Tuš baterija

Zamena tuš baterije, stručno i povoljno uz izdavanje računa i garancije. Zamena tuš baterije, radimo 7 dana u nedelji, možete zakazati intervenciju ili zahtevati da kolege dođu u kratkom roku.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


ZAMENA TUŠ BATERIJE

  • Povoljna zamena tuš baterije;
  • stručni voodoinstalateri;
  • rad sa svim vrstama baterije;
  • brz dolazak po potrebi;
  • zakazivanje intervencije;
  • izdavanje garancije i računa.

Naš tim obezbeđuje profesionalnu zamenu tuš baterije svih vrsta, stručno, povoljno uz izdavanje računa na uslugu. Na nas se možete osloniti svim danima u nedelji, 365 dana u godini.


Problemi sa tuš baterijom

Ukoliko Vam se dešava da tuš baterija prilikom tuširanja drugačije prska vodu, smanjen je protok vode, kroz pojedine rupice ne prolazi voda, kamenac je uradio svoje. Loš kvalitet vode doprinosi da se kamenac nakupi u tuš bateriji i da blokira vodu da normalno teče prilikom tuširanja.

Kamenac na tuš bateriji može da donese probleme pa Vam opisujemo kako se rešiti kamenca na tuš bateriji. Budite uporni i komanec na tuš bateriji će nestati.

Kako očistiti kamenac sa tuš baterije?

Ukoliko želite očistiti kamenac sa tuš baterije, imate nekoliko rešenja. Potrebna vam je posuda u kojoj možete da položite tuš bateriju i da je prelijete alkoholnim sirćetom, rastvorom omekšivača i vode (velika koncentracija omekšivača), rastvor sode bikarbone i vode (3-4 kesice sode bikarbone).

Možete da skinete tuš bateriju sa creva od kade ili tuš kabine, pa da je položite u posudu ili da jednostavno odnesete posudu u kupatilo i uradite isto bez prethodnog skidanja tuš baterije. Ukoliko niste vični skidanju tuš baterije, nemojte to raditi da ne napravite veći problem. Moguće je i da je tuš baterija zapekla i da nemožete je skinuti.

Ukoliko Vam je tuš baterija fiksirana za zid ili neki držač, onda rastvor sipate u jednu kesu, u koju gurnete tuš bateriju (navučete kesu sa rastvorom) i zavežete je za bateriju.

Prvo je potrebno da napravite rastvor i naspete ga u pomenutu posudu (gde može da se položi tuš baterija), isto uradite i sa alkoholnim sirćetom. Zatim položite tuš bateriju od Vaše tuš kabine ili kade u posudu. Držite tuš bateriju 15-20 minuta u posudi i nakon toga možete da je isprobate da se uverite da li radi normalno.

Skidanje kamenca sa tuš baterije – alternative

Pored opisanog, skidanje kamenca sa tuš baterije možete pokušati obaviti sa limunovim sokom, sirćetom i sodom bikarbonom. Skidanje kamenca nije brzo niti lako i zahteva ponavljanje postupka. Naravno ako ima previše kamenca, verovatno nećete uspeti u ovome.

Na Vama je da probate.

Napravite mešavinu sirćeta i sode bikarbone ili limunovog soka i sode bikarbone i na iznad opisan način pokušajte skinuti kamenac sa tuš baterije. Najvažnije je da budete uporni i strpljivi, kamenac je tvrd i potrebno je vremena da napravljeno sredstvo deluje.

Ukoliko nije uspelo, možete ponoviti postupak ali takođe morate imati na umu da je moguće da je tuš baterija mehanički pokvarena.

Ako je tuš baterija pokvarena u zavisnosti od tipa i cene baterije, možete probati sa ovlašćenim servisom ili je zameniti drugom. Sve zavisi gde ste kupili bateriju i kog proizvođača.

Stručna zamena tuš baterije

U slučaju da se niste rešili kamenca sa tuš baterije, krajnje rešenje jeste da se je zamenite. Već smo spominjali zašto ne bi trebalo da je Vi skidate, tako da je nabolje da taj posao obavi stručno lice. Naše kolege su Vam dostupne na celoj teritoriji Beograda i okoline 7 dana u nedelji. Možete zakazati intervenciju kada Vama odgovara.

Oslonite se na naš stručni vodoinstalaterski tim!


Kmanec u tuš bateriji, slab protok vode zbog kamenca u tuš bateriji.

Kamanac u tuš bateriji, slab protok vode zbog kamenca u tuš bateriji.


Pošto smo ovde pominjali kamenac, možete pogledati na sledećim linku kakve probleme može prouzrokovati kamenac u bojleru – kamenac u bojleru.

Popravka tuš baterije

Stručna popravka tuš baterije svim danima u nedelji, izdajemo račun i garanciju. Popravka ili sanacija tuš baterije nije uvek moguća ali kolege će dati sve od sebe da budete zadovoljni. Ukoliko popravka nije moguća ili je preskupa, kolege mogu da Vam zamene tuš bateriju istom ili odgovarajućom. Na Vama je da informišete kolege koju bi tuš bateriju da pazare za Vas a ako imate nedoumica, kolege su tu pa se posavetujte sa njima.

Ako situacija dozvoli i već znate da nije moguća popravka stare ili dotrajale tuš baterije, novu možete sami pazariti. Ponekad je najbolje da klijent pazari ono što njemu najviše odgovara. Svakako kao što smo već naveli, možete se osloniti na nas da dostavimo i ugradimo novu bateriju. Taj posao traje kratko, kolege su vrsni majstori i zamenu svih vrsta baterija rade vrlo efikasno i na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini. Možete se osloniti na naše kolege radi ove i svih ostalih vodoinstalaterskih intervencija tokom čitave sedmice 365 dana u godini.

Tu smo za Vas!

Kvalitet je neophodan

Bilo da je reč o zameni baterije ili bojlera, kvalitet je neophodan kako bi se osigurala valjano obavljena usluga. Nepravilno zamenjena tuš baterija pre svega donosi curenje a zatim i neispravnost same baterije. Sve to donosi materijalnu štetu i košta Vas novca. Stručno lice na osnovu svog iskustva je spremno da zameni bilo koju vrstu baterije bez mogućnosti da dođe do nepravilnog rukovanja tokom montaže. Montaža tuš baterije iziskuje majstorsku ruku kako bi se izbegli opisani problemi i osigurao dug i pouzdan rad same tuš baterije.

Oslonite se na nas u svakom trenutku tokom dana, svim danima u sedmici!

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Zakazivanje intervencije

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam omogućava da sve naše usluge zakažete za isti dan ili ukoliko Vama odgovara neki drugi dan. Oko termina se možete dogovoriti sa kolegama brzo i lako, prilikom čega možete da se usaglasite ko obezbeđuje vodomaterijal. Obezbeđivanje zamenskih delova i vodomaterijala obavljamo u potpunosti mi ali ako taj posao želi da obavi klijent ili prosto ima sve potrebne zamenske delove, to je naravno moguće.

Ukoliko imate problem koji zahteva brzu reakciju kako ne bi izbila havarija, kolege mogu da dođu u kratkom roku po hitnom postupku. Tada kolege dolaze u najkraćem mogućem roku i sprečavaju sve vrste havarija brzo i efikasno. Kolege su nam vrsni majstori zanata i sve vodoinstalaterske usluge vrše profesionalno i pedantno.

Oslonite se na nas!

Teme koje Vas možda zanimaju:

Preventiva od zagušenja sudopere

Adaptacija kupatila V5

Loša Adaptacija kupatila

Plafon – curi voda

Pozovite nas!