VODOINSTALATER VRAČAR

VODOINSTALATER VRAČAR, profesionalno i pedantno. Vodoinstalater Vračar obavlja sve vodoinstalaterske usluge. Garancija i račun za sve usluge.


Prisutni smo Vam na teritoriji Vračara i okoline preko 30 godina. Našim sugrađanima smo poznati po kvalitetu usluge, pouzdanosti i što smo dostupni non stop – hitne intervencije.

Naš tim pored višedecenijskog iskustva poseduje najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova i kao takav je najbolje rešenje za Vas.

Računajte na nas!


VODOINSTALATER VRAČAR

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • pouzdana usluga;
 • povoljna cena;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije;
 • Vaš miran san.

Kod nas pored uobičajenih i hitnih intervencija možete da zakažete bilo koju našu uslugu do nekoliko dana unapred, odnosno kada Vama odgovara.

Naše kolege će uskladiti svoje vreme sa Vašim obavezama. Sa nama se možete sve dogovoriti.


VODOINSTALATER VRAČAR – USLUGE

Pogledajte ceo spisak naših usluga na stranici Usluge (u navigacionom meniju).

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Beograd - Vraćar

Vodoinstalater Vraćar – Vodoinstalateri Beograd


Pouzdana usluga

Želite kvalitetnu uslugu koja će biti obavljena na vreme i po povoljnoj ceni uz račun i garanciju? Dobrodošli!

Sve usluge vodoinstalatera na jednom mestu. Kolege su vrsni majstori našeg posla koji svakom našem klijentu posvete pažnju što je danas složićete se retka pojava. Budite sigurni u svog vodoinstalatera.

Oslonite se na naš tim.

Vodoinstalater Vračar – hitne intervencije

Dostupni smo Vam tokom celog dana i tokom noći. Naše dežurne kolege su uvek spremne da dođu na bilo koju adresu na Vračaru i u okolini. Dolazimo u najkraćem mogućem roku, bez kašnjenja i odlaganja.

Naši timovi za hitne intervencije su spremni za sve vrste havarija, koje rešavaju efikasno i kvalitetno. Uspešno odklanjamo sve vrste problema bilo kojih obima.

Hitno odgušenje

Mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije Vračar, povoljna cena, izdajemo račun. Odgušenje kanalizacije Vračar non stop, dolazimo odmah, radimo 24h preko cele nedelje. Odgušenja kanalizacije vršimo modernim mašinama i sajlama koje su specijalizovane za odgušenje svih vrsta cevi.

Obavljamo sve vrste odgušenja kanalizacije, mašinski sajlama, VOMA sistemom i ručno. Naše kolege nakon dolaska na Vašu adresu će odlučiti koji tip odgušenja kanalizacije će biti primenjen kod Vas shodno vrsti i težini zapušenja cevi.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Vračar

Mašinsko odgušenje kanalizacije rotacionim sajlama je izuzetno uspešan metod odgušenja. Svuda je primenljiv, odgušuje laka, srednja i delom teška zapušenja kanalizacije. Radi se o mašini koja rotira i gura sajlu u kanalizacionu cev i to radi daleko bolje i efikasnije od čoveka. Mašinska sajla koju guramo u zapušenu cev, rotira se velikom brzinom i koristi gurnu silu mašine da dopre do mesta zapušenja. Nakon što je stigla do zapušenja, razbija ga i probija i time omogućava da kanalizaciona cev opet bude prohodna.

VOMA odgušenje Vračar

VOMA sistem odgušenja pod visokom pritiskom je najnapredniji vid odgušenja kanalizacije. Izuzetno je efikasan i može se primeniti na raznim lokacijama. Kao što ste već predpostavili, radi se o sistemu koji funkcioniše pod visokim pritiskom vode. Visok pritisak vode koristi se radi razbijanja zapušenja svih tipova i ispiranja kanalizacione cevi. Ovaj vid odgušenja je izuzetno efikasan ali nije ga moguće primeniti svuda. Naše stručne kolege će doneti odluku gde je moguće a gde ne obaviti ovaj tim odgušenja.

