VODOINSTALATER VRAČAR

VODOINSTALATER VRAČAR, profesionalno i pedantno. Vodoinstalater Vračar obavlja sve vodoinstalaterske usluge. Garancija i račun za sve usluge.


Vodoinstalater Vračar Tim je prisutan na teritoriji Vračara i okoline preko 30 godina. Našim sugrađanima smo poznati po kvalitetu usluge, pouzdanosti i što smo dostupni non stop – hitne intervencije.

Naš tim pored višedecenijskog iskustva poseduje najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova i kao takav, Vodoinstalater Vračar Tim je najbolje rešenje za Vas.


VODOINSTALATER VRAČAR

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • pouzdana usluga;
 • povoljna cena;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije.

Kod nas pored uobičajenih i hitnih intervencija možete da zakažete bilo koju našu uslugu do nekoliko dana unapred, odnosno kada Vama odgovara.

Naše kolege će uskladiti svoje vreme sa Vašim obavezama.


VODOINSTALATER VRAČAR – USLUGE

Pogledajte ceo spisak naših usluga na stranici Usluge (u navigacionom meniju).

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Beograd - Vraćar

Vodoinstalater Vraćar – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Vračar – hitne intervencije

Vodoinstalater Vračar Tim Vam je dostupan tokom celog dana i tokom noći. Naše dežurne kolege su uvek spremne da dođu na bilo koju adresu na Vračaru i u okolini. Dolazimo u najkraćem mogućem roku, bez kašnjenja i odlaganja.

Naši timovi za hitne intervencije su spremni za sve vrste havarija, koje rešavaju efikasno i kvalitetno. Uspešno odklanjamo sve vrste problema bilo kojih obima.

Vodoinstalater Vračar – hitno odgušenje

Mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije Vračar, povoljna cena, izdajemo račun. Odgušenje kanalizacije Vračar non stop, dolazimo odmah, radimo 24h preko cele nedelje. Odgušenja kanalizacije vršimo modernim mašinama i sajlama koje su specijalizovane za odgušenje svih vrsta cevi.

Obavljamo sve vrste odgušenja kanalizacije, mašinski sajlama, VOMA sistemom i ručno. Naše kolege nakon dolaska na Vašu adresu će odlučiti koji tip odgušenja kanalizacije će biti primenjen kod Vas shodno vrsti i težini zapušenja cevi.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Vračar

Mašinsko odgušenje kanalizacije rotacionim sajlama je izuzetno uspešan metod odgušenja. Svuda je primenljiv, odgušuje laka, srednja i delom teška zapušenja kanalizacije. Radi se o mašini koja rotira i gura sajlu u kanalizacionu cev i to radi daleko bolje i efikasnije od čoveka. Mašinska sajla koju guramo u zapušenu cev, rotira se velikom brzinom i koristi gurnu silu mašine da dopre do mesta zapušenja. Nakon što je stigla do zapušenja, razbija ga i probija i time omogućava da kanalizaciona cev opet bude prohodna.

VOMA odgušenje Vračar

VOMA sistem odgušenja pod visokom pritiskom je najnapredniji vid odgušenja kanalizacije. Izuzetno je efikasan i može se primeniti na raznim lokacijama. Kao što ste već predpostavili, radi se o sistemu koji funkcioniše pod visokim pritiskom vode. Visok pritisak vode koristi se radi razbijanja zapušenja svih tipova i ispiranja kanalizacione cevi. Ovaj vid odgušenja je izuzetno efikasan ali nije ga moguće primeniti svuda. Naše stručne kolege će doneti odluku gde je moguće a gde ne obaviti ovaj tim odgušenja.

Ukoliko želite da na najbolji moguću način odgušite cevi, VOMA sistem je najbolje rešenje.

Ručno odgušenje kanalizacije Vračar

Ručno odgušenje kanalizacije se najmanje primenjuje iz razloga sto su zapušenja uglavnom jaka. Stoga, naše kolege nisu u mogućnosti ručno probiti zapušenje cevi. Ručno odgušenje se obavlja kod lokalnih zapušenja, gde je lakše prići mestu zapušenja.

Odgušenje kanalizacije Vračar Tim je uvek operativan i dostupan radi svih vrsta zapušenja. Naše kolege će se pojaviti na Vašoj adresi u najkraćem mogućem roku.

Odgušenje vertikale Vračar non stop

Stručno odgušenje vertikale Vračar, izdajemo račun, povoljna cena usluge. Odgušenje vertikale Vračar non stop, radimo 24h, dolazimo odmah po pozivu! Kod vertikale u glavnom ima više posla u odnosu na ostatak kanalizacije. Pošto su na Vračaru zgrade prilično stare, stanje njihovih kanalizacionih cevi je loše.

