstalater Surčin Tima pored zamene slavine, vrše i servis slavine, drugim rečima zamenu mešača slavine i perlatora.

Ukoliko želite da zamenite slavinu, pozovite nas i zakažite termin kada Vama odgovara. Ako imate zamensku slavinu, naglasite to našim kolegama ili pak se dogovorite da kolege pazare za Vas odgovarajuću slavinu. Pri zameni slavine možemo montirati novu slavinu istog tipa i proizvođača(ako ima u prodaji) ili po Vašim željama ili našem savetu pazariti odgovarajuću. Na Vama je odlučite a na nama da zamena slavine (Surčin) bude obavljena valjano. Na zamenu slavine izdajemo račun i garanciju.

Vodoinstalater Surčin obavlja pouzdanu zamenu slavine i nemate razloga za brigu da li smo neki spoj loše spojili ili slično. Sve će biti montirano kako je proizvođač slavine odredio. Oslonite se na nas.

Zamena mešača slavine Surčin

Zamena mešača slavine je manje više isto zahtevan posao kao i zamena slavine. Svakako, ako je ste zadovoljni slavinom onda nema razloga da se menja cela već samo mešač vode. Naše kolege ugrađuju kvalitetne mešače vode koji će sigurno odlično raditi dugi niz godina.

Posedujemo svoju bazu zamenskih delova, stoga možemo odmah krenuti sa zamenom mešača po dolasku. Na Vama je da našim kolegama objasnite o kojoj bateriji se radi. Naš tim će doći ubrzo po pozivu i izvršiće adekvatnu zamenu mešača slavine.

Kada se menja mešač slavine – Vodoinstalater Surčin

Mešač slavine se menja kada primetite da voda otiče iz slavine bez kontrole. Makar se radilo i o nekoliko kapi – to je samo početak. Neispravan mešač vode donosi i velike troškove vode ako se problem zanemari. Voda iz slavine može neprekidno da teče i da napravi visok račun za struju ili čak i poplavu. Stoga Vodoinstalater Surčin Vam savetuje da zamenite mešač čim primetite da nije ispravan ili čak da se obavi zamena slavine.

Odgušenje kanalizacije Surčin

Povoljno odgušenje kanalizacije Surčin, povoljna cena, izdajemo račun. Odgušenje kanalizacije Surčin non stop, dolazimo odmah, radimo preko cele nedelje 24h! Mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA odgušenje i ručno odgušenje na teritoriji Surčina i okoline. Vodoinstalater Surčin Tim obezbeđuje profesionalno odgušenje svih vrsta kanalizacionih cevi od zapušenja svih jačina.

Posedujemo moderne mašine i sajle kojima uspešno odgušujemo sve vrste zapušenja. Odlikuju nas brzima, efikasnost, povoljna cena i pouzdanost naših usluga. Na nas se možete osloniti u svakom ternutku!

Odgušenje sudopere Surčin non stop

Hitno odgušenje sudopere Surčin 24h, povoljna cena odgušenja. Odgušenje sudopere Surčin uz račun od strane stručnih vodoinstalatera, dolazimo odmah po pozivu! Sudopera se lako zapušuje pošto u nju sipamo sve ostatke hrane, masnoće, talog kafe, mrvice i slično. Sve navedeno tokom vremena pravi svojevrstan čep koji je nekad prilično teško probiti. Iz toga razloga mašinsko odgušenje sudopere je najbolji način da posao uradimo kako treba!

Vodoinstalater Surčin Vam savetuje da ako Vam sudopera vraća vodu ili voda teško otiče da nas pozovete odmah. Time osiguravate da se odgušenje sudopere izvrši na vreme i spreči veća materijalna šteta.

Odgušenje wc šolje – Vodoinstalater Surčin

Pouzdano odgušenje wc šolje Surčin i okolina, izdajemo račun na uslugu odgušenja! Mašinsko odgušenje wc šolje, povoljna cena, dolazimo odmah po pozivu 24h! Radimo non stop! Oslonite se naš tim u svakom momentu, brzi smo u dolasku i vrlo efikasni u radu. Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi se odgušenje wc šolje obavilo pravovremeno. Na taj način ste nama i Vama dali dovoljno vremena da dođemo i odgušimo začepljšnu wc šolju.

