• Odgušenje kade

Ukoliko Vam je potrebno odgušenje kade, kontaktirajte nas – 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Odgušenje kade se nalazi pri vrhu naših intervencija po učestalosti. Ispod Vam objašnjavamo zašto dolazi do zagušenja kade, i kako ga sprečiti. Odgušenje kade se vrši mašinski u većini slučajeva, retko kada ručno radi sigurnosti da je odgušenje kade uspešno odrađeno.

Kada i njen sliv mogu biti zapušeni zbog više uzročnika. Najčešći uzročnik zagušenja kade su DLAKE, koje se nakupe pa zajedno sa penom prouzrokuju zagušenje kod samog slivnika ili pak dalje. Kao autor ovog teksta priznaću Vam da sam kao mali krišom prao svoje blatnjave cipele ili čizmice(pune kamenčića, trave i peska) u kadi, nakon čega je dolazilo do zagušenja kade. Na moju sreću tada, niko nije saznao da sam jedini krivac bio ja nekoliko puta.

Veoma je neugodno da se to sanira(pogotovo scenario gde su u pitanju dlake zajedno sa sapunom – tada se odgušenje kade izvodi mašinskim putem). Zagušenje kada ili tuš kabina možemo sprečiti isključivo pažnjom i stavljanjem plastičnih sita u sam slivnik kade. Plastčna sita su najjeftinija vrsta zaštite od zagušenja kade! Jednostavno se instaliraju i redovnim čišćenjem umanjujemo mogućnost zagušenja kade.

Odgušenje kade spada u hitne intervencije, budite slobodni i pozovite nas u bilo koje doba dana i noći. Tu smo za Vas 24h dnevno!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje kade -Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje kade – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!