VODOINSTALATER BEŽANIJSKA KOSA

Vodoinstalater Bežanijska Kosa Tim Vam je na usluzi 24h svim danima u godini. Vodoinstalater Bežanijska Kosa izdaje garanciju i račun na sve usluge. Uvek računjate na nas.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge non-stop (hitne intervencije).

VODOINSTALATER BEŽANIJSKA KOSA

 • Povoljne usluge;
 • zakazivanje intervencije;
 • hitne intervencije;
 • brz dolazak;
 • kvalitetna i pouzdana usluga;
 • stručni vodoinstalateri;
 • garancija;
 • račun.

Dostupni smo na teritoriji opštine Bežanijska Kosa u svakom trenutku radi hitnih i regularnih intervencija. Vodoinstalaterske usluge obavljamo pouzdano i odgovorno uz garanciju kvaliteta i račun.

Oslonite se na naš stručni tim u svakom trenutku!


Vodoinstalater Bežanijska Kosa – usluge

Pored navedenog spiska usluga, možete pogledati sve naše usluge na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


O nama

Naš tim pored fizičkih lica(sugrađana), sarađuje i sa pravnim licima(firmama). Mi smo adekvatan izbor i  partner na koga možete računati u svakom trenutku.

Posebne pogodnosti kod nas su zakazivanje intervencije do nekoliko dana u napred i komunikacija putem e-maila.

Opišite detaljno svoj problem ili željeni posao koji želite obaviti, kolege će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Da li je važno koga angažujete?

Ukratko jeste važno, evo i zašto.

Zamislite da ste angažovali vodoinstalatera i da Vam je u kupatilu zamenio ventil. Naplatio Vam je uslugu i otišao. Sutradan ste primetili da ventil i dalje pušta, pozivate (više puta) vodoinstalatera koji je bio kod Vas ali on se ne javlja.

Šta radite?

99 procenata sugrađana poziva drugog vodoinstalatera ali ovaj put paze koga angažuju. Majstor dolazi, ovog puta Vam je rešen problem ali i njega plaćate, nekad i više nego onog prvog koga ste angažovali.

Zaključak je da ste duplo platili za rešavanje jednog problema, stoga najbolje je da se vodite kvalitetom.

Ovo su realne situacije koje se dešavaju svakoga dana, budite mudri, birajte kvalitet.


Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Vodoinstalater Bežanijska Kosa


Odgušenje kanalizacije

Stručno odgušenje kanalizacije Bežanijska Kosa non stop, brzi smo u dolasku a takođe i u radu. Ako želite da se Vaša kanalizacija odguši kvalitetno, računjate na nas. Vršimo povoljno odgušenje  mašinski, VOMA sistemom i ručno. Vrlo smo efikasni u radu a brzi u dolasku na Vašu adresu. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku. Dežuramo tokom dana i noći kako bi u najkraćem roku došli na svaku adresu na Bežanijskoj Kosi i u okolini.

Odgušujemo sve vrste zapušenja na svim lokacijama i svim tipovima cevi. Snimamo cevi ukoliko ima potrebe kako bi utvrdili njihovo stanje. Pozovite nas odmah, dolazimo odmah!

Odgušenje wc šolje

Samo kvalitetno odgušenje wc šolje može sprečiti da se ona zapuši. Mašinsko odgušenje wc šolje je jedina prava opcija koja se radi sa skidanjem i bez skidanja wc šolje. To odlučuju naše stručne kolege na licu mesta. Nije moguće preko telefona sa 100% sigurnosti reći koji je tip zapušenja u pitanju. Svaka wc šolja je u stanju da napravi haos ukoliko se zapuši njena vertikala a nalazite se u stambenoj zgradi. Česte su situacije kada baš iz tog razloga fekalije izviru iz same šolje a materijalna šteta je velika.

Savetujemo Vam da nas pozovete ako sumnjate da je wc šolja zapušena. Nemojte čekati zadnji momenat i da fekalije izviru i nje, već nas pozovite na vreme. Kolege će doći odmah po pozivu u kratkom roku.

Odgušenje sudopere Bežanijska Kosa

Vodoinstalater Bežanijska Kosa obavlja povoljno odgušenje sudopere mašinskim sajlama koje su jedino pravo rešenje. Ovo uvek pišemo i pričamo jer zaista i jeste tako. Ko to može znati bolje od nas? Osiguravamo stručno i povoljno odgušenje sudopere od strane kvalifikovanih vodoinstalatera koji svoj posao obavljaju profesionalno.

Naš tim raspolaže modernim mašinama za odgušenje svih vrsta kanalizacionih cevi. Za sudoperu koristimo specijalne tanke sajle koje najbolje odguše sudoperu i njenu vertikalu. Specijalizovani smo da izvršimo sve vrste odgušenja svih vertikala u zgradama, kućama i poslovnim objektima.

