VODOINSTALATER SURČIN

Vodoinstalater Surčin Tim – sve Vodoinstalaterske usluge, garancija i račun. Vodoinstalater Surčin radi svim danima i tokom noći – non stop, 24h.


Naš tim Vam je dostupan svim danima tokom cele godine (hitne intervencije). Bez obzira da li je verski ili državni praznik, naš Tim je dežuran 24h – dežurni vodoinstalater!

Obavljamo kompletne vodoinstalaterske usluge pouzdano i pedantno uz garanciju i račun.

Posebne pogodnosti kod nas su zakazivanje intervencije do nekoliko dana u napred i komunikacija putem e-maila.


VODOINSTALATER SURČIN USLUGE

Ukoliko želite da pogledate sve usluge našeg tima, posetite stranicu “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater Surčin – zašto mi?

 • Pouzdani smo;
 • radimo više od 30 godina na teritoriji Surčina;
 • posedujemo najmodernije alate;
 • imamo svoje zamenske delove;
 • kvalifikovane kolege;
 • dežurni smo non stop;
 • povoljne cene;
 • garancija i račun;
 • Vaš miran san.

Na naš tim se možete osloniti uvek, kolege su tu za Vas. Obezbeđujemo profesionalne i pouzdane usluge uz izdavanje računa i garancije. Radimo na celoj teritoriji Surčina i okoline. 


Vodoinstalater Beograd Surčin

Vodoinstalater Surčin – Vodoinstalateri Beograd


O nama

Naš tim je zasigurno jedan od najbolje opremljenih vodoinstalaterskih servisa u Srbiji. Posedujemo najmodernije alate, svoju bazu rezervnih delova.

Pored navedenog, naše kolege su kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoj posao obavljaju profesionalno i odgovorno.

Pored obavljanja usluga za sugrađane, sarađujemo sa velikim brojem pravnih lica.

Profesionalizam, pedantnost i poštovanje ugovorenih rokova Vam govori da je naš tim saradnik na koga možete uvek da računate.


Zamena slavine

Zamena slavine spada u svakodnevne usluge koje obavljamo rutinski. Očekujte stručnu uslugu obavljenu povoljno i kvalitetno. Naše kolege pored zamene slavine, vrše i servis slavine, drugim rečima zamenu mešača slavine i perlatora.

Ukoliko želite da zamenite slavinu, pozovite nas i zakažite termin kada Vama odgovara. Ako imate zamensku slavinu, naglasite to našim kolegama ili pak se dogovorite da kolege pazare za Vas odgovarajuću slavinu. Pri zameni slavine možemo montirati novu slavinu istog tipa i proizvođača(ako ima u prodaji) ili po Vašim željama ili našem savetu pazariti odgovarajuću. Na Vama je odlučite a na nama da zamena slavine (Surčin) bude obavljena valjano. Na zamenu slavine izdajemo račun i garanciju.

Vršimo pouzdanu zamenu slavine i nemate razloga za brigu da li smo neki spoj loše spojili ili slično. Sve će biti montirano kako je proizvođač slavine odredio. Oslonite se na nas.

Zamena mešača slavine

Zamena mešača slavine je manje više isto zahtevan posao kao i zamena slavine. Svakako, ako je ste zadovoljni slavinom onda nema razloga da se menja cela već samo mešač vode. Naše kolege ugrađuju kvalitetne mešače vode koji će sigurno odlično raditi dugi niz godina.

Posedujemo svoju bazu zamenskih delova, stoga možemo odmah krenuti sa zamenom mešača po dolasku. Na Vama je da našim kolegama objasnite o kojoj bateriji se radi. Naš tim će doći ubrzo po pozivu i izvršiće adekvatnu zamenu mešača slavine.

Kada se menja mešač slavine

Mešač slavine se menja kada primetite da voda otiče iz slavine bez kontrole. Makar se radilo i o nekoliko kapi – to je samo početak. Neispravan mešač vode donosi i velike troškove vode ako se problem zanemari. Voda iz slavine može neprekidno da teče i da napravi visok račun za struju ili čak i poplavu. Stoga savetujemo Vam da zamenite mešač čim primetite da nije ispravan ili čak da se obavi zamena slavine.

Odgušenje kanalizacije

Povoljno odgušenje kanalizacije Surčin, odgušujemo svaku vrstu kanalizacije na svim lokacijama. Ako se pitate kada radimo, kratak odgovor je non stop! Mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA i ručno odgušenje na teritoriji Surčina i okoline. Obezbeđujemo profesionalno odgušenje svih vrsta kanalizacionih cevi od zapušenja svih jačina.

