VODOINSTALATER DUNAVSKI VENAC

Vodoinstalater Dunavski Venac Tim – sve Vodoinstalaterske Usluge na jednom mestu. Vodoinstalater Dunavski Venac, garancija i račun. Dolazak odmah.


Profesionalno i povoljno obavljamo sve vodoinstalaterske usluge non-stop (hitne intervencije). Što se tiče dostupnosti tokom verskih i državnih praznika, dostupni smo u potpunosti tu za Vas (dežurni vodoinstalater).

VODOINSTALATER DUNAVSKI VENAC

  • Profesionalne usluge;
  • povoljna cena;
  • dolazak odmah;
  • zakazivanje intervencije;
  • stručni vodoinstalateri;
  • baza rezervnih delova;
  • garancija;
  • račun.

Imate mogućnost da nas kontaktirate putem e-maila, a kolege Vam ubrzo odgovoriti.

Dodatna pogodnost kod nas je da intervencije možete zakazati i do nekoliko dana u napred! Zakažite intervenciju kada Vama odgovara shodno Vašim obavezama.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.

Sem obavljanja usluga za sugrađane, naš tim sarađuje sa velikim brojem pravnih lica. Ukoliko tražite pouzdanog saradnika na koga možete da računate uvek, na pravom ste mestu.

Obezbeđujemo sve vodoinstalaterske usluge u svakom trenutku 24h – non stop!

VODOINSTALATER DUNAVSKI VENAC USLUGE

Pored navedenih usluga, naš tim obavlja i sledeće usluge koje možete pročitati na stranici našeg sajta “Usluge” u navigacionom meniju.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.

HITNE INTERVENCIJE DUNAVSKI VENAC

Vodoinstalater za hitne intervencije Vam je dostupan 24h – non stop, svim danima. Kolege dolaze na Vašu adresu ubrzo po Vašem pozivu. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, kolege su uvek dežurne.

Bilo da je reč o pucanju vodovodne ili kanalizacione cevi, ventila ili zapušenju kanalizacije, kolege će havariju rešiti u najkraćem roku. Stručni majstori iz našeg time brzo i efikasno rešavaju sve vsrte vodoinstalaterskih problema.

Oslonite se na naš tu u svakom trenutku. Pozovite nas odmah! Nemojte se ustručavati kolege su tu za Vas!

Odgušenje kanalizacije Dunavski Venac

Ako želite pravilno odgušenje kanalizacije možete nas angažovati, povoljni smo i vrlo efikasni u radu. Kolege dežuraju radi odgušenja i ostalih hitnih intervencija non stop, 365 dana u godini. Možete se slobodno osloniti na nas u svakom trenutku. Raspolažemo najmodernijim alatima i mašinama za odgušenja svih vrsta kanalizacija i odvoda.

Mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA  odgušenje kanalizacije i ručno odgušenje, sve na jednom mestu. Oslonite se na naše stručne kolege u svakom trenutku. Pozovite nas čim primetite problem sa kanalizacijom, dolazimo u najkraćem mogućem roku.

VOMA odgušenje kanalizacije

Da li ste znali da VOMA odgušenje kanalizacije je najnapredniji vid odgušenja? Koristi se tamo gde druga odgušenja nisu urodila plodom. Posedujemo nekoliko WOMA vozila, stoga se možete osloniti na nas. Izdajemo račun na sve naše usluge. Opremljeni smo najmodernijim VOMA vozilima sa kojima smo u mogućnosti da odgušimo svako zapušenje.

Kolege na svaku adresu dolaze brzo i odgušuju sva zapušenja efikasno i pouzdano. VOMA je najpouzdaniji tip odgušenja koji je kreiran da otpuši i najteža zapušenja duboko u cevima kanalizacije. Naše kolege su kvalifikovane da upravljaju VOMA sistemom i u toku dana obave nekoliko ovih odgušenja.

Možete nas pozvati u blo koje doba dana i noći, uvek smo dostupni i spremni da dođemo na svaku adresu. Odmah nakon naše intervencije možete da koristite normalno kanalizaciju. Ukoliko ima potrebe, kolege će snimiti unutrašnjost kanalizacionih cevi ali uz dogovor sa klijentom. Na taj način se vidi tačno gde je zapušenje i kako je nastalo.

Oslonite se na naše stručne kolege!

Odgušenje wc šolje

Pouzdano i povoljno odgušenje wc šolje mašinskim putem ali i ručno. Ovaj tip odgušenja zahteva skidanje wc šolje ali ako se radi ručno, šolja se ne mora skidati. Šolja se skida kada je zapušenje u kanalizacionoj cevi ispod nje. Ako je zapušenje u samoj šolji, tada se radi ručno ili mašinsko odgušenje kako bi se čep koji pravi problem razbio i progurao napred. Dolazimo na svaku adresu u najkraćem mogućem roku od poziva klijenta i efikasno rešavamo zapušenu wc šolju. Vrlo je važno da nas pozovete čim primetite problem kako bi kolege imale dovoljno vremena da dođu i adekvatno reše problem.

Kod wc šolje je moguće izlivanje sadržaja iz nje i tada nastaje velika materijalna šteta i ne samo kod Vas već i u drugim stanovima ispod ukoliko se nalazite u stambenoj zgradi. Fekalije takođe mogu da napreduju i van kupatila/toaleta i da poplave ostatale prostorije. Iz navedenog vidite da je Vaša brza reakcija vrlo bitna stoga nas uvek pozovite odmah po uočavanju problema.

