UGRADNJA BOJLERA BEOGRAD

UGRADNJA BOJLERA BEOGRAD, brzo i pedantno od strane stručnjaka. Ugradnja bojlera se obavlja relativno brzo u zavisnosti od terena. Ugradnja bojlera povoljno.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge!


Kada je u pitanju ugradnja bojlera, ne preporučujemo sugrađanima da je sami obavljaju. Ugradnja bojlera donosi visoke rizike od udara struje, poplave pa čak i požara. Stoga, ugradnj prepustite stručnom licu – vodoinstalateru.

UGRADNJA BOJLERA BEOGRAD

– Profesionalna ugradnja bojlera Beograd;
– ugradnja protočnog bojlera;
– pouzdana usluga;
– kvalifikovani majstori;
– garancija na ugradnju bojlera;
– osiguran redovni servis bojlera;-
– dopremanje bojlera po potrebi;
– garancija;
– račun.

Naš vodoinstalaterski servis radi tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline radi ugradnje – montaže bojlera i svih ostalih vodoinstalaterkih usluga.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju!

Iskustvo

Da li želite da Vaš bojler ugradi iskusan majstor koji odlično poznaje sve dobre i loše strane bojlera ili priučeni vodoinstalater kojih je u zadnje vreme sve više? Pojava spadanja bojlera nakon ugradnje, kapanja vode ili pak pucanja njegovih cevi je česta i nažalost konstantna pojava. Beograd se širi, potražnja za našim uslugama raste samim tim se i broj vodoinstalatera uvećava ali kvalitet rada većine je upitan.

Birajte mudro, birajte kvalitet!


UGRADNJA BOJLERA

Pored ugradnje bojlera, obavljamo zamenu bojlera bilo kog tipa i starosti. Odnosimo Vaš stari bojler ukoliko Vi tako želite ili njegovo skladištenje prepuštamo Vama.


Ugradnja bojlera Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Ugradnja bojlera Beograd od strane kvalifikovanih vodoinstalatera koji iza sebe imaju hiljade ugrađenih bojlera. Naši timovi su Vam na raspolaganju tokom cele godine, bez obzira da li se radi o prazniku ili ne.

Montaža bojlera se vrši relativno brzo i efikasno u zavisnosti od lokacije bojlera. Montaža bojlera po povoljnim cenama uz izdavanje računa i garancije, 7 dana u nedelji. Kolege montiraju desetinu bojlera u toku radnog dana na teritoriji Beograda i okoline.

Pored ugradnje, na nas se možete osloniti radi redovnog ili vanrednog servisa bojlera. Posedujemo bazu rezervnih delova za sve tipove bojlera. Servisiramo stare i nove bojlere svih tipova i vrsta (ugradnja bojlera).

Koja je razlika između stručne i nestručne ugradnje bojlera?

Nestručna ugradnja bojlera

Kod nestručne ugradnje bojlera mogući su veliki problemi i svi koje navedemo nisu retki, već naprotiv. Najveći broj nestručnih lica bojler pogrešno prikači na instalacije struje ili vode. Tada mogu nastati ozbiljni problemi u vidu poplave objekta ili strujnog udara.

Pogrešno povezane cevi bojlera pod pritiskom mogu da uzazovu jako prskanje vrele vode što može povrediti osobu koja je u blizini. Nestručno povezana strujna instalacija može da dovede do strujnog udara ili požara. Ovo su realne situacije koje su vrlo opasne. Stoga je vrlo bitno da osoba koja ugrađuje bojler ima potrebno znanje za taj posao.

Čest problem sa loše ugrađenim bojlerom jeste mogućnost spadanja bojlera sa zida. Takođe se radi o ozbiljnoj situaciji gde mogu da nastanu ozbiljne povrede i velike materijalne štete. Jedan od standardnih slučajeva jeste da bojler spadne sa zida na veš mašinu. U zavisnosti od litraže bojlera (njegove veličine) oštećenje na veš mašini može da bude prilično veliko.

Uvek predlažemo stručnu ugradnju bojlera za koju dobijate garanciju i račun!

Stručna ugradnja bojlera

Kada je u pitanju ugradnja od strane vodoinstalatera, radi se o pravilnoj i pouzdanoj usluzi za koju kao što smo naveli dobijate račun i garanciju. Pouzdan vodoinstalater odlično poznaje sve vrste bojlera i njihove dobre i loše strane samim tim i kako ih najbolje ugraditi. Najbitnije je da taj posao bude obavljen profesionalno i valjano.