Ukoliko želite da na najbolji moguću način odgušite cevi, VOMA sistem je najbolje rešenje.

Ručno odgušenje kanalizacije Vračar

Ručno odgušenje kanalizacije se najmanje primenjuje iz razloga sto su zapušenja uglavnom jaka. Stoga, naše kolege nisu u mogućnosti ručno probiti zapušenje cevi. Ručno odgušenje se obavlja kod lokalnih zapušenja, gde je lakše prići mestu zapušenja.

Uvek smo operativni i dostupni radi svih vrsta zapušenja. Naše kolege će se pojaviti na Vašoj adresi u najkraćem mogućem roku.

Odgušenje vertikale Vračar non stop

Stručno odgušenje vertikale Vračar, izdajemo račun, povoljna cena usluge. Odgušenje vertikale Vračar u svakom momentu, radimo 24h, dolazimo odmah po pozivu! Kod vertikale u glavnom ima više posla u odnosu na ostatak kanalizacije. Pošto su na Vračaru zgrade prilično stare, stanje njihovih kanalizacionih cevi je loše.

Zapušenja su česta i jaka, iziskuju iskustvo i fokus vodoinstalatera kako bi se posao obavio pravilno. Vodoinstalater Vračar Tim uspešno i efikasno odgušuje sve vrste zapušenja vertikale. Koristimo moderne mašine i sajle koje nam omogućavaju da odgušenje vertikale obavimo 100% efikasno. Dostupni smo u svakom trenutku, budite slobodni da nas pozovete!

Odgušenje sudopere

Radimo odgušenje sudopere Vračar non stop, naše cene su povoljne. Mašinsko odgušenje sudopere 24h, dolazimo ubrzo po pozivu, radimo preko cele nedelje! Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku kada primetite da voda ili sadržaj sudopere sporije otiču. Vrlo je bitno da nas pozovete na vreme kako bi izbegli izlivanje fekalija iz sudopere po kuhinji.

Budite brzi i nemojte da paničite. Naš vodoinstalater Vam je na usluzi, dovoljno je da pozovete naše kolege, sve ostalo prepustite nama. Sudoperu je lako zapušiti pošto je koristimo najviše, i baš iz tog razloga je bitno da reagujemo na vreme.

Odgušenje wc šolje

Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje Vračar i okolina non stop! Dolazimo odmah! Odgušenje wc šolja svih vrsta, izdajemo račun, povoljna cena odgušenja. Radimo na celoj teritoriji Vračara i okoline, dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu klijenta. Naše stručne kolege su spremne i opremljene da izvrše sve vrste odgušenja wc šolje svih jačina zapušenja.

Odlikuju nas brz dolazak, efikasan i pedantan rad. Vodoinstalater Vračar Vam savetuje da ako primetite sporije oticanje vode iz wc šolje ili podizanje nivoa vode u njoj da nas odmah pozovete. Potrebna je hitna intervencija kolega kako bi se izbegla velika materijalna šteta.

Odgušenje kade i tuš kabine

Adekvatno odgušenje kade 24h, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Odgušenje kade i tuš kabine Vračar i okolina, svim danima u nedelji. Odgušenje se obavlja mašinski, posebnim sajlama kojima smo u mogućnosti da odgušimo i najteža zapušenja. Mašinsko odgušenje tuš kabine i kade kolege rade poput ostalih odgušenja, rutinski, brzo i efikasno. Kako bi se kada odgušila potrebno je da kolege ustanove gde je zapušenje kade nastalo. Da li je kada zapušena u sifonu ili u odvodnoj cevi.

Isti postupak se primenjuje kada se vrši odgušenje tuš kabine, kolege skidaju rešetke slivnika tuš kabine i sajlom probijaju zapušenje.

