• Odgušenje kade

Odgušenje kade, povoljne cene uz račun. Odgušenje kade non stop – 24h. Radimo svim danima, dolazimo ubrzo po pozivu. Odgušenje tuš kade ručno i mašinski, vrlo pouzdano.

Izdajemo račun na sve usluge!


ODGUŠENJE KADE

  • Stručno odgušenje;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • moderne mašine za odgušenje:
  • ručno odgušenje;
  • hitne intervencije:
  • brz dolazak;
  • zakazivanje intervencije;
  • izdavanje računa.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje pouzdano i povoljno odgušenje, nije bitno koliko Vam se kada zagušila, kolege će taj problem rešiti. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim stručnim vodoinstalaterima.

Izdajemo račun na sve naše usluge.


ODGUŠENJE KADE BEOGRAD

Odgušenje kade se nalazi pri vrhu naših intervencija po učestalosti. Ispod Vam objašnjavamo zašto dolazi do zagušenja kade, i kako ga sprečiti. Odgušenje tuš kade se vrši mašinski u većini slučajeva, retko kada ručno radi sigurnosti da je odgušenje uspešno odrađeno.

Zašto se kada zapušuje?

Kada i njen sliv mogu biti zapušeni zbog više uzročnika. Najčešći uzročnik zagušenja kade su DLAKE, koje se nakupe pa zajedno sa penom prouzrokuju zagušenje kod samog slivnika ili pak dalje. Kao autor ovog teksta priznaću Vam da sam kao mali krišom prao svoje blatnjave cipele ili čizmice(pune kamenčića, trave i peska) u kadi, nakon čega je dolazilo do zagušenja kade. Na moju sreću tada, niko nije saznao da sam jedini krivac bio ja nekoliko puta.

Veoma je neugodno da se to sanira(pogotovo scenario gde su u pitanju dlake zajedno sa sapunom – tada se odgušenje izvodi mašinskim putem). Zagušenje kada ili tuš kabina možemo sprečiti isključivo pažnjom i stavljanjem plastičnih sita u sam slivnik kade. Plastčna sita su najjeftinija vrsta zaštite od zagušenja kade! Jednostavno se instaliraju i redovnim čišćenjem umanjujemo mogućnost zagušenja kade.

Odgušenje spada u hitne intervencije, budite slobodni i pozovite nas u bilo koje doba dana i noći. Tu smo za Vas 24h dnevno!

Odgušenje odvoda kade

Stručno odgušenje odvoda kade, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje odvoda kade Beograd i okolina non stop, radimo 24h, svim danima u nedelji. Kolege dolaze na svaku adresu u Beogradu i u okolini u kratkom roku bez kašnjenja i odlaganja. Obavljamo mašinsko odgušenje odvoda kade i ručni tip odgušenja koji se ređe koristi.

Mašinsko odgušenje odvoda kade je najbolje rešenje kod većine zapušenja iz razloga što je daleko superiornije u odnosu na ručni tip. Kolege odmah po dolasku odlučuju kojom metodom će se koristi kako bi se odgušenje obavilo najbolje.

Nekad, samo mesto zapušenja kade nije u njoj samoj niti u njenom odvodu već u odvodu do slivnika i tada kolege moraju da odguše i sam slivnik kako bi ceo sistem opet radio normalno. U retkim situacijama koristimo i kamere za snimanje unutrašnjosti cevi kanalizacije kako bi utvrdili gde je tačno zapušenje i kako je nastalo. Naravno ova dodatna usluga se vrši uz saglasnost klijenta.

Možete računati na naše kolege u svakom trenutku!

Odgušenje kanalizacije kade

Povoljno odgušenje kanalizacije kade uz izdavanje računa. Kolege ručno i mašinski odgušuju kanalizaciju kade i na taj način osposobljavaju kadu da dalje nesmetano radi. Odgušenje cevi kade se radi rutinski i vrlo efikasno. Kolege rade non stop, tako da odgušenje cevi kade se može obaviti u najkraćem mogućem roku od Vašeg poziva. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo da prepustite kolegama. Kolege će odmah nakon Vašeg poziva da dođu i rešiće problem sa zapušenom kadom.

Bilo da koristimo ručne ili mašinske sajle, kvalitet je zagarantovan. Bitno je naglasiti da ručne sajle nisu uvek najbolje rešenje kada je u pitanju jače zapušenje kanalizacije kade. Tada je neophodno da kolege koriste električne mašinke sajle koje će uz pomoć svoje snage i brzine lako odgušiti svako zapušenje. Kolege odmah po dolasku će doneti odluku kojom metodom će rešiti problem kod klijenta. Budite sigurni da su Vam naše kolege uvek dostupne i na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

Dolazimo u najkraćem moguće roku kada su u pitanju hitni slučajevi. Kolege su kod Vas za svega 20-tak minuta od momenta poziva. Nikada nemojte odlagati poziv vodoinstalateru kada je u pitanju zapušena kanalizacije. Materijalne štete su ogromne ako se izliju fekalije iz kanalizacije.

Oslonite se na nas, radimo – non stop!

Odgušenje kade u podu

Možda Vam na prvi pogled zvuči čudno ali mi zaista radimo odgušenje kade u podu gde se nalazi kanalizacija kade. Logično zar ne? Odgušenje kanalizacione cevi kade se radi mašinski, sajlama. To je jedini zdrav način da se problem sa zapušenom kadom reši pravilno i na duži vremenski period. Ručni tip rešavanja ovog problema smo već opisali i njega koristimo samo samo kod lakših zapušenja a ona su retka.

Sporo odlazi voda iz kade ili klokotanje kade su dve osnovne smernice da se mora u kratkom roku odgušiti kada. Tada pozivate stručno lice kako bi se ovaj problem dok nije eskalirao rešio i Vama uštedio novac. Naravno nije sve u novcu već u živcima koje izgubite posmatrajuči štetu koja samo raste u slučaju izlivanja vode iz kade. Kako do toga ne bi došlo, na vreme nas pozovite, ostalo će naše vredne kolege da obave.

U sigurnim ste rukama.

Ako želite kvalitetnu uslugu, na pravom ste mestu

Kao što vidite iz priloženog, radimo sve vrste odgušenja, kvalitet nam je na prvom mestu i njime obezbeđujemo da nas sutra opet pozovete. Kada, kao i lavabo ili sudopera se redovno zapušuju, to je potpuno normalna pojava pošto ih korisitmo. Ređe bi se zapušavali ako bi ih na primer redovno održavali sa hemijom ali svakako mehanička zapušenja su ta koja prave najveće probleme. Tu uvek nastupamo mi sa našim alatima koji nam omogućavaju da rešimo te probleme.

Mi rešavamo sve vaše probleme kako sa kanalizacim tako i sa vodovodnim cevima. Odgušiti kadu nije lako u većini slučajeva a nedostižno za osobu koja nema iskustva i potreban alat. Mi imamo sve, to smo Vam već i naveli. Kvalitetno ćemo Vam rešiti problem sa kanalizacijom, a ukoliko zatreba možemo je i snimiti kako bi znali gde je tačno problem i šta ga pravi. Mi možemo sve, na Vama je kao što smo iznad napisali da nas pozovete, naši vodoinstalateri će dati svoj maksimum da se svaka usluga obavi vrhunski.

U potpunosti računajte na naš tim, u svakom trenutku!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje kade -Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje kade – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!