ZAMENA TUŠ BATERIJE BEOGRAD

ZAMENA TUŠ BATERIJE BEOGRAD, profesionalno i brzo. Zamena tuš baterije zakazivanje termina, hitne intervencije. Adekvatna usluga uz račun i garanciju.


Pouzdana zamena tuš baterije od strane kvalifikovanih vodoinstalatera na teritoriji Beograda i okoline. Usluga “zamena tuš baterije” spada u kategoriju izuzetno traženih usluga koje naš tim obavlja svakodnevno.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


ZAMENA TUŠ BATERIJE BEOGRAD

– Pouzdana zamena baterije za tuš;
– zamena Vašom novom baterijom;
– zamena novom tuš baterijom koju pazarimo za Vas;
– hitna zamena tuš baterije (dežurni vodoinstalater);
– zakazivanje intervencije;
– preventivna analiza ventila tuš baterije;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– garancija i račun na uslugu.


Zamena tuš baterija je rutinska usluga koja se obavlja za kratko vreme ukoliko nema otežavajućih okolonosti. Naš tim staru tuš bateriju menja novom koju već posedujete ili pazari za Vas novu adekvatnu tuš bateriju. Sve u dogovoru sa Vama.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana unapred. Ugovorite termin sa našim kolegama kada Vama odgovara u skladu sa Vašim obavezama. Instalacija tuš baterije obavlja se prateći smernice samog proizvođača baterije i naše struke.

Od nas očekujte kvalitet, savet, garanciju i račun.


Zamena tuš baterije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena tuš baterije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


STRUČNA ZAMENA TUŠ BATERIJE

Kao što smo iznad već naveli, zamena tuš baterije se relativno brzo obavlja. Naravno, potrebno je uzeti u obzir stanje stare tuš baterije, koju najpre je potrebno adekvatno demontirati. Zatim, prekontrolisati vodovodne cevi u zidu i pristupiti montiranju nove tuš baterije. Povezivanje tuš baterije kolege rade rutinski, kvalitetno i pouzdano. Povezivanje tuš baterije radimo po pravilima prouzvođača i naše struke. Angažovanjem vodoinstaletara osiguravate da se posao obavi pouzdano.

Poželjno je da opisani posao obavi stručno lice – vodoinstalater, time se osigurava da posao bude obavljen valjano i pouzdano. Mogući problemi su veliki ako se posao ne obavi pravilno, o tome Vam pišemo ispod.

Naš tim Vam garantuje pouzdanu zamenu tuš baterije.


Zamena tuš baterije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena tuš baterije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Nestručna zamena tuš baterije

Sam podnaslov Vam sve govori. Da li je zaista moguće pogrešno zameniti tuš bateriju?

Naravno da jeste!

Čak šta više na mesečnom nivou naše kolege prepravljaju loše ugradnje tuš baterija i do 20-tak puta. Nepravilna zamena tuš baterije može pored dodatnog troška doneti i materijalnu štetu pa i povrede.

Kakva je šteta moguća ako se baterija loše ugradi?

Ukoliko se tuš baterija loše ugradi, prvo je moguća je pojava slivanja vode niz zid kupatila. Ova pojava je sve ali nije bezopasna! Najblaža šteta jeste da se voda sliva niz pločice i time se stvori trag od kamenca.

Šteta sredjih razmera

Šteta potencijalno srednje veličine se javlja u slučaju da voda koja se sliva niz pločice, svoj put do poda kupatila nastavi po zidu kade ili korita tuš kabine. Tada, voda direktno se sliva na pod kupatila, deo vode svakako završava u slivniku ali u zavisnosti od kvaliteta poda kupatila može da se proširi i na ostale prostorije (zamena tuš baterije)!

Šteta velikih razmera

Šteta velikikih razmera je itekako moguća u slučaju da niste svesni da voda curi kod tek zamenjene baterije (isti scenario je moguć i kod stare/dotrajale baterije). Voda ne curi niz pločice već u prostor između zida i pločica gde ili nastavlja da se sliva niz zid kupatila do stambene jedinice ispod ili kreira vodeni čep (vodeni čep može da sadrži i do desetak litara vode).

Ovo su realni problemi koji nastaju zbog lošeg stanja baterije, ventila ili njihove loše ugradnje.


Zamena tuš baterije Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena tuš baterije Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kolika šteta može da nastane u slučajevima opisanim iznad?

Prvi slučaj Vam je jasan, odmah prelazimo na druga dva.

U drugom slučaju, šteta u stanu/kući/poslovnom prostoru gde se nalazi kupatilo je u vidu pojavljivanja vlage, dizanja parketa, laminata pa čak i brze mini poplave. Nije nemoguće da se pojavi vlaga i kapanje vode u stanu ispod u manjim količinama.

Dobra stvar u ovom slučaju jeste da se kretanje vode vidi i moguća je pravovremena reakcija a to je stručna zamena tuš baterije.

