• Kaplje voda iz slavine

Kaplje voda iz slavine, zašto? Postoji više uzročnika, dva se ističu – mešač baterije dotrajao i malolitražni bojler (mali bojler). Ukoliko kaplje voda iz slavine a ne koristite dodatni bojler za tu slavinu, onda je problem u mešaču vode.

Popravka svih vrsta slavina tokom cele nedelje.


Redovna pojava je da kaplje voda iz slavine ako se koristi malolitražni bojler radi zagrevanja vode(bojler je ispravan). Pomenuta pojava se dešava kada je bojler uključen, kada je isključen kapljanje vode iz slavine prestaje. Znamo da Vam sve ovo zvuči smešno ili malo verovatno ali jeste tako.

Kaplje voda iz slavine – kako rešiti problem?

Nakon korišćenja tople vode isključite mali bojler ako Vam više nije potrebna topla voda. Dovoljno je da nekoliko minuta pre upotrebe tople vode uključite bojler, male je litraže i brzo će se zagrejati voda.

Treba razlikovati dve pojave – kaplje voda iz slavine icuri voda iz slavine za sudoperu – curi voda iz slavine za sudoperu. Kao što smo gore napisali u slučaju da kaplje voda i nemate dodatni mali bojler priključen na slavinu, mešač je problem. Isti problem je ako curi voda iz slavine imali ili ne instaliran dodatni mali bojler.

Potrebno je zameniti mešač adekvatnom zamenom kako bi se rešio problem. Naše kolege su Vam dostupne preko cele nedelje.

Slavina curi nakon zatvaranja

Ukoliko slavina curi nakon zatvaranja, mešač vode je problem ili mali bojler ako ga imate. Ako slavina curi nakon zatvaranja zbog neispravnog mešača vode, potrebno ga je zameniti. Zamenu mešača obavljamo brzo i efikasno uz račun i garanciju.

Naš savet Vam je da pomenute probleme rešavate na vreme kako bi izbegli veće havarije. Naše kolege su dostupne svim danima, 365 dana u godini na celoj teritoriji Beograda i okoline.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Slavina ne zatvara vodu

Ukoliko slavina ne zatvara vodu, nemojte odlagati problem, reagujte odmah. Slavina ne zatvara vodu iz razloga što je jedan deo neispravan. Kolege brzo i efikasno vrše popravku slavina svih vrsta i tipova. Ukoliko je slavina skroz dotrajala, kolege će Vam predložiti adekvatnu zamenu. Možete sve prepustiti našim kolegama, na Vama je da nas pozovete a ostalo prepustite nama.

Slavina ne zatvara vodu zbog neispravnih gumica, virbli ili samog mešača vode. Kolege će odmah proveriti zašto slavina ne zatvara vodu i odkloniće kvar (tema – kaplje voda iz slavine). Prilikom popravke, koristimo adekvatne i kvalitetne delove kako bi obezbedili dug radni vek slavine.

Stručna zamena gumice na slavini, povoljna cena, dolazimo ubrzo po pozivu. Zamena gumice na slavini, virble na slavini i mešača, radimo preko cele nedelje. Takođe, zamena lule na slavini je naša rutinska usluga koju vršimo brzo i efikasno. Zamena lule na slavini Vašom lulom ili da je naše kolege pazare za Vas. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Slavina curi na spoju

Ako Vam slavina curi na spoju sa radnom površinom, potrebno je da pozovete vodoinstalatera. Pojava da slavina curi na spoju je česta i dešava se usled loše montaže ili dotrajalosti slavine. U oba slučaja neophodna je provera od strane stručnog lica i adekvatna popravka eventualno zamena. Naš tim Vam je vek na raspolaganju, pozovite nas kada Vam zatrebaju naše usluge.

Pojavu vode na spoju slavine ponekad prati i klimanje/labavost same slavine. Preporučujemo da ništa ne dirate dok ne dođe stručno lice koje će obaviti analizu i popravku/zamenu. Sama analiza kratko traje, dok popravka ili zamena zavisi od tipa salvine i njenog povezivanja sa radnom površinom.


Video snimak i fotografije primera kako kaplje voda iz slavine.

Kaplje voda iz slavine - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kaplje voda iz slavine – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kaplje voda iz slavine - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kaplje voda iz slavine – Vodoinstalateri Beograd Tim

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!