I kod zapušenja kade i tuš kabine, mašinsko odgušenje je najbolji način da se reši problem. Pošto je problem i većini slučajeva teže prirode, ručno odgušenje kade i tuš kabine nije najbolja opcija.

Kolege će Vas svakako izvestiti kako će rešiti problem.

Odgušenje lavaboa

Pouzdano odgušenje lavaboa Vračar i okolina. Odgušenje lavaboa radimo 24h, 7 dana i nedelji, pozovite nas odmah! Lavabo se zapušuje zbog potpuno drugih uzročnika u odnosu na sudoperu sa kojom ima mnogo sličnosti. Radi se o istoj odvodnoj cevi, hoćemo reći istih dimenzija. Mašinsko odgušenje lavaboa se pokazalo kao najbolje, poput odgušenja ostalih kanalizacija i u ovom slučaju snaga mašine je neprevaziđena.

Lavabo se zapušuje kosom, noktima i raznom hemijoj počevši od paste za zube. Sve to kada se sabere kreira veliki i jak čep u odvodnoj cevi lavaboa. Tada je najbolje odgušiti lavabo mašinskim putem.

Ručno odgušenje lavaboa je moguće ali učinak je slab i kratkotrajan. Kolege će se potruditi da obave otpušenje lavaboa na najbolji mogući i naravno valjan način.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika Vračar

Mašinsko odgušenje slivnika Vračar i okolina, non stop, povoljna cena. Odgušenje slivnika mašinski i ručno, radi ove usluge smo uvek dostupni na svakoj lokaciji na Vračaru. Naravno, radi svih ostalih usluga smo na raspolaganju našim sugrađanima. Najbitnija stavka kod zapušenog slivnika jeste da se reaguje na vreme, kao i kod ostalih zapušenja. Time postižete da kolege dođu pre nastanka izlivanja fekalija iz slivnika i nastanka materijalne štete.

Mašinsko odgušenje slivnika vršimo kod srednjih i teških zapušenja. Ručno odgušenje slivnika obavljamo kod izrazito lakih zapušenja ali njih je nažalost malo. U glavnom se radi o teškim zapušenjima koja nastaju iili trenutno ili tokom par dana a klijent ništa ne preduzima povodom toga. Tada nastaje izlivanje sadržaja kanalizacije i materijalna šteta može biti velika ako na primer pravilno ne suzbijete širenje vode. Koristeći peškire, ćebad i slično zdržavajte sadržaj u kupatilo koje ima hidroizolaciju.

Odmah po dolasku, kolege mogu da krenu sa radom i da brzo reše problem. Računajte na naš stručan tim vodoinstalatera non stop!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI VRAČAR

Stručna zamena cevi Vračar, povoljna cena, radimo non stop. Popravka i zamena cevi Vračar, pouzdano i vrlo stručno uz valjani rad kolega. Naši vodoinstalateri su Vam uvek dostupni na svakoj lokaciji na Vračaru i u okolini. Uspešno detektujemo mesto pucanja ili curenja cevi našim kamerama za detekciju i u kratkom roku popravljamo cev.

Zamena cevi se vrši kada popravka cevi nije rešenje usled velikog oštećenja same cevi. Radimo sa vodovodnm i kanalizacionim cevima nas vim lokacijama, u zidu, podu i zemlji. Sanacija vodovodne cevi i sanacija kanalizacione cevi zahteva brzu reakciju kako bi se sprečila poplava. Iz tog razloga, sanacija cevi kod našeg tima jeste hitna intervencija koju radimo 24h!

Oslonite se na naš tim!

Vodovodne i kanalizacione cevi Vračar

Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi vršimo na Vračaru i u okolini, izdajemo račun i garanciju. Zamenu cevi vršimo kada sanacija cevi nije moguća, tada radimo na samoj cevi ili menjamo ceo vodovodni ili kanalizacioni sistem. Popravka vodovodne i kanalizacione cevi obavlja se od strane našeg tima, pouzdano i kvalitetno. Popravku cevi kolege vrše preko celog dana, drugim rečima radi se o našoj rutinskoj usluzi.

