• Odgušenje kanalizacije Blokovi

Odgušenje kanalizacije Blokovi po povoljnim cenama non stop. Radimo 24 sata! Odgušenje kanalizacije Blokovi svih tipova, mašinsko i VOMA.


Naši timovi su dostupni 24 sata preko celog dana i noći. Dežuraju na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline, dolaze na vašu adresu u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Blokovi

Mišinsko odgušenje kanalizacije kolege obavljaju u većini slučajeva pošto se radi o izuzetno efikasnom tipu odgušenja. Mašinsko odgušenje ovog tipa se korsiti za odgušenje sudopere, umivaonika, vertikale, horizontale, wc šolje, slivnika, tuš kabine i kade.

Mašinsko odgušenje Blokovi se izvodi tako što kolege guraju posebne sajle u kanalizacionu mrežu i dolaze do mesta zapušenja. Kada su kod mesta zapušenja cevi, kolege zahvaljujući obrtnom momentu sajle i gurnoj sili mašine probijaju i rasturaju napravljeni čep.

Mašinsko odgušenje kanalizacije je apsolutno superiorno u odnosu na ručno odgušenje kanalizacije. Razlika između ručnog i mašinskog odgušenja kanalizacije je očigledna i pobedu odnosi mašinski tip zbog visoke efikasnosti.

VOMA odgušenje kanalizacije Blokovi

VOMA sistem odgušenja kanalizacije predstavlja najmoderniji tip odgušenja i kao takav svoj posao obavlja izuzetno. VOMA sistem odgusšenja radi na principu visokog pritiska vode, kojom se svaki vid čepa odgušuje brzo i efikasno. Pored odgušenja kanalizacije, VOMA obavlja i ispiranje kanalizacionih cevi. VOMA sistem odgušenja nije moguće svuda koristiti iz tehničkih razloga ali to ostaje na kolegama da odluče.

VOMA odgušenje pod pritiskom se koristi kod svih kanalizacionih i kišnih sistema koje odgušuje sa lakoćom. Ne oštećuje kanalizacione cevi i potpuno je bezbedan prilikom rukovanja.

Naše kolege su visokokvalifikovane za korišćenje VOMA sistema, poseduju decenijsko iskustvo u korišćenju ovog sistema. Stoga, nije bitan obim i tip zapušenja instalacija, naše kolege će obaviti svoj posao na najbolji i najpouzdaniji način!

Ručno odgušenje kanalizcije Blokovi

Ručno odgušenje kanalizacije se manje praktikuje iz razloga što nema učinak koji ima mašinsko odgušenje. Kolege će svakako tamo gde smatraju da je izvodljivo, obaviti ručno odgušenje kanalizacije.

Pre svega kolege obavljaju pregled mesta zapušenja i odlučuju koji je način odgušenja najbolji za taj slučaj.

Bitno je naglasiti da se ručno odgušenje kanalizacije Blokovi obavlja kod slabijih i isključivo lokalnih tipova zapušenja cevi. Jedino u ovim slučajevima je možda moguće obaviti posao kako treba. Svakako ostaje na kolegama da odluče šta je najbolje rešenje, iskustvo je na njihovoj strani.


Odgušenje kanalizcije Blokovi – o nama

Naš tim za odgušenje kanalizacije posluje na teritoriji blokova – Novog Beograda više od 30 godina. Iza nas su tri decenije iskustva u ovom poslu i retko ko se može pohvaliti iskustvom koje poseduju naše stručne kolege. Naše timove čine kvalifikovane kolege koje svoj posao obavljaju stručno i pouzdano.

Postojimo tri decenije, obavili smo nekoliko desetina hiljada odgušenja do sada, time smo osigurali stručnost naših timova. Raspolažemo najmodernijim mašinama i vozilima za odgušenje kanalizacije, što nam našu uslugu diže na najviši nivo. Spremni smo da prihvatimo sve zahteve naših klijenata tokom celog dana i noći.

Od prvog dana pa do danas, odgušenje kanalizacije kao i ostale naše usluge obavljamo na najbolji mogući način čime osiguravamo miran san našim klijentima.

Odgušenje kanalizcije Blokovi – savet

Kako prepoznati zapušenje kanalizacije?

Zapušenje kanalizacije neretko zna da pokaze neke predznake, koji u većini slučajeva mogu spasiti naše sugrađane velikih havarija i materijalne štete. Svakodnvno se nalazmo u situacijama gde su sugrađani čekali zadnji momenat da bi nas pozvali radi odgušenja kanalizacije (Blokovi). To je svakako najveća greška naših sugrađana.

Potrebno je reagovati što pre kod prvog znaka da će doći do zapušenja kanalizacije.

Kakvi su predzanci zapušenja?

Ukoliko primetite da voda u sudoperi slabije otiče, to je jedan od znakova da će doći do zapušenja. To je glavni predznak i kod wc šolje, umivaonika, slivnika, tuš kabine il kade. Bitno je naglasiti da kod sudopere i umivaonika može biti problem i do sifona u kome su se nagomalale prljavštine, masnoće dlake i slično. Ali svakako je potrebno da stručno lice pregleda taj deo kanalizacije radi osiguravanja ispravnosti iste.

Ukoliko ima potrebe kolege će i snimiti kanalizacionu cev da bi se utvrdilo mesto zapušenja. Takođe, kolege će snimanjem cevi otkriti i šta je napravilo taj čep koji pravi zapušenje.

Odgušenje kanalizcije Blokovi – izlivanje fekalija

Kada je reč o izlivanju fekalija, tu su najbitniji trenutna rekacija sugrađana i brzi dolazak kolega. Time se osigurava da se šteta smanji što je više moguće.

Izlivanje fekalija je najgora situacija koja može da snađe naše sugrađane kada su u pitanju problemi sa kanalizacijom. Havaraija nastaje prilično brzo i širi se prostorijama isto tako brzo. Bitno je da sugrađani reaguju na vreme da pozovu dežurne vodoinstalatere i da ograde mesto izlivanja feklaija. Ukoliko fekalije izlivaju u kuhinji iz sudopere, ogradite sudoperu peškirima ili ćebadima. Isti princip koristite za kupatilo.

Najbitnije je da reagujete odmah. Kolege će brzo detektovati mesto problema i rešiti ga u najkraćem moguće roku.

Naš tim za odgušenja kanalizacije je uvek tu sa Vama, pozovite nas odmah!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!