• Kompletna zamena sanitarija u starom kupatilu

Zamena sanitarija Beograd, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na sve usluge. Zamena sanitarija svim danima u nedelji, stručno i pouzdano.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Zamena sanitarija Beograd

  • Kvalitetna usluga;
  • povoljne cene;
  • dostupnost preko cele nedelje;
  • obezbeđujemo zamenski materijal po potrebi;
  • izdajemo račun i garanciju.

Vodoinstalateri Beograd Tim vrši stručnu zamenu svih sanitarija prateći standarde naše struke i samih proizvođača snaitarija. Na naš tim se možete osloniti u svakom trenutku radi hitnih intervencija ukoliko Vam hitno zatrebaju naše usluge.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

Kompletna zamena sanitarija

Kada je u pitanju kompletna zamena sanitarija, reč je o poslu većeg obima. Pre zamene sanitarija, ukoliko postoji mogućnost poželjno je da se zamene vodovodne i kanalizacione cevi samim tim i pločice. U većini slučajeva, vlasnici stanova se opredeljuju za kompletno renoviranje kupatila (više informacija na sl. linku – kompletno renoviranje kupatila).

Stare sanitarije pre svega treba skinuti i odložiti, kasnije vlasnik stana odlučuje šta sa sanitarijama treba raditi.

Nove sanitarije

Nove sanitarije vlasnik stana može pazariti pre naše intervencije (zamena sanitarija u kupatilu) i odložiti u stan, podrum… Ukoliko vlasnik stana nije u mogućnosti da pazari sanitarije i preveze ih u stan, naše kolege zajedno sa njim mogu otici i uraditi sve navedeno.

Vodoinstalateri Beograd Tim sarađuje sa nekoliko firmi čija je delatnost prodaja sanitarija. Treba napomenuti da ne favorizujemo pomenute saradnike, već dajemo savete gde kupiti kvalitetne sanitarije ako postoji potreba (zamena tuš baterije).

Loša zamena sanitarija!

Zamena sanitarija se ne radi svaki dan, treba pažljivo birati kakvog su kvaliteta i ko ih menja. Loša zamena sanitarija donosi brojne probleme kao što su curenje vode, slabo dihtovanje (wc šolja, lavabo, kada, tuš kabina…), ružan izgled nakon zamene sanitarija. Sem navedenih problema, ako zamena sanitarija nije izvršena po propisima, može doći i do povreda.

Navešćemo Vam jedan primer u kom smo imali poziv sugrađanina i to radi zamene lavaboa. Prilikom zamene lavaboa, primetili smo da je stari polomljen. Na naše pitanje šta se desilo sa starim lavaboom, sugrađanin nam je odgovorio da je ugrađe pre 5 dana i da je sam pao. Pored toga, u trenutku padanja njegov unuk je prao ruke. Sva sreća što se dete nije povredilo prilikom lomljavine lavaboa.

Ovo Vam je jedan lep primer šta može da se desi kada se zamena sanitarija ne vrši na adekvatan način – po propisima.

Obratite pažnju koga angažujete za bilo koji posao u kući ili stanu, tražite majstore sa preporukom. Naše kolege su Vam na raspolaganju svim danima u nedelji, radi hitnih i regularnih intrevencija.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Zamena sanitarija Beograd- Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

zamena-sanitarija-beograd-vodoinstalateri-beograd-4

Zamena sanitarija Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!