Kako bi se odgušenje izvršilo kako treba, u glavnom moramo da uklonimo wc šolju, koju kasnije vraćamo na staro mesto. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

Odgušenje vertikale Surčin

Stručno odgušenje vertikale Surčin tokom dana i noći – non stop! Odgušenje vertikale Surčin, povoljna cena uz račun. Dolazimo odmah, radimo 24h preko cele nedelje! Vertikala i njeno odgušenje nekad može da namuči i najbolje vodoinstalatere. U zavisnosti od njenog stanja i zapušenosti, kolegama je nekad potrebno manje ili više vremena da je odguše.

Vodoinstalater Surčin Tim tokom 24h obavi nekoliko odgušenja vertikale, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi. Naše stručne kolege su opremljene da izvrše sve vrste odgušenja na svim kanalizacionim cevima sa 100% uspeha. Vrlo smo brzi i efikasni u obavljanju odgušenja i svih ostalih naših usluga. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje lavaboa Surčin

Odgušenje lavaboa Surčin non stop, povoljna cena, izdavanje računa na uslugu. Odgušenje umivaonika i lavaboa Surčin i okolina dolazimo odmah po pozivu na svaku adresu. Odgušenje možemo da obavimo na dva načina, mašinski i ručno. Mašinsko odgušenje lavaboa je daleko efikasnije u odnosu na ručni tip iz razloga što daleko bolje probija i razbija čep koji je napravio zapušenje. Ručno odgušenje umivaonika se vrši samo kod lokalnih i blagih zapušenja, a za sva ostala zapušenja se koriste mašinske sajle.

Mašinsko odgušenje umivaonika vršimo rutinski, brzo, efikasno i u najkraćem mogućem roku osposobljavamo umivaonik za dalji rad. Kolege svoj posao rade brzo i efikasno, poseduju najmodernije alate i velikog su iskustva. Drugim rečima sve vodoinstalaterske usluge obavljaju najbolje moguće u kratkom roku.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje kade i tuš kabine Surčin

Odgušenje kade i tuš kabine Surčin, povoljna cena, dolazimo ubrzo po pozivu. Odgušenje kade tokom celog dana, cele noći na celoj teritoriji Surčina i okoline. Kao i kod drugih hitnih intervencija odgušenje kade i tuš kabine zahteva brz dolazak i vrlo efikasan rad kako bi se izbegla materijalna šteta. Kolege na svaku adresu dolaze u najkraćem mogućem roku i rešavaju sve havarije vrlo brzo.

Na vama je da nas pozovete sve ostalo prepustite našem stručnim vodoinstalaterima.

Mašinsko odgušenje tuš kabine vršimo specijalnim sajlama koje su napravljene baš za uski odvod tuš kabine i kade. Našim sajlama možemo otpušiti najteže zapušenje tuš kabine na svim lokacijama u kupatilu. U koliko ima potrebe možemo snimiti kanalizacione cevi našim kamerama kako bi utvrdili gde se nalazi zapušenje kanalizacije.

Već sam vam napomenuti da kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći tako da ukoliko Vam zatrebaju naše usluge nebitno u kom delu dana ili noći slobodno nas pozovite. Kolege će doći u kratkom roku kod vas bez odlaganja i kašnjenja.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika Surčin non stop

Efikasno odgušenje slivnika Surčin, povoljna cena, radimo non stop, izdajemo račun na sve usluge. Odgušenje slivnika mašinkim i ručnim putem od strane stručnih vodoinstalatera. Zapušeni slivnik je česta pojava na teritoriji Surčina, tako da je ova usluga prilično česta, naravno ne poput odgušenja sudopere ili wc šolje.

Mašinsko odgušenje slivnika se vrši u većini slučajeva pošto je izuzetno efikasno i daleko delotvornije i pouzdanije u odnosu na ručno odgušenje. Ručni tim odgušenja se koristi kod slabih i površnih zapušenja koja su na žalost vrlo retka. Kako bi osigurali da je usluga obaveljena valjano, u glavnom koristimo mašinske sajle.

Slivnik je potrebno odgušiti uvek kada se primeti da postoji problem sa odilaženjem vode. Na taj način se pravovremeno reaguje i mogućnost da dođe do havarije i poplave se smanjuje na minimum.

Kolege su Vam uvek dostupne!

ZAMENA I SANACIJA CEVI SURČIN

Stručna zamena cevi Surčin i okolina, radimo 24h povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena cevi Surčin non-stop dolazimo ubrzo po pozivu. Vršimo zamenu cevi na vodovodnim i kanalizacionim mrežama, menjamo delove cevi, cele cevi ili celokupne sisteme kanalizacije i vodovoda.

