• Kaplje voda iz slavine

Kaplje voda iz slavine, zašto? Postoji više uzročnika, dva se ističu – mešač baterije dotrajao, malolitražni bojler (mali bojler). Ukoliko kaplje voda iz slavine a ne koristite dodatni bojler za tu slavinu, onda je problem u mešaču vode.


Redovna pojava je da kaplje voda iz slavine ako se koristi malolitražni bojler radi zagrevanja vode(bojler je ispravan). Pomenuta pojava (kaplje voda iz slavine) se dešava kada je bojler uključen, kada je isključen kapljanje vode iz slavine prestaje. Znamo da Vam sve ovo zvuči smešno ili malo verovatno ali jeste tako.

Kaplje voda iz slavine – kako rešiti problem?

Nakon korišćenja tople vode isključite mali bojler ako Vam više nije potrebna topla voda. Dovoljno je da nekoliko minuta pre upotrebe tople vode uključite bojler, male je litraže i brzo će se zagrejati voda( rešenje – kaplje voda iz slavine).

Treba razlikovati dve pojave – kaplje voda iz slavine i curi voda iz slavine za sudoperu – www.vodoinstalateribeograd.com/curi-voda-iz-slavine-za-sudoperu. Kao što smo gore napisali u slučaju da kaplje voda iz slavine i nemate dodatni mali bojler priključen na slavinu, mešač je problem. Isti problem je ako curi voda iz slavine imali ili ne instaliran dodatni mali bojler.


 Zaključak je da ukoliko Vam kaplje voda iz slavine a mali bojler Vam je instaliran i uključen, nema razloga za brigu.


Video snimak i fotografije primera kako kaplje voda iz slavine.

Kaplje voda iz slavine - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kaplje voda iz slavine – Vodoinstalateri Beograd Tim

Kaplje voda iz slavine - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kaplje voda iz slavine – Vodoinstalateri Beograd Tim

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!