Računjate na nas!

Odgušenje sudopere

Zapušena sudopera može da napravi veliku štetu usled izlivanja. Mašinsko odgušenje sudopere je u većini slučajeva jedino rešenje. Ručno odgušenje sudopere takođe radimo tamo gde je to moguće. Kolege su uvek spremne i voljne da krenu odmah ka Vama ako je to neophodno. Kada je reč o sudoperi, njeno odgušenje se mora obaviti u najkraćem mogućem roku.

Zašto?

Iz razloga što je usled zapušenja u vertikali sudopere vrlo moguće da dođe do izlivanja sadržaja verikale kroz samu sudoperu. Ovo je zapravo vrlo česta pojava iz razloga što sugrađani odlažu poziv vodoinstalateru i tu prave najveću grešku. Nemojte se voditi mislima da će odgušenje nestati samo od sebe. Neće! Zapušenje je u samoj cevi i tu će da ostane dok se ne razbije i ne pogura od strane mašinske sajle (u najvećem procentu slučajeva). Što se duže čeka, problem eskalira i može da nastane velika havarija.

Kolege rade non stop i mogu kod Vas biti u kratkom roku kako bi rešile Vaš problem ne samo sa zapušenom sudoperom već sa zapušenjem na bilo kojoj lokaciji. Budite odgovorni i pozovite nas na vreme kako bi preduhitrili nastanak velikog zapušenja i kasnije havarije.

Oslonite se na naš  stručni vodoinstalaterski tim!

Odgušenje vertikale

Vertikala je odvodna cev u koju se ulivaju sudopera, slivnik, wc šolja, lavabo, kada, tuš kabina i bide. Odgušenje kuhinjske vertikale se razlikuje pošto u nju se uliva sudopera, ali kolege tu imaju dosta posla. Odgušenje vertikale kupatila je često teža za odgušenje ali kolegama to ne zadaje nikakve muke. Naprotiv, kolege svaku vrtu vertikale odgušuju u kratkom roku.

Odgušenje vertikale zgrade i kuće se radi mašinskim sajlama, mi posedujemo namodernije mašine i sajle. Kolege su iskusni vodoinstalateri pa će odgušenje biti kratko i efikasno. Vertikala bila kuhinjska ili kupatilska, može se lako zapušiti pošto je njihova propusna moć dobra pa sugrađani nemaju mere u tome šta bacaju u sudoperu ili na primer wc šolju. Ako je prošlo kroz wc šolju smatra se da je sve u redu ali vrlo lako dolazi da zapušenja cevi ispod wc šolje ili same vertikale.

Zamena sanitarija

Naše kolege rade sa svim sanitarijama svih proizvođača. Bilo da je reč o zameni ili prvoj montaži, posao će biti obavljen profesionalno i pedantno.

Zamena sanitarija se radi rutinski, precizno. Kolege vođene svojim iskustvom su u stanju da ugradnje veliki broj sanitarija u kratkom roku. Račun i garancija su zagarantovani. Prilikom zamene, kolege rade skidanje sanitarija i analizu mesta ugradnje novih. Ukoliko se sve poklapa, pristupaju daljem poslu. Montaža sanitarija se obavlja brzo pošto kolege pripreme teren.

Ukoliko se radi o specifičnim sanitarijama, kolegama je potrebno malo više vremena da obave ceo posao. Na primer, ugradnja đakuzija nekad zahteva više vremena od ugradnje kade ili tuš kabine, što je logiično. Ali svakako jedno je sigurno, Vaše sanitarije će biti profesionalno i precizno montirane.

Ugradnja i zamena sudopere

Pazarili ste sudoperu, želite da Vam je ugradi profesionalac, na pravom ste mestu. Montaža sudopere po smernicama struke i proizvođača. Kolege ugrađuju sve vrste sudopera na svim lokacijama. Nekad, klijent zatraži da se sudopera montira na specifičnu lokaciju koja zahteva dodatan posao oko vode i kanalizacije, to svakako nije nikakav problem.

Mi radimo sve.

Zamena sudopere zahteva više posla, kolege pre svega rade demontažu stare sudopere, zatim pripremu mesta i na kraju ugradnju nove. Sve se radi efikasno i valjano, kvalitet je zagarantovan.

Zamena ventila

Možda niste znali, ali ventili su važan deo svakog objekta u kome se nalaze vodovodne instalacije. Zamena ventila ili zamena virble ventila je važan posao koji rade naše kolege. Stručnost je bitna jer obezbeđuje da se zamena obavi po propisima.

Uvek zamenite ventil koji Vam je sumnjiv, trošak je neuporedivo manji ako ga zamenite umesto da čekate da pukne ili prosto ne radi kada Vam pukne vodovodna cev.

Reagujte na vreme!

Zamena sifona

Sifoni su manji i sporiji stvaraoci nereda i haosa ali mogu da iznenade. Verujte nam kada Vam kažemo da jedan sifon sudopere može da napravi štetu od nekoliko stotina hiljada dinara. Neispravan sifon može da kaplje nedeljama, mesecima a da Vi ne primetite ama baš ništa.

Zamena sifona je jedina prava odluka kada primetite da nije ispravan. Kolege menjaju sve vrste sifona na svim lokacijama. Na Vama je samo da nas kontaktirate, kolege će obaviti sve ostalo.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim

Vodoinstalater Dunavski Venac

Vodoinstalater Dunavski Venac


Pozovite nas!