• Zamena plovka

Ukoliko Vam vodokotlić pušta vodu, zamena plovka je rešenje. Zamena plovka na vodokotlicu svim danima u nedelji, brzo i pedantno. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


ZAMENA PLOVKA NA VODOKOTLIĆU

  • Stručna zamena;
  • povoljna cena;
  • radimo sa vodokotlićima svih proizvođača;
  • obezbeđujemo zamenske delove;
  • po potrebi dolazimo odmah;
  • zakazivanje intervencije;
  • račun;
  • garancija.

Vodoinstalater Beograd Tim obezbeđuje profesionalnu zamenu plovka na svim vrstama vodokotlića svih proizvođača (Geberit zamena plovka i servis vodokotlića Beograd) i popravku vodokotlića. Preko 35 godina iskustva je iza nas i desetine hiljada zadovoljnih klijenata. Radimo na celoj teritoriji Beograda i u okolini, dostupni smo 24h non stop radi hitnih intervencija.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Zašto je bitna zamena plovka

Jedan od razloga zbog kojih je moguća veća potrošnja vode (veći troškovi) je neispravan plovak. Možda Vam izgleda bezazleno kada vidite da vodokotlić pušta vodu ali grešite. Zamena ovog dela može Vas spasiti velikih troškova za vodu, pošto time sprečavate nepotrebno trošenje vode. Tokom jednog sata oticanja vode zbog neisparvnog plovka, otekne desetina litara vode. Možete da zamislite kolika je količina vode u pitanju na nedeljnom nivou ili čak mesečnom nivou.

Plovak ne zatvara vodu iz više razloga, na kolegama je da pregledaju plovak i ustanove zašto ne zatvara vodu. Nije uvek do plovka i baš zato je potrebno da kolege analiziraju rad vodokotlića

Stoga, najracionalnije rešenje jeste zamena ovog dela vodokotlića.

Ispod Vam opisujemo intervenciju u XL baru, gde smo obavili uslugu zamenu plovka. Čim je primećeno oticanje vode u wc šolju, menadzer pomenutog bara nas je pozvao. Naravno, kao i uvek, na adresi smo se pojavili u najkraćem roku. Sve pohvale za blagovremeno reagovanje, jer danas većina sugrađanina čeka zadnji momenat za bilo koje radove. Uvek je najbolje rešiti problem što pre, kako on ne bi eskalirao i samim tim trošak je veći.

ZAMENA PLOVKA BEOGRAD

U zavisnosti od modela vodokotlića, zamena samog plovka može biti lakša (brza) i teža (sporija). Kod ugradnih vodokotlića zamena je teža, dok kod vodokotlića (monoblok), poput vodokotlića na slici ispod, zamena je lakša. Na intervenciju smo poneli nov plovak kako bismo njime zamenili stari (neispravni), pošto smo znali o kom tipu vodokotlića je reč.

Sama zamena obavljena je u kratkom roku i monoblok je vraćen u rad. Brzom reakcijom menadzera lokala i našeg tima, problem sa nepotrebnim oticanjem vode je rešen u rekordnom roku.

Zamena plovka Beograd – pre zamene plovka – Vodoinstalateri Beograd Tim

ZAMENA PLOVKA NA VODOKOTLIĆU

Stručna zamena plovka na vodokotliću 7 dana u nedelji, povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena plovka na vodokotliću brzo i efikasno, od strane iskusnog vodoinstalatera. Kolege na svaku adresu u Beogradu i u okolini dolaze u dogovorenom terminu ili po hitnom postupku. Ako nemate zamenski plovak, možete kolegama reći tip vodokotlića koji imate ili da ga prosto slikate i pošaljete sliku kolegama. Na osnovu slike, kolege će zaključiti o kom se plovku zaravo i radi.

Ako Vam plovak ne radi, reagujte na vreme i pozovite nas kako bi ga zamenili. Neispravan plovak vodookotlića može da donese velike troškove na mesečnom nivou, stoga nemojte odlagati poziv vodoinstalateru.

