• Zamena grejača na bojleru

Ukoliko Vam je potrebna zamena grejača na bojleru, kontaktirajte nas – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Primetili ste da Vam bojler slabije greje vodu i znatno sporije nego ranije. Problem je do kamenca u bojleru a samim tim u većini slučajeva i do grejača bojlera. Tada je zamena grejača na bojleru neophodna. Ukoliko se vrši čišćenje kamenca iz bojlera preporučujemo da se tom prilikom zameni i grejač bojlera. Tokom čišćenja bojlera od kamenca, skida se grejač bojlera, postoji mogućnost reparacije grejača ali to je kratkotrajno rešenje.


Slična tema – Naši saveti koji bojler kupiti


Postoji više vrsta grejača bojlera, imamo integrisane grejače i grejače koji se ugrađuju. Savetujemo da u prohromske kazane stavljate prohromske grejače. Prohromski grejači poseduju jednu anodu, koja je od posebne vrste aluminijuma. Kada je reč o anodi, radi se o veoma mekanom materijalu. Njena uloga je da zaštiti sam grejač od nagrizanja. Ona ima svoj vek trajanja i posle godinu dana se potroši. Bez obzira da li je grejač nov, potrebno je zameniti anodu radi dalje zaštite grejača. Bez pomenute anode, grejač bojlera bi nakon 3-4 meseca stradao od kamenca, tada je neminovna zamena grejača na bojleru (kupanje sa uključenim bojlerom?).

Napominjemo da voda iz prohromskih kazana nikako nije za piće, nije hemijski ispravna!

Kada su u pitanju ostali pocinkovani kazani, situacija je drugačija. Kod njih se kamenac stvara u većoj količini u odnosu na prohromske kazane. Prilikom zamena grejača na bojleru, najčešće se koriste standardni pocinkovani grejači.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena grejača na bojleru - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena grejača na bojleru – Vodoinstalateri Beograd Tim

Tagovano u temi
Pozovite nas!