• Zamena grejača na bojleru

Zamena grejača na bojleru, povoljna cena uz račun i garanciju. Stručna zamena grejača na bojleru Beograd, radimo preko cele nedelje na teritoriji Beograda i okoline.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Primetili ste da Vam bojler slabije greje vodu i znatno sporije nego ranije. Problem je do kamenca u bojleru a samim tim i do grejača bojlera. Tada je zamena grejača neophodna, rešite problem na vreme.

ZAMENA GREJAČA NA BOJLERU

  • Stručna zamena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • povoljna usluga;
  • zakazivanje intrevencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak nakon poziva;
  • imamo zamenske grejače;
  • garancija;
  • račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje stručan i pouzdan servis bojlera Beograd, radimo u svim opštinama u našem gradu. Poštujemo ugovorene termine, obezbeđujemo sav potreban vodomaterijal i zamenske delove, sa nama je sve lakše.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Ko menja grejač na bojleru?

Ukoliko se pitate ko menja grejač na bojleru, odgovor je – vodoinstalater ili električar. Dobar majstor vodoinstalater ili električar sigurno stručno i pouzdano menjaju grejač na bojleru brzo i efikasno. Naše kolege su iskusni vodoinstalateri koji u toku dana zamene desetinu grejača širom Beograda i okoline.

Naravno, svi dobro znamo da zamena grejača zahteva profesionalan pristup i korišćenje isključivo kvalitetnih grejača kako bi se posao obavio pouzdano. Stoga, od majstora (ko god to bio) očekujte stručan pristup poslu, iskustvo, garanciju i račun. Zamena grejača se mora obaviti kvalitetno, ipak se radi o vodi i struji, zato uvek angažujte pouzdanu firmu.

ZAMENA GREJAČA NA BOJLERU BEOGRAD

Pouzdana zamena grejača na bojleru Beograd i okolina, povoljna cena zamene. Zamena grejača na svim bojlerima uz račun i garanciju. Radimo na celoj teritoriji Beograda u svim opštinama. Ukoliko ima potrebe, dolazimo odmah po pozivu klijenta i vršimo zamenu grejača.

Ukoliko se vrši čišćenje kamenca iz bojlera preporučujemo da se tom prilikom zameni i grejač bojlera. Tokom čišćenja bojlera od kamenca, skida se grejač bojlera, pa je odlična prilika da se i zameni. Naš tim menja sve vrste grejača na svim vrstama bojlera svih starosti.

Osiguravamo tačan dolazak kolega brzu zamenu grejača i dug i dobar rad bojlera nakon zamene. Naravno pod uslovom da su ostali delovi bojlera funkcionalni. Naše kolege će Vas izvestiti ukoliko ima potrebe da se zameni još neki deo bojlera kako bi on normalno radio.

Zamena grejača na kuhinjskom bojleru

Stručna zamena grejača na kuhinjskom bojleru, povoljna cena zamene grejača uz račun i garanciju. Zamena grejača na kuhinjskom bojleru Beograd i okolina, dolazimo odmah. Obavljamo zamenu grejača na svim kuhinjskim bojlerima, svih starosti i stanja. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu ukoliko je to potrebno.

Možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana u napred ukoliko Vam tako više odgovara. Sa našim kolegama se dogovorite oko termina i ko će da obezbedi nov grejač za kuhinjski bojler, Vi ili mi. Oslonite se na nas u svakom trenutku!


Slična tema – naši saveti koji bojler kupiti


VRSTE GREJAČA ZA BOJLER

Koje sve vrste grejača za bojler postoje? Navodimo Vam vrste grejača za bojler njihove vrline i mane.

Postoji više vrsta grejača bojlera, imamo integrisane grejače i grejače koji se ugrađuju. Savetujemo da u prohromske kazane stavljate prohromske grejače. Prohromski grejači poseduju jednu anodu, koja je od posebne vrste aluminijuma.

Kada je reč o anodi, radi se o veoma mekanom materijalu. Njena uloga je da zaštiti sam grejač od nagrizanja. Ona ima svoj vek trajanja i posle godinu dana se potroši. Bez obzira da li je grejač nov, potrebno je zameniti anodu radi dalje zaštite grejača. Bez pomenute anode, grejač bojlera bi nakon 3-4 meseca stradao od kamenca, tada je neminovna zamena grejača na bojleru.