Budite slobodni i pozovite nas odmah!

Vodoinstalater Vračar – pucanje cevi

Naši timovi za hitne intervencije su svakako dostupni i za ovu vrstu havarija. Takođe, od našeg tima možete očekivati da dođemo odmah po pozivu. Posedujemo našu bazu rezervnih delova, stoga možemo odmah sanirati sve vrste pucanja cevi. Ukoliko ima potrebe, kolege će snimiti vodovodne i kanalizacione cevi termalnim kamerama kako bi utvrdile gde se lokacija pucanja nalazi. Na ovaj način, efikasno dolazimo do mesta pucanja i možemo brzo rešiti problem.

Pucanje cevi Vračar

Pucanje cevi na Vračaru je česta pojava, iz razloga što je stanje cevi globalno na Vračaru loše. Radi se o starim i dotrajalim cevima vodovoda i kanalizacije koje su već odavno spremne za zamenu. Naša preporuka jeste da ko je u mogućnosti, obavi zamenu svih vodovodnih i kanalizcaionih instalacija. Time štiti sebe od velike havarije i materijalne štete koja može da nastane usled pucanja cevi.

Pucanje cevi može i uvek će doneti materijalnu štetu, to je prosto tako. Zavisi samo kolika će to šteta da bude. U glavnom, šteta koja nastaje prilikom pucanja cevi je velika i ne dešava se samo vlasniku/korisniku stambene ili poslovne jedinice. Havarija se brzo širi i materijalna šteta se pravi i u stanovima oko Vašeg. Nekad materijalna šteta bude veoma velika.

Najbolje je reagovati na vreme, naravno ako je to moguće. Naš tim Vam je na raspolaganju u svakom trenutku.

MONTAŽA I ZAMENA SANITARIJA

Pouzdana zamena sanitarija Vračar, radimo svim danima. Povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Zamena sanitarija svih vrsta od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Možete zakazati intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred kada Vama odgovara. Pre svega potrebno je da znate da montiramo Vaše sanitarije ali takođe ako ih niste obezbedili da ih možemo pazariti za Vas. U tom slučaju je potrebno da kolegama detaljno bojasnite šta želite da Vam se pazari. Dopremićemo nove sanitarije i krenuti sa radom. Najbolje je da Vi lično odaberete sve sanitarije kako bi osigurali da je odabrano baš ono šta Vama odgovara.

Kod zamene prvo se radi demontaža sanitarija, zatim obrada mesta ugradnje i montaža novih sanitarija. Montaža sanitarija se radi vrlo efikasno, kolege rade sa svim vrstama sanitarija. Montaža traje između 45 minuta kada se montira jedna veća sanitarija pa do par sati kada se ugrađuju sve sanitarije. Postavljanje sanitarija može da se malo oduži u slučaju da se postavlja specifična kada ili tuš kabina. Kolege će svaku ugradnju obaviti maksimalno kvalitetno i precizno. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Možete uvek računati na nas!

Zamena i ugradnja lavaboa – umivaonika

Adekvatna zamena lavaboa po povoljnoj ceni. Kao i do sada garantujemo za naš rad. Zamena lavaboa – umivaonika se vrši efikasno i u toku cele sedmice. Demontaža lavaboa radi se brzo i nakon nje se proverava mesto ugradnje novog. Nekad je neophodno da kolege obrade mesto gde će se ugraditi novi lavabo. U suštini se radi o bušenju novih rupa za postavljanje lavaboa ili skidanje silikona koji je ostao od starog. Naravno, kriv zid je redovan problem i kolege će Vam u tom slučaju dati predlog kako da ga rešite.