Odgušenje vertikale

Vertikala sudopere ili kupatila može da napravi velike probleme usled zapušenja. Stoga mi radimo samo mašinsko odgušenje vertikale kako bi bili sigurni da je posao urađen dobro. Vertikalu odgušujemo isključivo mašinskim sajlama ili ponekad VOMA sistemom za odgušenje (kada je to neophodno). Ovaj tip odgušenja se pokazalo kao najefikasnije i vrlo pouzdano rešenje, posle čega se zapušenje javlja ređe ako je u pitanju dobra kanalizaciona cev. Kod starijih vertikala, naš vodoinstalater obavlja češća odgušenja iz razloga što je stanje cevi loše.

Dostupni smo u svakom trenutku, stalno dežuramo!

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Odvod lavaboa se uliva u vertikalu kupatila, stoga mogućnost štete je manja ali nije zanemarljiva. Na vreme nas pozovite da uradimo odgušenje umivaonika – lavaboa jer tako osiguravate da do problema ne dođe. Od nas možete da profesionalnu uslugu, povoljnu cenu i račun. Kolege rutinski odgušuju sve vrsta zapušenja lavaboa. Koristeći naše moderne mašine za odgušenje kanalizacije, uspešno odgušujemo sva zapušenja.

Odgušenje umivaonika zahteva specijalne mašinske sajle koje su najbolje moguće rešenje a pogotovo su bolje u odnosu na ručne sajle. Ručno odgušenje umivaonika nije u mogućnosti da reši problem poput mašinskog tipa koji ima daleko veću snagu od čoveka.

Oslonite se na naš u svakom trenutku, tu smo za vas.

Odgušenje slivnika

Efikasno odgušenje slivnika na svim lokacijama bio u objektu ili ne. Slivnici su problematični zato što se u njih u kupatilu slivaju kada, lavabo, veš mašina i bide. Ako se on zapuši, svi navedeni potrošači će početi da izlivaju vodu prilikom korišćenja. Zato uvek obratite pažnju na sam slivnik i da li je u funkciji.

Kada je zapušen slivnik, neophodno je reagovati odmah kako bi se izbegle materijalne štete koje mogu prilično brzo da nastanu. Ako se nalazite u stambenoj zgradi, šteta se neće pojaviti samo kod Vas već i u stanovima oko Vas.

Iz iznad navedenih razloga je najbolje da nas pozovete u najkračem roku bez odlaganja, na taj način obezbeđujete da se odgušenje izvrši pre pojave izlivanja fekalija. Klijenti koji ipak odluče da ne pozovu odmah vodoinstalatera se suočavaju sa brzim izlivanjima fekalija što za rezultat uvek ima materijalnu štetu većih razmera.

Stojimo Vam na raspolaganju, bio dan ili noć u pitanju tu smo za Vas!

Odgušenje tuš kabine i kade

Kada i tuš kabina mogu da prelivaju ako se zapuše, zato je neophodno ako ste već primetili problem da se i reši. Odgušenje kade i tuš kabine se radi mašinski istim sajlama koje koristimo za sudoperu i lavabo. Mašinske sajle su pravljene za uske odvode navedenih potrošača i da sa lakoćom razbiju zapušenje. Kolege su spremne, budne i voljne da dođu na svaku adresu brzo i reše efikasno spomenuti problem.

Odgušenje tuš kabine na Bežanijskoj Kosi obavimo nekoliko puta u toku dana i noći, radi se o rutinskoj usluzi. Zapušenja tuš kabina i kada mogu da donesu probleme u vidu izlivanja vode i poplave kupatila, stana ili kuće. Naravno, uvek postoji mogućnost da ukoliko ne rešite zapušenje kade ili tuš kabine da se napravi još veći problem.

Najbolje je da reagujete na vreme, pozovite nas odmah i krećemo odmah na Vašu adresu.

ZAMENA I SANACIJA CEVI BEŽANIJSKA KOSA

Da li znate da pouzdana zamena cevi ponekad zahteva i njihovo snimanje? Zato je i zovemo pouzdana jer kolege ne prepuštaju ništa slučaju. Ako posumnjaju da veći deo cevi nije za popravku, kolege je uz saglasnost klijenta snimaju i utvrđuju šta dalje raditi. Nekad je zamena jedino realno rešenje.

