VODOINSTALATER VRAČAR

VODOINSTALATER VRAČAR, profesionalno i pedantno. Vodoinstalater Vračar obavlja sve vodoinstalaterske usluge. Garancija i račun za sve usluge.


Vodoinstalater Vračar Tim je prisutan na teritoriji Vračara i okoline preko 30 godina. Našim sugrađanima smo poznati po kvalitetu usluge, pouzdanosti i što smo dostupni non stop – hitne intervencije.

Naš tim pored višedecenijskog iskustva poseduje najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova i kao takav, Vodoinstalater Vračar Tim je najbolje rešenje za Vas.


Vodoinstalater Vračar

  • Dežurni vodoinstalater;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • pouzdana usluga;
  • baza zamenskih delova;
  • garancija i račun (Vodoinstalater Vračar);
  • zakazivanje intervencije.

Kod nas pored uobičajenih i hitnih intervencija možete da zakažete bilo koju našu uslugu do nekoliko dana unapred, odnosno kada Vama odgovara (Vodoinstalater Vračar).

Naše kolege će uskladiti svoje vreme sa Vašim obavezama.


Vodoinstalater Vračar – usluge

Pogledajte ceo spisak naših usluga – vodoinstalaterske usluge.


Vodoinstalater Beograd - Vraćar

Vodoinstalater Vraćar – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Vračar – hitne intervencije

Vodoinstalater Vračar Tim Vam je dostupan tokom celog dana i tokom noći. Naše dežurne kolege su uvek spremne da dođu na bilo koju adresu na Vračaru i u okolini. Dolazimo u najkraćem mogućem roku, bez kašnjenja i odlaganja.

Naši timovi za hitne intervencije su spremni za sve vrste havarija, koje rešavaju efikasno i kvalitetno. Uspešno odklanjamo sve vrste problema bilo kojih obima.

Vodoinstalater Vračar – hitno odgušenje

Naši timovi za odgušenja kanalizacije su potpuno opremljeni i spremni 24 sata u toku cele godine da obave i najteža zapušenja kanalizacije. Raspolažemo najsavremenijim mašinama za odgušenje kanalizacije koje nam omogućavaju da odgušimo šta drugi nisu u mogućnosti.
Obavljamo sve vrste odgušenja kanalizacije, mašinski sajlama, VOMA sistemom i ručno. Naše kolege nakon dolaska na Vašu adresu će odlučiti koji tip odgušenja kanalizacije će biti primenjen kod Vas shodno vrsti i težini zapušenja cevi.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Vračar

Mašinsko odgušenje kanalizacije rotacionim sajlama je izuzetno uspešan metod odgušenja. Svuda je primenljiv, odgušuje laka, srednja i delom teška zapušenja kanalizacije. Radi se o mašini koja rotira i gura sajlu u kanalizacionu cev i to radi daleko bolje i efikasnije od čoveka. Mašinska sajla koju guramo u zapušenu cev, rotira se velikom brzinom i koristi gurnu silu mašine da dopre do mesta zapušenja. Nakon što je stigla do zapušenja, razbija ga i probija i time omogućava da kanalizaciona cev opet bude prohodna.

VOMA odgušenje Vračar

VOMA sistem odgušenja pod visokom pritiskom je najnapredniji vid odgušenja kanalizacije. Izuzetno je efikasan i može se primeniti na raznim lokacijama. Kao što ste već predpostavili, radi se o sistemu koji funkcioniše pod visokim pritiskom vode. Visok pritisak vode koristi se radi razbijanja zapušenja svih tipova i ispiranja kanalizacione cevi. Ovaj vid odgušenja je izuzetno efikasan ali nije ga moguće primeniti svuda. Naše stručne kolege će doneti odluku gde je moguće a gde ne obaviti ovaj tim odgušenja.

Ukoliko želite da na najbolji moguću način odgušite cevi, VOMA sistem je najbolje rešenje.

Ručno odgušenje kanalizacije Vračar

Ručno odgušenje kanalizacije se najmanje primenjuje iz razloga sto su zapušenja uglavnom jaka. Stoga, naše kolege nisu u mogućnosti ručno probiti zapušenje cevi. Ručno odgušenje se obavlja kod lokalnih zapušenja, gde je lakše prići mestu zapušenja.