Zapušenja su česta i jaka, iziskuju iskustvo i fokus vodoinstalatera kako bi se posao obavio pravilno. Vodoinstalater Vračar Tim uspešno i efikasno odgušuje sve vrste zapušenja vertikale. Koristimo moderne mašine i sajle koje nam omogućavaju da odgušenje vertikale obavimo 100% efikasno. Dostupni smo u svakom trenutku, budite slobodni da nas pozovete!

Odgušenje sudopere Vračar

Radimo odgušenje sudopere Vračar non stop, izdajemo račun, naše cene su povoljne. Mašinsko odgušenje sudopere 24h, dolazimo ubrzo po pozivu, radimo preko cele nedelje! Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku kada primetite da voda ili sadržaj sudopere sporije otiču. Vrlo je bitno da nas pozovete na vreme kako bi izbegli izlivanje fekalija iz sudopere po kuhinji.

Budite brzi i nemojte da paničite. Vodoinstalater Vračar Vam je na usluzi, dovoljno je da pozovete naše kolege, sve ostalo prepustite nama. Sudoperu je lako zapušiti pošto je koristimo najviše, i baš iz tog razloga je bitno da reagujemo na vreme.

Odgušenje wc šolje – Vodoinstalater Vračar

Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje Vračar i okolina non stop! Odgušenje wc šolje Vračar 24h, izdajemo račun, povoljna cena odgušenja. Dolazimo odmah! Radimo na celoj teritoriji Vračara i okoline, dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu klijenta. Naše stručne kolege su spremne i opremljene da izvrše sve vrste odgušenja wc šolje svih jačina zapušenja.

Odlikuju nas brz dolazak, efikasan i pedantan rad. Vodoinstalater Vračar Vam savetuje da ako primetite sporije oticanje vode iz wc šolje ili podizanje nivoa vode u njoj da nas odmah pozovete. Potrebna je hitna intervencija kolega kako bi se izbegla velika materijalna šteta.

Odgušenje kade i tuš kabine

Stručno odgušenje kade 24h, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Odgušenje kade i tuš kabine Vračar i okolina, svim danima u nedelji. Odgušenje se obavlja mašinski, posebnim sajlama kojima smo u mogućnosti da odgušimo i najteža zapušenja. Mašinsko odgušenje tuš kabine i kade kolege rade poput ostalih odgušenja, rutinski, brzo i efikasno. Kako bi se kada odgušila potrebno je da kolege ustanove gde je zapušenje kade nastalo. Da li je kada zapušena u sifonu ili u odvodnoj cevi.

Isti postupak se primenjuje kada se vrši odgušenje tuš kabine, kolege skidaju rešetke slivnika tuš kabine i sajlom probijaju zapušenje.

I kod zapušenja kade i tuš kabine, mašinsko odgušenje je najbolji način da se reši problem. Pošto je problem i većini slučajeva teže prirode, ručno odgušenje kade i tuš kabine nije najbolja opcija.

Kolege će Vas svakako izvestiti kako će rešiti problem.

Odgušenje lavaboa Vračar

Pouzdano odgušenje lavaboa Vračar i okolina. Odgušenje lavaboa radimo 24h, 7 dana i nedelji, pozovite nas odmah! Lavabo se zapušuje zbog potpuno drugih uzročnika u odnosu na sudoperu sa kojom ima mnogo sličnosti. Radi se o istoj odvodnoj cevi, hoćemo reći istih dimenzija. Mašinsko odgušenje lavaboa se pokazalo kao najbolje, poput odgušenja ostalih kanalizacija i u ovom slučaju snaga mašine je neprevaziđena.

Lavabo se zapušuje kosom, noktima i raznom hemijoj počevši od paste za zube. Sve to kada se sabere kreira veliki i jak čep u odvodnoj cevi lavaboa. Tada je najbolje odgušiti lavabo mašinskim putem.

Ručno odgušenje lavaboa je moguće ali učinak je slab i kratkotrajan. Kolege će se potruditi da obave otpušenje lavaboa na najbolji mogući i naravno valjan način.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI VRAČAR

Stručna zamena cevi Vračar, povoljna cena, radimo non stop. Popravka i zamena cevi Vračar, pouzdano uz račun i garanciju na sve naše usluge. Naši vodoinstalateri su Vam uvek dostupni na svakoj lokaciji na Vračaru i u okolini. Uspešno detektujemo mesto pucanja ili curenja cevi našim kamerama za detekciju i u kratkom roku popravljamo cev.

Zamena cevi se vrši kada popravka cevi nije rešenje usled velikog oštećenja same cevi. Radimo sa vodovodnm i kanalizacionim cevima nas vim lokacijama, u zidu, podu i zemlji. Sanacija vodovodne cevi i sanacija kanalizacione cevi zahteva brzu reakciju kako bi se sprečila poplava. Iz tog razloga, sanacija cevi kod našeg tima jeste hitna intervencija koju radimo 24h!