Ugradnja lavaboa precizno i pedantno. Kolege rade sa svim vrstama lavaboa, svih proizvođača. U zavisnosti od tipa starog i novog lavaboa, zavisi vreme za koje će kolege obaviti zamenu ili ugradnju. Postavljanje novo lavaboa se radi kada se utvrdi da je mesto ugradnje adekvatno. To je bitna stavka koja zna da utiče na vreme ugradnje. Kolege će svakako dati sve od sebe da se usluga obavi što pre kako bi Vam omogućili korišćenje umivaonika. Naravno, kvalitet usluge je uvek zagarantovan, ipak se radi o iskusnim vodoinstalaterima koji svoj posao rade decenijama.

Oslonite se na naše vodoinstalatere!

Montaža i zamena wc šolje

Poput ostalih sanitarija i wc šolja zahteva ozbiljan pristup, ne samo kod odgušenja već i kada je njena zamena u pitanju. Zamena wc šolje se radi striktno po pravilima struke kako bi se obezbedio adekvatno obavljen posao. Kolege koriste moderne alate pa je zamena wc šolje rutinska usluga. Trudimo se da budemo brzi i efikasni i sa ponosom možemo da kažemo da u tome uspevamo. Kod zamene pre svega se radi demontaža stare wc šolje i priprema terena za novu. U glavnom priprema traje kratko ali zna da iznenadi pošto nailazimo na svakakve terene što se kupatila tiče.

Nakon obavljene pripreme, kolege mogu da krenu sa postavljanjem. Ugradnja wc šolje se u suštini radi brzo, sem u slučaju specifičnih vrsta šolja koje zahtevaju više vremena. Tada je kolegema potrebno malo više vremena, svakako kvalitet ugrađene šolje je zagarantovan.

Zamena ventila Vračar

Ventili i mali i veliki problemi sa njima. Možda Vam izgleda smešno ali ventili mogu da donesu velike materijalne štete. Pre svega ako nisu u mogućnosti da zavrnu vodu kada Vam je potrebno ali i kada puknu oni sami. To su havarije velikih razmera i materijalna šteta je velika. Zamena ventila je jedino pravo rešenje ako se utvrdi da ventil nije u funkciji. Kolege mogu doći i obaviti pregled svih ventila a zatim popraviti ili zameniti neispravne ili dotrajale.

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja ventila, naravno možete da računate na naše kolege. Imamo bazu naših ventila ali takođe možemo da ugradimo Vaše, sve je stvar dogovora.

Zamena kade i tuš kabine

Bilo da se radi o kadi ili tuš kabini, posao zahteva pravu majstorsku ruku. Dosta toga može da pođe naopako ukoliko neiskusna osoba radi njihovu ugradnju. Tako na primer pojava vlage, vode pa čak i poplava su mogući, stoga pažljivo birajte majstora.

Zamena kade kod naših vodoinstalatera se radi temeljno i kvalitetno. Demontaža stare kade je prvi korak, zatim sledi kontrola mesta ugradnje nove i ako se utvrdi da je potrebna korekcija lokacije kolege će je uz Vašu potvrdu i obaviti. Nekad je potrebno više vremena kako bi se mesto ugradnje nove kade pripremilo valjano ali svima nama je najvažniji kvalitet obavljenog posla, zar ne?

Ugradnja kade je poslednji i najvažniji deo ovog posla, kolege ga rade precizno i pedantno.  Montaža kade se dovršava njenim silikoniranjem i povezivanjem na vodu i kanalizaciju. Nakon male pauze možete slobodno koristiti svoju kadu.

Tuš kabina

Prva ugradnja tuš kabine je najlakša iz razloga što je mesto ugradnje novo i verovatno zidovi nisu krivi a isto važi i za pod. Dok kada je zamena tuš kabine u pitanju, ima više posla, što svakako jeste usko povezano sa našim kolegama koje nedeljno zamene par tuš kabina. Kao i kod kade, prvo se radi skidanje tuš kabine i priprema za ugradnju nove. Nakon čega kolege postavljaju novu kabinu i proveravaju sve dodirne strane sa zidovima i podom kako bi sve dihtovalo valjano. Silikoniranje je poslednja stavka i svakako važna.