Napominjemo da voda iz prohromskih kazana nikako nije za piće, nije hemijski ispravna!

Kada su u pitanju ostali pocinkovani kazani, situacija je drugačija. Kod njih se kamenac stvara u većoj količini u odnosu na prohromske kazane. Prilikom zamena grejača na bojleru, najčešće se koriste standardni pocinkovani grejači.

KOJI GREJAČ ZA BOJLER KUPITI?

Koji grejac za bojler kupiti? Kakav grejač za bojler kupiti? Odgovaramo Vam na pitanja, odgovor je prilično jednostavan.

Pre svega bitno je da znate da 90% sugrađana na naše pitanje koji bojler koriste, nemaju odgovor. I to je u redu. Nama je bitna marka bojlera i njegova veličina/zapremina. To je sve šta treba da kažete našim kolegama a na nama je da odradimo ostatak posla.

Ukoliko želite da sami pazarite grejač za bojler, najjednostavnije rešenje jeste da prodavcu kažete isto što i našim kolegama. Ponudiće Vam različite grejače, različite cene i kvaliteta. Na Vama je da odaberete šta Vama odgovara. Naš savet Vam je da pazarite skuplji grejač koji je kvalitetniji, bićete duži vremenski period mirni.

Kako zameniti grejač na bojleru?

Saznajte kako zameniti grejač na bojleru pre svega bezbedno. Bitno je da pratite upustva kako zameniti grejač na bojleru ali samo ako ste radili zamenu grejača. Nemojte menjati grejač ako niste vični ovom poslu i ako niste 100% sigurni šta radite!

Pre svega, potrebno je da isključite bojler i zavrnete dotok vode bojleru. Zatim ako ste ga sigurno isključili i zaustavili vodu, raskačite instalacije u dnu bojlera.

Sledi da skinete stari grejač pri čemu izmite u obzir da će prilikom odvratanja, popuštanja grejača krenuti voda da izlazi iz bojlera. Za vodu Vam je potreban poveći lavor. Kada je sva voda iscurela iz bojlera, skinite grejač i očistite bojler. Potrudite se da izvadite sav kamenac iz bojlera.

Nakon ugradnje novog grejača, isproveravajte sve dva puta za svaki slučaj. Zatim pustite vodu u bojler – odvrnite ventil za bojler. Ako nigde ne curi, uključite bojler.

Na ove upute gledajte kao tekst za podsećanje kako zameniti grejač bojlera a ne kao tutorijal kako to obaviti. To podrazmeva da ste ovo nekad radili sami i da neke pojedinosti koje nismo naveli već znate!

Da li treba menjati grejač na bojleru?

Da i da!  Već smo Vam naveli nekoliko razloga zašto je potrebno se baviti grejačem bojlera. Ipak, dešavaju se situacije gde su klijenti došli do informacije da nema potrebe menjati grejač iz razloga što se nije pokvario i neka traje dokle traje. Ovo je veoma POGREŠNO i nemojte slušati sve i svakoga. Za svaki posao postoji struka koja dovoljno poznaje sve situacije i grejač spada u deo – zameniti čim se primeti problem. Tako i u našoj struci naša je reč ona koji nosi težinu, iza koje stoje decenije iskustva i rada u ovom poslu.

Grejač se mora zameniti kada primetite opisane probleme, nikako ne odlagati zamenu za drugi dan ili bolje dane. Grejač je opasan i na žalost se povremeno dešavaju tragedije gde ljudi izgube život usled udara struje preko grejača bojlera.

Kada se menja grejač na bojleru?

Ako se pitate, kada se menja grejač na bojleru? Odgovor nije uvek isti i zavisi od nekoliko faktora. Zamena grejača se vrši kada se primeti da bojler slabije greje vodu ili se čudno ponaša. Grejač bojlera je vrlo važna stavka i zahteva zamenu čim primetite da bojler duže greje vodu a količina tople vode je manja.

Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru, naravno nije reč o hitnoj intervenciji ali je bi trebalo u dogledno vreme rešiti taj problem. Pre svega što Vam bojler troši više struje a dobijate manje tople vode.

Pozovite nas odmah!

