• Kompletno renoviranje kupatila

Danas opisujemo kompletno renoviranje kupatila kod starog klijenta. Zamisao našeg sugrađanina je bila da se zamene stare vodovodne instalacije, sanitarije i pločice novim. Izvinjavamo se što nismo u mogućnosti da priložimo fotografije pre renoviranja kupatila, na kojima se vidi stanje kupatila.

Kada je u pitanju kompletno renoviranje kupatila poput pomenutog iznad, vrši se skidanje starih sanitarija, skidanje pločica, zamena vodovodne i kanalizacione instalacije. Nakon navedenih poslova, pristupa se keramičarskim radovima i na kraju ugradnji sanitarija.

Kod renoviranja kupatila najbitnija stavka jeste da se vodovodne i kanalizacione instalacije urade po svim propisima. Redovno se dešava da nakon  renoviranje kupatila sve prođe kako treba, ali se nakon par meseci stvori pravi haos u kupatilu i kupatilu ispod. Ukoliko želite da saznate kakve muke nastaju u slučaju malog curenja vode u kupatilu, savetujemo Vam da pročitate navedene stranice ispod.

Pucanje ventila u kupatilu

Curenje vode od komsija iznad

Curenje vode – plafon

Curenje vode sa plafona

Ventil u kupatilu i ventil u kuhinji

Bez keramičarskih radova renoviranje kupatila nije pravo renoviranje, to svi znamo. Posle zamene vodovodne i kanalizacione instalacije u kupatilu, kolega keramičar je uz dogovor sa vlasnikom stana počeo sa postavljanjem keramike. Vlasnik stana se ovog puta opredelio za elegantnije pločice, pre renoviranja kupatila pločice su bile u nekoliko boja.

Na kraju je došla na red ugradnja sanitarija o kojoj ćemo pisati na stranici sa sledećeg linka – kompletna zamena sanitarija u starom kupatilu.


Razlog što renoviranje kupatila delimo na dve stranice je zbog kritika posetilaca sajta da nam je sadržaj stranica predugačak. Tako da od sada ćemo gledati da “olakšamo” stranice što se tiče sadržaja (po stranici). Praktikovaćemo da Vam linkujemo ostale stranice koje su povezane sadržajem, poput primera iznad.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila -Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kompletno renoviranje kupatila – Vodoinstalateri Beograd Tim

 

Pozovite nas!