• Odgušenje lavaboa – momačko veče

Odgušenje lavaboa – momačko veče. Da dobro ste pročitali. Ako se pitate da li je neko od učesnika momačke večeri zapušio lavabo, jeste! Sledi odgušenje lavaboa.


Par sati posle ponoći primamo poziv od strane konobara jedne Beogradske kafane. Zatraženo je od nas da dođemo odmah i da je potrebno obaviti odgušenje lavaboa.

Zašto se obavlja odgušenje lavaboa?

  1. Lavabo se zapušio sam od sebe?
  2. Lavabo je zapušen zbog toalet papira?
  3. Lavabo je zapušio učesnik izbacivanjem želudačnog sadržaja?

Verovali ili ne tačan odgovor je pod brojem 3.


Odgušenje lavaboa - momačko veče - Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje lavaboa – momačko veče – Vodoinstalateri Beograd Tim


Ukoliko želite da pogledte fotografiju bez zamućenja, kliknite na sledeći link – www.vodoinstalateribeograd.com/odgusenje-lavaboa-momacko-vece-fotografija-bez-zamucenja


Šta se desilo?

Nakon dobrog obroka, velike količine alkohola uz dobru muziku, mladi gospodin X primoran svojom novonastalom mukom izbacio je želudačni sadržaj. Na žalost to je učinio nad lavaboom u toj količini da ga je zapušio. Ni mi nismo sigurni kako mu je pošlo za rukom a niste ni Vi sigurno.

Ubrzo nakon našeg dolaska, obavili smo odgušenje lavaboa mašinskim putem. Odgušenje lavaboa se može obaviti i ručno ali daleko sigurnija opcija jeste mašinsko odgušenje lavaboa.

Kvalitet usluge zagarantovan

Ono šta možemo da Vam garantujemo jeste kvalitet naše usluge. Kolege svoj posao rade izuzetno, trude se da svako odgušenje obave maksimalno kvalitetno. Kao što vidite iz priloženog, na svaku adresu dolazimo u najkraćem mogućem roku kako bi rešili probleme naših klijenata u što pre. Bilo da se radi o odgušenju kanalizacije ili zameni ventila, usluga se obavlja valjano i adekvatno. Budite slobodni i oslonite se na naše vodoinstalatere uvek u na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

Računajte na nas

Naš tim Vam je na raspolaganju tokom celog dana i cele noći radi svih vodoinstalaterskih usluga. Kolege dežuraju non stop i uvek su spremne da dođu na svaku adresu ubrzo nakon poziva.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku. Izdajemo račun i garanciju na sve obavljene usluge.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!