Zamena cevi

Zamena cevi (vodovodnih i kanalizacionih) od strane stručnih vodoinstalatera. Zamena cevi i rešavanje havarije svih vrsta. Pouzdana zamena cevi u najkraćem roku 24h.


Zamena cevi obavlja se od strane naših kolega, stručno i pouzdano. Zamena cevi u 90% slučajeva spada u hitne intervencije. Kod nas zamena cevi se odvija krajnje rutinski i pouzdano. Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.

Vodoinstalateri Beograd Tim dostupan je na teritoriji Beograda i okoline 24 sata tokom cele godine. Zamena cevi u većini slučajeva mora se obaviti što pre, stoga naše kolege su uvek dežurne – dežurni vodoinstalater . U slučaju da zamena cevi nije hitna, imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred.


ZAMENA CEVI

– Hitna zamena;
– regularna zamena cevi – zakazivanje;
– dežurni vodoinstalater;
– dostupnost 24 sata;
– pouzdana usluga,
– garancija;
– račun.

Naš tim obavlja zamenu rutinski, radi se o vrlo čestoj usluzi koju vršimo desetinu puta u toku dana. Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline.


ZAMENA CEVI BEOGRAD

Kada je u pitanju pucanje cevi, situacija je hitna i brza reakcija kako sugrađana tako i nas je od presudne važnosti. Vrlo je bitno da reagujete na vreme i da nas odmah pozovete, kolege će ubrzo nakon poziva doći na Vašu adresu.

Ukoliko nije pukla cev i već sumnjate u njenu ispravnost i želite da je zamenite, možete nas pozvati da dođemo u toku dana. Takođe možete zakazati intervenciju kada Vama odgovara u skladu sa vašim obavezama. Na teritoriji Beograda imamo veliki broj intervencija vezanih za cevi, od zamene do odgušenja. Beograd je veliki grad i shodno tome mi raspolažemo velikim brojem kolega. Time postižemo da budemo na svakoj lokaciji u Beogradu i okolini u rekordnom roku.

Zamena cevi – procedura

Cevi mogu biti u zidu i van njega, vodovodne i kanalizacione.

U zavosnosti od tipa, starosti i stanja cevi, kolege donose odluku na koji način je najbolje rešiti problem. U određenim slučajevima, moguća je sanacija cevi (krpljenje, bypass – povezivanje i slično). Nekad zamena cevi je jedina moguća opcija radi trajnog rešavanja problema.

Zamena cevi se obavlja nakon utvrđivanja tipa cevi, da li je potrebno zameniti cev celom njenom dužinom (na sastavima) ili samo njen deo. Zatim, prekid vode/fekalija je krucijalan nakon čega se cev izoluje (ukoliko je u zidu obradi se zid) i pristupa se zameni (zamena cevi).

Nakon svih radova, cev se ponovo pušta u rad cev i proverava njena funkcionalnost.


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Koje cevi je poželjno zameniti?

Napukle cevi (hitna zamena cevi), stare metalne korozirale cevi, plastične nabubrele cevi, zgnječene cevi i sve cevi koje su Vam sumnjive. Bitno je reagovati na vreme i sprečiti pojavu havarije.


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Budite slobodni i pozovite nas u bilo koje doba dana i noći tokom cele godine. Dolazimo odmah po pozivu ili zakazujemo termin kada Vam odgovara.


Zamena cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim


Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!