Posedujemo moderne mašine i sajle kojima uspešno odgušujemo sve vrste zapušenja. Odlikuju nas brzima, efikasnost, povoljna cena i pouzdanost naših usluga. Na nas se možete osloniti u svakom ternutku!

Odgušenje sudopere Surčin non stop

Hitno i standardno odgušenje sudopere radimo u glavnom mašinskim sajlama. Sa njima možemo da odgušimo svaku vrstu zapušenja sudopere. Krasi nas povoljna cena uz obavezno izdavanje računa. Sudopera se lako zapušuje pošto u nju sipamo sve ostatke hrane, masnoće, talog kafe, mrvice i slično. Sve navedeno tokom vremena pravi svojevrstan čep koji je nekad prilično teško probiti. Iz toga razloga mašinsko odgušenje sudopere je najbolji način da posao uradimo kako treba!

Naš savet Vam je da ako Vam sudopera vraća vodu ili voda teško otiče da nas pozovete odmah. Time osiguravate da se odgušenje sudopere izvrši na vreme i spreči veća materijalna šteta.

Odgušenje wc šolje

Vodoinstalater Surčin radi kvalitetno odgušenje wc šolje sa i bez njenog skidanja. Mašinsko odgušenje wc šolje najbolje rešava problem sa zapušenjem. Oslonite se naš tim u svakom momentu, brzi smo u dolasku i vrlo efikasni u radu. Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi se odgušenje wc šolje obavilo pravovremeno. Na taj način ste nama i Vama dali dovoljno vremena da dođemo i odgušimo začepljšnu wc šolju.

Kako bi se odgušenje izvršilo kako treba, u glavnom moramo da uklonimo wc šolju, koju kasnije vraćamo na staro mesto. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

Odgušenje vertikale

Ako želite da se odgušenje vertikale obavi valjano, neophodno je da se odguši mašinskim sajlama. Mi koristimo moderne mašine i sajle koje su pravljene za odgušenje vertikale. Kao uvek dolazimo odmah, bez kašnjenja. Vertikala i njeno odgušenje nekad može da namuči i najbolje vodoinstalatere. U zavisnosti od njenog stanja i zapušenosti, kolegama je nekad potrebno manje ili više vremena da je odguše.

Tokom 24h obavimo nekoliko odgušenja vertikale, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi. Naše stručne kolege su opremljene da izvrše sve vrste odgušenja na svim kanalizacionim cevima sa 100% uspeha. Vrlo smo brzi i efikasni u obavljanju odgušenja i svih ostalih naših usluga. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje kanalizacije u zemlji

Zapušena kanalizacija u zemlji je redovna pojava na teritoriji Surčina iz razloga što se u glavnom nisu pratila pravila kada je rađena ugradnja instalacija. Ali, moramo dodati da i na mestima gde je sve postavljeno po smernicama naše struke može lako doći do zapušenja.

Sve zavisi od navika sugrađana, a navike su loše. Iznad i ispod ovog teksta imate pregršt informacija u vezi načina zapušenja kanalizacije pa u ovom delu teksta nećemo pisati o tome. Kolege rade mašinsko odgušenje cevi u zemlji vrlo efikasno, brzo nakon dolaska kolega imaćete opet funkcionalnu cev.

Iskustvo je na našoj strani!

Odgušenje lavaboa

Zapušeni lavabo može da napravi materijalnu štetu koja nije mala. Odgušenje umivaonika i lavaboa radimo kada voda sporo odilazi i kod potpunog zapušenja. Odgušenje možemo da obavimo na dva načina, mašinski i ručno. Mašinsko odgušenje lavaboa je daleko efikasnije u odnosu na ručni tip iz razloga što daleko bolje probija i razbija čep koji je napravio zapušenje. Ručno odgušenje umivaonika se vrši samo kod lokalnih i blagih zapušenja, a za sva ostala zapušenja se koriste mašinske sajle.

Kolege svoj posao rade brzo i efikasno, poseduju najmodernije alate i velikog su iskustva. Drugim rečima sve vodoinstalaterske usluge obavljaju najbolje moguće u kratkom roku.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje kade i tuš kabine

Odgušenje kade i tuš kabine radimo sa istim mašinama i sajlama koje koristimo kod odgušenja sudopere. Angažujte naše majstore na vreme kako bi izbegli havarije koje nisu male. Kao i kod drugih hitnih intervencija odgušenje kade i tuš kabine zahteva brz dolazak i vrlo efikasan rad kako bi se izbegla materijalna šteta. Kolege na svaku adresu dolaze u najkraćem mogućem roku i rešavaju sve havarije vrlo brzo.

