Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd. Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije – adekvatno i pouzdano.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd od strane stručnih vodoinstalatera, profesionalno i pedantno. Naši dežurni timovi su Vam u svakom trenutku dostupni – 24h hitna služba  dežurni vodoinstalater.

Redovno održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije tokom čitave godine uz mogućnost zakazivanja vanrednog održavanja. Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije obavlja se u dogovorenom terminu sa klijentom.


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd prateći sve standarde uz korišćenje najsavremenijeg alata. Klijent nije ograničen brojem termina održavanja instalacija tokom jedne godine, kao ni brojem odabranih usluga.

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd

  • Detaljna analiza vodovodnih i kanalizacionih instalacija;
  • odgušenje vertikale i horizontale;
  • odgušenje sudopere, lavaboa, slivnika, wc školjke, kade/tuš kabine, bidea;F
  • sanacija i zamena dotrajalaih vodovodnih instalacija;
  • sanacija i zamena dotrajalih kanalizacionih instalacija;
  • detekcija curenja vode na cevima;
  • snimanje cevi kamerom.

Uz navedene usluge imate mogućnost da dodate i ostale naše usluge po Vašem izboru. Celokupan spisak naših usluga – Usluge. Pored regularnih usluga tokom dana, obavljamo i hitne intervencije tokom celog dana i cele noći. Kolege dežuraju non stop i uvek su Vam dostupne radi svih naših usluge.

Oslonite se na nas!


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Hitno održavanje instalacija Beograd

Ukoliko Vam je potrebno hitno održavanje instalacija, stojimo Vam na raspolaganju tokom cele nedelje. Naši klijenti redovno nas angažuju radi hitnog održavanja instalacija vodovoda i kanalizacije. Nekad je to zbog problema sa zapušenim cevima a nekad do pojave vlage na cevima.

Pored vodovodnih i kanalizacionih cevi obezbeđujemo i sve ostale naše usluge među kojima je i održavanje bojlera, ventila, sifona, sanitarija itd. Budite slobodni da se oslonite na nas u svakom trenutku kada Vam zatrebaju naše usluge.

Tu smo za Vas!

Na sve izvedene intervencije izdajemo račun i garanciju.

Radi adekvatnog informisanja, odabira termina i usluga vezanih za termin, budite slobodni da nas kontaktirate.


Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kvalitet usluge

Naš tim svim svojim klijentima obezbeđuje stručnu, kvalitetnu i povoljnu uslugu održavanja svih instalacija vodovoda i kanalizacije. Kvalitet nam je veoma bitan, negujemo ga od prvog dana našeg poslovanja pa do danas. Uvek biramo samo najbolje kolege vodoinstalatere u naše redove, koristimo najmodernije alate i isključivo kvalitetan vodomaterijal. Navedenim dobijamo kvalitet koji pruža zadovoljstvo kako našim klijentima tako i nama.

Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, izlazimo mu maksimalno u susret i baš zbog takvog pristupa poslu, na teritoriji Beograda i okoline imamo veliki broj klijenata i saradnika.

Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama. U održavanje instalacija spada i obezbeđivanje potrebnog vodomaterijala i zamenskih delova, tako da Vi o tome ne morate da vodite računa. Ako ipak želite da Vi obezbedite pomenuti materijal, to svakako možete da obavljate. Sa kolegama se možete sve dogovoriti.

Na nas se možete osloniti uvek i na svakoj lokaciji na teritoriji Beograda.

Šta se dešava ako se ne održavaju instalacije vode i kanalizacije?

Dešavaju se problemi koji isprva nisu strašni ali kako vreme teče a teče brzo, dolazi do velikih problema. Kako bi izbegli zapušenje kanalizacije ili neispravnost vodovodnih cevi, potrebno je da Vi koliko možete a stručna lica maksimalno da se bave održavanjem tih instalacija. To je jedini način koji je ispravan, neko će možda reći da su mu instalcije stare 20 godina i da nema nikakvih problema sa njima ali mi mislimo da je samo imao sreće i to je upitno!

Svedoci smo velikih problematičnih sutuacija usled zapostavljanja instalacija prilikom kojih dolazi do velikih havarija usled izlivanje fekalija iz odvoda ili poplava usled pucanja ventila ili cevi vode. Ovo su samo tri veoma moguće sutuacije a postoji ih mnoštvo. Stoga, najbolje je da instalacije održavate redovno koliko Vi to možete a ostalo da prepustite profesionalcima.

Zakazivanje intervencije

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam omogućava da bilo koju našu intervenciju zakažete za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Sa kolegama se možete lako dogovoriti oko termina koji Vama najviše odgovara. Ukoliko dođe do neke izmene, naznačite našim kolegama koji sledeći termin Vama dogovara i to je sve.

Našim klijentima i saradnicima posebno odgovara mogućnost dogovora oko termina i to što sa nama se mogu sve dogovoriti. Trudimo se da maksimalno izađemo u susret svim našim saradnicima i klijentima. Možete se u potpunosti osloniti na naše stručne vodoinstalatere u svakom trenutku ako je to potrebno. Kolege su uvek dežurne i ako zatreba hitna intervencija mogu doći na Vašu adresu u kratkom roku. Brzo dolazimo, vrlo efikasno detektujemo problem i rešavamo ga u kratkom roku.

Računajte na naše timove u svakom trenutku!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!