• Pukla vodovodna cev u kupatilu – Poplava kuće

Hitne vodoinstalaterske intervencije Beograd – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Ovog puta opisujemo slučaj gde je pukla vodovodna cev u kupatilu i zatim nastala poplava kuće. Kao što ćete videti u videu ispod pukla vodovodna cev u kupatilu je izazvala haos u kući. Došlo je do izlivanja velike količine vode po celoj kući, načinjena je velika šteta! Pukla vodovodna cev se nalazi u zidu kupatila. Sam zid nije mogao da primi vodu (nije bilo vazdušnih dzepova), pa se voda spuštala ka podu i našla nekoliko mesta (rupica) gde je počela ubrzo da izvire.

Pukla vodovodna cev je ispuštala veliku količinu vode, tako da po dolasku zatekli smo plivajući laminat u celoj kući. Zamislite da hodate po vodenom krevetu, sličan osećaj je bio i kod naše sugrađanke. Ukoliko stanete na jedan kraj sobe, izdiže se ostatak laminata i sve pliva u prostoriji (talasa se). Užasan osećaj u svakom smislu, pogotovo kada vidite kolika je šteta nastala i uvećava se jer voda izvire iz nekoliko mesta u kupatilu (pročitajte – slab pritisak vode).

Pošto nema sigurnosnog ventila u kući, krenuli smo u potragu za ventilom u šahti. Šahtu smo tražili nekoliko minuta jer sugrađanka nije znala njenu lokaciju. Nakon nađene šahte, naišli smo na drugi problem – ventil nije u funkciji (voda ne može da se zaustavi).

Jedino rešenje je bilo da pozovemo Vodovod Beograd, što smo i učinili. Pored svih problema, zaposleni u Vodovodu Beograd nisu želeli da dođu i zatvore vodu celoj ulici. Nakon nekoliko minuta rasprave sa njima, rešili smo da posavetujemo sugrađanku da ih pozove opet i prepiše celu eventualnu krivicu njima ukoliko se nešto loše desi. To savetujemo svima koji imaju sličnih problema sa Vodovodom Beograd! Najzad, sugrađanka se izborila za svoje pravo. Posle zatvaranja vode u celoj ulici, pukla vodovodna cev je prestala da ispušta vodu i sugrađanka je rešila problem pukle vodovodne cevi uz pomoć iznad pomenutih kolega.

Pukla vodovodna cev u kupatilu – Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!