Na vama je da nas pozovete sve ostalo prepustite našem stručnim vodoinstalaterima.

Mašinsko odgušenje tuš kabine vršimo specijalnim sajlama koje su napravljene baš za uski odvod tuš kabine i kade. Našim sajlama možemo otpušiti najteže zapušenje tuš kabine na svim lokacijama u kupatilu. U koliko ima potrebe možemo snimiti kanalizacione cevi našim kamerama kako bi utvrdili gde se nalazi zapušenje kanalizacije.

Već sam vam napomenuti da kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći tako da ukoliko Vam zatrebaju naše usluge nebitno u kom delu dana ili noći slobodno nas pozovite. Kolege će doći u kratkom roku kod vas bez odlaganja i kašnjenja.

Oslonite se na Vodoinstalater Surčin Tim u svakom trenutku.

Odgušenje slivnika

Zapušeni slivnik se rešava mašinskim ili ručnim sajlama. Odgušenje slivnika mašinkim putem je najbolje rešenje iz više razloga. Zapušeni slivnik je česta pojava na teritoriji Surčina, tako da je ova usluga prilično česta, naravno ne poput odgušenja sudopere ili wc šolje.

Mašinsko odgušenje slivnika se vrši u većini slučajeva pošto je izuzetno efikasno i daleko delotvornije i pouzdanije u odnosu na ručno odgušenje. Ručni tim odgušenja se koristi kod slabih i površnih zapušenja koja su na žalost vrlo retka. Kako bi osigurali da je usluga obaveljena valjano, u glavnom koristimo mašinske sajle.

Slivnik je potrebno odgušiti uvek kada se primeti da postoji problem sa odilaženjem vode. Na taj način se pravovremeno reaguje i mogućnost da dođe do havarije i poplave se smanjuje na minimum.

Kolege su Vam uvek dostupne!

ZAMENA I SANACIJA CEVI SURČIN

Stručna zamena cevi Surčin i okolina, dežuramo tokom celog dana i noći.  Problem sa cevima u glavnom pravi najveće havarije, zato reagujte na vreme. Vršimo zamenu cevi na vodovodnim i kanalizacionim mrežama, menjamo delove cevi, cele cevi ili celokupne sisteme kanalizacije i vodovoda.

Našim termalnim kamerama i kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi možemo da utvrdimo tačno stanje cevi i kako da postupimo da se reši problem. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi zahtevaju da se u slučaju vodovodnih cevi zatvori voda a u slučaju kanalizacionih cevi da se ne koristi kanalizacija.

Naravno, kolege brzo i efikasno rade, tako da bi pauza kratko trajala.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka-sanacija vodovodnih i kanalizacionih cevi na svim lokacijama u podu, zidu i zemlji Surčin. Popravka cevi u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru na svim lokacijama. Kada se obavlja popravka takođe se prave pauze koje smo već naveli kako bi se posao obavio. Kolege su brze u radu, tako da će sama pauza kratko trajati.

Popravka cevi svakako traje manje u odnosu na zamenu cevi. Naravno moramo uzeti u obzir situacije kada je loš pristup cevi pa popravka traje duže. Kolege će se svakako potruditi da svoj posao obave u što kraćem periodu kako bi Vam osposobili cev vodovoda i kanalizacije.

Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa cevima, pozovite vodoinstalatera kako bi se utvrdilo stanje cevi i da li postoji opasnost od poplave ili izlivanja fekalija. Na naš tim se možete osloniti u svakom trenutku pozovite nas odmah.

ZAMENA SANITARIJA SURČIN I OKOLINA

Valjana i efikasna zamena sanitarija po svim pravilima naše struke. Zamenićemo Vaše stare sanitarije novim u kratkom roku precizno i pedantno. Zakažite intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Naš tim Vam je u potpunosti na raspolaganju svakoga dana, na Vama je da se organizujete i da se dogovorite sa kolegama oko termina. Što se tiče obezbeđivanja sanitarija, to možete obaviti Vi ali takođe se možete osloniti na naše vodoinstalatere.

Ukoliko niste obezbedili sanitarije, informišite kolege o tome šta želite da se ugradi kod Vas, kolege će pazariti, dopremiti i zameniti sve sanitarije. Bitno je da znate šta je Vama potrebno, ostalo prepustite kolegama. Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko odabira radi kupovine što kvalitetnije sanitarije, kolege Vam stoje na raspolaganju.

