• Vodoinstalater Beograd na vodi

Vodoinstalater Beograd na vodi, kvalitetna i pouzdana usluga, povojne cene. Vodoinstalater Beograd na vodi – dostupni smo 24 satanon stop!


Dostupni smo radi svih vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Beograda na vodi i okoline. Naše kolege su aktivne preko celog dana i noći, dolaze u najkraćem roku kod Vas. Pokrivamo celu teritoriju Beograda na vodi.

Pružamo kompletne vodoinstalaterske usluge i na njih izdajemo garanciju i račun.

Vodoinstalater Beograd na vodi – usluge

 • Odgušenje kanalizacije svih tipova;
 • servis bojlera;
 • zamena svih sanitarija;
 • održavanje instalacija;
 • popravka i zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi;
 • snimanje cevi kamerom;
 • detekcija curenja vode;
 • servis vodokotlića;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • zamena i ugradnja ventila;
 • adaptacija kupatila i kuhinje;
 • sitne popravke u kupatilu i kuhinji.

Celokupan spisak naših suluga pogledajte na stranici – usluge.


Vodoinstalater Beograd na vodi

– Profesionalna usluga vodoinstalatera;
dostupnost 24h;
hitne intervencije;
dežurni vodoinstalater;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– baza rezervnih delova;
– garancija;
– račun.


Vodoinstalater Beograd na vodi – kvalitet

Cilj našeg poslovanja jeste da vodoinstalatersku uslugu podignemo na najviši nivo, u tome uspevamo već 30 godina. Našim klijentima obezbeđujemo kvalitet usluge, dostupnost u svakom momentu, dolazak u najkraćem roku, brzinu rada. Pored navedenog, naši klijenti od nas mogu očekivati i profesionalane savete kako bi olakšali pojedine problematične situacije i do kojih na kraju ne bi ni došlo.

Naši timovi iskusnih vodoinstalatera su na raspolaganju našim sugrađanima u svakom trenutku i spremni su da pruže najbolju moguću uslugu.

Pored kvaliteta usluge, bitno je naglasiti da razpolažemo najmodernijim alatima, koji nam omogućavaju da naše usluge obavljamo još bolje. Takođe, pazimo i kakav vodomaterijal koristimo prilikom rada. U toku naših intervencija, kolege koriste isključivo kvalitetan vodomaterijal koji se najbolje pokazao na našem tržištu.

Svakako, ukoliko je klijent obezbedio vodomaterijal, njega ćemo i koristiti. U slučaju da klijent zahteva vodomaterijal posebnih osobina i izgleda, naravno naše kolege će ga obezbediti.

Kod nas klijent dobija najbolje i najkvalitetnije.

Vodoinstalater Beograd na vodi – pojedine usluge

Opisaćemo par naših svakodnevnih usluga koje obavljamo na teritoriji Beograda na vodi i u okolini.

Odgušenje kanalizacije Beograd na vodi

Odgušenje kanalizacije je prilično česta usluga u svim delovima Beograda, isti slučaj je i u Beogradu na vodi. Često se dešavaju situacije gde klijenti slučajno ili pak iz drugih razloga zapuše kanalizaciju. U svakom slučaju najbitnije je da se reaguje na vreme. Time se osigurava da do havarije ne dođe i naravno štede se finansije.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd na vodi

Mašinsko odgušenje se obavlja posebnim mašinama koje koriste posebne sajle. Pomenute sajle uvlačimo u cevi kanalizacije, zatim ih mašinski rotiramo i guramo da bi došli do mesta zapušenja. Kada se priđe mestu zapušenja, kolege posebnim tehnikama probijaju zapušenje i time osposobljavaju kanalizacionu cev.

Mašinsko odgušenje kanalizacije (Beograd na vodi) važi za odličan tip odgušenja i veoma je uspešan.

VOMA odgušenje kanalizacije Beograd na vodi

VOMA odgušenje kanalizacije predstavlja najnapredniji vid odgušenja koji pored probijanja mesta zapušenja, takođe i čisti i ispira cev. Radi se o odgušenju kanalizacije pod visokim pritiskom vode, kojim probijamo i najteža zapušenja. Naše obučene kolege vrlo uspešno odgušuju sve vrste zapušenja ovom metodom.

VOMA sistem za odgušenje kanalizacije se pokazao kao izuzetno pouzdan. Ne koristi se svuda i nije moguće prići sa njim svakoj lokaciji. Ali o tome kolege vode računa.

