VODOINSTALATER SAVSKI VENAC

VODOINSTALATER SAVSKI VENAC sve vodoinstalaterske usluge na Savskom Vencu. Vodoinstalater Savski Venac dolazak odmah. Garancija i račun na sve usluge.


Ukoliko su Vam potrebne vodoinstalaterske usluge na područiju opštine Savski Venac i šire, na pravom ste mestu (dežurni vodoinstalater).

Vodoinstalater Savski Venac Tim profesionalno, pedantno i poštujući zadate rokove obavlja sve vodoinstalaterske radove.

Naš tim je dostupan non-stop svojim sugrađanima, stoga se ne ustručavajte da nas kontaktirate (hitne intervencije).


VODOINSTALATER SAVSKI VENAC

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • pouzdana usluga;
 • povoljna usluga;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Savski Venac Tim uspešno sarađuje sa velikim brojem pravnih lica, predstavlja pouzdanog saradnika na duže staze.

Spisak naših saradnika možete pogledati na stranici našeg sajta “Pravna lica” u navigacionom meniju.


Vodoinstalater Savski Venac usluge

 • Zamena svih sanitarija i njihova ugradnja;
 • zamena ventila svih vrsta i njihova zamena;
 • odgušenja kanalizacije – wc šolja, sudopera, lavabo, slivnik, vertikala, dvorišna kanalizacija;
 • renoviranje i adaptacija kupatila i kuhinje;
 • popravka, zamena i ugradnja bojlera, servis bojlera;
 • čišćenje septičkih jama;
 • izvlačenje vode – poplava.

Spisak usluga koje obavljamo je daleko duži i njega možete pogledati na sledećoj stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater - Savski Venac

Vodoinstalater Savski Venac – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Savski Venac – kvalitet

Vodoinstalater Savski Venac Tim obavlja sve vodoinstalaterkse usluge pouzdano i kvalitetno. Na sve usluge izdajemo garanciju i račun. Nama je kvalitet usluge na prvom mestu i shodno tome od prvog dana se trudimo da budemo najbolji.

Kvalitet naše usluge obezbeđujemo odabirom kvalifikovanih kolega vodoinstalatera, modernim alatima poslednje generacije i kvalitetnim zamenskim delovima i vodomaterijalom.

Naš Tim svakom poslu pristupa profesionalno i obavlja ga na najbolji mogući način. Pratimo smernice struke koje nam jasno govore kako se koja usluga obavlja. Naše kolege svoj posao obabljaju pravilno i u skladu sa svetskim standardima, bez ikakvih odudaranja od istih. Time, osiguravamo da naša usluga bude najbolja.

Vodoinstalater Savski Venac – hitne intervencije

Vodoinstalater Savski Venac Tim za hitne intervencije Vam je na usluzi preko celog dana i tokom cele noći. Radimo 365 dana u nedelji, non stop. Dolazimo na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku od Vašeg poziva bez kašnjenja i odlaganja.

Obavljamo sve vrste hitnih intervencija, efikasno uklanjamo sve tipove havarija bez obzira na njihov obim i težinu. Odgušujemo kanalizaciju svih vrsta, saniramo sve vrste pucanja cevi, menjamo sve vrste ventila i sanitarija, servisiramo sve vrste bojlera. Kratko rečeno, rešavamo sve tipove havarija.

Naši timovi za hitne intervencije Savski Venac dolaze ubrzo po pozivu na celoj teritoriji Savskog Venca i okoline.

Odgušenje kanalizacije Savski Venac

Kvalitetno odgušenje kanalizacije Savski Venac, radimo 24h, povoljna cena, izdajemo račun. Odgušenje kanalizacije Savski Venac non stop, dolazimo odmah po pozivu! Radimo odgušenja preko celog dana i noći, 365 dana u godini. Vodoinstalater Savski Venac vrši mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA odgušenje i ručno odgušenje. Najčešći tip odgušenja je mašinski, zatim VOMA i na kraju najređe ručni tip.

Mašinsko odgušenje kanalizacije se najviše praktikuje pošto je izuzetno efikasno i koristi se na najviše lokacija. Lako je prenosivo i može se koristiti bukvalno svuda. VOMA odgušenje kanalizacije se koristi kod teških zapušenja kada predhodni tip nije u mogućnosti da obavi posao.