Kolege po dolasku kod Vas kreću sa radom, pre svega se vrši demontaža sanitarija a zatim montaža novih sanitarija. Skidanje sanitarija se obavlja relativno brzo u zavisnosti kog je tipa kada/tuš kabina, bojler i WC šolja. Nekad je potrebno malo više vremena kako bi se sve stare sanitarije skinule adekvatno i odložile. Montaža sanitarija se vrši rutisnki, profesionalno od strane stručnih vodoinstalatera koji taj posao rade svakoga dana. Očekujte kvalitet, preciznost, savet, račun i garanciju.

Oslonite se na naš tim!

Zamena i montaža tuš kabine i kade

Da li ste znali da zamena kade nije laka i da je radi samo stručno lice? Redovno prepravljamo loše ugrađene kade koje su radile nestručne osobe. Nekad se desi i da je posao obavljen prilično dobro ali to su jako retke situacije. Radimo zamenu ili ugradnju u toku cele nedelje, na Vama je da zakažete termin koji Vama odgovara. Kolege su tu ako Vam je potrebno dopremiti kadu ili tuš kabinu. Demontaža kade se vrši rutinski i traje relativno kratko sem ako se ne radi o specifičnoj vrsti kade. Nakon njene demontaže, kolege proveravaju mesto ugradnje nove i ako je potrebno obrađuju ga. Obrada u glavnom kratko traje i radi se uz saglasnost klijenta.

Ugradnja kade mora da se obavi precizno i pedantno, ako ima bilo kakvih odstupanja, biće problema. Zašto mi da Vam ugradimo kadu? Kolege rade sa svim vrstama kada i za njih ne postoje nepoznanice. Postavljanje kade traje duže u odnosu na skidanje kade i opet dužina ovog dela posla zavisi od tipa kade i lokacije ugradnje – pristup. Nakon ugradnje kade, možete je korsititi i biti sigurni da će Vas služiti bez problema dugi niz godina.

Zamena tuš kabine se vrši takođe rutinski poput kade, kolege rade sa svim vrstama tuš kabina. Skidanje tuš kabine je prva stavka i kao kod kade, skidanje može da potraje zbog paravana i samog tipa kabine. Kolege će demontirati tuš kabinu, odložiće je i zatim proveriti mesto ugradnje a pogotovo zidove. Zidovi znaju da budu krivi i da iz tog razloga tuš kabina pravi problem prelivanja vode i pojave vlage. Kako bi sve to izbegli, kolege obrađuju mesto ugradnje, nakon čega sledi montaža tuš kabine.

Kada je montaža tuš kabine u pitanju, vrlo je važno da se pravilno ugradi.  Kolege kod sebe imaju sav potreban materijal kako bi ugradnja tuš kabine protekla brzo i kako bi se ceo posao obavio valjano. Jedino na taj način osiguravamo da se naš posao obavi kvalitetno a da svaki naš klijent bude zadovoljan dobijenim.

Računjate na naše kolege!


Vodoinstalater Surčin saveti

Ništa bez naših saveta koje delimo uvek i svuda.

Krenućemo sa nečim malim kao što su vodovodni ventili, koji iako su tako mali mogu napraviti veliku štetu.

Vodovodni ventili su tu da nam pomognu da zavrnemo vodu prilikom neke promene u kupatilu ili kuhinji ili ako dođe do havarije.

Da biste bili sigurni da će ventili biti operativni kada Vam zatrebaju, potrebno je proveravati njihovu ispravnost jednom u 6-12 meseci.

Pucanje cevi je direktno vezana tema za ventile, pošto ventile zatvaramo kada pukne cev. Nakon zatvaranja ventila, pozivamo vodoinstalatera i gledamo kako da usmerimo vodu da ne poplavljuje ostale prostorije.

A to radimo ovako >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Ako Vas zadese i sledeći problemi, na isti način ih rešavate:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Kanalizacione cevi

Muke sa kanalizacionim cevima ne prestaju i na žalost uvek će ih i biti. A na nama je da primetimo znakove u kuhinji, kupatilu i toaletu koji nam govore da će doći do zapušenja.

Sporije oticanje vode u sudoperi, wc šolji, lavabou, tuš kabini i ostalim sanitarijama nam govori da je zapušenje tu blizu.

Stoga, kao i kod ostalih navedenih problema, najbolje po Vas je da reagujete na vreme.


Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Čukarica

Vidikovac

Bežanijska Kosa

Kaluđerica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!