Tu smo za Vas u svakom trenutku, pozovite nas odmah!

Zamena plovka Beograd – nakon zamene plovka – Vodoinstalateri Beograd Tim

ZAMENA PLOVKA NA VODOKOTLIĆU NOVI BEOGRAD

Efikasna zamena plovka na vodokotliću Novi Beograd i okolina, povoljna cena usluge. Izdajemo račun i garanciju. Zamena ovog dela vodokotlića se vrši rutinski od strane iskusnih vodoinstalatera. Poslujemo na celoj teritoriji Novog Beograda, kolege su takođe dostupne u svim ostalih delovima Beograda. Brzi smo prilikom dolaska ako je potrebno hitno zameniti plovak. Na Vama je jedino da nas pozovete.

Nekad je zamena hitna iz razloga što voda neprestano curi u wc šolji i time se pravi problem velikog računa za vodu. Takođe, takva wc šolja je slabo korisna. U retkim situacijama kada se kvar plovka desi u momentu kada je wc šolja zapušena, prekoptrebna je hitna intrevencija bez obzira o kom se delu dana ili noći radi. Tada nastaju brze poplave i velike materijalne štete.

Vi možete zaustaviti curenje vode ali ako je ventil ispravan. Tu nailazimo na večiti problem sa ventilima. Rutina kod sugrađana da se ventili prekontrolišu na svakih par meseci ne postoji i to je veliki problem. Isuviše je primera gde zbog dotrajalog ventila klijenti nisu u mogućnosti da zaustave vodu kada im je to najpotrebnije.

U svakom slučaju, računajte na naše kolege non stop!

ZAMENA PLOVKA NA VODOKOTLIĆU VOŽDOVAC I OKOLINA

Stručna zamena plovka na vodokotliću Voždovac i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Voždovac je velika opština i na njoj imamo nekoliko timova koji su uvek spremni da izađu na teren. Gde god da se nalazite na ovoj opštini, možete da računate na naše kolege. Kao što smo već spomenuli, obezbeđujemo zamenske plovke za većinu vodokotlića ali ako se zadesi da je Vaš vodokotlić specifičan, kolege će otići i pazariće plovak za njega.

Važno je da znate da na naše kolege možete da računate u toku dana radi regularnih usluga ali i u toku noći radi hitnih intervencija među kojima spada i zamena plovka ako je klijentu hitno. Sa našim kolegama se možete sve dogovoriti, na Vama je samo da nas pozovete i to je sve. Pored ove, obavljamo i sve ostale vodoinstalaterske usluge profesionalno i pedantno. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku na svakoj lokaciji, kolege su Vam na raspolaganju.

Tu smo za Vas!

Radimo u svim opštinama našeg glavnog grada

Bz obzira gde se nalazite, ako ste na teriotiji Beograda, računajte na naše usluge. Pokrivamo sve delove grada a navešćemo samo pojedine: Zvezdara, Palilula, Rakovica, Zemun, Batajnica, Pančevo, Kaluđerica, Dorćol, Centar grada, Savski Venac itd. Iako nismo naveli sve delove grada, dostupni smo u svim, non stop u bilo koje doba dana i noći. Kolege su uvek dežurne i kao što smo iznad i naveli, doćiće kod Vas u kratkom roku ako je to potrebno.

Računajte na nas!

Zakazivanje intervencije

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije za isti dan ali takođe i za nekoliko dana u napred. Isplanirajte Vaše obaveze i dogovorite se sa kolegama oko termina intervencije. Ukoliko želite da kolege dođu na Vašu adresu u kratkom roku radi hitne zamene plovka, to je naravno izvodljivo. Kolege dolaze na sve lokacije u Beogradu i u okolini u najkraćem mogućem roku. Brzi su i vrlo efikasni u radu i možete se osloniti na njih radi svih vodoinstalaterskih intervencija.

Pozovite nas odmah i zakažite intervenciju kada Vama odgovara.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena plovka Beograd – nakon zamene plovka – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!