Zamena cevi

Zamena cevi (vodovodnih i kanalizacionih) od strane stručnih vodoinstalatera. Zamena cevi i rešavanje havarije svih vrsta. Pouzdana zamena cevi u najkraćem roku 24h.

Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.


Zamena cevi obavlja se od strane naših kolega, stručno i pouzdano. Zamena cevi u 90% slučajeva spada u hitne intervencije. Kod nas zamena cevi se odvija krajnje rutinski i pouzdano.

Vodoinstalateri Beograd Tim dostupan je na teritoriji Beograda i okoline 24 sata tokom cele godine. Zamena cevi u većini slučajeva mora se obaviti što pre, stoga naše kolege su uvek dežurne – dežurni vodoinstalater . U slučaju da zamena cevi nije hitna, imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred.


ZAMENA CEVI

– Hitna zamena;
– regularna zamena cevi – zakazivanje;
– dežurni vodoinstalater;
– dostupnost 24 sata;
– brz dolazak;
– zakazivanje intervencije;
– pouzdana usluga,
– garancija;
– račun.

Naš tim obavlja zamenu rutinski, radi se o vrlo čestoj usluzi koju vršimo desetinu puta u toku dana. Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline.

Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.


ZAMENA CEVI BEOGRAD

Kada je u pitanju pucanje cevi, situacija je hitna i brza reakcija kako sugrađana tako i nas je od presudne važnosti. Vrlo je bitno da reagujete na vreme i da nas odmah pozovete, kolege će ubrzo nakon poziva doći na Vašu adresu.

Ukoliko nije pukla cev i već sumnjate u njenu ispravnost i želite da je zamenite, možete nas pozvati da dođemo u toku dana. Takođe možete zakazati intervenciju kada Vama odgovara u skladu sa vašim obavezama. Na teritoriji Beograda imamo veliki broj intervencija vezanih za cevi, od zamene do odgušenja. Beograd je veliki grad i shodno tome mi raspolažemo velikim brojem kolega. Time postižemo da budemo na svakoj lokaciji u Beogradu i okolini u rekordnom roku.

Zamena cevi – procedura

Cevi mogu biti u zidu i van njega, vodovodne i kanalizacione.

U zavosnosti od tipa, starosti i stanja cevi, kolege donose odluku na koji način je najbolje rešiti problem. U određenim slučajevima, moguća je sanacija cevi (krpljenje, bypass – povezivanje i slično). Nekad zamena cevi je jedina moguća opcija radi trajnog rešavanja problema.

Zamena cevi se obavlja nakon utvrđivanja tipa cevi, da li je potrebno zameniti cev celom njenom dužinom (na sastavima) ili samo njen deo. Zatim, prekid vode/fekalija je krucijalan nakon čega se cev izoluje (ukoliko je u zidu obradi se zid) i pristupa se zameni (zamena cevi).

Nakon svih radova, cev se ponovo pušta u rad cev i proverava njena funkcionalnost.

ZAMENA CEVI U KUPATILU

Povoljna zamena cevi u kupatilu, izdajemo račun i garanciju na sve usluge. Zamena cevi u kupatilu svim danima nedelji. Zamenu cevi u kupatilu radimo rutinski poput bilo koje druge zamene dotrajale cevi na bilo kojoj lokaciji. Ukoliko se obavlja delimična zamena cevi u kupatilu, potrebno je detaljno pregledati ostatk vodovodne i kanalizacione instalacije.

Zašto?

Česta greška prilikom delimične zamene cevi jeste da se ostatak sistema cevi ne pregleda a da je i on zreo za zamenu. Nama se ta greška ne dešava, naše kolege detaljno pregledaju sve cevi i donose najbolju odluku za klijenta. Raspolažemo termalnim kamerema kojima možemo da utvrdimo da li postoji curenje iz cevi ili ne. Takođe, našim kamerama za snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi možemo da vidimo pravo stanje cevi i da li je potrebna njihova zamena ili ne.

