• Čišćenje kamenca iz starog bojlera

Ukoliko Vam je potrebno čišćenje kamenca iz starog bojlera, kontaktirajte nas – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Kada je u pitanju čišćenje kamenca iz starog bojlera, tada se često javlja jedan problem na koji bi želeli da Vas upozorimo. Kod starih bojlera kamenac se vremenom sakuplja na raznim mestima. Na pomenutim mestima kamenac nagriza lim bojlera, zatim se skori i napravi neku vrstu cemanta.

Tokom čišćenja kamenca iz starog bojlera skida se sav kamenac iz unutrašnjosti, ali na pojednim mestima gde je kamenac nagrizao zid bojlera, javljaju je mikronske rupice. Nakon čišćenja bojler se pušta u rad, tada pod pritiskom voda probja kroz pomenute mikronske rupice i dolazi do kapanja vode iz bojlera.

Prilikom čišćenja kamenca iz starog bojlera, skida se grajač bojlera. Tada je najbolje zameniti grejač i gumicu o istom trošku. Gumica kod grejača kada se jednom skine, više nije za upotrebu. Više o zameni grejača pročitajte na sledećoj stranici – Zamena grejača na bojleru.

Čišćenja kamenca iz starog bojlera ne spada u hitne intervencije ali zato možete da zakažete intervenciju na brojeve na početku teksta.


Ugradnja bojlera – www.vodoinstalateribeograd.com/ugradnja-bojlera-beograd


Opisujemo Vam intervenciju gde je bojler starosti 30 godina mogao da bude bomba u stanu (na sreću Gorana, nije) – www.vodoinstalateribeograd.com/stari-bojler-je-potencijalna-bomba-u-kuci


Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Čišćenje kamenca iz starog bojlera - Vodoinstalateri Beograd Tim

Čišćenje kamenca iz starog bojlera – Vodoinstalateri Beograd Tim

Tagovano u temi
Pozovite nas!