Odgušenje sudopere Savski Venac

Mašinsko odgušenje sudopere Savski Venac non stop, dolazimo odmah. Pouzdano odgušenje sudopere Savski Venac, povoljna cena, dajemo račun na uslugu. Radimo non stop tokom cele nedelje danju i noću. Oslonite se na naše stručne kolege u svakom trenutku, pozovite nas odmah. Kolege će doći ubrzo nakon Vašeg poziva bez kašnjenja i odlaganja dolaska.

Vodoinstalater Savski Venac odgušenje sudopere obavlja desetinu puta u toku 24h, radi se o našoj rutinskoj usluzi koju vršimo efikasno i brzo. Sama sudopera i njena vertikala zahtevaju poseban pristup vodoinstalatera kako bi se odgušenje obavilo pravilno i adekvatno.

Odgušenje wc šolje Savski Venac

Hitno odgušenje wc šolje Savski Venac non stop, povoljna cena, dolazimo odmah po pozivu. Odgušenje wc šolje Savski Venac 24h, izdajemo račun na sva odgušenja. Radimo preko cele nedelje, brzi smo u dolasku i vrlo efikasni u radu. Ukoliko Vam treba brza, povoljna i adekvatna usluga, na pravom ste mestu. Odgušenje wc šolje vršimo pretežno mašinski iz razloga što se radi o izuzetno efikasnom načinu da odgušimo kanalizaciju.

Vodoinstalater Savski Venac Tim Vam savetuje da wc šolju odgušite na vreme, da ne čekate da dođe do izlivanja fekalija što se i dešava u većini slučajeva. Kako bi izbegli poplave i velike havarije fekalijama, pozovite nas odmah, kolege će po hitnom postupku doći na Vašu adresu.

Odgušenje vertikale Savski Venac 24h

Pouzdano odgušenje vertikale Savski Venac non stop! Radimo 24h mašinsko odgušenje vertikale, povoljna cena uz račun. Dolazimo odmah po pozivu! Sama vertikala je vrlo nezgodna kada de zapuši jer pravi probleme i Vama i drugima koji je koriste. Pogotovo ako se radi o starijoj zgradi gde su vertikale i ostale cevi kanalizacije vrlo stare i dotrajale. Tada su zapušenja redovna i naš Vodoinstalater Savski Venac Tim često dolazi i odgušuje vertikale u takvom stanju. Ako su zapušenja prečesta, poželjno je zameniti problematični deo ili čak i celu vertikalu.

Nemojte čekati zadnji momenat, već čim primetite da voda sporije otiče iz wc šolje ili slivnika, potrebno je da nas pozovete da pregledamo cevi i utvrdimo u kakvom su stanju i gde je zapušenje.

Odgušenje kade i tuš kabine Savski Venac

Stručno odgušenje kade Savski Venac, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje kade i tuš kabine Savski Venac non stop – dolazimo odmah. Kolege su Vam na raspolaganju kao i za sve ostale naše usluge koje zahtevaju hitno reagovanje kako Vas tako i kolega. Najbitnije je da nas pozovete ako primetite problem sa odvodom kade ili tuš kabine.

Radi se o istom odvodu koji se odgušuje na isti način – mašinski. Kolege pre svega utvrđuju da li je zapušenje kade ili tuš kabine lokalno ili u samom odvodu. Nakon provere pristupaju odgušenju koje traje od 30 do 60 minuta. Nekad se odgušenje tuš kabine obavi za 20-tak minuta ali postoje situacije kada odgušenje zadrži kolege i do dva sata.

Tada vodoinstalater Savski Venac pre svega mora da proveri ceo odvod kade, tuš kabine i slivnika pošto problem nije do njih već u samom odvodu kupatila.

Odgušenje lavaboa Savski Venac – non stop

Kvalitetno odgušenje lavaboa Savski Venac i okolina, radimo tokom dana i noći – non stop! Odgušenje lavaboa Savski Venac po povoljnim cenama uz izdavanje računa. Lavabo poput sudopere zahteva posebne tanke sajle kako bi se odgušenje obavilo na pravilan način. Za razliku od sudopere, zapušenje lavaboa nije iste jačine ali može da napravi velike probleme.

Odgušenje umivaonika se vrši mašinski, radi se o najboljem vidu odgušenja koje se pokazalo kao vrlo efikasno. Za razliku od ručnog odgušenja umivaonika, mašinskti tip je daleko efikasniji i obezbeđuje da se duži vremenski period zapušenje umivaonika ne vrati.

