Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd. Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije – adekvatno i pouzdano.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd od strane stručnih vodoinstalatera, profesionalno i pedantno. Naši dežurni timovi su Vam u svakom trenutku dostupni – 24h hitna služba  dežurni vodoinstalater.

Redovno održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije tokom čitave godine uz mogućnost zakazivanja vanrednog održavanja. Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije obavlja se u dogovorenom terminu sa klijentom.


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd prateći sve standarde uz korišćenje najsavremenijeg alata. Klijent nije ograničen brojem termina održavanja instalacija tokom jedne godine, kao ni brojem odabranih usluga.

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd

  • Detaljna analiza vodovodnih i kanalizacionih instalacija;
  • odgušenje vertikale i horizontale;
  • odgušenje sudopere, lavaboa, slivnika, wc školjke, kade/tuš kabine, bidea;
  • sanacija i zamena dotrajalaih vodovodnih instalacija;
  • sanacija i zamena dotrajalih kanalizacionih instalacija;
  • detekcija curenja vode na cevima;
  • snimanje cevi kamerom.

Uz navedene usluge imate mogućnost da dodate i ostale naše usluge po Vašem izboru. Celokupan spisak naših usluga – Usluge. Pored regularnih usluga tokom dana, obavljamo i hitne intervencije tokom celog dana i cele noći. Kolege dežuraju non stop i uvek su Vam dostupne radi svih naših usluge.

Oslonite se na nas!


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Hitno održavanje instalacija Beograd

Ukoliko Vam je potrebno hitno održavanje instalacija, stojimo Vam na raspolaganju tokom cele nedelje. Naši klijenti redovno nas angažuju radi hitnog održavanja instalacija vodovoda i kanalizacije. Nekad je to zbog problema sa zapušenim cevima a nekad do pojave vlage na cevima.

Pored vodovodnih i kanalizacionih cevi obezbeđujemo i sve ostale naše usluge među kojima je i održavanje bojlera, ventila, sifona, sanitarija itd. Budite slobodni da se oslonite na nas u svakom trenutku kada Vam zatrebaju naše usluge.

Tu smo za Vas!

Na sve izvedene intervencije izdajemo račun i garanciju.

Radi adekvatnog informisanja, odabira termina i usluga vezanih za termin, budite slobodni da nas kontaktirate.


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kvalitet usluge

Naš tim svim svojim klijentima obezbeđuje stručnu, kvalitetnu i povoljnu uslugu održavanja svih instalacija vodovoda i kanalizacije. Kvalitet nam je veoma bitan, negujemo ga od prvog dana našeg poslovanja pa do danas. Uvek biramo samo najbolje kolege vodoinstalatere u naše redove, koristimo najmodernije alate i isključivo kvalitetan vodomaterijal. Navedenim dobijamo kvalitet koji pruža zadovoljstvo kako našim klijentima tako i nama.

Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, izlazimo mu maksimalno u susret i baš zbog takvog pristupa poslu, na teritoriji Beograda i okoline imamo veliki broj klijenata i saradnika.

Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama. U održavanje instalacija spada i obezbeđivanje potrebnog vodomaterijala i zamenskih delova, tako da Vi o tome ne morate da vodite računa. Ako ipak želite da Vi obezbedite pomenuti materijal, to svakako možete da obavljate. Sa kolegama se možete sve dogovoriti.

Na nas se možete osloniti uvek i na svakoj lokaciji na teritoriji Beograda.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!