Loša Adaptacija kupatila

Adaptaciju kupatila treba ozbiljno shvatiti, što i radi većina sugrađana. Problem se javlja kada naše “kolege” loše izvedu adaptaciju kupatila. Tada sugrađani koji su želeli da jeftinije plate adaptaciju kupatila zovu nas da odklonimo sve nepravilnosti koje su nastale prilikom loše adaptacije kupatila. U većini slučajeva radimo demoliranje celog kupatila i ponovo adaptiramo kupatilo kako valja i trebuje. Pitate se zašto to radimo, kada je kupatilo koliko toliko adaptirano? Dešava se da su kolege napravile par manjih grešaka prilikom adaptacije kupatila (pločice nisu lepo zalepljene, sanitarija nije lepo legla…). Na žalost u većini slučajeva kolege vodoinstalateri prave velike greške i vlasnici tih stanova plaćaju ceh. Dešava se da posle loše ili katastrofalne adaptacije kupatila, vodoinstalateri koji su bili zaduženi za izvođenje radova jednostavno ne javljaju na telefon (znaju zašto ih klijenti zovu). To je izuzetno neprofesionalno i moralno neprihatljivo, kada dođemo na lice mesta i vidimo u kakvom su stanju kupatila, zaboli nas glava od muke. Gore smo naveli nekoliko razloga a ispod ćemo još par, zašto nismo u mogućnosti da garantujemo za naš deo koji prepravljamo (popravka/preparvka loše adaptacije kupatila). Da bi Vama garantovali za naše usluge, moramo ceo posao odraditi kako treba.

Nailazili smo na kupatila gde su mešane metalne i plastične cevi, cevi vire iz zidova (mesto im je u zidu), pločice su naslagane skoro jedna na drugu (pločice trebaju da budu u savršenom razmaku jedna pored druge), pločice odpadaju sa zidova, sanitarije su nakrivljene ili oštećene, wc-školjke (wc solja) nisu pričvršćene za pod, lije voda iz pločica niz zidove (cevi iza pločica nisu dobro ugrađene ili su probušene), loša termoizolacija kupatila, ravnajući sloj kupatila nije pravilno urađen pa voda ne odlazi kroz odvod već se zadržava u kupatilu… Znamo,  muka Vas uhvati kada samo pročitate ovako nešto, a sada zamislite da Vam voodinstalater priredi ovakav cirkus umesto kvalitetne adaptacije kupatila!

Adaptacija kupatila nije jeftina investicija, zato treba odabrati prave vodoinstalatere za takav posao. Kao dokaz naše profesionalnosti, prilažemo Vam par fotografija adaptacije kupatila i nekoliko linkova ka ostalim galerijama kupatila gde smo vršili adaptaciju.

Adaptacija kupatila galerija slika

Adaptacija kupatila galerija slika V2

Adaptacija kupatila galerija slika V3

Adaptacija kupatila galerija slika V4

 

primer adaptacije kupatila beograd

Evo lepog primera kako treba da izgleda jedna kvalitetna adaptacija kupatila.

 

adaptacija kupatila Beograd - ugradnja tuš kabine, wc školjke, lavaboa sa ogledalom i bidea

Adaptacija kupatila Beograd – ugradnja tuš kabine, wc školjke, lavaboa sa ogledalom i bidea.

adaptacija kupatila - ugradnja lavaoboa sa ogledaom

Adaptacija kupatila – ugradnja lavaoboa sa ogledaom

adaptacija kupatila - ugradnja lavaoboa sa ogledaom

Adaptacija kupatila – ugradnja lavaoboa sa ogledaom

daptacija kupatila beograd - izuzetan izbor pločica, možemo pohvaliti našeg klijenta zbog toga. lep primer antikliznih pločica.

Adaptacija kupatila Beograd – izuzetan izbor pločica, možemo pohvaliti našeg klijenta zbog toga. lep primer antikliznih pločica.

Pozovite nas!