Naravno sve zavisi od navika korisnika umivaonika i šta prosipa u njega. Bitno je naglasiti da svaki odvod kanalizacije se može zapušiti bio nov ili ne u toku od jednog minuta ako se ne pazi šta se ubacuje u njega.

Vodoinstalater Savski Venac Vam je na raspolaganju u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika Savski Venac

Efikasno odgušenje slivnika Savski Venac i okolina, povoljna cena usluge uz izdavanje računa. Odgušenje slivnia non stop, svim danima, dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu. Poput svih zapušenja kanalizacije, zapušeni slivnik zahteva brzu reakciju. Naravno, ne možemo uporediti slivnik sa sudoperom koja prilikom zapušenja može da izazove veliku materijalnu štetu.

Sam slivnik se zapušuje zbog kade/tuš kabine, lavaboa, bidea i zbog samog sebe. Kroz pomenute kanalizacije prolaze razne nečistoće i talože se u sluvniku. Takođe, kroz sam slivnik svakodnevno upadaju nečistoće i sve to skupa pravi problem.

Zapušen slivnik je najvolje što pre odgušiti kako bi se preduhitrila havarija koja u većini slučajeva nastaje. Stoga, budite brzi i odlučni, pozovite nas, dolazimo u kratkom roku na Vašu adresu. Brzi smo prilikom odgušenja, tako da u kratkom roku ćete imati opet funkcionalni slivnik.

Računajte na nas non stop, svim danima.

ZAMENA I SANACIJA CEVI SAVSKI VENAC

Stručna zamena cevi Savski Venac, račun i garancija, povoljna cena. Zamena cevi Savski Venac non stop, radimo 24h, svim danima. Kolege pored zamene cevi vrše i popravku vodovodnih i kanalizacionih cevi na svim lokacijama u zidu, podu i zemlji.

Sanacija vodovodne cevi i sanacija kanalizacione cevi se obavlja rutinski i efikasno u toku 24 sata. Sanacija cevi iziskuje iskustvo i dobar alat kako bi se posao obavio valjano. Naše kolege imaju višedecenijsko iskustvo i raspolažu modernim alatima poslednje generacije.

Kolege saniraju sve vrste cevi vodovoda i kanalizacije, ukoliko sanacija nije moguća, radi se zamena dela cevi ili cele cevi. Nekad, kada su dotrajale vodovodne cevi ili kanalizacione cevi kolege obavljaju zamenu cele mreže. Tada se u glavnom menjaju sve cevi i ventili na njima i dobija se nova vodovodna ili kanalizaciona instalacija.

Popravka cevi nekad zahteva da snimimo cevi kamerama kako bi se popravka cevi obavila pravilno i kvalitetno. Uz pomoć kamere vidimo mesto pucanja cevi i pristupamo popravci na najbolji mogući način.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju, oslonite se na nas u svakom trenutku!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA SAVSKI VENAC

Pouzdana ugradnja sanitarija Savski Venac i okolina, kvalitetna usluga uz izdavanje računa i garancije. Montaža sanitarija svih vrsta, svim danima u sedmici po povoljnoj ceni. Kolege ugrađuju sanitarije koje ste obezbedili ali takođe mogu da ih obezbede ukoliko je to potrebno. Sa našim vodoinstalaterima se možete lako dogvoriti oko toga šta želite da Vam se pazari, dopremi i ugradi. Ukoliko Vam je potreban stručan savet u vezi kupovine sanitarija, kolege Vam stoje na raspolaganju.

Zamena sanitarija Savski Venac od strane iskusnih vodoinstalatera. Brzi smo i efikasni u zameni svih sanitarija ali takođe i u obavljanju svih ostalih vodoinstalaterskih usluga. Kod zamene sanitarija neophodna je adekvatna demonaža starih sanitarija pa zatim ugradnja novih. Ukoliko nove sanitarije ne odgovoraju u dimenzijama ili po funkcionalnosti mestu gde se ugrađuju, kolege će dodatno obraditi mesto ugradnje. Na taj način obezbeđujemo da nove sanitarije odlično “legnu” na svoja mesta. Naravno, sve obavljamo uz saglasnost klijenta.

Montaža sanitarija je rutinska usluga naših vodoinstalatera i vrše je desetinu puta u toku jedne sedmice. Možete računati na naš tim u svakom trenutku radi ove i svih ostalih intervencija.