Našim termalnim kamerama i kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi možemo da utvrdimo tačno stanje cevi i kako da postupimo da se reši problem. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi zahtevaju da se u slučaju vodovodnih cevi zatvori voda a u slučaju kanalizacionih cevi da se ne koristi kanalizacija.

Naravno, kolege brzo i efikasno rade, tako da bi pauza kratko trajala.

Vodovodne i kanalizacione cevi Surčin

Popravka-sanacija vodovodnih cevi i popravka kanalizacionih cevi na svim lokacijama u podu, zidu i zemlji Surčin. Popravka cevi u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru na svim lokacijama. Kada se obavlja popravka vodovodnih i kanalizacionih cevi takođe se prave pauze koje smo već naveli kako bi se posao obavio.

Popravka cevi svakako traje manje u odnosu na zamenu cevi. Naravno moramo uzeti u obzir situacije kada je loš pristup cevi pa popravka traje duže. Kolege će se svakako potruditi da svoj posao obave u što kraćem periodu kako bi Vam osposobili cev vodovoda i kanalizacije.

Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa cevima, pozovite vodoinstalatera kako bi se utvrdilo stanje cevi i da li postoji opasnost od poplave ili izlivanja fekalija. Na naš tim se možete osloniti u svakom trenutku pozovite nas odmah.

ZAMENA SANITARIJA SURČIN I OKOLINA

Pouzdana zamena sanitarija Surčin i okolina, povoljna cena usluge uz račun i garanciju. Zamena svih sanitarija precizno i kvalitetno, tokom cele nedelje. Zakažite intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Naš tim Vam je u potpunosti na raspolaganju svakoga dana, na Vama je da se organizujete i da se dogovorite sa kolegama oko termina. Što se tiče obezbeđivanja sanitarija, to možete obaviti Vi ali takođe se možete osloniti na naše vodoinstalatere.

Ukoliko niste obezbedili sanitarije, informišite kolege o tome šta želite da se ugradi kod Vas, kolege će pazariti, dopremiti i zameniti sve sanitarije. Bitno je da znate šta je Vama potrebno, ostalo prepustite kolegama. Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko odabira radi kupovine što kvalitetnije sanitarije, kolege Vam stoje na raspolaganju.

Kolege po dolasku kod Vas kreću sa radom, pre svega se vrši demontaža sanitarija a zatim montaža novih sanitarija. Skidanje sanitarija se obavlja relativno brzo u zavisnosti kog je tipa kada/tuš kabina, bojler i WC šolja. Nekad je potrebno malo više vremena kako bi se sve stare sanitarije skinule adekvatno i odložile. Montaža sanitarija se vrši rutisnki, profesionalno od strane stručnih vodoinstalatera koji taj posao rade svakoga dana. Očekujte kvalitet, preciznost, savet, račun i garanciju.

Oslonite se na naš tim!


Vodoinstalater Surčin saveti

Ništa bez naših saveta koje delimo uvek i svuda.

Krenućemo sa nečim malim kao što su vodovodni ventili, koji iako su tako mali mogu napraviti veliku štetu.

Vodovodni ventili su tu da nam pomognu da zavrnemo vodu prilikom neke promene u kupatilu ili kuhinji ili ako dođe do havarije.

Da biste bili sigurni da će ventili biti operativni kada Vam zatrebaju, potrebno je proveravati njihovu ispravnost jednom u 6-12 meseci.

Pucanje cevi je direktno vezana tema za ventile, pošto ventile zatvaramo kada pukne cev. Nakon zatvaranja ventila, pozivamo vodoinstalatera i gledamo kako da usmerimo vodu da ne poplavljuje ostale prostorije (Vodoinstalater Surčin).

A to radimo ovako >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Ako Vas zadese i sledeći problemi, na isti način ih rešavate:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Kanalizacione cevi

Muke sa kanalizacionim cevima ne prestaju i na žalost uvek će ih i biti. A na nama je da primetimo znakove u kuhinji, kupatilu i toaletu koji nam govore da će doći do zapušenja (Vodoinstalater Surčin).

Sporije oticanje vode u sudoperi, wc šolji, lavabou, tuš kabini i ostalim sanitarijama nam govori da je zapušenje tu blizu.

Stoga, kao i kod ostalih navedenih problema, najbolje po Vas je da reagujete na vreme.


Vodoinstalater Surčin – pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Čukarica

Vidikovac

Bežanijska Kosa

Kaluđerica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!