Kao i kod kade, potrebno je da sačekate malo da se silikon osuši i nova tuš kabina je samo Vaša.

Nemojte Vaše sanitarije predavati u ruke svakom majstoru, nije svaki majstor majstor svog zanata. Računajte na nas.

Ugradnja i zamena sifona

Ugraditi sifon nije teško niti zahtevno ukoliko imate znanje i potreban alat. Kolegama ugradnja sifona je vrlo brza usluga koju rade svakoga dana na velikom broju lokacija. Ugradnja u većini slučajeva teče brzo sem ako sifon nije skroz dotrajao ili zapekao. Tada kolege ulažu dodatni trud koji zahteva više vremena. Naravno, posao će biti obavljen valjano i kvalitetno. Kao što smo već naveli na sve usluge izdajemo račun i garanciju.

Zamena sifona svih vrsta istim ili drugog tipa. Kolege na licu mesta procenjuju koja vrsta sifona je najbolje rešenje za Vas. Svakako Vi se najviše pitate i ako želite da se montira određena vrsta sifona tako će i biti. Imajte na umu da imamo bazu novih sifona pa ne bi bilo zgoreg da se posavetujete i dogovorite sa kolegama oko posla.

Naše kolege su Vam uvek na raspolaganju!


Savet našeg tima

Pošto smo svakodnevno prisutni na opštini Vračar, možemo slobodno da podelimo sa Vama informacije o uslugama koje su najtraženije.

Takođe, želimo da Vam pružimo poneki savet kada su najozbiljnije havarije u pitanju.

Odgušenje kanalizacije

Izrazito česta usluga na Vračaru, koju naš tim obavlja svakodnevno. Stanje kanalizacionih cevi je blago rečeno katastrofalno, kao i u celom gradu.

Naš savet Vam je da ukoliko primetite da voda slabo otiče iz wc šolje, sudopere, lavaboa, slivnika, tuš kabine i kade, da razmišljate o pozivu vodoinstalatera radi mašinskog ili ručnog odgušenja.

Nemojte čekati zadnji momenat da ne bi došlo do velike havarije.

Pucanje cevi

Često nas sugrađani sa Vračara pozivaju da zaustavimo i saniramo pucanje vodovodne ili kanalizacione cevi. Ovde nema šta puno da se opisuje sem da morate reagovati odmah. Pucanje cevi može da napravi poplavu u par minuta.

Stoga, prvo pozivate vodoinstalatera, zatim zatvarate ventil za vodu ako možete i zagrađujete mesto pucanja cevi da biste zadržali napredovanje vode.

Saznajte kako da zadržite vodu – šta raditi u slučaju poplave stana.

Na isti način pristupate sledećim  slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Bojleri – bombe

Bojleri nisu problematični do momenta kada im se pokvare delovi koju su zaduženi da bojler bude bezbedan. Slabo grejanje vode može malo da sačeka ali ako čujete nesvakidašnji zvuk iz bojlera, potrebno je da reagujete odmah.

Prvo što radite jeste da isključujete bojler i zatim pozivate vodoinstalatera.

Drugačiji zvuk iz bojlera može da bude znak da voda u njemu ključa, u tom slučaju kazan bojlera bubri i može da eksplodira.

Ukoliko primetite vodu ispod bojlera, takođe odmah ga isključujete i zovete stručno lice – vodoinstalatera.


Vodoinstalater Vračar pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Zakažite intervenciju i očekujte kvalitet usluge

Kao što već znate dostupni smo u svakom momentu na svakoj lokaciji na Vračaru i u okolini. Kolege su danonoćno dostupne i spremne da dođu kod Vas. Naravno, možemo se dogovoriti oko termina usluge kada Vama najviše odgovara, istog dana ili do nekoliko dana u napred. Izlazimo maksimalno u susret svim našim klijenima.

Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!