• Kompletno renoviranje kupatila

Kompletno renoviranje kupatila, povoljne cene, renoviranje prateći sve standarde struke. Opisaćemo Vam ukratko jedno renoviranje kupatila kod našeg klijenta.


RENOVIRANJE KUPATILA BEOGRAD

  • Stručno i pouzdano renoviranje;
  • povoljna cena;
  • iskusni majstori;
  • dostupnost preko cele godine;
  • poštovanje ugovorenih rokova.

Renoviranje kupatila Beograd od strane stručnih vodoinstalatera, povoljna cena svih radova. Radimo renoviranje svih vrsta kupatila, na Vama je da nas pozovete sve ostalo prepustite nama. Ukoliko niste obezbedili potreban materijal, možete se lako dogovoriti sa našim kolegama oko toga.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Kompletno renoviranje kupatila

Danas opisujemo kompletno renoviranje kod starog klijenta. Zamisao našeg sugrađanina je bila da se zamene stare vodovodne instalacije, sanitarije i pločice novim. Izvinjavamo se što nismo u mogućnosti da priložimo fotografije pre renoviranja kupatila, na kojima se vidi stanje kupatila.

Kada je u pitanju kompletno renoviranje kupatila poput pomenutog iznad, vrši se skidanje starih sanitarija, skidanje pločica, zamena vodovodne i kanalizacione instalacije. Nakon navedenih poslova, pristupa se keramičarskim radovima i na kraju ugradnji sanitarija.

Renoviranje po propisima

Kod renoviranja kupatila najbitnija stavka jeste da se vodovodne i kanalizacione instalacije urade po svim propisima. Redovno se dešava da nakon  renoviranje kupatila sve prođe kako treba, ali se nakon par meseci stvori pravi haos u kupatilu i kupatilu ispod.

Ukoliko želite da saznate kakve muke nastaju u slučaju malog curenja vode u kupatilu, savetujemo Vam da pročitate navedene stranice ispod.

Pucanje ventila u kupatilu

Curenje vode od komsija iznad

Curenje vode – plafon

Curenje vode sa plafona

Ventil u kupatilu i ventil u kuhinji

Keramičarski radovi

Bez keramičarskih radova renoviranje kupatila nije pravo renoviranje, to svi znamo. Posle zamene vodovodne i kanalizacione instalacije u kupatilu, kolega keramičar je uz dogovor sa vlasnikom stana počeo sa postavljanjem keramike. Vlasnik stana se ovog puta opredelio za elegantnije pločice, pre renoviranja kupatila pločice su bile u nekoliko boja.

Na kraju je došla na red ugradnja sanitarija, radi se o našoj takođe rutinskoj usluzi koju obavljamo svakodnevno. Montaža sanitarija je prošla standardno dobro, ostale sitne poslove po kupatilu smo brzo završili.

Materijal za renoviranje kupatila

Kada je u pitanju materijal za renoviranje kupatila, potreban je kvalitet. Naravno najbitnije je da angažujete pouzdanog vodoinstalatera ali isto tako da se ne koriste loši materijali. Najbezbednija za Vas je sredina kada je u pitanju materijal i što bolji vodoinstalater i keramičar.

Imajte na umu da kod renoviranja kupatila ne treba štedeti a naravno ni rasipati se, sve je u balansu i Vašim mogućnostima. Birajte kvalitetan materijal, time osiguravate da Vas kupatilo služi dugi niz godina. Naravno ukoliko se ugradnja vodomaterijala obavi adekvatno.

Za Vaš novac uvek birajte najbolje.

Bolje sačekati dobrog majstora

Kada je reč o kvalitetnom adaptiranju kupatila ili toaleta, važno je odabrati dobrog majstora. To je ponekad težak deo posla iz razloga što dobri majstori imaju već zakazane termine i do 6 meseci unapred. Ako mislite da je to neistina, krenite da pozivate majstore i uvidećete sami da je nemoguće naći majstora koji može odmah da Vam krene sa poslom. Ako ga ipak nađete, zapitajte se zašto je slobodan, vrlo je mala verovatnoća da baš tada ima termin za Vas. Razlozi su razni ali glavni jeste da je upitan kvalitet njegovog rada.

U ovom trenutku se radi nekoliko hiljada kupatila na teritoriji Beograda. Da li u Beogradu postoji nekoliko hiljada vodoinstalatera? Nararvno da ne, zato planirajte unapred bar mesec dva da ne bi došli u situaciju da nemate koga nagažovati ili još gore od toga da angažujete priučenog vodoinstalatera posle čijeg rada pozivate nas ili nekog od naše konkurencije radi hitne intervencije. Dugo smo u ovom poslu i znamo zašto Vam dajemo savete ovog tipa.

Uvek će postojati oni koji su uvereni da mogu sve odmah, da nema mesta čekanju i slično. Baš njima se dešavaju iznenadne havarije usled curenja vodovodnih cevi ili pucanja cevi kanalizacije, propuštanja slivnika nakon par dana od adaptacije kupatila. Naš broj telefona za hitne intervencije je 011 407-8-100, kolege rade non stop, mogu da dođu na Vašu adresu u kratkom roku.

Zaključak

Kada renovirate kupatilo potrebno je da odaberete pravog vodoinstalatera koji će sve instalacije vodovoda i kanalizacije zameniti kako valja. Ukoliko ovde omanete, mogući su problemi o kojima smo pisali na linkovima iznad. Birajte samo ozbiljne profesionalce koji Vam garantuju kvalitet svojih usluga.

Najveći problemi su oni koji zahtevaju da se skidaju pločice iz tek renoviranog kupatila, što bi svima zasmetalo. Naš tim raspolaže specijalnim termalnim kamerama kojima možemo da vidimo tačno mesto curenja vode.

Oslonite se na naš tim, tu smo za Vas!


Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila -Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!