• Odgušenje lavaboa

Mašinsko odgušenje lavaboa, povoljna cena uz račun. Mašinsko odgušenje lavaboa Beograd 24h, dolazimo odmah po pozivu.

Izdajemo račun na sve naše usluge.


Naša česta hitna intervencija – odgušenje lavaboa – umivaonika se vrši mašinskim i ručnim putem. Odgušenje mašinskim putem se radi kod težih zagušenja. Ukoliko je zagušenje lavaboa lakšeg tipa, odgušenje se vrši ručnim putem.

Radimo non stop, 24h preko cele godine. Dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini ubrzo po pozivu. Na Vama je da nas pozovete, ostalo prepustite nama.

MAŠINSKO ODGUŠENJE LAVABOA

  • Pouzdano odgušenje;
  • povoljna cena;
  • stručni vodoinstalateri;
  • moderni alati;
  • hitne intervencije;
  • dolazak ubrzo po pozivu;
  • zakazivanje intervencije;
  • izdavanje računa.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalno i pouzdano mašinsko odgušenje kanalizacije svih vrsta, ma koliko jako zapušenje bilo. Uspešno odgušujemo sve vrste zapušenja u rekordnom roku.

Na nas se možete osloniti u svakom trenutku u toku dana i noći na celoj teritoriji Beograda i okoline.

Zapušenje lavaboa – mašinsko odgušenje

Lavabo kao i kada, odnosno tuš kabina u najvećem broju slučajeva je zapušen zbog DLAKA, raznih masti iz hemije i otpadaka koje se zaglavljuju u sifonu ali takođe do samog zagušenja dolazi i u zidu. Potrebno je paziti šta Vam odlazi u sifon lavaboa, takođe je potrebno sifon s’ vremena na vreme i čistiti. Sve je to jednostavnije, lakše i jeftinije uraditi nego čekati do zagušenja.

Tada morate zvati i plaćati vodoinstalatera da uradi otpušavanje lavaboa. Otpušavanje lavaboa se kao kod kade i tuš kabine otpušuje ručno, ručnom sajlom ili mašinskom saljom.

Klokotanje lavaboa je predznak da dolazi do zapušenja, reagujte na vreme! Klokotanje lavaboa se dešava zbog zapušenja odvoda lavaboa ili jednog dela sifona. U ovom slučaju, voda slabo odilazi iz lavboa i može doći do poplave. Sporo oticanje vode iz lavaboa Vam je jasan znak da dolazi do zapušenja koje neće proći samo od sebe.

U pitanju je fizička prepreka u odvodu lavaboa i u večini slučajeva mašinsko odgušenje je jedino rešenje.

MAŠINSKO ODGUŠENJE LAVABOA BEOGRAD

Stručno mašinsko odgušenje lavaboa Beograd, radimo non stop, svim danima. Povoljna cena odgušenja lavaboa uz račun. Dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu. Beograd je veliki grad i iz tog razloga naš tim čini nekoliko timova koji opslužuju sve Beogradske opštine. Kolege su potpuno opremjene da obave sve vrste odgušenja kanalizacije.

Mašinsko otpušenje lavaboa iziskuje stručnost i posvećenost, naše kolege sa 100% uspešnosti otpušuju sve vrste zapušenja. Otpušavanje lavaboa radimo svakodnevno po nekoliko desetina puta, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi. Kolege poseduju najmodernije mašine za otpušenje, sa kojima brzo i efikasno rešavaju sve probleme sa kanalizacijom.

RUČNO ODGUŠENJE LAVABOA

Pouzdano ručno odgušenje, povoljna cena usluge uz izdavanje računa. Radno vreme nam je 24h, stoga nas pozovite odmah ako Vam je potrebno otpušenje lavaboa. Kolege kao što smo naveli dolaze ubrzo nakon poziva ukoliko je reč o hitnom dolasku. Svakako možete zakazati intervenciju ako niste u mogućnosti odmah biti na adresi. U glavnom zapušeni lavabo zahteva brzu reakciju ali postoje primeri kada se odgušenje može odložiti za najbliži raspoloživ termin koji Vama odgovara.

Ručni tip odgušenja je prilično slabiji u odnosu na mašinski i daje lošije rezultate iz razloga što su zapušenja vrlo jaka i potrebna je snaga mašine. Kolege mogu da pokušaju ručnim sajlama da odguše Vaš lavabo ali u večini slučajeva mašina je ta koja rešava ovaj problem. Takođe, učinak koji mašinska sajla ostvari je daleko ispred ručne sajle ma koliko se vodoinstalater trudio.

Oslonite se na nas!

HITNO ODGUŠENJE LAVABOA

Kada je u pitanju odgušenje kanalizacije, u ovom slučaju lavabo, situacija je u večini slučajeva alarmantna i zahteva da se reaguje odmah. Iz tog razloga je vrlo bitno ma o kom odgušenju se radilo da čim primetite problem da nas pozovete, kako bi kolege krenule odmah. Što pre kolege dođu kod Vas, manja je šansa da nastane materijalna šteta.

Materijalna šteta može da nastane i u drugim stanovima oko Vas ako se nalazite u zgradi. Zato su Vaša brza reakcija, brz dolazak kolega i njihov efikasan rad krucijalni da do havarije ne dođe.

Specijalizovani smo da rešimo sve vrste zapušenja lavaboa, tako da ako Vam je zapušen lavabo, na pravom ste mestu. Posedujemo moderne mašine za odgušenje i specijalne sajle koje koristimo kod užih cevi kanalizacije poput lavaboa ili sudopere. Takođe, kolege su izuzetni profesionalci i svaki posao će obaviti adekavtno i pedantno.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Jedino kvalitetna usluga Vam rešava problem

Danas na teritoriji Beograda i u okolin postoji priličan broj vodoinstalatera koji nude uslugu odgušenja svih vrsta kanalizacija. Među njima zaista ima ozbiljnih firmi koje su od poverenja i svoj posao rade izuzetno. Ali, takođe ima i frimi/samostalnih vodoinstalatera koji bukvalno rečeno traljavo rade svoj posao. Tu se mi ističemo ne samo brzim dolaskom već i adekvatnom uslugom. Mišljenja smo da jedino kvalitetno odgušenje može da reši problem sa umivanikom.

Vama je potrebno da se jednom obavi odgušenje ali valjano. Tu nastupaju naše kolege koje osiguravaju da nemate problema sa odvodm umivaonika duži vremenski period. Naravno sve zavisi i od Vas i Vaših navika koje su glavni uzročnik nastanka problema. Iako kolege odrade vrhunski posao, ukoliko Vi ne obratite pažnju šta ubacujete/prosipate u lavabo, on će se opet zagušiti. To je potpuno normalna pojava koja se dešava svakodnevno po celom Beogradu a naravno i šire. Da situacija bude gora, kanalizacione cevi u zgradama su stare i dotrajale, pune su svega i svačeka i njihova propusna moć je manja kako vreme prolazi.

Računjate na naše kolege!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje lavaboa -Vodoinstalateri Beograd im

Odgušenje lavaboa – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!