Zamena vodovodnih cevi zahteva prekid vode u objektu kako bi se zamena i obavila. Zamena kanalizacionih cevi ne zahteva prekid vode ali je potrebno neko vreme ne koristiti kanalizaciju kako bi se zamena i obavila. Naravno, odmah po zameni kanalizacionih cevi, cela kanlizaciona mreža radi.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Stručna i vrlo efikasna popravka cevi se radi u bilo koje doba dana i noći – kada se primeti problem. Ovo je važno da znate jer dobar deo sugrađa je spremno da odloži   Popravka cevi zahteva iskustvo i poznavanje posla, što naše kolege i poseduju. U toku jednog dana, kolege obave desetinu zamena cevi kako vodovoda, tako i kanalizacije. Sanacija cevi se obavlja tamo gde je cev napukla ali nije dotrajala. Sanacija cevi ne rešava problem ako je cev dotrajala ili je deformisana celom dužinom. Tada je potrebno da se zameni celokpna cev pa i čak cela mreža cevi.

Na kolegama je da donesu odluku u odnosu na stanje cevi na terenu.

Oslonite se nas u svakom trenutku!

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA BEŽANIJSKA KOSA

Precizna i pedantna zamena sanitarija Bežanijska Kosa, radimo sa svim vrstama sanitarija novim i starim. Kolege pre svega kreću sa demontažom starih sanitarija, zatim prelaze na obradu mesta ugradnje i zatim ugrađuju nove sanitarije. Dešavaju se sitiacije gde nova sanitarija ne odgovora mestu gde se nalazila stara. U glavnom su to dva problema a to su neslaganje u dimenzijama i ograničena upotrebljivost nove sanitarije na starom mestu. Tada, kolege obrađuju mesto ugradnje kako bi maksimalno pasovalo samoj sanitariji.

Kada je u pitanju samo ugradnja sanitarija bez zamene starih, potrebno je manje vremena za ceo posao. Ugradnja traje od 45 minuta do nekoliko sati u slučaju da se radi o specifičnoj kadi, tuš kabini ili bojleru. Najbitnije je da se posao obavi adekvatno i valjano kako bi Vas nove snaitarije služile dugi niz godina. Kolege će se svakako potruditi da svoj deo posla obave najbolje moguće.

Montaža – postvaljanje sanitarija koje obezbedite ili da ih mi obezbedimo za Vas. Dovoz i ugradnja svih sanitarija je moguća, bitno je da sa kolegama se detaljno dogovorite o kakvim sanitarijama je reč. Kolege mogu da pazare, dopreme i adekvatno montiraju sve sanitarije.

Opredelite se ta kvalitet!

Montaža i ugradnja vodokotlića

Bilo da je vodokotlić ugradni ili nadzidni, njegova ugradnja traži stručno lice. Montaža vodokotlića je naša standardna usluga, kolege ih ugrađuju svih vrsta i proizvođača. Sama ugradnja nekad može da potraje malo duže u odnosu na standardno vreme ugradnje iz razloga što postoje vodokolići koji su zahtevniji za ugradnju. Naravno o svemu će Vas kolege informisati pre početka radova. Iznenađenja su uvek moguća, u glavnom su to sitni problemi sa mestom ugradnje ili dovodom vode pa kolege imaju dodatnog posla. To su stvari koje kolege ne mogu da predvide dok ne dođu na samu lokaciju i ne krenu sa poslom.

Zamena vodoktlića se u glavnom radi istim modelom ali takođe i novim ukoliko ga je moguđe ugraditi. Demontaža starog vodokotlića se radi efikasno zahvaljujući brzini i znanju naših kolega. Nakon demontaže, kolege pregledaju mesto gde će se ugraditi nov vodokotlić. Ako je potrebna obrada mesta montaže, kolege će se posavetovati sa Vama i krenuti sa poslom.

Računjate na naše vodoinstalatere!

Zamena kade

Ukoliko se planirali da zamenite svoju staru kadu novom, mi smo Vam na usluzi. Zamena kade se radi stručno, pedantno od strane naših iskusnih kolega. Vaša stara kade će biti uklonjena, mesto za novu detaljno pregledano i nova kada postavljena. Lako je kada ovako lepo napišemo ali u realnosti, ovaj posao zahteva iskustvo i dobar alat.

Zamena kade se započinje skidanjem stare kade i njenim odpremanjem na ugovoreno mesto ili deponiju. Demontaža kada je brži deo posla, sledi priprema mesta za novu. Nekad, priprema može da traje par minuta a li nekad se i oduži ukoliko kolege nisu zadovoljne terenom. Nakon pripreme, montaža kade i njeno silikoniranje se obavlja vrlo efikasno. Povezivanje kade i vode i kanalizacije je takođe ono što se poslednje radi. Nakon svega, potrebno je da kolege testiraju rad kade i da se silikon osuši. Po sušenju silikona, možete da uživate kupajući se u novoj kadi.

