• Pukla vodovodna cev u kupatilu – Poplava kuće

Pukla vodovodna cev – detekcija i sanacija –  Hitne vodoinstalaterske intervencije, bzr dolazak, radimo non stop – 24h! Ukoliko Vam je pukla vodovodna cev u kupatilu, kuhinji, zidu, podu, zemlji, zgradi ili u poslovnom prostoru, oslonite se na nas!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


PUKLA VODOVODNA CEV

  • Detekcija mesta pucanja cevi;
  • brza i efikasna sanacija svih vrsta cevi;
  • stručni vodoinstalateri:
  • hitne intrevencije;
  • brz dolazak po pozivu;
  • obezbeđujemo zamenski vodomaterijal;
  • izdavanje računa;
  • garancija.

Vodoinstaateri Beograd Tim vrši stručnu detekciju curenja – snimanje cevi, njenu sanaciju brzo i efikasno. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku u toku dana i noći. Kolege dežuraju non stop i dolaze na svaku adresu Beogradu i u kolini.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


PUKLA VODOVODNA CEV U KUPATILU

Ovog puta opisujemo slučaj gde je pukla vodovodna cev u kupatilu i zatim nastala poplava kuće. Kao što ćete videti u videu ispod pukla vodovodna cev u kupatilu je izazvala haos u kući. Došlo je do izlivanja velike količine vode po celoj kući, načinjena je velika šteta!

Pukla vodovodna cev u zidu

Pukla vodovodna cev se nalazi u zidu kupatila. Sam zid nije mogao da primi vodu (nije bilo vazdušnih dzepova – zazora u zidu), pa se voda spuštala ka podu i našla nekoliko mesta (rupica) gde je počela ubrzo da izvire.

Pukla cev je ispuštala veliku količinu vode, tako da po dolasku zatekli smo plivajući laminat u celoj kući. Zamislite da hodate po vodenom krevetu, sličan osećaj je bio i kod naše sugrađanke. Ukoliko stanete na jedan kraj sobe, izdiže se ostatak laminata i sve pliva u prostoriji (talasa se).

Užasan osećaj u svakom smislu, pogotovo kada vidite kolika je šteta nastala i uvećava se jer voda izvire iz nekoliko mesta u kupatilu (pročitajte – slab pritisak vode).

Još veći problem u najavi

Pošto nema sigurnosnog ventila u kući, krenuli smo u potragu za ventilom u šahti. Šahtu smo tražili nekoliko minuta jer sugrađanka nije znala njenu lokaciju. Našli šahtu, naišli smo na drugi problem – ventil nije u funkciji (voda ne može da se zaustavi).

Jedino rešenje je bilo da pozovemo Vodovod Beograd, što smo i učinili. Pored svih problema, zaposleni u Vodovodu Beograd nisu želeli da dođu i zatvore vodu celoj ulici. Nakon nekoliko minuta rasprave sa njima, rešili smo da posavetujemo sugrađanku da ih pozove opet i prepiše celu eventualnu krivicu njima ukoliko se nešto loše desi.

Ovaj savet dajemo svima koji imaju slične probleme! Najzad, sugrađanka se izborila za svoje pravo. Posle zatvaranja vode u celoj ulici, pukla vodovodna cev je prestala da ispušta vodu i sugrađanka je rešila problem pukle vodovodne cevi uz pomoć iznad pomenutih kolega.

Zključak

Brza reakcija je u 99% slučajeva glavni razlog zašto ne dođe do velike materijalne štete. U ovom slučaju je došlo do velike štete, zbg specifičnosti samog problema.

Naš savet Vam je da nas pozovete čim primetite problem sa vodovodnim i kanalizavionim cevima. Takođe, naš tim Vam je na usluzi radi svih vodoinstalaterskih usluga na celoj teritoriji Beograda i okoline.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Pukla vodovodna cev u kupatilu – Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!