• Zamena plovka

Ukoliko Vam vodokotlić pušta vodu, zamena plovka je rešenje. Zakažite intervenciju na – 011/407-8-100; 064/049-111-4


Jedan od razloga zbog kojih je moguća veća potrošnja vode (veći troškovi) je neispravan plovak (rešenje – zamena plovka). Možda Vam izgleda bezazleno kada vidite da vodokotlić pušta vodu ali grešite. Zamena plovka može Vas spasiti velikih troškova za vodu, pošto time sprečavate nepotrebno trošenje vode. Tokom jednog sata oticanja vode zbog neisparvnog plovka, otekne desetina litara vode. Možete da zamislite kolika je količina vode u pitanju na nedeljnom nivou ili čak mesečnom nivou. Stoga, najracionalnije rešenje jeste zamena plovka.

Ispod Vam opisujemo intervenciju u XL baru, gde smo obavili uslugu – zamena plovka. Čim je primećeno oticanje vode u wc šolju, menadzer pomenutog bara nas je pozvao. Naravno, kao i uvek, na adresi smo se pojavili u najkraćem roku. Sve pohvale za blagovremeno reagovanje (menadzer lokala), jer danas većina sugrađanina čeka zadnji momenat za bilo koje radove (u ovom slučaju – zamena plovka).

Zamena plovka

U zavisnosti od modela vodokotlića, zamena plovka može biti lakša (brza) i teža (sporija). Kod ugradnih vodokotlića zamena je teža, dok kod vodokotlića (monoblok) ,poput vodokotlića na slici ispod, zamena plovka je lakša. Na intervenciju smo poneli nov plovak kako bismo njime zamenili stari (neispravni), pošto smo znali o kom tipu vodokotlića je reč. Sama zamena plovka obavljena je u kratkom roku i monoblok je vraćen u rad. Brzom reakcijom menadzera lokala i našeg tima, problem sa nepotrebnim oticanjem vode je rešen u rekordnom roku.

Zamena plovka Beograd – pre zamene plovka – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena plovka Beograd – nakon zamene plovka – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena plovka Beograd – nakon zamene plovka – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!