Ako menjate cevi u kupatilu, poželjno da je da promenite sve cevi, pogotovo ako se cevi nalaze unutar zida. Time ste osigurali da imate nove cevi i da ako su adekvatno ugrađene nećete morati demolirati nove pločice.

ZAMENA CEVI U KUHINJI

Stručna zamena cevi u kuhinji, povoljna cena uz račun i garanciju. Povoljna zamena cevi kuhinji Beograd, non stop, dolazimo odmah po pozivu. Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline, naše dežurne kolege su uvek dostupne. Zamena vodovodnih cevi u kuhinji, zamena kanalizacionih cevi u kuhinji svih vrsta na svim lokacijama. Obezbeđujemo kvalitetne zamenske cevi ili to može da obavi klijent.

Zamena vodovodnih cevi u kuhinji po svim standardima struke, povoljno i pouzdano. Zamenu vodovodne cevi u kuhinji radi stručno lice uz račun i garanciju na uslugu. Često je pitanje – Kako zameniti cevi?

ZAMENA VODOVODNE CEVI

Efikasna zamena vodovodne cevi, povoljna cena usluge, izdajemo račun i garanciju. Zamena vodovodne cevi 7 dana u nedelji, 24h, kolege su brzo kod Vas. Imamo zamenske vodovodne cevi svih vrsta, tako da smo u mogućnosti da odmah obavimo zamenu, bez odlaganja. U hitnim slučajevima, kao što smo iznad i napisali je bitna Vaša brza reakcija, naš brz dolazak i vrlo efikasan rad. Kada sve to obavimo kako treba, šanse da dođe do havarije su minimalne.

Kolege su profesionalci koji svakodnevno rešavaju najteže tipove havarija sa svim vrstama cevi. Naravno, vodovodne cevi nam najviše zadaju muke jer su pod pritiskom. Redovno nailazimo na neispravne ventile pa imamo muke da zaustavimo vodu u tim cevima. Stoga je vrlo bitno da ne odlažete poziv vodoinstalateru.

Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku!

ZAMENA CEVI U KUĆI

Pouzdana zamena cevi u kući, povoljna cena usluge uz izdavanje računa i grancije. Zamena cevi u kući se radi rutinski, profesionalno svim danima u nedelji. Možete računati na naše stručne vodoinstalatere u svakom trenutku u slučaju hitne intervencije kada je najbitnije da se problem reši brzo. Obezbeđujemo sav materijal, tako da je na Vama da se opustite u pustite naše kolege da obave svoj deo posla. Ponekad je zamena dela ili cele cevi stresan za klijenta iz razloga što može da nastane ili je već nastala materijalna šteta. Najbolje što Vi možete u takvim situacijama da uradite jeste da nas pozovete.

Kolege su profesionalci svog posla i rešiće svaki Vaš problem sa cevima u najkraćem roku kako bi se materijalna šteta preduhutrila ili pak smanjila na minimum. Zamena svih cevi u kući se radi poput svih ostalih naših usluga, stručno i pozdano. Kolege će sa Vama da se dogovore oko svega a zatim kreću sa rodom. Ukoliko bude bilo potrebe da se dopremi nešto od materijala, naš tim će to da obavi. Našim klijentima pružamo vrhunsku, stručnu i pouzdanu uslugu. Na sve obavljene usluge izdajemo račun i garanciju.

Računajte na nas!

ZAMENA CEVI U STANU

Zamena cevi u stanu, zamena jednog dela cevi ili svih cevnih instalacija. Povoljna cena u izdavanje računa i garancije. Ukoliko sumnjate da Vam je cev u stanu dotrajala, najbolje je da se problem reši što pre. Pogotovo ako je cev u zidu i nemate uvid u njeno stanje. Našim termalnim kamerama možemo da vidimo gde je lokacija curenja.