U trećem slučaju, vlaga se pojavljuje ali mesto curenja vode je teško pronaći (sem ukoliko se koristi termalna kamera – detekcija curenja vode). Vlasnik kupatila duži vremenski period, nekad i do nekoliko meseci nije svestan da voda kaplje iz tuš baterije. Voda natapa ploču, sliva se u stambenu jedinicu ispod ili se kreira već pomenuti vodeni dzep koji kasnije sigurno pravi havariju (zamena tuš baterije).

Ploča se natapa i voda dalje curi u stambenu jedinicu ispod gde u početku se stvara vlaga, zatim počinje plafon/zid da se znoji i ljušti, na kraju kreću krupne kapi vode da kapaju sa plafona.

Materijalna šteta je zagarantovana u zavisnosti šta se nalazi u prostorijama gde kaplje voda. Uzmite u obzir da je moguća pojava kapanja vode u dnevnom boravku, spavaćoj sobi itd…

Šta možete da uradite?

Ukoliko Vam je baterija stara i vidno dotrajala do njene zemene propratite da li curi ili kaplje voda iz nje. Voda se može slivati i niz njeno crevo. Zamenu baterije je najbolje da obavi vodoinstalater koji taj posao radi svakodnevno i poznaje sve mane novih baterija.

U slučaju da ste već primetili vlagu ili vodu kod Vas ili je to primetio komšija ispod Vas, zaustavite vodu u tom delu objekta. Pozovite vodoinstalatera koji će po dolasku da ustanovi da li je curenje iz baterije ili sa nekog drugog mesta. Ako niste u mogućnosti da zatvorite ventil, pozovite našu hitnu službu i kolege će doći u kratkom roku do Vas.

MONTAŽA TUŠ BATERIJE

Stručna montaža tuš baterije, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Montaža tuš baterije Beograd i okolina, 7 dana u nedelji. Obezbeđujemo sve vrste tuš baterija ukoliko klijent nema osiguran deo. A ko kliejnt želi sam da pazari tuš bateriju a ne zna za koji model da se odluči, može očekivati stručan savet naših kolega.

Mudra odluka bi bila da se pazari ista tuš baterija koja je bila ranije instalirana ako je klijent zadovoljan njenim radom. Ako se tuš baterija montira prvi put, odlične savete koju tuš bateriju kupiti daju sami prodavci na osnovu želja klijenata i koliko klijenti su spremni da plate za samu tuš bateriju.

Ono što bi bio naš iskren savet jeste da se pazite neproverenih brendova, kineskih tuš baterija i sumnjivo niskih cena. To će Vas spasiti pogrešne kupovine i obezbediti da se odlučite za kvalitetnu tuš bateriju.

Radi montaže i zamene tuš baterije i svih ostalih naših usluga, možete se osloniti na nas tokom 7 dana dana, čitave godine. Tu smo za Vas!


Naš savet Vam je da zamenu tuš baterije prepustite stručnom licu –  vodoinstalateru. Naše kolege su Vam na raspolaganju, budite slobodni i kontaktirajte nas – kontakt strana.


Zamena tuš baterije Novi Beograd

Povoljna zamena tuš baterije Novi Beograd i okolina, povoljna cena uz račun i garanciju na uslugu. Zamenu tuš baterije radimo tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Pokrivamo celu teritoriju Novog Beograda i okoline, na Vama je da nas pozovete sve ostalo prepustite našim kolegama. Ukoliko niste obezbedili tuš bateriju, kolege mogu da Vam je pazare prilikom dolaska, Bitno je da kolegama naznačite koju tuš bateriju želite da ugradite.

Kao što smo iznad i naveli, imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred. Možete zakazati interevnciju kada Vama odgovara, kolege će ispoštovati svaki Vaš dogovor. Pak, ukoliko imate potrebu da kolege dođu u najkračem roku kod Vas i zamene tuš bateriju, naš tim će Vam izaći maksimalno u susret.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Zamena tuš baterije Voždovac

Efikasna zamena tuš baterije Voždovac, povoljna cena zamene uz obavezni račun i garanciju. Na Voždovcu pokrivamo sve ulice, kolege dolaze vrlo brzo ukoliko Vam je hitno. Ako nije hitno, sa kolegama se možete lako dogovoriti oko termina koji Vama najviše odgovara. Montaža ili zamena tuš baterije Voždovac i okolina, radimo svim danima u nedelji. Kolege su vrsni majstori našeg zanata i vrlo brzo rešavaju sve vrste problema sa tuš baterijama. Nekad je jedino rešenje njena zamena, tada kolege pazare tuš bateriju za Vas.

Naravno taj deo posla možete da obavite i Vi, ali se svakako možete osloniti na naše vodoinstalatere. Radimo sa svim vrstama baterija, ne samo za tuš već i za umivaonik, sudoperu, bide itd. Voždovac je velika opština i iz tog razloga imamo više timova vodoinstalatera koji rade samo na ovoj opštini kako bi svakom klijentu obezbedili brzu, efikasnu i povoljnu uslugu. Gde god da se nalazite, možete se osloniti na nas.

Tu smo za Vas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!