Sve na jednom mestu

Kada je u pitanju zamena grejača na bojleru, najbolje je da taj posao obavi stručno lice kako bi se osigurala adekvatna i sigurna zamena. Vodoinstalateri u toku dana zamene desetine grejača u bojlerima, pogotovo u velikim gradovima poput Beograda. Stoga, ako osoba ne poznaje materiju, nije pametno da menja grejač na bojleru. Radi se pre svega o električnoj struji a zatim o vodi. Ukoliko dođe do greške, havarije su neizbežne pa i povređivanje.

Naš tim Vam obezbeđuje sve, od zamenskog grejača do ostalog potrebnog vodomaterijala. Brza i efikasna usluga uz izdavanje računa i garancije. Na Vama je da nas pozovete i to je sve. Kolege će doći u zakazanom terminu kod Vas ili odmah ako se radi o hitnoj intervenciji.

U svakom slučaju možete se osloniti na naše kolege u svakom trenutku na celoj teritoriji Beograda i u okolini. Bitno je da znate da radimo non stop – 24h – 365 dana u godini.

Redovan servis bojlera za dugovečniji bojler

Ono što naš tima uvek savetuje sugrađanima jeste redovan servis bojlera. Jedino na taj način možete produžiti radni vek Vašeg bojlera i da Vas služi pravilno(standardno zagrevanje vode i količina vode da bude jednaka zapremini kazana bojlera). Ne postoje prečice ili mogućnosti izbegavanja servisiranja, prosto ako želite da bojler radi valjano i da je bezbedan, servis je neizbežan.

Naravno, slabijim korišćenjem bojlera se malo produžava preporučeni vremenski interval kada je potrebno obaviti servis. Stanje vode kod nas znate, količina kamenca tokom vremena raste u kazanu i smanjuje količinu tople vode.

Pored dugovečnijeg bojlera, smanjene potrošnje električne enegije, servisom dobijate veći količinu tople vode (kao prvog dana) koja je brže zagrejana. Benefiti su tu i nadamo se da ćete od sada pa nadalje redovno servisrati Vaše bojlere.

Kvalitet rada

Ukoliko ste rešili da Vaš obavite zamenu grejača na bojleru, angažujte pravog majstora za taj posao. Nije preporučljivo sami da menjate grejač na bojleru i to savetujemo svim našim sugrađanima. Potrebno je pre svega iskustvo a zatim i adekvatni alat koji vodoinstalateri imaju kod sebe. Kolege svakodnevno rade na svim vrstama bojlera i njihovo iskustvo se meri decenijama. Za njih ne postoji nepoznanica i vrlo dobro poznaju dobre i loše strane svakog bojlera. Od prvog dana našeg poslovanja pa do danas održavamo visok kvalitet rada naših vodoinstalatera, po tome smo i poznati.

Kvalitet nam je veoma bitan i iz tog razloga se konstantno unapređujemo pojedinačno ali i grupno kao servis. Od nas možete da očekujete kvalitetan rad, odlične zamenske delove, račun i garanciju. Naravno stručni saveti su tu u svakom trenutku. Ukoliko Vam bude bila potrebna hitna intervencija radi bojlera ili drugih naših usluga, stojimo Vam na raspolaganju. Dežuramo tokom celog dana i cele noći i spremni smo da dođemo na svaku adresu u najkraćem mogućem roku.

Računajte na naš tim vodoinstalatera.

Zakazivanje

Možete da zakažete izmenu grejača na bojleru kada Vama odgovara, za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Kolege su tu da se dogovorite oko svega, to je zapravo najlakši deo. U stvari sa nama je sve lakše, mi Vam obezbeđujemo kompletnu uslugu, nema potrebe da brinete ili da učestvujete u poslu, kolege će sve obaviti u kratkom roku. Nama je kvalitet veoma važan, to smo Vam iznad lepo opisali, stoga jednim pozivom naših kolega ste uradili sve što je bilo potrebno.

Ukoliko želite da pomerite termin zbog Vaših obaveza, slobodno se javite kolegama kako bi se dogovorili oko novog termina koji Vam odgovara. Sa nama se možete sve dogovoriti. Pružamo svim našim klijentima premum uslugu, dostupnu u svakom trenutku tokom dana i tokom noći. Sve vodoinstalaterske usluge radimo profesionalno i predantno uz izdavanje računa i garancije.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena grejača na bojleru - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena grejača na bojleru – Vodoinstalateri Beograd Tim

Tagovano u temi
Pozovite nas!