• Pukla vodovodna cev u kupatilu – Poplava kuće

Pukla vodovodna cev – detekcija i sanacija –  Hitne vodoinstalaterske intervencije, bzr dolazak, radimo non stop – 24h! Ukoliko Vam je pukla vodovodna cev u kupatilu, kuhinji, zidu, podu, zemlji, zgradi ili u poslovnom prostoru, oslonite se na nas!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


PUKLA VODOVODNA CEV

  • Detekcija mesta pucanja cevi;
  • brza i efikasna sanacija svih vrsta cevi;
  • stručni vodoinstalateri:
  • hitne intrevencije;
  • brz dolazak po pozivu;
  • obezbeđujemo zamenski vodomaterijal;
  • izdavanje računa;
  • garancija.

Vodoinstaateri Beograd Tim vrši stručnu detekciju curenja – snimanje cevi, njenu sanaciju brzo i efikasno. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku u toku dana i noći. Kolege dežuraju non stop i dolaze na svaku adresu Beogradu i u kolini.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


PUKLA VODOVODNA CEV U KUPATILU

Ovog puta opisujemo slučaj gde je pukla vodovodna cev u kupatilu i zatim nastala poplava kuće. Kao što ćete videti u videu ispod pukla vodovodna cev u kupatilu je izazvala haos u kući. Došlo je do izlivanja velike količine vode po celoj kući, načinjena je velika šteta!

Pukla vodovodna cev u zidu

Pukla vodovodna cev se nalazi u zidu kupatila. Sam zid nije mogao da primi vodu (nije bilo vazdušnih dzepova – zazora u zidu), pa se voda spuštala ka podu i našla nekoliko mesta (rupica) gde je počela ubrzo da izvire.

Pukla cev je ispuštala veliku količinu vode, tako da po dolasku zatekli smo plivajući laminat u celoj kući. Zamislite da hodate po vodenom krevetu, sličan osećaj je bio i kod naše sugrađanke. Ukoliko stanete na jedan kraj sobe, izdiže se ostatak laminata i sve pliva u prostoriji (talasa se).

Užasan osećaj u svakom smislu, pogotovo kada vidite kolika je šteta nastala i uvećava se jer voda izvire iz nekoliko mesta u kupatilu (pročitajte – slab pritisak vode).

Još veći problem u najavi

Pošto nema sigurnosnog ventila u kući, krenuli smo u potragu za ventilom u šahti. Šahtu smo tražili nekoliko minuta jer sugrađanka nije znala njenu lokaciju. Našli šahtu, naišli smo na drugi problem – ventil nije u funkciji (voda ne može da se zaustavi).

Jedino rešenje je bilo da pozovemo Vodovod Beograd, što smo i učinili. Pored svih problema, zaposleni u Vodovodu Beograd nisu želeli da dođu i zatvore vodu celoj ulici. Nakon nekoliko minuta rasprave sa njima, rešili smo da posavetujemo sugrađanku da ih pozove opet i prepiše celu eventualnu krivicu njima ukoliko se nešto loše desi.

Ovaj savet dajemo svima koji imaju slične probleme! Najzad, sugrađanka se izborila za svoje pravo. Posle zatvaranja vode u celoj ulici, pukla vodovodna cev je prestala da ispušta vodu i sugrađanka je rešila problem pukle vodovodne cevi uz pomoć iznad pomenutih kolega.

Zključak

Brza reakcija je u 99% slučajeva glavni razlog zašto ne dođe do velike materijalne štete. U ovom slučaju je došlo do velike štete, zbg specifičnosti samog problema.

Naš savet Vam je da nas pozovete čim primetite problem sa vodovodnim i kanalizavionim cevima. Takođe, naš tim Vam je na usluzi radi svih vodoinstalaterskih usluga na celoj teritoriji Beograda i okoline.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Kvalitet usluge

Kada je u pitanju havarija ovog tipa, neophodna je brza Vaša i naša reakcija kako bi se sprečila havarija ili napredovanje štete u slučaju da nastane. Kvalitet usluge je najvažniji jer donosi pravilno rešavanje svakog problema. Kolege saniraju sve vrste cevi vrlo efikasno ili ako to nije moguće menjaju celu cev u rekordnom roku. Sve činimo kako bi naši klijenti imali funkcionalnu instalaciju vode u najkraćem mogućem roku.

Kvalitet je uvek zagarantovan, izdajemo račun i garanciju na ovu i sve ostale naše usluge. Koristimo kvalitetne vodomaterijale i zamenske delove i sve to uz profesionalnu uslugu i moderne alate diže kvalitet na najviši nivo. Opet apelujemo na sugrađane da nas pozovu čim primete problem kako bi kolege uspele da saniraju problem pre nastanka velike materijalne štete koja je u glavnom uvek prisutna.

Računjate na nas!

Pukla vodovodna cev u kupatilu – Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!