Pored navedenog, većina vodoinstalatera (za nas to svakako važi) poseduje dodatni vodomaterijal ukoliko je potreban kako bi se ugradnja obavila odmah i kako nalaže naša struka. Naše kolege su potpuno opremljene da svaku vrstu bojlera, svakog proizvođača ugradi brzo, efikasno i kvalitetno.

Od nas očekujte odličnu i povoljnu uslugu.

Montaža protočnog bojlera

Želite da se Vaš protočni bojler smesti ispod sudopere ili pak iznad nje, na pravom ste mestu. Bilo da je reč o ovim ili drugim lokacijama za montažu, kolege Vam stoje na raspolaganju. Ugradnja protočnog bojlera nikad nije bila lakša, sve što je potrebno jeste da nas pozovete i to je sve. Kolege će doći kada se dogovorite i ugradiće Vašeg ljubimca da Vam pruža tolu vodu.

Radimo sa svim vrstama protočnih bojlera, odlično ih sve poznajemo. Garantujemo da će naša montaža protočnog bojlera biti obavljena kvalitetno i pouzdano. Na kraju krajeva, dobijate račun i garanciju na sve naše usluge.

U slučaju da je potrebno dopremiti protočni bojler, kolege su Vam dostupne radi i tog dogovora. Sa nama se možete sve dogovoriti!

Ugradnja novog bojlera

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja novog bojlera, na pravom ste mestu. Ugradnja novog bojlera svim danima u godini. Povoljna cena ugradnje uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Kao što smo već naveli, radimo sa svim vrstama bojlera svih proizvođača. Takođe, raspolažemo sa svim potrebnim dodatnim vodomaterijalom koji bi bio potreban prilikom ugradnje. Ukoliko menjate stari bojler novim, kolege će pre svega demontirati stari bojler i odložiti ga. Zatim će pristupiti ugradnji novog.

Ukoliko bude bilo potrebe da se obradi mesto ugradnje ili izbuše nove rupe za novi bojler (ako stare ne odgovaraju), kolege će uz Vašu saglasnost obaviti i taj deo posla. Nikon toga, vrši se priprema i postavljanje bojlera a zatim njegovo punjenje vodom. Odmah nakon punjenja pušta se u rad i topla voda može da se koristi. Naravno u posebnim slučajevima je potrebno da se sačeka određeni period kako bi se bojler koristio ali o tome će Vas informisati kolege ako bude bilo potrebe.

Možete računati na našu stručnu uslugu 7 dana u nedelji.


Ugradnja bojlera Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Ugradnja starog – polovnog bojlera

Adekvatna ugradnja starog, polovnog bojlera, radimo sa svim vrstama bojlera svih proizvođača. Montaža starog bojlera se radi u potpunosti isto kao i montaža novog bojlera ali zahteva više posla. Kako? Stari bojler bi trebalo (naša preporuka) da se detaljno pregleda i očisti od kamenca. Tom prilikom se menja njegov grejač i stavlja nov koji će Vas dugo služiti. Naravno ako Vi to ne želite to, kolege neće raditi nikakav pregled već će samo obaviti njegovu montažu.

Bitno je da znate da se možete osloniti na naše kolege radi svih usluga vezanih za bojler pa i da se pazari novi ako niste zadovoljni starim – polovnim. Kolege mogu odmah otići o dopremiti nov bojler, nakon čega sledi njegova ugradnja i povezivanje na instalacije vode i struje. Drugim rečima, tu smo za Vas, na Vama je da nas pozovete a sve ostalo da prepustite našim kolegama.

Naš servis radi svim danima u sedmici, 365 dana u godini na celoj teritoriji Beograda i okoline. Tu smo za Vas!


Zakazivanje ugradnje – montaže bojlera

Kod nas možete da zakažete intervenciju i do nekoliko dana u napred shodno Vašim obavezama. Sa našim kolegama se detaljno dogovorite oko pojedinosti.
U slučaju hitne intervencije, naše dežurne kolege su Vam uvek dostupne 24 sata. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Ugradnja bojlera Beograd – mini galerija

Ugradnja bojlera Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Ugradnja bojlera Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!