Zamena i montaža kade i tuš kabine

Profesionalna zamena kade i tuš kabine, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena kade se obavlja svakoga dana u nedelji. Radimo sa svim vrstama kada bez obzira na tip i proizvođača. Kolege u toku jedne sedmice ugrade nekoliko kada ili tuš kabina. Adekvatna montaža kade zahteva stručnost vodoinstalatera, dobar alat i fokus u radu. Naš tim čine odlični vodoinstalateri koji svoj posao rade kvalitetno i pouzdano. Prilikom ugradnje kade kolege koriste kvalitetne materijale poput silikona kako bi osigurali njen pravilan rad dugi niz godina.

Zamena tuš kabine za razliku od kade zahteva malo više vremena kako bi se adekvatno ugradila. Kolege zamenu započinju demontažom stare tuš kabine. Odmah zatim kreću sa proverom i obradom mesta ugradnje ako je to neophodno kako bi se nova tuš kabina adekvatno smestila. Ugradnja (montaža) tuš kabine se vrši prateći sve smernice naše struke i samog proizvođača tuš kabine. Kolege će ugraditi tuš kabinu u što kraćem roku, naravno kvalitet usluge će uvek biti na visokom nivou. Nakon ugradnje moćićete koristiti tuš kabinu ili kadu sasvim normalno.

Oslonite se na naš iskusni vodoinstalaterski tim!

Zamena wc šolje

Svi znamo da zamenu wc šolje mora obaviti stručno lice koje ima iskustva, inače dolazi do problema. Niko od nas ne želi probleme, zar ne?

Zamena wc šolje se radi stručno i precizno bez mogućnosti greške. Zato i angažujete vodoinstalatera za taj posao. Pre same zamene vrši se demontaža wc šolje, njeno odpremanje i zatim pristupanje obradi mesta gde je wc šolja stajala. Obrada u suštini traje kratko ali uvek postoji mala šansa za iznenađenje na šta su naše kolege navikle. Najbitnije je da se lepo pripremi mesto montaže nove wc šolje.

Montaža wc šolje na mesto stare ili na novu lokaciju u dogovoru sa kolegama se obavlja relativno brzo. Nakon čega kolege proverevaju da li se montaža obavila valjano ili ne. Nakon provere, wc šolja se može normalno koristiti. Kolega kao i sa svim ostalim sanitarijama, rade sa svim vrstama wc šolji, na Vama je jedino da odlučite da li ćete Vi obezbediti novu wc šolju ili da taj posao urade naše kolege. Možemo se sve dogovoriti.

Naš stručni tim Vam je uvek na raspolaganju!


Vodoinstalater Savski Venac – o nama

Poslujemo na teritoriji Savskog Venca više od 35 godina, od prvog dana do danas, naš cilj je da budemo vodoinstalaterski servis broj 1. Našim klijentima obezbeđujemo najbolju uslugu u rekordnom roku. Naši klijenti se mogu osloniti na nas u svakom trenutku u bilo kom delu dana ili noći.

Tokom dosadašnjeg poslovanja, desetine hiljada klijenata nam je dalo svoje poverenje i nismo ga proneverili. Trudimo se da uslugu vodoinstalatera dovedemo na najbolji mogući nivo i prilično smo uspešni u tome. Tokom decenija rada na Savskom Vencu postali smo vodoinstalaterski servis broj 1, na šta smo posebno ponosni.

Vodoinstalater Savski Venac Tim čine iskusni vodoinstalateri velikog iskustva, koji svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno. Naše kolege biramo na osnovu njihovog iskustva, predanosti radu i želje da svoj posao obavljaju najbolje. Pored odlučnih kolega, raspolažemo najmodernijim alatima, poslednje generacije. Naš alat nama omogućava da svoj posao obavljamo još bolje i brže.


Vodoinstalater Savski Venac – kontakt

Naš tim možete kontaktirati u svakom trenutku, tokom celog dana i noći. Dežurne kolege su Vam uvek dostupne i dolaze na Vašu adresu ubrzo posle poziva.

Imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred, kolege će doći na ugovorenu adresu u dogovorenom terminu. Zakažite intervenciju shodno Vašim planovima, kada Vama odgovara.

Možete nas kontaktirati putem telefona i e-maila, kolege su vam uvek dostupne. Budite slobodni da nas pozovete bez obzira na to koje je doba dana ili noći, naši timovi su tu i dežuraju radi Vas.

Vaš Vodoinstalater Savski Venac Tim


Pozovite nas!