Najveće materijalne štete nastaju baš u stanovima gde je vrlo moguče slivanje vode u stanove ispod ili podrum. Šteta je skoro uvek prisutna ako se ne pozovu vodoinstalateri na vreme. I da primetite samo promenu boje na zidu, bitno je da reagujete odmah kako bi se otkrilo mesto cirenja i sanirala ili popravila cev. Menjamo deo, celu cev ili ceo sistem vode ili kanalizije ako je to potrebno i tako se dogovorimo sa klijentom. Sve usluge vršimo kvalitetno i valjano.

Računajte na nas!

Kako zameniti cevi?

Na pitanje kako zameniti cevi, imamo samo jedan odgovor i on glasi – nemojte sami menjati cevi. Nijedan tutorijal kako zameniti cevi Vam neće preneti veštinu i poznavanje posla jednog vodoinstalatera koji to radi svakog dana. Iz tog razloga je vrlo bitno da ne pokušavate sami zameniti cevi jer može da dođe do velikih problema.

Ukoliko se zamena ne obavi kako treba ubrzo po zameni dolazi do puštanja na spojevima cevi. Ako se radi o vodovodnim cevima koje su pod visokim pritiskom, poplava je neminovna. I sada zamislite da ste zamenili vodovodnu cev i popunili rupu u zidu i stavili nove pločice. Nakon par dana primetite vodu baš na tom mestu.

Trošak u ovom slučaju je dupli, stoga prepustite zamenu cevi stručnom licu.


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Koje cevi je poželjno zameniti?

Napukle cevi, stare metalne korozirale cevi, plastične nabubrele cevi, zgnječene cevi i sve cevi koje su Vam sumnjive. Bitno je reagovati na vreme i sprečiti pojavu havarije.


Kvalitet usluge

Naš tim obezbeđuje visok kvalitet svih usluga iz naše ponude. Stručno i valjano vršimo zamenu, sanaciju ili ugradnju svih vrsta cevi, bilo da je reč vodovodnim ili kanalizacionim cevima. Kolege svakodnevno obave desetinu zamena cevi na teritoriji Beograda i okoline. Ova rutinska usluga se obavlja u zavisnosti od težine problema između 30 minuta do par sati ukoliko se radi zameni većeg dela instalacije vodovoda ili kanalizacije. Veliki uticaj na vreme rada ima i sama lokacija cevi, da li su u zidu, van njega ili su u podu.

Kolege će Vam svakako sve objasniti pre početka rada. U slučaju da se radi o hitnoj intervenciji, kolege će imati manje vremena da Vas upute pošto će biti zauzeti rešavanjem havarije i smanjivanjem eventualne materijalne štete na minimum. Od nas možete da očekujete profesionalnu uslugu, obezbeđivanje svih potrebih zamenskih delova, vodomaterijala, stručan savet, račun i garanciju. Kao što smo napisali iznad, dostupni smo u našem glavnom gradu i u njegovoj okolini.

Računajte na nas u svakom trenutku, 365 dana u godini. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama.

Zakazivanje intervencije

Sve naše intervencije možete da zakažete za isti dan ili nekoliko dana u napred. Brzo i lako se dogovorite sa kolegama oko termina koji Vama najviše odgovara. Ovo svakako važi ukoliko ste planirali da zamenite cev i nije velika hitnost. U slučaju da Vam je cev pukla ili je deformisana, važno je da nas pozovete u najkraćem roku. Kolege su brze u dolasku i vrlo efikasne prilikom rada, sve havarije rešavaju u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Ako zakazujete intervenciju i imate potreban zamenski vodomaterijal, naznačite to kolegama. Naravno, u svakom slučaju kolege imaju rezervni vodomaterijal uvek kod sebe a takođe mogu naknadno da ga obezbede. Drugim rečima, možete se u potpunosti osloniti na naše kolege.

Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite nama.

Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Budite slobodni i pozovite nas u bilo koje doba dana i noći tokom cele godine. Dolazimo odmah po pozivu ili zakazujemo termin kada Vam odgovara.


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!