• Vodoinstalater Blokovi

Vodoinstalater Blokovi, povoljne cene uz garanciju i račun. Vodoinstalater Blokovi Tim radi 24h – non stop. Dolazimo odmah po pozivu na Vašu adresu.


Profesionalne vodoinstalateke usluge, kvalifikovanih vodoinstalatera po povoljnim cenama. Naš tim je dostupan na celoj teritoriji Novog Beograda u svim blokovima. Dolazimo u najkraćem vremenskom periodu bez kašnjenja i odlaganja.

Vodoinstalater Blokovi

 • Prfesionalne vodoinstalaterske usluge;
 • dostuonst 24 sata;
 • hitne intervencije;
 • dežurni vodoinstalater;
 • povoljne cene;
 • garancija;
 • kvalifikovani vodoinstalateri.

Naš tim Vam je na raspolaganju tokom celog dana i noći, kolege mogu doći ubrzo po pozivu ili kada Vama to odgovara, prosto ugovorite sa kolegama termin intervencje.


Vodoinstalater Blokovi – usluge

Vodoinstalater Blokovi Tim obezbeđuje kompletne vodoinstalaterske usluge, ispod Vam prilažemo spisak pojedinih usluga iz naše palete.

 • Odgušenje kanalizacije svih tipova (vertikale, horizontale, wc šolje, sudopere, lavaboa, slivnika, tuš kabine i kade);
 • servis bojlera (održavanje, popravka i zamena bojlera);
 • servis vodokotlića;
 • održavanje instalacija;
 • popravka vodovodnih i kanalizacionih instalacija;
 • detekcija curenja vode;
 • snimanje cevi kamerom;
 • zamena i ugradnja sanitarija;
 • zamena i ugradnja ventila;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • ostale sitne popravke u kupatilu i kuhinji.

Da bi se upoznali sa svim našim uslugama, posetite našu stranicu – usluge.


Vodoinstalater Blokovi – pouzdanost

Vodoinstalater Blokovi Tim obezbeđuje pouzdanu i kvalitetnu uslugu svojim klijentima za čiji kvalitet garantuje. Naš tim sve usluge obavlja na najbolji način, prateći smernice struke i svoj interni pravilnik. Pre početka rada (ukoliko je to potrebno), klijenta informišemo o tipu usluge koju je potrebno obaviti i njenoj ceni. Nakon čega pristupamo radu.

Vodoinstalater Blokovi Tim predstavlja svojim klijentima bilo da su fizička ili pravna lica pouzdan vodoinstalaterski servis na koji se mogu osloniti u svakom trenutku. Naši timovi dežuraju non stop tokom celog dana i noći i spremni su da obave sve vodoinstalaterske usluge.

Pouzdanost naših usluga je na najvišem nivou, na šta smo posebno ponosni. Kvalitet naše usluge osiguravamo pouzdanom uslugom, modernim alatima poslednje genaracije i kvalitetnim vodomaterijalom.

Vodoinstalater Blokovi – alati

Vodoinstalater Blokovi Tim raspolaže modernim alatom poslednje generacije koji našim kolegama obezbeđuje da usluge obavljaju još bolje. Posedujemo mašine za odgušenje poslednje generacije, VOMA vozila za odgušenje pod visokim pritiskom. Naši timovi su potpuno opremljeni za obavljanje svih vodoinstalaterskih usluga bez obzira na veličinu zahteva od strane klijenta.

Vodoinstalater Blokovi – vodomaterijal

Naši timovi prilikom rada koriste isključivo kvalitetan vodomaterijal koji obezbeđuje očekivani kvalitet. Naravno, kolege će prilikom rada koristiti i vodomaterijal koji obezbedi klijent. Savetujemo da ukoliko želite sami da obezbedite vodomaterijal da se posavetujete oko kupovine sa kolegama radi izbegavanja pogrešne kupovine.


Vodoinstalater Blokovi – o nama

Vodoinstalater Blokovi Tim posluje na teritoriji Novog Beograda i okoline vise od 30 godina. Poslujemo sa fizičkim i pravnim licima kojima obezbeđujemo najbolju moguću uslugu 24 sata preko cele godine. Od prvog dana našeg poslovanja pa do danas naši ciljevi su kvalitet usluge i zadovoljstvo naših klijenata.

Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno. Naše kolege biramo na osnovu njihovog iskustva i predanošću radu.

Od Vodoinstalater Blokovi Tima možete očekivati najkvalitetniju uslugu po povoljnim cenama uz garanciju na kvalitet naših usluga. Naši timovi su dostupni u svakom trenutku i spremni su da se odazovu na svaki vaš zahtev.

Vodoinstalater Blokovi – pojedine usluge

Odgušenje kanalizacije

Naš tim obezbeđuje profesionalno odgušenje kanalizacije, wc šolje, umivaonika, sudopere, slivnika, tuš kabine/kade, vertikale i horizontale. Odgušenje obavljamo na tri načina – mašinsko, VOMA i ručno.

Mašinsko odgušenje kanalizacije se obavlja posebnim mašinama koje rotiraju i guraju posebne sajle u kanalizacionu cev. Radi se o vrlo uspešnom tipu odgušenja koje se pokazalo kao najbolje rešenje za većinu zapušenja.

VOMA odgušenje sistemom pod visokim pritiskom, predstavlja najmoderniji tip odgušenja kanalizacije sa visokom stopom uspeha u odgušenju. VOMA sistem odgušenja se koristi kod najtežih odgušenja gde mašinsko odgušenje nije urodilo plodom ili jednostavno nije odgovarajuće za taj problem.

Ručno odgušenje kanalizacije se obavlja kod veoma lakih zapušenja lokalnog tipa. Kolege se trude da dođu do mesta zapušenja sajlama ali u večini slučajeva se prelazi na mašinski tip odgušenja. Prosto nijedan vodoinstalater nema brzinu i snagu prosečne mašine za odgušenje.

Servis bojlera

Naš tim vrši održavanje, servis, popravku i zamenu svih vrsta bojlera svih starosti. Obezbeđujemo kvalitetnu uslugu uz korišćenje originalnih i kvalitetnih rezervnih delova. Održavanje bojlera obavljamo velikom broju fizičkih i pravnih lica, što je najbolji vid osiguravanja pravilnog rada bojlera. Redovan i vanredan servis bojlera obavljaju naše stručne kolege koje na licu mesta analiziraju bojler i odlučuju šta je potrebno da se obavi kako bi bojler bio potpuno operativan.

Takođe, Vodoinstalater Blokovi Tim obavlja pouzdanu zameni i ugradnju bojlera svih vrsta.

Na naš tim se možete osloniti u svakom trenutku, 24 sata, 365 dana u godini. Tu smo za Vas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!