Ugradnja tuš kabine

E kada smo kod tuš kabine, situacija je ista ali opet različita u odnosu na tuš kabinu. Sigurno se pitate zašto je tako, pa evo i odgovora.

Tuš kabina deli dosta toga sa kadom ali za razliku od kade ona skoro pa uvek ima i svoje stranice ili paravane kako ih drugačije nazivamo. Ugradnja tuš kabine zahteva više posla i iskustva kako bi se kabina ugradila valjano. Kvalitet nam je važan stoga bila zamena kade u pitanju ili samo njena ugradnja posao se mora obaviti profesionalno i precizno.

Zamena tuš kabine kao i kade zahteva da se stara tuš kabina skine i sledi detaljni pregled terena, poda i zidova. Sve mora da bude dobro pripremljeno kako bi tuš kabina legla na svoje mesto i radila svoj posao na pravilan način. Bilo kakvo odstupanje dovodi do problema koji nastaju odmah ili nakon par dana ili meseci a to nam ne ide u korist. Skidanje tuš kabine se takođe radi brzo i nakon njenog odpremanja kolege se fokusiraju na pripremu mesta. Isto kao kod kade, taj posao je nekad brz ali nekad potraje, to nije do majstora već do samog terena i onog ko radio pripremu za prošlu kabinu.

Pošto je lokacija spremna, montaža tuš kabine se radi rutinski, fluidno, kolege vrlo dobro poznaju svaki tip tuš kabine pa posao teče normalno. Nakon silikoniranja povezuju se voda i kanalizacija ili se taj posao radi pre silikoniranja sve zavisi od tipa kabine.

Zamena ventila

O ventilima pišemo često, oni su uzrok velikih havarija, ne samo zbog toga što ne mogu zatvore vodu kada je napotrebnije već i zbog toga što mogu sami biti uzrok poplave. Ventil može da pukne sam od sebe ali takođe i kada pokušate da ga zavrnete, to se dešava svakoga dana i mi smo tu da dođemo što pre kako bi se napredovanje vode smanjilo na minimum.

Zamena ventila je brza usluga, kolege imaju kod sebe zamenske ventile svih vrsta, stoga odmah rešavaju problem. Nekad je pristup ventilu otežan pa je kolagama potrebno više vremena za posao ali svakako će se sve rešiti u nakraćem mogućem roku. Kolege imaju zaista ogromno iskustvo koje im daje mogućnost da svaku uslugu ne samo zamenu ventila obave u kratkom roku.

Zamena sifona svih vrsta

Kod ventila imamo brze havarije, velike havarije ali kod sifona sve to traje duže sem ako ne pukne. U glavnom sifoni su tihi i kaplju polako, prave štetu a da Vi toga niste ni svesni. Zamena sifona je najbolja stvar koju možete da uradite kada primetite da sifon nije u dobrom stanju.

Nemojte odlagati njegovu zamenu iako mislite da je malo dotrajao, može on još i drugo. Zaboravićete na njega, to je najgori scenario a materijalna šteta Vas čeka.

Kolege su tu za Vas!


Saveti Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Kao što su naši sugrađani i navikli, mi volimo da delimo savete i za to koristimo svaku priliku.

Na primer ako uzmemo da pišemo o bojlerima, njihove kvarove možemo nabrajati i nabrajati. Ali ako bi samo jedan problem morali da izdvojimo, to bi bilo pucanje bojlera.

Bojler može da eksplodira, to se i dešava i tada se uruše zidovi kupatila i susednih soba.

Kako da znamo da li će bojler eksplodirati?

Bojler greje vodu, poseduje termostat koji ograničava da neprekidno greje vodu. Kada se termostat pokvari, tu je sigurnosni ventil kao zaštita. Ali ako sigurnosni ventil nije ispravan, onda imamo kao posledicu potencijalnu ekploziju istog.

Zato je jako bitno redovno servisirati bojler.

Ukoliko čujete čudan zvuk a dopire iz bojlera, odmah ga isključite. Zatim pozovite vodoinstalatera.

Spomenućemo još cevi koje redovno pucaju.

Imamo stare, nove, oštećene i cevi lošeg kvaliteta. Sve one pucaju usled svog stanja ili prevelikog pristiska u njima.

Hajde da spomenemo da je jednom pukla vodovodna cev u zidu i tada raznela pola zida zbog bojlera u kome je ključala voda.

Strašno.

E sada, ako se desi da Vam pukne cev, odmah zatvarate vodu (zavrćete ventil) i pozivate vodoinstalatera da Vam taj problem reši.

Dok čekate kolegu da dođe, potrudite se da vodu usmerite da se ne širi ostalim prostorijama.

Pomoć pri poplavi >> pomoć pri poplavi, crevo usisivača <<

Isto postupate u slučaju:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo  timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop – preko cele godine.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!