Oštećena kanalizaciona cev

Oštećena kanalizaciona cev – sanacija i zamena. Oštećena kanalizaciona cev, detekcija curenja metodom snimanja kamerom i njena sanacija.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Ukoliko posumnjate da Vam je oštećena kanalizaciona cev, primetili ste curenje ili samo vlagu, vreme je da razmislite o njenoj sanaciji. Sanacija nije uvek moguća, u zavisnosti od stepena oštećenja određujemo da li je opcija sanacija ili zamena kanalizacione cevi.

OŠTEĆENA KANALIZACIONA CEV

– Povoljna usluga;
– stručna usluga;
– hitne intervencije;
– zakazivanje intervencije;
– brza detekcija;
– sanacija ili zamena;
– pružanje saveta klijentu o najboljem rešenju;
– garancija na sanaciju;
– garancija na ugradnju.

Primetili ste da Vam je oštećena kanalizaciona cev ali niste sigurni kog je stepena oštećenje/dotrajalost. Mudro je reagovati odmah, radi Vas i Vašeg mira.

Oštećena kanalizaciona cev može da donese velike probleme kako Vama, tako i stanarima oko Vas. Poplava, neprijatan miris, vlaga, strujni udar i čak požar su itekako mogući. Bitno je reagovati na vreme, time štedite sebi i ljudima oko Vas novac i živce.

Naši timovi svakodnevno obavljaju sanacije kanalizacionih sistema, kako u zgradama i kućama, tako i van njih. Uspešno detektujemo oštećenje u najkraćem mogućem roku i pristupamo sanaciji ili zameni.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


ZAMENA KANALIZACIONE CEVI

Stručna zamena kanalizacione cevi non stop, povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena kanalizacione cevi non stop, dolazimo na svaku adresu odmah. Kolege su dežurne tokom celog dana i cele noći radi zamene ili sanacije svih vrsta cevi. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku (oštećena kanalizaciona cev). Radimo u svim delovima Beograda i u okolini, dolazimo ubrzo po pozivu.

Zamena kanalizacionih cevi vrše stručni vodoinstalateri non stop, radi se o rutinskoj usluzi. Ako Vam zatreba zamena kanalizacionih cevi, na pravom ste mestu. Kolege tokom 24 sata obave nekoliko zamena cevi kanalizacije.

Pouzdana i kvalitetna promena kanalizacione cevi brzo i efikasno u skladu sa standardima. Promena kanalizacione cevi se može obaviti u svakom delu dana ili noći ukoliko se radi o hitnoj intervenciji. Ako kanalizaciona cev ne pravi velike probleme, može sačekati pravi trenutak da se zameni (ako je u pitanju zgrada).


Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim


CURENJE KANALIZACIONE CEVI

Ako Vam se pojavi curenje kanalizacione cevi, reagujte odmah. Curenje kanalizacione cevi može da napravi velike probleme i materijalnu štetu. Curenje cevi kanalizacije nije retka pojava, vrlo je česta i u većini slučajeva pravi oštećenja na zidovima, plafonu, podu, drvenariji, tehnici.

Nije retko da se dešavaju i prilične poplave ukoliko posle curenja cevi pukne deo cevi. Tada iz cevi izlazi sav sadržaj i tada nastaje noćna mora. Iz tog razloga ako primetite curenje iz kanalizacionih cevi, odmah nas pozovite, kolege će doći u kratkom roku. Brzo i efikasno ćemo sanirati kanalizacionu cev uz račun i garanciju.

Krpljenje kanalizacione cevi obavljamo non stop, radi se o hitnoj intervenciji i dolazimo odmah. Krpljenje kanalizacione cevi, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu krpljenja. Ovaj posao obavljaju iskljuičivo vodoinstalateri, ne sme doći do greške jer može nastati velika materijalna šteta. Loše zakrpljena kanalizaciona cev može da napravi veliku havariju.

Na fotografijama ispod, priložili smo Vam odličan primer oštećenja (oštećena kanalizaciona cev) cevi. Na primeru se ne vidi oštećenje iz razloga što je u plafonu. Prvo se pojavila vlaga, zatim intenzivno kapljanje vode. Hitna sanacija ili zamena kanalizacione cevi je jedino rešenje.

Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim

POPRAVKA KANALIZACIONE CEVI

Stručna popravka kanalizacione cevi, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Popravka kanalizacionih cevi svih vrsta na svim lokacijama 24h. Radimo svim danima u nedelji i dolazimo na svaku adresu u najkraćem mogućem roku. Popravka kanalizacione cevi u zidu, stanu, podu, zgradi i zemlji. Brzo detektujemo gde je oštećena cev i popravljamo je u kratkom roku.

Nekad su lokacije na kojima su ostećenja cevi nepristupačna pa kolegama je potrebno više vremena da dođu do njih. Zahvaljujući velikom iskustvu i izuzetnim kamerama za snimanje kanalizacije možemo brzo utvrditi tačno mesto problema na cavima. Nakon tačnog lociranja, kolege pristupaju popravci tog dela cevi.

Dešavaju se situacije da kolege predlože klijentu da se zameni veći deo ili čak cela cev ako primete da je dotrajala i da može da napravi problem u budućnosti. Bolje je na vreme zameniti cev nego nakon par dana ili mesec dana sanirati posledice poplave.

Bitno je da znate da se možete u potpunosti osloniti na naš tim u bilo koje doba dana ili noči. Kolege su uvek dežurne i uvek Vama na raspolaganju.


Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim

SPAJANJE KANALIZACIONE CEVI

Pouzdano spajanje kanalizacione cevi, stručno, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Spajanje kanalizacione cevi se radi rutinski, na svim lokacijama 24h. Kolege rade non stop, dostupne su na teritoriji celog Beograda i okoline. Kao što smo već spomenuli, bitno je da nas pozovete na vreme kako bi kolege reagove odmah i pravovreno obavile spajanje cevi. U glavnom se radi o hitnom spajanju cevi ali u pojedinim situacijama kada je sve pod kontrolom, moguće je zakazati spajanje cevi za isti dan ili do nekoliko dana u napred.

Poželjno je da kolege vide samu cev kako bi donele odluku šta je najbolje rešenje za dati problem. Ukoliko sumnjate da je deo cevi dotrajao ili napukao, pozovite nas, kolege će sa našim kamerama za snimanje kanalizacije utvrditi koliki deo cevi je ugrožen i zameniće samo taj deo cevi. Ako se pak desi da je cev većim delom dotrajala ili ugrožena na bilo koji način u dogovoru sa Vama će zameniti celu cev. Mi smo u potpunosti opremljeni da rešimo sve vrste havarija što se tiče našeg posla. Na Vama je da nas pozovete i sve ostalo da prepustite profesionalcima.

Računajte na naše kolege radi hitnih i regularnih intervencija tokom 24h, 365 dana u godini!


Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim

VLAŽENJE KANALIZACIONE CEVI

Ako primetite vlaženje kanalizacione cevi, vreme je da pozovete vodoinstalatera. Mi radimo svim danima, non stop. Dolazimo ako treba odmah, izdajemo račun i garanciju. Vlaženje cevi može biti zbog oštećenja ali i zbog vlage. Zavisi gde se cev nalazi i ako se nalazi u kupatilu da li se neposredno pre vlaženja neko kupao u njemu ili ne. Ukoliko je vlaženje konstantno, verovatno se radi o oštećenju te ili neke druge cevi u zidu ili Van njega. Kako bi to saznali možete sami pogledati cevi ako su Van zida ali niste u mogućnosti da vidite baš sve delove cevi.

Tu nastupamo mi sa našom opremom i vodoinstalaterima opremljenim decenijskim iskustvom koje je u našem poslu presudno. Kolege će odmah po dolasku da analiziraju sve cevi i one u zidu sa našim termalnim kamerama. Ubrzo ćemo saznati gde je problem a on može biti i u stanu iznad Vas ako živite u zgradi. Odmah nakon pronalaženja mesta curenja, kolege mogu da krenu sa sanacijom problema. Važno je da znate da nas možete pozvati bilo kada u toku dana i noći.

Oslonite se na naš vodoinstalaterski servis.


Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim


Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim


Oštećena kanalizaciona cev - Vodoinstalateri Beograd Tim

Oštećena kanalizaciona cev – Vodoinstalateri Beograd Tim

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!