Odgušenja sajlama i VOMA sistemom

Odgušenje kanalizacije sajlom, povoljna cena, izdajemo račun na uslugu. Odgušenje kanalizacije sajlom i woma sistemom Beograd, radimo non stop 24h! Dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu.

Vodoinstalater Beograd Tim na sve usluge izdaje račun!


ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAJLOM

  • Stručno odgušenje kanalizacije mašinskom sajlom;
  • kvalitetno odgušenje kanalizacije ručnom sjalom;
  • povoljna cena;
  • hitne intervencije;
  • dolazak ubrzo po pozivu;
  • zakazivanje intervvencije;
  • izdavanje računa.

Odgušenja sajlom delimo na dve vrste koje međusobno imaju zajedničko samo sajle. Obe vrste odgušenja su efikasne u određenom procentu kod slabih i srednjih zagušenja.

Osigurajte kvalitetno odgušenje sajlom

Kako?

Angažovanjem firme koja se tim poslom bavi nekoliko decenija. Na pravom ste mestu, kvalitet usluge je zagarantovan. Pored usluge, očekujte i profesionalan savet kako do novog zapušenja da ne dođe.

Pa da nastavimo sa tipovima odgušenja.

Odgušenje kanalizacije mašinskom sajlom

Pouzdano odgušenje kanalizacije mašinskom sajlom, povoljna cena odgušenja uz izdavanje računa. Kolege odgušenje mašinskom sajlom vrše rutinski i vrlo efikasno. Mašinske sajle su pokazale kao odlično rešenje kod večine zagušenja gde bez poteškoća rešavaju probleme.

Snaga mašinske sajle je neuporedivo veća u odnosu na ručnu sajlu i samim tim je dosta efikasnija od ručnog konkurenta. Kolege odgušenje kanaizacije mašinskim sajla koriste u većini slučajeva baš zbog pouzdanosti.

Efikasnost mašinskog tipa odgušenja se ne dovodi u pitanje, prosto je daleko bolje rešenje ako ga upoređujemo sa ručnim.


Primer zapušene cevi čvrstim (zapeklim) sadržajem. Nesmetani protok kroz cev nije mogić.


Odgušenje kanalizacije ručnom sajlom

Vršimo odgušenje kanalizacije ručnom sajlom, koristimo je kod lokalnih zagušenja lakšeg tipa. Odgušenje kanalizacije ručnom sjalom u odnosu na mašinski tip odgušenja je dosta slabiji i sa njim nije moguće doći do dobrih rezultata. Svakako, kolege tamo gde je moguće obave ručni tip odgušenja.

Ovaj tip odgušenja se primenjivao pre pojave mašinskog tipa i tada je bio jedini način. Danas, naša preporuka jeste mašinsi tip ili WOMA odgušenje pod pritiskom gde ga je moguće primeniti.

ODGUŠENJA SAJLAMA I WOMA – VOMA SISTEMOM

Noćna mora svih nas je da dođe do poplave stana ili kuće, neprijatnih mirisa, slabog protoka odvodnih cevi itd… Ništa nije gore nego kada se zaguši wc šolja, tu pored poplave može doći do širenja neprijatnog mirisa i fekalija. Manje zabrinjavajuće probleme prave ostale sanitarije koje se zaguše.

Pored zagušenja wc šolje, veliki problem prave zagušene odvodne kanalizacione cevi koje moramo pod hitno da odgušimo. Kada se to desi, dolazi na red vodoinstalater tim sa nekoliko vrsta odgušenja. Nije samo kanalizacija ta kojoj je potrebno odgušenje (odgušenje kanalizacije – odgušenje mašinskim sajlama ili VOMA sistemom odgušenja).


Lep primer kako koren drveta može da nađe put da uđe u cev i da je zaguši.

Lep primer kako koren drveta može da nađe put da uđe u cev i da je zaguši.


Gde se vrši odgušenje kanalizacije sajlom i WOMA – VOMA sistemom?

Odgušenje se vrši u vertikalama i horizontalama zgrada, vertikali stana, odvodnim cevima, zapravo u celom kanalizacionom sistemu kuće, stana ili zgrade postoji mogućnost zagušenja cevi. Pored toga odgušenja se vrše u raznim sanitarijama poput (nabrojaćemo) – wc šolje, lavaboa, pisoara, kade, tuš kabine, raznih slivnika, wc čučavca, sudopere itd.

Možemo pomenuti i kišne kanalizacije, koje takođe moramo održavati ispravnim i “prohodnim”. Odgušenja vršimo ručnim putem sa sajlama, mašinskim putem takođe sa sajlama ili upotrebom poznatog VOMA sistema za odgušivanje kanalizacije i raznih sanitarija.

sudopera

Prilikom zagušenja odvodne cevi sudopere ili jednog dela vodovodnog odvodnog sistema kuće/stana, javlja se problem priložen na slici.

Pouzdano odgušenje uz stručan tim

Nije odgušenje za svakog majstora, to je surova istina koju znaju samo oni koji rade ovaj posao. Pre svega, iskustvo igra važnu ulogu, zatim posvećenost i na kraju dobra oprema.

Iskustvo je najvažnija stavka zbog pronalaženja načina da se odguši određena lokacija. Nebrojano puta smo svedoci pokušaja odgušenja od strane drugih vodoinstalatera koji imaju opremu ali nemaju znanje i tu se sve završava. A klijentu se uzmu pare…

Posvećenost je takođe vrlo bitna, bez nje većina jačih zapušenja ne bi nikad bilo odgušeno. Naše kolege znaju da se jednom odgušenjem bave satima. To nije iz razloga što kolege ne znaju da rade svoj posao već što je zapušenje veoma jakog tipa, u nekim slučajevima jedna dečija igračka može trajno da zapuši vertikalu. Postoje razne tehnike koje kolege koriste uz veliku upornost da se kanalizaciona cev odguši i reši problem klijentu, što je u suštini najvažnije.

Adekvatan alat obezbeđuje da se posao obavi brže i bolje i najbolja je nadogradnja u našem poslu koju može da očekuje voodinstalater.

Zakazivanje odgušenja kanalizacije

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam omogućava da sve naše usluge zakažete za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Kada je u pitanju odgušenje kanalizacije mašinskom sajlom ili WOMOM, radi se o hitnoj intervenciji koja zahteva u glavnom brz dlazak kolega i vrlo efikasan rad. Kolege su veoma brze u dolasku i efikasne tokom rade tako da će Vam vratiti mir u najkraćem mogućem roku. Rešavamo sve vrste havarija a pogotovo one neprijatne poput zapušenih cevi kada su moguće i velike materijalne štete.

Odgušićemo svaku vrstu kanalizacije ili mašinskim sajlama ili WOMA sistemom, na licu mesta kolege donose odluku kojom metodom je najbolje da se reši problem. Uz moderne alate poput najnovijih mašina za odgušenje sajlama ili WOMA vozilima brzo možemo da odgušimo svaku kanalizaciju. Pozovite nas i proverite zašto je naš tim vodoinstalatera jedan od najboljih u Beogradu i u okolini.

Teme koje Vas možda zanimaju:

Adaptacija kupatila V3

Bojleri

Pozovite nas!