Jeftin vodoinstalater

Jeftin vodoinstalater, jeftine cene, garancija i račun. Ako Vam treba jeftin vodoinstalater, pouzdan majstor Beograd, na pravom ste mestu. Radimo 24h, dolazimo odmah.


Radimo na teritoriji Beograda i okoline non stop tokom celog dana i noći. Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge uz račun i garanciju. Dolazimo u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja. Oslonite se na nas.

JEFTIN VODOINSTALATER

– Pouzdana i jeftina usluga;
– dežurni vodoinstalater;
– dolazak ubrzo po pozivu;
– kompletne vodoinstalaterske usluge;
– naša baza rezervnih delova;
– garancija;
– račun.

Vodoinstalater Beograd Tim obezbeđuje profesionalne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda i okoline po povoljnim cenama. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku bez obzira da li je dan ili noć.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Jeftine vodoinstalaterske usluge Beograd

Vodoinstalateri Beograd tim obavljaju pouzdane kvalitetne vodoinstalaterske usluge na teritoriji celog grada 24 sata. Cene naših usluga su povoljne i naši klijenti uvek dobijaju više od onoga što su tražili. Bitno naglasiti da je najpre bitan kvalitet usluga koje pružamo kako klijentima tako i nama. Nažalost u Beogradu su se pojavili vodoinstalateri koji sugrađane putem telefona informišu da se radi o jeftinim vodoinstalaterskim uslugama ali nije tako. Iz tog razloga bitno je da angažujete kvalitetan vodoinstalaterski servis koji vam pruža dobru uslugu za povoljnu cenu.

Nemojte uvek tražiti najnižu cenu (jeftin vodoinstalater) usluge pošto to u većini slučajeva donosi nizak kvalitet usluge. Budite obazrivi i angažuju isključivo pouzdane i kvalitetne vodoinstalatere, time štedite novac.

JEFTIN VODOINSTALATER BEOGRAD

Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline 24 sata dostupni smo u svim opštinama i dolazimo ubrzo po vašem pozivu. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku bilo da je reč o hitnoj ili regularnoj intervenciji. U slučaju hitnih intervencija budete slobodni da nas pozovete u svakom trenutku, naše kolege će doći odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Svakako imate mogućnost da zakažete intervenciju do nekoliko dana u napred shodno vašim obavezama. Jeftin vodoinstalater ne znači uvek i da je pouzdan. stoga je vrlo bitno da odaberete dobrog vodoinstalatera.

Stručno obavljamo sve vodoinstalaterske usluge bilo da je da je reč o odgušenju kanalizacije, adaptaciji kupatila ili zameni napukle cevi u zidu.

Jeftin vodoinstalater hitne intervencije Beograd

Naš vodoinstalaterski tim obezbeđuje nekoliko timova u svakoj opštini u Beogradu koji su u svakom trenutku dostupni radi svih hitnih vodoinstalaterskih intervencija. Naše kolege su potpuno opremljene da obave sve vodoinstalaterske usluge u svakom trenutku non stop. Pod hitnim intervencijama spadaju odgušenje kanalizacije svih vrsta, popravka kanalizacionih i vodovodnih cevi svih vrsta, servis bojlera, zamena svih puklih cevi i sifona, zamena ventila, zaustavljanje curenja vode, detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom unutra i spolja.

Pored navedenih intervencija u hitne spadaju i sve ostale intervencije koje su našim klijentima hitne i koje možemo da obavimo u toku noći i u toku dana a da ne remetimo mir ostalih stanara.

Jeftino odgušenje kanalizacije

Obavljamo jeftino odgušenje kanalizacije na teritoriji Beograda i okoline 24 sata. Jeftino mašinsko odgušenje kanalizacije od strane stručnih vodoinstalatera uz račun. Jeftino odgušenje sudopere, wc šolje, slivnika, umivaonika kade i tuš kabine koristeći moderne mašine za odgušenje. Svaki tip kanalizacije zahteva da koristimo različite sajle kako bi odgušenje obavili pravilno. Naši timovi su potpuno opremljeni do obave odgušenje bilo da je reč o lokalnom srednjim ili teškom zapušenju. U toku jednog radnog dana kolege obave i do nekoliko desetina odgušenja kanalizacije na teritoriji Beograda i okoline.