Oslonite se na naš tim!

Vodovodne i kanalizacione cevi Vračar

Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi vršimo na Vračaru i u okolini, izdajemo račun i garanciju. Zamenu cevi vršimo kada sanacija cevi nije moguća i radimo je na samoj cevi ili menjamo ceo vodovodni ili kanalizacioni sistem. Popravka vodovodne i kanalizacione cevi obavlja se od strane našeg tima, pouzdano i kvalitetno. Popravku cevi kolege vrše preko celog dana, drugim rečima radi se o našoj rutinskoj usluzi.

Budite slobodni i pozovite nas odmah!

Vodoinstalater Vračar – pucanje cevi

Naši timovi za hitne intervencije su svakako dostupni i za ovu vrstu havarija. Takođe, od Vodoinstalater Vračar Tima možete očekivati da dođemo odmah po pozivu. Posedujemo našu bazu rezervnih delova, stoga možemo odmah sanirati sve vrste pucanja cevi. Ukoliko ima potrebe, kolege će snimiti vodovodne i kanalizacione cevi termalnim kamerama kako bi utvrdile gde se lokacija pucanja nalazi. Na ovaj način, efikasno dolazimo do mesta pucanja i možemo brzo rešiti problem.

Pucanje cevi Vračar

Pucanje cevi na Vračaru je česta pojava, iz razloga što je stanje cevi globalno na Vračaru loše. Radi se o starim i dotrajalim cevima vodovoda i kanalizacije koje su već odavno spremne za zamenu. Naša preporuka jeste da ko je u mogućnosti, obavi zamenu svih vodovodnih i kanalizcaionih instalacija. Time štiti sebe od velike havarije i materijalne štete koja može da nastane usled pucanja cevi.

Pucanje cevi može i uvek će doneti materijalnu štetu, to je prosto tako. Zavisi samo kolika će to šteta da bude. U glavnom, šteta koja nastaje prilikom pucanja cevi je velika i ne dešava se samo vlasniku/korisniku stambene ili poslovne jedinice. Havarija se brzo širi i materijalna šteta se pravi i u stanovima oko Vašeg. Nekad materijalna šteta bude veoma velika.

Najbolje je reagovati na vreme, naravno ako je to moguće. Naš tim Vam je na raspolaganju u svakom trenutku.


Vodoinstalater Vračar – savet

Pošto smo svakodnevno prisutni na opštini Vračar, možemo slobodno da podelimo sa Vama informacije o uslugama koje su najtraženije (Vodoinstalater Vračar).

Takođe, želimo da Vam pružimo poneki savet kada su najozbiljnije havarije u pitanju.

Odgušenje kanalizacije

Izrazito česta usluga na Vračaru, koju naš tim (Vodoinstalater Vračar) obavlja svakodnevno. Stanje kanalizacionih cevi je blago rečeno katastrofalno, kao i u celom gradu.

Naš savet Vam je da ukoliko primetite da voda slabo otiče iz wc šolje, sudopere, lavaboa, slivnika, tuš kabine i kade, da razmišljate o pozivu vodoinstalatera radi mašinskog ili ručnog odgušenja.

Nemojte čekati zadnji momenat da ne bi došlo do velike havarije.

Pucanje cevi

Često nas sugrađani sa Vračara pozivaju da zaustavimo i saniramo pucanje vodovodne ili kanalizacione cevi (Vodoinstalater Vračar) . Ovde nema šta puno da se opisuje sem da morate reagovati odmah. Pucanje cevi može da napravi poplavu u par minuta.

Stoga, prvo pozivate vodoinstalatera, zatim zatvarate ventil za vodu ako možete i zagrađujete mesto pucanja cevi da biste zadržali napredovanje vode.

Saznajte kako da zadržite vodu – šta raditi u slučaju poplave stana.

Na isti način pristupate sledećim  slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Bojleri – bombe

Bojleri nisu problematični do momenta kada im se pokvare delovi koju su zaduženi da bojler bude bezbedan. Slabo grejanje vode može malo da sačeka ali ako čujete nesvakidašnji zvuk iz bojlera, potrebno je da reagujete odmah (Vodoinstalater Vračar).

Prvo što radite jeste da isključujete bojler i zatim pozivate vodoinstalatera.

Drugačiji zvuk iz bojlera može da bude znak da voda u njemu ključa, u tom slučaju kazan bojlera bubri i može da eksplodira.

Ukoliko primetite vodu ispod bojlera, takođe odmah ga isključujete i zovete stručno lice – vodoinstalatera.


Vodoinstalater Vračar pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!