Odgušenje kanalizacije Vračar Tim je uvek operativan i dostupan radi svih vrsta zapušenja. Naše kolege će se pojaviti na Vašoj adresi u najkraćem mogućem roku.

Vodoinstalater Vračar – pucanje cevi

Naši timovi za hitne intervencije su svakako dostupni i za ovu vrstu havarija. Takođe, od Vodoinstalater Vračar Tima možete očekivati da dođemo odmah po pozivu. Posedujemo našu bazu rezervnih delova, stoga možemo odmah sanirati sve vrste pucanja cevi. Ukoliko ima potrebe, kolege će snimiti vodovodne i kanalizacione cevi termalnim kamerama kako bi utvrdile gde se lokacija pucanja nalazi. Na ovaj način, efikasno dolazimo do mesta pucanja i možemo brzo rešiti problem.

Pucanje cevi Vračar

Pucanje cevi na Vračaru je česta pojava, iz razloga što je stanje cevi globalno na Vračaru loše. Radi se o starim i dotrajalim cevima vodovoda i kanalizacije koje su već odavno spremne za zamenu. Naša preporuka jeste da ko je u mogućnosti, obavi zamenu svih vodovodnih i kanalizcaionih instalacija. Time štiti sebe od velike havarije i materijalne štete koja može da nastane usled pucanja cevi.

Pucanje cevi može i uvek će doneti materijalnu štetu, to je prosto tako. Zavisi samo kolika će to šteta da bude. U glavnom, šteta koja nastaje prilikom pucanja cevi je velika i ne dešava se samo vlasniku/korisniku stambene ili poslovne jedinice. Havarija se brzo širi i materijalna šteta se pravi i u stanovima oko Vašeg. Nekad materijalna šteta bude veoma velika.

Najbolje je reagovati na vreme, naravno ako je to moguće. Naš tim Vam je na raspolaganju u svakom trenutku.


Vodoinstalater Vračar – savet

Pošto smo svakodnevno prisutni na opštini Vračar, možemo slobodno da podelimo sa Vama informacije o uslugama koje su najtraženije (Vodoinstalater Vračar).

Takođe, želimo da Vam pružimo poneki savet kada su najozbiljnije havarije u pitanju.

Odgušenje kanalizacije

Izrazito česta usluga na Vračaru, koju naš tim (Vodoinstalater Vračar) obavlja svakodnevno. Stanje kanalizacionih cevi je blago rečeno katastrofalno, kao i u celom gradu.

Naš savet Vam je da ukoliko primetite da voda slabo otiče iz wc šolje, sudopere, lavaboa, slivnika, tuš kabine i kade, da razmišljate o pozivu vodoinstalatera radi mašinskog ili ručnog odgušenja (Vodoinstalater Vračar) .

Nemojte čekati zadnji momenat da ne bi došlo do velike havarije.

Pucanje cevi

Često nas sugrađani sa Vračara pozivaju da zaustavimo i saniramo pucanje vodovodne ili kanalizacione cevi (Vodoinstalater Vračar) . Ovde nema šta puno da se opisuje sem da morate reagovati odmah. Pucanje cevi može da napravi poplavu u par minuta.

Stoga, prvo pozivate vodoinstalatera, zatim zatvarate ventil za vodu ako možete i zagrađujete mesto pucanja cevi da biste zadržali napredovanje vode.

Saznajte kako da zadržite vodu – šta raditi u slučaju poplave stana.

Na isti način pristupate sledećim  slučajevima:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • pucanje baterije/slavine;
  • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Bojleri – bombe

Bojleri nisu problematični do momenta kada im se pokvare delovi koju su zaduženi da bojler bude bezbedan. Slabo grejanje vode može malo da sačeka ali ako čujete nesvakidašnji zvuk iz bojlera, potrebno je da reagujete odmah (Vodoinstalater Vračar).

Prvo što radite jeste da isključujete bojler i zatim pozivate vodoinstalatera.

Drugačiji zvuk iz bojlera može da bude znak da voda u njemu ključa, u tom slučaju kazan bojlera bubri i može da eksplodira.

Ukoliko primetite vodu ispod bojlera, takođe odmah ga isključujete i zovete stručno lice – vodoinstalatera.


Vodoinstalater Vračar pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo timove koji su dostupni u svakom trenutku (Vodoinstalater Vračar).

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!