Obavljamo odgušenje kanalizacije ručnim, mašinskim putem i voma sistemom. Drugim rečima u mogućnosti smo da otpušimo i najteža zapušenja cevi i velike kanalizacione mreže. Kod zapušenja kanalizacije najbitnije je da reagujete na vreme i da pozovete vodoinstalatera (jeftin vodoinstalater) kako bi pravovremeno došao i rešio zapušenje. U slučaju velikog zapušenja može doći do izlivanje fekalija i vode iz kanalizacije ako se ne reaguje na vreme. Važno je da čim primetite da voda slabije otiče ili izvire iz sudopere ili wc šolje da nas pozovete kako bi rešili taj problem.

Jeftin servis bojlera Beograd

Obavljeno jeftin servis bojlera Beograd na teritoriji Beograda i u okolini. Pouzdan i kvalitetan servis bojlera originalni rezervnim delovima odličnog kvaliteta. Naši serviseri (jeftin vodoinstalater) su dostupni preko celog dana radi standardnog servisa bojlera i možete nas angažovati u bilo kom trenutku u toku dana. Takođe ukoliko je potrebno da se servis bojlera obavi hitno ili je potrebna hitna popravka bojlera naše kolege su non-stop na raspolaganju.

Servisiramo sve vrste bojlera svih starosti i svih stanja. Poznajemo vrlo dobro sve proizvođače bojlere i njihove mane. Tako da možemo odmah na licu mesta da vam damo savet da li je vaš bojler moguće popraviti, servisirati ili je ipak potrebna kupovina novog.

Naš servis bojlera vam omogućava da u svakom trenutku možete da se oslonite na stručan i adekvatan servis kako bi rešili problem sa bojlerom bilo koje vrste.

Budite slobodni da se oslonite na nas, dostupni smo u svakom trenutku.

Jeftina popravka i zamena cevi?

Stručna i jeftina popravka cevi u zidu, podu i zemlji. Jeftina popravka cevi u stanu, kući i zgradi non stop dolazimo ubrzo po pozivu! Naše kolege popravljaju cevi na svim lokacijama, svih vrsta i stanja. Ukoliko cev nije moguće popravit usled dotrajalosti ili oštećenja, kolege će obaviti zamenu cele cevi pa čak i cele vodovodne ili kanalizacine mreže.

Jeftina zamena cevi u zidu, podu i zemlji u stanu, kući i zgradi. Povoljna cena uz račun i garanciju. Jeftina zamena cevi svih vrsta, radimo 24h, preko cele godine. Oslonite se na naš tim kako bi rešili sve vrste vodoinstalaterskih havarija.

Jeftina zamena sanitarija Beograd

Jeftina zamena sanitarija Beograd i okolina, povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Zamena sanitarija od strane stručnih vodoinstalatera 7 dana u nedelji. Kolege stručno i precizno menjaju sve vrste sanitarija na svim lokacijama u Beogradu i u okolini. Možete računati na nas tokom celog dana, preko cele sedmice.

Povoljna zamena sanitarija, kolege dolaze kod Vas u dogovoreno vreme i obavljaju zamenu sanitarija novim ili polovnim. Ukoliko niste obezbedili sanitarije, kolege mogu pazariti u Vaše ime sanitarije koje želite, zatim da ih dovezu i ugrade. Kod nas imate obezbeđenu celokupnu uslugu, možete se u potpunosti osloniti na naš tim.

Računajte na nas!

Jeftin servis vodokotlića

Efikasan i jeftin servis vodokotlića, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Jeftin servis vodokotlića svih vrsta, radimo svim danima u sedmici. Kolege servisiraju sve vodokotliće svih vrsta, proizvođača i starosti. Vraćamo vodokotlićima radnu efikasnost kao kada su tek kupljeni. Naravno uvek treba uzeti u obzir celokupno stanje vodokotlića i ako ono nije zadovoljavajuće onda servis nije moguć. Nekad je bolje pazariti nov vodokotlić nego servisirati stari.

