• Kompletna zamena sanitarija u starom kupatilu

Potrebna Vam je naša usluga zamena sanitarija Beograd? Kontaktirajte nas putem telefona 011/407-8-100; 064/049-111-4 i kontakt.

Kada je u pitanju kompletna zamena sanitarija, reč je o poslu većeg obima. Pre zamene sanitarija, ukoliko postoji mogućnost poželjno je da se zamene vodovodne i kanalizacione cevi samim tim i pločice. U većini slučajeva, vlasnici stanova se opredeljuju za kompletno renoviranje kupatila (više informacija na sl. linku – kompletno renoviranje kupatila). Stare sanitarije pre svega treba skinuti i odložiti, kasnije vlasnik stana odlučuje šta sa sanitarijama treba raditi.

Nove sanitarije vlasnik stana može pazariti pre naše intervencije (zamena sanitarija u kupatilu) i odložiti u stan, podrum… Ukoliko vlasnik stana nije u mogućnosti da pazari sanitarije i preveze ih u stan, naše kolege zajedno sa njim mogu otici i uraditi sve navedeno. Vodoinstalateri Beograd Tim sarađuje sa nekoliko firmi čija je delatnost prodaja sanitarija. Treba napomenuti da ne favorizujemo pomenute saradnike, već dajemo savete gde kupiti kvalitetne sanitarije ako postoji potreba (zamena tuš baterije).

Zamena sanitarija se ne radi svaki dan, treba pažljivo birati kakvog su kvaliteta i ko ih menja. Loša zamena sanitarija donosi brojne probleme kao što su curenje vode, slabo dihtovanje (wc šolja, lavabo, kada, tuš kabina…), ružan izgled nakon zamene sanitarija. Sem navedenih problema, ako zamena sanitarija nije izvršena po propisima, može doći i do povreda.

Navešćemo Vam jedan primer u kom smo imali poziv sugrađanina i to radi zamene lavaboa. Prilikom zamene lavaboa, primetili smo da je stari polomljen. Na naše pitanje šta se desilo sa starim lavaboom, sugrađanin nam je odgovorio da je ugrađen (zamena sanitarija) pre 5 dana i da je sam pao. Pored toga, u trenutku padanja njegov unuk je prao ruke. Sva sreća što se dete nije povredilo prilikom lomljavine lavaboa. Ovo Vam je jedan lep primer šta može da se desi kada se zamena sanitarija ne vrši na adekvatan način – po propisima.

Obratite pažnju koga angažujete za bilo koji posao u kući ili stanu, tražite majstore sa preporukom.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Zamena sanitarija Beograd- Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

zamena-sanitarija-beograd-vodoinstalateri-beograd-4

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!