Ručno odgušenje kanalizacije Beograd na vodi

Ručno odgušenje kanalizacije se koristi isključivo kod slabijih zapušenja lokalnog karaktera. Prilikom ručnog odgušenja, kolege daju sve od sebe da odgušenje obave na najbolji način ali u većini pokušaja ne uspevaju. Razlog je jako zapušenje koje nastaje usled kasnog reagovanja od strane sugrađana. Vremenom čep koji pravi zapušenje u kanalizaciji jača i biva čvršći i time ga je teže probiti i razbiti.

U ovakvim situacijama gde ručno odgušenje nije mogiće obaviti, kolege koriste mašinsko odgušenje kanalizacije.

Servis bojlera Beograd na vodi

Vodoinstalater Beograd na Vodi servisira sve vrste bojlera, svih tipova i gabarita. Obezbeđujemo adekvatan i pouzdan servis bojlera (Beograd na vodi) originalnim i kvalitetnim rezervnim delovima. Servis bojlera obavljaju naše kvalifikovane kolege i svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno.

Pored servisa bojlera obezbeđujemo i redovan i vandredni servis bojlera na zakazivanje kada našim klijentima odgovara. Redovno održavanje bojlera od strane naših kolega je takođe u ponudi, u dogovoru sa klijentom.

Ukoliko niste sigurni da li Vam je vašem bojleru potreban servis, pozovite nas i zakažite pregled bojlera i njegov servis ili zamenu pojednih dotrajalih delova.

Servis vodokotlića Beograd na Vodi

Naš tim vodoinstalatera obezebeđuje pouzdan servis vodokotlića uz korišćenje originalnih rezervih delova. Servisiramo i ugradjuemo sve vrste vodokotlića, svih proizvođača.

Pored servisa vodokotlića, našim klijentima obezbeđujemo i redovno održavanje vodokotlića o čemu se dogovaramo sa klijentima. Naš servis vodokotlića (Beograd na vodi) obezbeđuje svojim klijentima profesionalnu i sigurnu uslugu servisa u svakom trenutku.

Kolege su Vam na raspolaganju 24h radi hitnih intervencija!

Zamena ventila Beograd na vodi

Naš tim vodoinstalatera obavlja stručnu proveru, popravku ili zamenu ventila svih vrsta. Obavljamo zamenu glavnog ventila, ek ventila i ostalih ventila novim istog ili boljeg kvaliteta.

Naš savet Vam je da ukoliko primetite da ventili nisu ispravni, odmah pozovete vodoinstalatera da obavi zamenu ventila. Neispravan ventil moze da napravi veliku štetu ukoliko pukne usled neispravnosti. Takođe, neispravan ventil vam neće pomoći kada dođe do pucanja vodovodnih cevi, baš kada je najpotrebniji.

Stoga, najbolje je da na vreme pregledate sve ventile i budte sigurni u njihovu ispravnost!

Zamena cevi Beograd na vodi

Stručna zamena cevi Beograd na vodi, pouzdano uz račun i garanciju. Kvalitetna zamena cevi Beograd na vodi od strane stručnog lica. Dolazimo ubrzo po Vašem pozivu na svaku adresu na teritoriji Beograda na vodi i u okolini.

Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom našeg rada, sprečavamo havarije i materijalne štete u najkračem mogućem roku! Zamenu cevi rade naše kolege (vodoinstalater Beograd na vodi) koje se tim poslom bave više od 35 godina, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi. Menjamo deo cevi, celu cev ili po potrebi ceo sistem vodovoda i kanalizacije.

Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi na svim lokacijama u zidu, podu i zemlji. Posedujemo specijalne kamere za snimanje cevi kako spolja tako i iznutra. Snimanjem cevi vidimo tačno stanje cevi i gde je nastao problem. Ovom metodom menjamo cevi sa najmanjom mogućom štetom i time štedimo novac klijentu.

Popravka i sanacija cevi

Kvalitetna popravka cevi Beograd na vodi, izdajemo račun i garanciju. Popravka i sanacija cevi na celoj teritoriji Beograda na vodi i u okolini. Popravka cevi spada u hitne intervencije i najbitnije je da nas pozovete odmah čim primetite problem. Kolege će odmah krenuti ka Vama i u kratkom roku su na Vašoj adresi.

Sanacija cevi iziskuje da se zaustavi voda u slučaju cevi za vodu ili da se ne koristi kanalizacija u slučaju kanalizacione cevi, kako bi se obavila sanacija pravilno. Pauza je minimalna pošto si naše kolege izuzetno stručne i efikasne u radu. Odmah po sanaciji cevi, možete da koristite saniranu cev.

Naš tim vodoinstalatera je tu da Vam obezbedi kompletne vodoinstalaterske usluge non stop. Budite slobodni i pozovite nas u bilo kom trenutku.

Vaš Vodoinstalater Beograd na vodi Tim


Pozovite nas!