Servisiranje vodokotlića traje od 15 do 45 minuta, nekad i duže ukoliko je specifičan vodokotlić u putanju. Kolege će svakako dati sve od sebe da svoj posao obave u najkraćem roku kako bi Vi imali funkcionalan vodokotlić. Zamenske delove mi obezbeđujemo ali uvek postoji opcija da taj deo posla Vi obavite ukoliko to želite. Potrebno je da Vas kolege informišu koje delove da uzmete kako bi vodokotlić bio servisiran sa kvalitetnim delovima i samim tim radio pravilno duži vremenski period.

Tu smo za Vas!

Jeftina zamena ventila i sifona

Zamena ventila svih vrsta, bitno je naglasiti da ventile menjamo non stop, iz razloga što su opasni. Ventil kada nije u funkciji, donosi velike probleme kako Vama tako i drugima. Zamena ventila se mora shvatiti ozbiljno i obaviti što je pre moguće.

Zašto je potrebna brza zamena ventila?

Vodovodni ventil ima jedan posao a to je da zaustavi ili omogući protok vode kroz cevi. Ako ventil ne radi kako treba, on će samo puštati ili samo zaustaviti vodu kroz cevi. Na primer pukla Vam je vodoovodna cev i voda bez kontrole izlazi iz cevi i poplavljuje Vam kupatilo i ostatak stana/kuće ili poslovnog prostora. Ventil za vodu je taj koji se koristi da se voda zatvori. Ako on nije u funkciji Vi ste u problemu.

Naravno postoji još ventila koje možete da zatvorite a to je glavni ventil ili ventil zgrade/kuće. Pitanje je da li znate gde se nalaze ti ventili a još važnije pitanje jeste da li ti ventili rade? Stoga je veoma važno da svoje ventile pregledate na vreme i utvrdite koji od njih nije u funkciji. Na žalost većina ventila se proverava na 5 do 10 godina pa čak i na duži vremenski period.

Da li znate na koliko vremena je potrebno proveriti da li ventil radi?

Na svakih 6 meseci. To je pravilo i ako se njega pridržavate, uvek ćete imati ispravan ventil za vodu. U suprotnom, kada se desi problem u smislu pucanja cevi, zamene bojlera ili vodokotlića, baterije i tada se desi pucanje ventila (koje je veoma često usled dotrajalosti ili je ventil zapekao), tada ste u velikom problemu.

Zamena sifona i zašto je ona bitna

Sifoni su one male plastične ili metalne cevi ispod sudopere, umivaonika-lavaboa, kade i tuš kabine. Sifoni su u glavnom manji donosioci problema ali znaju da iznenade i to se dešava često a pogotovo u gradu Beogradu koji je veoma naseljen.

Zamena sfiona je važna i radimo ih tokom celog dana, cele nedelje, 365 dana u godini. U slučaju da imate problem sa sifonom, rešavajte ga odmah nemojte odlagati ovaj problem. Naprotiv, najbolje je da reagujete odmah, kako bi zakazali intervenciju kod vodoinstalatera ili zatražili da on dođe odmah ako Vam je hitno.

Sifon može da bude izročnik velikih materijalnih šteta a da Vi toga niste ni svesni. Na primer živite u stambenoj zgradi, ispod Vas komšija je otišao na put. U jednom momentu dok ste na poslu poziva Vas komšija ispod Vas i informiše Vas da je kod njega pravi haos. Primetio je da se voda kaplje svuda po stanu a Vi ste iznad njega.

Kako je došlo do toga?

Vi ste koristili Vašu sudoperu, kadu, tuš kabinu, lavabo ali niste ni znali da danima voda kaplje iz njih i sakuplja se ispod pločica. Vremenom ta količina vode raste i nalazi svoj put ka dole i pravo u komšijin stan. Komšija nije bio tu danima i nije mogao da primeti šta se deašava ali kada je došao video da mu je parket propao, tehnika uništena a nameštaj u prilično lošem stanju. U ovom slučaju, Vi ste odgovrni za problem.

Zato je najbolje redovno proveravati i obaviti zamenu sifona čim primetite da nije u dobrom stanju. Često se dešavaju sutuacije gde klijent zna da sifon nije funkcionalan ali odlaže rešavanje tog problema i na kraju zaboravi na njega.

Oslonite se na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!