• Spasioc u slučaju poplave – crevo usisivača

Spasioc u slučaju poplave – crevo usisivača. Reagujte na vreme! Hitne intervencije Beograd – dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini u najkraćem mogućem roku!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Spasioc u slučaju poplave – crevo usisivača

Tokom noći Vas budi žubor vode, odlazite u kupatilo i zatičete poplavu. Vodovodna cev je napukla, izbija jak mlaz vode svuda po kupatilu. Poplava kupatila je neizbežna ukoliko ne reagujete odmah. U većini slučajeva sugrađani gledaju poplavljeno kupatilo i ništa ne čine povodom toga. Treba znati da poplavljeno kupatilo može biti opasno mesto za nepažljive sugrađane. Bitno je da oprezno koračate po poplavljenom podu kupatila da se ne okliznete. Poplavljeno kupatilo je savršeno mesto za povrede kao što je prelom noge, ruke, povreda glave, leđa i slično.

Ukoliko niste sigutno odakle dolazi voda, potrebno je snimiti cevi kamerom. Naš tim raspolaže modernim kamerama kojima obavljamo stručno snimanje cevi kamerom na svim lokacijama. Pored snimanja unutrašnjosti, detekcija curenja vode se vrši našim termalnim kamerama. Oslonite se na nas.

Šta raditi u slučaju poplave kupatila?

U ovakvim situacijama, najbitnije je da ste pribrani i da nađete način kako da preusmerite mlaz vode u kadu, tuš kabinu, wc šolju, lavabo, kofu i slično. Crevo usisivača je dovoljno široko da primi veliku količinu vode. Sem toga izuzetno je savitljivo, pa možete lako preusmeriti mlaz vode u odgovarajućem pravcu. Na žalost morate biti spremni na totalno kvašenje, ipak se radi o vodi koja izbija iz cevi pod pritiskom.

Kako preusmeriti vodu sa crevom od usisivača?

Skinite crevo sa usisivača, zatim skinite nastavak koji je priključen na crevo. Polako priđite mestu gde izbija mlaz vode i prislonite jedan kraj creva na mlaz vode. Drugi kraj creva preusmerite u kadu, tuš kabinu, lavabo, wc šolju ili neku veliku posudu. Ukoliko preusmeravate vodu u posudu, redovno je praznite.

Ukoliko reagujete na vreme, na ovaj način možete spasiti sebe štete koja nastaje usled svake poplave kupatila.

Zaključak

Pravovremeno i pravilno reagovanje može Vas spasiti velikih materijalih šteta, ne samo Vas već i drugih ukoliko se nalazite u zgradi. U stambenim zgradama često dolazi do velikih poplava i širenja vode na nekoliko stanova pa i spratova. Iz tog razloga reagujte odmah, pozovite vodoinstalatera i preusmerite vodu.

Poplava u stanu - pucanje cevi

Poplava u stanu – pucanje cevi

Računajte na nas!

Prilikom havarije najbitnije je da reagujete smireno, da donesete brze odluke šta i kako da radite. Pre svega potrebno je da pozovete stručno lice koje je u ovom slučaju vodoinstalater. Zatim da date sve od sebe da smanjite napredak vode na iznad opisan način. Ukoliko možete da usporite napredovanje vode to bi bilo odlično dok kolege ne dođu. Odmah po dolasku, kolege rešavaju problem u najkraćem mogućem roku. Naši vodoinstalateri su stručni majstori našeg zanata.

Dostupni smo non stop, svim danima na celoj teritoriji Beograda i okoline. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom rešavanja svih vrsta havarija. Možete računati na nas u svakom trenutku. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, ostalo prepustite našim kolegama. Ukoliko bude bilo potrebe da se obezbedi vodomaterijal ili zamenski delovi, taj deo posla ćemo obaviti mi.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!